CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

9.4.09

annoulitsa.com

Τα αγόρια καλών οικογενειών για κάποιο λόγο μοιάζουν στον Μάριο Αθανασίου και παρότι δεν έχουν πάντα στυλ, έχουν τρόπους.

Ξέρουν να διαλέγουν σοκολάτες και σχεδιαστές –είναι χαλαροί και δεν έχουν στρες

Βαριούνται τα χλιδάτα πάρτι γιατί μεγάλωσαν με αυτά και λατρεύουν κάτι τρύπες που παίζουν indie σε σοκάκια χαμένα στο πουθενά

Έχουν υπομονή μαζί σου, γιατί κάνεις δεν τους την έχει εξαντλήσει- όπως συμβαίνει σ’ εσένα που το σύμπαν έχει βαλθεί να σε διαλύσει!

Τα αγόρια καλών οικογενειών όταν λένε πως θα πάρουν τηλέφωνο το κάνουν και στο σεξ σε φιλάνε διαρκώς –για να μη φωνάζεις και ενοχλείς τους γείτονες (είπαμε, έχουν τρόπους)!

Είναι οικολόγοι και σβήνουν στα φανάρια τη μηχανή του τζιπ (κι όταν του λες «σκατά οικολόγος που σέρνεις 200 άλογα μέσα στην πόλη για να πας ως το περίπτερο», σε κοιτάνε με το πιο ιλουστρασιόν χαμόγελο κι εσύ λες «δώσ’ του άφεση Κύριε δεν ξέρει τι κάνει -γιατί δεν ξέρει τι έχει»)!
Ως εκ τούτου
ζητείται αγόρι καλής οικογενείας
(ει δυνατόν να θυμιζει τηλεοπτικό χαρακτήρα)
χωρίς τζιπ και με τρόπους
που να θέλει να μοιραστούμε το ενοίκιο
σε τριάρι με θέα την θάλασσα
(όπως Λίτσα & Ηλίας- you know).

19 σχόλια:

χμμμ... είπε...

Τριάρι με θέα την θάλασσα; Προσφέρομαι!

ΥΓ. Όσο για το ενοίκιο μην στεναχωριέσαι θα το πληρώνω εγώ. Επίσης δεσμεύομαι ότι θα σου μαγειρεύω, θα σου ετοιμάζω πρωινό, θα σε περιμένω έξω από τη δουλειά για να γυρίσουμε μαζί σπίτι (με το λεωφορείο (μιας και δεν έχω αυτοκίνητο), με το μετρό ή το τραμ ή ακόμα με τα πόδια (θα σου κρατάω το χεράκι). Όταν κουράζεσαι θα σε παίρνω αγκαλιά), θα πηγαίνουμε μαζί σε κάτι τρύπες που παίζουν indie (σε σοκάκια χαμένα στο πουθενά), θα χαίρομαι όταν βρίσκομαι μαζί σου και θα σου ετοιμάζω συνεχώς εκπλήξεις. Έχω καμία ελπίδα (ή να συνεχίσω;);

Ινδιάννα είπε...

Χμμμμ
αυτο που με ανησυχει ειναι το όνομά σας: κάποιον που τον λένε "χμμμ" ειτε δηλώνει σκέψη (καλό αυτο) είτε καχυποψία (κακό αυτό)

πείτε μου κάτι για την καταγωγή σας, για την καλή σας οικογένεια, για τις εκπλήξεις που θα μου ετοιμάζετε (π.χ αυτη η καταπληκτική έκπληξη να σας βρω στο κρεβάτι με άλλη, ειναι πια πολύ συνηθισμένη και μπανάλ! Έχετε κάτι άλλο κατα νου?

χμμμ... είπε...

