CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

11.9.08

Εξωφρενικές μηνύσεις #2

Μια από τις δυο ιστορίες είναι αληθινή

Η Jennifer Adams ετών 9 απ’ το Σινσινάτι δεν είχε δει ποτέ ακρογιαλιά. Πλην όμως πήγαινε ανελλιπώς στο Κατηχητικό και μάθαινε τους βίους των Αγίων και τους άθλους των θρησκευτικών ηγετών. Όταν ο μπαμπάς της πήρε προαγωγή η οικογένειά της αποφάσισε να πάνε διακοπές στη Florida, όπου η Jennifer θα μπορούσε να κολυμπήσει στον ωκεανό. Οι γονείς της της έβαλαν μπρατσάκια και η μικρή πλατσούριζε χαρωπά.

Μα στις τρεις μέρες πάνω που πήρε αέρα και νόμιζε πως μπορεί να κολυμπήσει χωρίς αυτά η Jennifer βρέθηκε με το κεφάλι στον πάτο της θάλασσας χωρίς να μπορεί να αντιδράσει: θέλοντας να αναπαραστήσει το μεγάλο θρησκευτικό της ίνδαλμα, τον Ιησού που περπάτησε πάνω στη θάλασσα, φόρεσε τα μπρατσάκια στα πόδια, περιμένοντας πως θα την κρατούσαν στην επιφάνεια του νερού.
Οι γονείς της μήνυσαν την εταιρία που έφτιαχνε τα μπρατσάκια επειδή είχαν σήμα για το πού έπρεπε να φοριούνται αλλά δεν είχαν σήμανση για το πού δεν έπρεπε π.χ στα πόδια. Η εταιρία με τη σειρά της έκανε μήνυση στον ιερέα της ενορίας που έμενε η Jennifer, ο οποίος μάθαινε στα παιδιά καλά θρησκευτικά μα κακή φυσική με επικίνδυνα για την υγεια τους αποτελέσματα.
Τελικά η εκκλησία πλήρωσε την ψυχική οδύνη των Adams ως «αμέλεια» με $ 106.000

Το εστιατόριο «Buffalo Trail» ήταν διάσημο για τις ζουμερές μπριζόλες του, αν και τα τελευταία χρόνια είναι παγκοσμίως γνωστό για την απίστευτη ατυχία του ιδιοκτήτη του. Πριν κάποια έτη, το εν λόγω εστιατόριο της Φιλαδέλφειας αναγκάστηκε πληρώσει αποζημίωση $113,500 στην Amber Carson, μια κοντόξανθη bimbo που, αιωρούμενη στις γιγάντιες, κακόγουστες φούξια λουστρίνι πλατφόρμες της, γλίστρησε πάνω σε ένα κουτάκι
αναψυκτικού κι έσπασε τη λεκάνη της πέφτοντας στο πάτωμα.
Η γκαντεμιά του ιδιοκτήτη ήταν ότι ήταν το αναψυκτικό βρισκόταν στο πάτωμα επειδή ένα λεπτό προηγουμένως, η Amber το είχε εκσφενδονίσει πάνω στον φίλο της, στην έκρηξη ενός καυγά. Οπότε το κουτάκι βρέθηκε εκεί μετά από απόκρουση του αγκώνα του τύπου, που έκλεισε ακαριαία για να προστατεύει το πρόσωπό του. Το επιχείρημα της Amber ήταν ότι τα πατώματα θα έπρεπε να καλύπτονται από …αντιολισθητικές μοκέτες και όχι πλακάκια που γλιστρούν.
Υ.Γ: Η σερβιτόρα που είχε βάρδια εκείνη την ημέρα έχασε τη δουλειά της, επειδή δεν τόλμησε να πλησιάσει και να μαζέψει τα πράγματα που έπεφταν απ’ το τραπέζι.

13 σχόλια:

Tanila είπε...

Σας έχω πει ότι δε με νοιάζει;

Ινδιάννα είπε...

Tanila
όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος. Γουσταρουμε να φάμε το ξυλίκι μας, για να το εμπεδώσουμε! ;ΡΡ
Καλημέρα!

night blue είπε...

Amerikaniki vlakeia.
Na sou pw tin alitheia den mou aresei ayti i stili sto blog sou. Protimw na grafeis dikes sou istories. Ayta den tairiazoun s ayto edw to blog.

