CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

25.11.07

Honeydrip trip! – indieannalog set 2

Γη... A flock of seagulls – Wishing (if I had a photograph of you). Ανέβηκα στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με πολλές ελπίδες και κατεβαίνω με πολλές φωτογραφίες! Ωραία! :)

Φωτιά... Feist – Past in present. Το κορίτσι έχει τον τρόπο του να σε ξυπνάει γλυκά Κυριακή πρωί, κι ας έχεις και hangover!

Αέρας... Κι έλεγα κι εγώ, τόση ξεπατικωσούρα πέφτει στα 80s, η Kate Bush πώς την έχει γλυτώσει μόνο με πολλαπλές διασκευές στο running up that hill; Ιδού λοιπόν οι Friday bridge στο Love and nostalgia που όχι ότι φτάνει το Wuthering heights, αλλά καλά το πάει!

Νερό... Camera obscura – Alaska. Για πολικό ψυχός είχα προετοιμαστεί αλλά τελικά μια χαρά καιρό μας έκανε η Θεσσαλονίκη. Πολύ καλό καιρό και πολλή και καλή παρέα!

10 σχόλια:

sot είπε...

... σαν το τραγούδι που είναι πολύ ζεστό κι ας μιλάει για Αλάσκα.

Ανώνυμος είπε...

Πωπω, το σιχαίνομαι αυτο των flock of seagulls, το έβαζε ο rock fm μια εποχή, τρεις την ώρα! Τη feist πολύ την κράζουν -γιατί; Καλη μου φαίνεται οπως την ακουω. Οσο για τους Friday bridge φαντάζομαι εννοείς η φωνή ότι θυμίζει Kate, διότι κανείς δε μπορεί να μοιάσει πραγματικά στην Kate -είναι masterpiece η γυναίκα!

Ινδιάννα είπε...

Sot
συμφωνώ, νομίζω ότι είναι πολύ τρυφερό τραγούδι! ΥΓ. Τι κάνατε ρε παιδιά Π-Σ-Κ στο hallucinations; Εσείς άδειες το Σαββατοκύριακο δεν παίρνετε; :Τρεις μέρες έλειψα και ανεβάσατε 20 ποστ, λάλησα να βλέπω! :)

Τομ
είναι από τα ελάχιστα 80ς τραγούδια που έμαθα πρόσφατα (2001) λόγω... rock fm. Οπότε το έχω "φρέσκο", ακόμα δε με χαλάει! Με χαλάει βέβαια τελείως ο rock fm, δε νομίζω να έχω ξανακούσει από τότε!
Νομίζω ότι με την feist παίζει αυτό το "αν δεν ήσουν απ' τν Καναδά να σε σπρώχνει όλη η γνωστή κλίκα δε θα σε ήξερε κανείς" και επίσης αν έχω καταλάβει έχει πατήσει πάνω στις πλάτες όλων (και όχι μόνο στις πλάτες τους και όχι μόνο έχει πατήσει, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ) για να γίνει γνωστή. Επομένως μάλλον για την ηθική της είναι τα σχόλια, όχι τόσο για τη δουλειά της. Νομίζω κιόλας, Κανεδέζικη espresso δεν έχω διαβάσει ποτέ! ;Ρ
Όσο για την Kate, τις προάλλες ο Νένες έλεγε για μια απ' τις sugababes που ο προσωπικός δίσκος της του θύμισε Kate Bush κι έτσι τον κατέβασα αλλά τον βρήκα ελάχιστα εμπνευσμένο και απλά θυμήθηκα ότι πρόσφατα είχα ακούσει μια τύπισα που θύμιζε πολύ Kate Bush -η οποία είναι Θεά, masterpiece, αλλά οπως κάθε αριστούργημα το χρειάζεσαι σε μικρή ποσότητα για να το εκτιμήσεις !!

Ανώνυμος είπε...

..Πω πω εχω πελαγωσει,δε ξερω ποιο να πρωτοδιαβασω,απο το Νοεμβρη γυριζω στον Ιουλη και μετα στον Οκτωβρη και μετα ξανα στον Αυγουστο και μετα -και καπως ετσι που λεει και το γνωστο ασμα- μενω εκπληκτος.. Νομιζω πως αυτο το πολυπλοκο και συμπυκνωμενο,με χωρις ανασα ρυθμο,στυλ,που καταπιανεται με ολα και με ενα μονο,πλησιαζει το αριστουργηματικο! Το εννοω. Περα απο εσενα τον ιδιο,οι ιστοριες απο μονες τους ξεχειλιζουν εμπνευση.. -Πουτανα κι αδικη ζωη,πολυ ακριβα κοστολογισες την γαμημενη εμπνευση που σαν τρελοι ψαχνουμε χωρις ελπιδα..-

Ινδιάννα είπε...

Αγαπητέ Goofy
συμβαίνει κάτι με τη λέξη "αριστούργημα" τελευταία; Αριστούργημα ο ένας την Kate Bush, αριστούργημα ο άλλος τον Σαμμάνο, μήπως να βάλουμε καμιά είσοδο στο μπλογκ (σε όλα τα museums υπάρχει εισιτήριο, γιατί όχι και στα musicums μας)! ;Ρ
ΥΓ. Αν θες να μάθεις τι απέγινε ο Σαμμάνος διάβασε τον "Αμμαζόνιο" (κείμενο στα μέσα Νοέμβρη, γραμμένο απ΄ τον Άμμο) (http://erimosiparalia.blogspot.com/2007/11/blog-post_14.html)
Στο μεταξύ θα μιλάς μαζί μου -δεν γράφω σαν κι αυτόν αλλά, από μουσική κάτι έμαθα κοντά του!

Ανώνυμος είπε...

IndieAnna,
prosopika se protimo pantos. Eisai, nomizo, pio empneysmeni apo ton kalo mas to Sammano kai skeftomai pos an kai otan epanelthei ekeinos 8a prepei na parei ma8imata apo sena ;-)
Merci gia tis mousikes!

sot είπε...

Αυτό θα πει επιχειρηματικό πνεύμα.
Κερματοδέκτες, εισιτήρια...
Μάλλον θα είστε και σε διαπραγμάτευση για το διαφημιστικό χώρο του blog. :)

Ινδιάννα είπε...

the bar
κάτι μου λέει ότι ψαρεύεις κεράσματα τεκίλας!!! :))))))))
Χωρίς πλάκα, χαίρομαι πολύ αν σου αρέσουν οι μουσικές μας!

sot
αφού με το ΡΟΡ τζάμπα πήγε η διαφήμιση -ούτε ένα ποτό δε μας κεράσανε!- αν κρίνω από τον 'Αμμο που διαφημίζει το "γάλα", μάλλον με κάποιο θέατρο πρέπει να διαπραγματευόμαστε το διαφημιστικό μας χώρο τώρα! ;)

Ανώνυμος είπε...

IndieAnna,

:-)))))))))

sot είπε...

Kαι να πεις πως δεν ήταν αποτελεσματική η διαφήμιση στο POP. :)
Για να δούμε, θα σας χαρίσουν τουλάχιστον καμμιά πρόσκληση για το θέατρο;