Μα αν σας τα αποκαλύψω όλα θα χαθεί η μαγεία της γνωριμίας μας. Ωστόσο, δεσμεύομαι ότι οι εκπλήξεις δε θα είναι δυσάρεστες (Ούτε καν θέλω να σκέφτομαι αυτό που φανταστήκατε. Γιατί άλλωστε να απαντώ στην αγγελία σας, αν ο σκοπός μου ήταν μελλοντικά να σας πληγώσω; Εξάλλου δεν μου το επιτρέπει η καταγωγή μου να ποιήσω κάτι τέτοιο. Ούτε και η αγάπη μου στα έργα του William Shakespeare!).

Ινδιάννα είπε...

Ω, είσθε Αγγλος? Εχετε ιππεύσει στον εγγλέζικο ύπαιρθο? Ελπίζω να μην εισθε κοκκινομάλλης με φακίδες (ξέρετε, έχω αυτη την κακη, ψυχαναγκαστική συνηθεια, να μετράω τις ελιές/ φακιδες/ πανάδες του άλλου και αν έχετε πολλές, δεν θα τελειωσουμε ποτέ το μέτρημα για να προχωρησουμε και σε άλλες ασχολίες).,
Πειτε μου με τι ασχολεισθε? Ειστε εισοδηματίας σαν τον Ηλια?

χμμμ... είπε...

Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά ούτε Άγγλος είμαι, ούτε κόκκινα μαλλιά έχω. Ωστόσο, η υπομονή μου είναι ανεξάντλητη και σας διαβεβαιώνω ότι θα σας φέρομαι πάντα με ευγένεια. Τα σοκολατάκια που θα σας φέρνω θα είναι πάντα από το Αριστοκρατικόν (και ας μην είμαι εισοδηματίας) και οι συλλογές με μουσική που θα σας ετοιμάζω εκτός από εντυπωσιακό εξώφυλλο και γλυκόλογα θα περιέχουν και γοητευτικές μουσικές επιλογές.

ΥΓ. "The red moon is rising behind you
The ocean is pounding away
I held up a light to the smoke but
The redness blows it away

And the night is cold
And the clouds go by
Tomorrow morning
I hope to be home
By your side...
"

The Walkmen - Red moon (KCRW session)

The Walkmen - I lost you (KCRW session)

ΥΓ. (2) Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να περάσω με το άσπρο μου άλογο από το σπίτι σας και να σας απαγάγω!

:p

Ινδιάννα είπε...

Oh, Jesus!!!
ξέρει να βάζει και λινκ στα σχόλια!
και βρήκε το I lost you σε έκδοση "μεξικάνικη τεκίλα χυμμένη στο δρομο παίρνει φωτιά από τον ήλιο".

χμμμμ, όμως...
αυτο το ασμα μας άναψε όντως φωτιά:
δεδομένου ότι αυτο ειναι όντως το I lost you (είναι,το έψαξα), τουτο που ακολουθεί -που έχω λιωσει να το ακουω ένα χρονο τώρα και το ειχα καταχωρημένο ως "I lost you"... τίνος ειναι τελικά???

Walkmen- Μάθημα γαλλικών Ι

μ' αυτα και μ εκεινα θα σε ξαναρωτήσω χμμμμ
"τινος εισαι εσύ"?

χμμμ... είπε...

Έχω την υποψία ότι αυτή τη φορά θα σας εντυπωσιάσω.

Παρ' όλο τα λιγοστά στοιχεία που είχα στη διάθεσή μου (δεν εγκατέλειψα την προσπάθεια) ανακάλυψα το συγκρότημα (όχι δεν είναι οι λατρεμένοι The Walkmen) που είναι υπεύθυνο για το τραγούδι που σας έχει κλέψει την καρδιά (και ελπίζω σύντομα να τα καταφέρω και εγώ :p )

Κρύβεται πίσω από εδώ και εδώ

ΥΓ. Τις επόμενες δέκα μέρες θα ταξιδεύω με το άλογό μου στην Αγγλική ύπαιθρο (θα επισκεφθώ και το Stonehedge), οπότε δυστυχώς, η επικοινωνία μας θα καταστεί αδύνατη. Αν δε βρέχει, θα σας στείλω σήματα καπνού.

Ινδιάννα είπε...