Ινδιάννα είπε...

Vain
μα η μια είναι πάντα δική μου ιστορία! Απλα είπα να σταματήσω να σας βομβαρδιζω με τα ερωτικά μου δράματα, αλλα τέτοιοι που είστε... το τραβάει ο οργανισμος σας το sex, blog & r'n'r!!! : )))

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου αρέσουν όλες οι στήλες της ερήμου, και ειδικά αυτές που είναι παιχνίδια-αινιγματάκια-σπαζοκεφαλιές, όπως αυτή.
Τρελλό αυτό με τη μπίμπω (το "ω" ήταν ηθελημένο)! τη φαντάστηκα να σκάει στο πάτωμα και έβαλα τα γέλια.
Η ιστορία με τα μπρατσάκια μοιάζει με τα συμβάντα της Φίλιπ Μόρις, κάτι χρόνια πριν. Δεν ήξεραν πως το κάπνισμα βλάπτει και κόλαγαν μηνύσεις στις καπνοβιομηχανίες μετά τους πρώτους καρκίνους. Έτσι και τα μπρατσάκια, αν δεν ξέρεις πού να τα βάλεις (λολ) καλύτερα να πας ξεμπράτσωτος για μπάνιο.
Γυρεύοντας να πάμε, δηλαδή? :-ρ

Γεια σου Ίντυ, σε φιλώ!

Theorema μες το ρέμα

Fight Back είπε...

θεωρω οτι η πρωτη ειναι πιο ευφανταστη αρα γραμμενη απο σενα. η αληθινη ειναι η δευτερη

Ινδιάννα είπε...

theorema
το τρελό bimbo ήταν και το αληθινό- του πήρε και τα σώβρακα του καημένου του τυπάκου!!! Όσο για τα μπρατσάκια, νομιζω η καλύτερη λύση είναι να βρεις έναν "φουσκωτό" να ...φορέσεις για 10 μέρες στην παραλία: μετά τον ξεφουσκώνεις και τον στέλνεις σπίτι του- χι χι χι ;Ρ

fight back
λοιπον η πρώτη η ευφάνταστη είναι η τραγική μου ηλιθιότητα: εγώ το έκανα αυτο μικρή (playing Jesus: αν μπορει αυτος μπορώ κι εγώ κλπ, κλπ)!
Απλα οι γονεις μου δεν έκαναν μηνυση σε κανένα, μόνο τον πισινο μου μαύρο και στέρηση παραλίας για μια εβδομάδα, προς σωφρονισμόν!

sot είπε...

Μάλλον έχεις βάλει και στη δεύτερη λίγο αλατοπίπερο :)

night blue είπε...

Protimw tin prwti pantws.

night blue είπε...

H konti bimbo einai kakia kai mou tin espase.

Ινδιάννα είπε...

Sot
η αληθεια είναι πως είναι πολύ μικρές οι αληθινές ιστορίες, ε, για να μεγαλώσουν χρειάζονται το κατιτις τους! ...

Vain
εμένα αυτες οι μηνύσεις πάντως με εμπνέουν να κυνηγήσω έναν- δυο που ξέρω για ψυχική οδύνη (γιατι δε με ερωτεύεσαι παιδάκι μου? θέλεις να πεθάνω? κύριε δικαστά με στέλνει στην αυτοκτονία κάντε κάτι κλπ)! χα χα χα! :Ρ

Tanila είπε...

Ναι, καλά, όλο υποσχέσεις....
Και στην πράξη μηδέν

Μου αρέσει να τις διαβάζω πάντως, απλά αρνούμαι να μαντέψω

αμμος είπε...

Ινδιάννα καλή μου, σόρι για το άσχετο, αλλά όταν κάνει τη μαλακία ο blogger όπως σήμερα και ελαχιστοποιεί τα γράμματα κάτω από την ανάρτηση, να πηγαίνεις στο μενού "Διάταξη", να επιλέγεις "Γραμματοσειρές και χρώματα" και συγκεκριμένα το "Γραμματοσειρά υποσέλιδου ανάρτησης". Μετά πάτα πάτα την επιλογή μεγαλύτερο μέχρι να ξαναγίνουν κανονικά τα γράμματα.