χμμμ
δεν εντυπωσιαζομαι έτσι εύκολα, πόσο μάλλον που υποψιάζομαι πως κατεχετε το μηχανημα του Διαβολου iphone, που ηχογραφει λίγα δευτερολεπτα από ένα τραγουδι και σας βρισκει ποιο ειναι!
Αν ήμασταν σε καιρους σκοτεινους, στην πυρά θα σας έκαιγαν αγαπητέ για αυτες σας τις μυστηριακές δυνάμεις και δεν θα τις επιδεικνυατε για να κερδισετε τας εντυπώσεις.
Καθολου παραξενον, λοιπον, που πάτε να προσκυνησετε μαυρες πετρες που στεκονται στο stonehedge αμιλητες ως λειψανα αποκρυφισμού.
Αλλα θα ειμαι ειλικρινής: δεδομενου ότι αγαπητός Όσκαρ (ο Γουάιλντ, καλέ!)έλεγε πως οι ανδρες αγαπάνε με τα μάτια, μα οι γυναικες με τα αφτιά τους, μπορώ να σας πω ότι τα αφτια μου έχουν αρχισει να αρέσκονται σε όσα τους τραγουδάτε. Συνεχιστε παρακαλώ! Ειστε πολυ κοντά στην πρόσληψη για συγκατοικηση!
ΥΓ. Να μου φιλησετε τα πρασινα γρασίδια της Βρετάνεως!

xμμμ... είπε...

Μα εσείς αγαπητή μου διαθέτετε μαντικές ικανότητες. Το ανακαλύψατε! Όντως, κατέχω μηχάνημα Διαβόλου (πως θα γινόταν άλλωστε να απουσιάζει κάτι τόσο χρήσιμο από ένα αγόρι καλής οικογενείας;)! Ωστόσο, δεν το χρησιμοποίησα. Ο παλιομοδίτικος τρόπος ήταν πιο συναρπαστικός. Αγόρασα όλους τους δίσκους που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο έτος και έπειτα από προσεχτική ακρόαση το εντόπισα (ευτυχώς που δε φαίνεται ότι μεγάλωσε η μύτη μου). Επίσης, ομολογώ ότι μου έλειψε η επικοινωνία μας. Ας όψεται ο βροχερός καιρός στη Βρετανία. Χαίρομαι που επέστρεψε το indieannalog με νέο set και σαν ένδειξη εκτίμησης σας προσφέρω τα παρακάτω (όλα φετινά εσοδείας) με την ελπίδα να σας φανούν χρήσιμα

Γη... Sholi - TourniquetΝερό... Glen Johnson - Details not recordedΑέρας... Trespassers William - The lidsΦωτιά... Jeremy Jay - We were thereΥΓ. Δεν πρόσθεσα κείμενο με δεδομένο ότι τα καταφέρνετε περίφημα στο γραπτό λόγο.

:p

Ινδιάννα είπε...

χμμμ
ειστε προσεκτικός ακροατής (εκτός κι αν ειστε απλα τυχερός!) διοτι βλεπω το the lids που ειναι σαν να τρακαραν οι cocorosie με τους cocteau twins και το δημιουργημα να πηρε φωτιά (και ειναι τέλειο!!! απ' τα καλυτερα που έχω ακουσει τελευταια! thanx!!) το βαλατε στον "αέρα" -εκει που βαζουμε αυτα που κάτι μας θυμιζουν.
Βεβαια δεν βαλατε στη Γη κάποιο παλιό κομμάτι ("Γη: εκει που πατάει η νεα μουσικη--> Φωτιά") αλλά καταλαβαινω ότι θελετε να με εντυπωσιασατε με την κανουρια σας σοδειά, έτσι δεν σας μαλώνω!
;)

εξάλλου και μονο που ασχοληθηκατε να μου κοψετε ευωδιαστά μουσικα μπουμπουκια και να τα προσφερετε με τόση γενναιοδωρία, με έχετε σκλαβωσει αγαπητέ
(Oh, it's the little things ...!)

ΥΓ. ΠΟΛΥ καλό και το tourniquet:). Αλλά αυτον τον Glen Johnson εγώ τον ξέρω από κάπου. Και δεν ξέρω απο πού ...?

χμμμ... είπε...

Φήμες θέλουν την τύχη να βοηθάει τους προσεκτικούς ακροατές. :p

Αμφιβάλλω αν χρειάζεστε βοήθεια στο τελευταίο ερώτημα που διατυπώσατε (χαίρομαι όμως που με κάνετε να νιώθω σημαντικός, δηλαδή να μπορώ να σας βοηθήσω), ωστόσο πιέζοντας εδώ θα εξαφανιστείτε κάθε σύννεφο από τον ορίζοντά σας και θα αντιληφθείτε τι σας θυμίζει.

Σας πειράζει να δοκιμάσω ξανά (με νέο set και "Γη: εκεί που πατάει η νέα μουσική--> Φωτιά"); Τα λόγια τα αφήνω (πάλι) σε εσάς.

Γη... Murder by death - I'm comin' home και Okkervil River - Unless it's kicks
Φωτιά... Broken records - Until the Earth begins to part
Νερό... Piano magic - A book I should not read
Αέρας... Toma - Christmas at home

Ινδιάννα είπε...

αχχχ, υπαρχει μια συγχυσις!!!

Γη- κάτι παλιό και σταθερό

Φωτιά- κάτι νέο και "καυτό"

Αέρας- δυο τραγούδια που κάπως μπερδευονται (μοιαζουν, το ένα ειναι ρεμιξ του άλλου, κάπως σχετιζονται τέλος πάντων)

Νερό- αναλογως πώς το βλέπεις, ένα τραγουδι ησυχο, χαλαρωτικό ή βαθυ, σκοτεινο κλπ, κλπ

Αλλά αγαπητέ, δεν θέλω να σε καπελώσω! Ανεβαζε μουσικές σε δικες σου κατηγορίες! Θα έχει και πιο πολυ ενδιαφέρον αυτό για όλους! :)))

Στο μεταξύ μπορουμε να ασχοληθούμε περισσοτερο με τη σχέση μας. Λοιπον, τι ζώδιο ειπες ότι είσαι;;

χμμμ... είπε...

(ψιθυρίζοντας) Απέτυχα (μουσικά)!

Έχετε την καλοσύνη να με βοηθήσετε; Υπάρχει κάποιο ζώδιο που πρέπει να αποφύγω (για να αυξήσω τις πιθανότητες να σας γοητεύσω);

:P

ΥΓ. Η μέρα σας πως κύλησε; Έχετε σχεδιάσει πως θα περάσετε το τριήμερο;

Ινδιάννα είπε...

Βεβαιως, μπορώ να σας πώ!
Δεν θα έβγαινα ποτέ με Ρινοκερό (και οτιδηποτε έχει κέρατα γενικώς, θεωρώ ότι προκαλώ την τυχη μου, καταλαβαινετε)!
Επίσης δεν ειμαι φαν και των Δεινοσαυρων (μικρός εγκέφαλος) ή των Μινώταυρων (τους βγαινει ένα εθνικιστικό κάτι τις)
Τώρα, από τα maistream ζώδια, τι να σας πω, η αλήθεια ειναι ότι δεν κατέχω και τόσα- η ερώτησις ηταν περισσοτερο για να ανοιξουμε κουβέντα (ξέρετε, αντι να πω κάτι μπανάλ σαν το "ωραιος καιρός σήμερα" ειπα "τι ζώδιο εισθε")!

Ινδιάννα είπε...

η δε ερωτησις σας για το τριήμερο με προβλημάτισε. Αναγκαστηκα να απευθυνθώ σε αστρολόγο- όπως θα δειτε σε νεωτερη μικρή αγγελία

χμμμ... είπε...

Eυτυχώς που δεν εξαρτάται το μέλλον μου από τι ζώδιο είμαι, γιατί το δικό μου έχει κέρατα :)

Διάβασα με προσοχή την νέα αγγελία σας και ομολογώ ότι αρχικά απογοητεύτηκα (περισσότερο με Σκανδιναβό μοιάζω, παρά με Αφρικανό). Οι γνώσεις μου στην αστρολογία είναι περιορισμένες (πάλι καλά που κάπου κάπου διαβάζω την τελευταία σελίδα της Athens Voice), ενώ ούτε μέλος Ιερού Δάσους είμαι (σας κάνει μέλος Επιμελητηρίου;). Επίσης, τα μόνο mail που φτάνουν καθημερινά στο ηλεκτρονικό μου γραμματοκιβώτιο με ενημερώνουν ότι κέρδισα σε lottery. Τι νόημα όμως έχουν τα λεφτά, όταν το μόνο που με ενδιαφέρει τον τελευταίο καιρό είναι να μοιραστούμε το ενοίκιο
στο τριάρι με θέα την θάλασσα;

Όσο για το τριήμερο (αν όχι αυτό αυτό κάποιο άλλο), σκεφτόμουν να σας προτείνω να επισκεφτούμε το Πλανητάριο (με την αστρονομία τα καταφέρνω καλύτερα), μετά να χαζέψουμε τα άστρα από το Λυκαβηττό και στο τέλος να καταλήξουμε σε μία από αυτές τις τρύπες που παίζουν indie (καταναλώνοντας McFarland, Erdinger, Chimay, Westmalle,...). Και αν πάλι δε σας ενθουσιάζει το πρόγραμμα, από ιδέες άλλο τίποτα (έμμεσως, όλα τα προβλήματά σας θα τα αναλάβω εγώ)

:p

Ινδιάννα είπε...

λοιπόν, θα ειμαι ειλικρινής:
όπως πιθανον διαπιστωσατε και ο ίδιος
δεν ειχαμε και πολλές προτάσεις για τον συγκάτοικο
ειχαμε τρεις
εκ των οποιων δυο
η εξης μια:
η δικη σας

αλλά ομολογώ ότι ειστε καλή περιπτωσις

καταρχάς ειστε επιμονος- και οι επιμονοι άνθρωποι συνηθως ειναι και εργατικοί- άρα θα έχουμε λεφτα για το ενοικιο

Πού και που διαβάζεται τον Guru (Πανοπουλο), αλλά κατά βάθος (μάλλον κατα ύψος, αν στραφούμε στο Συμπαν)ειστε της Αστρονομίας.

Το Επιμελητήριο αν ειναι Τεχνικό το προτιμούμε, αν ειναι Βιοτεχνικό όχι τόσο και αν ειναι Οικονομικό- μήπως με την κριση φαληρησετε και μου μεινουν τα ενοικια απληρωτα;;;

Τέλος πάντων, νομιζω κι εγώ ότι κάποια στιγμή πρέπει να συναντηθούμε (διοτι για αφρικάνο προσανατολιζομασταν και αυτο το Βορειο με τρομάζει; Μήπως έχετε τιποτα αυτοκτονικές τάσεις σαν τους Σουηδούς; Μήπως σας αρέσουν τα αγοράκια κάτω των 7 ετών, σαν τους Βέλγους; Μήπως πινετε ένα βαρέλι μπυρα στην καθισιά σας σαν τους Γερμανούς;)

νομιζω ότι το Πλανητάριο ειναι ένας πολυ ασφαλής χώρος για να γνωριστούμε (διοτι όπως προειπα ποτέ δεν ξέρεις αν ο συγκατοικος που βρισκεις από μπλογκ μπορει να ειναι ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το τηλεσκόπιο, χώρια που το Ευγενίδειο ειναι και μόλις 20 λεπτά δρόμος από το τριάρι, οπότε εξυπηρετεί)

επισης αυτη η μαγική λέξη Chimay ξυπναει τους νευρωνες στον εγκέφαλο και διεγειρει το νευρο-μυικό συστημα (χμ, πού να πάω απόψε να πιω μια καλή μπύρα?)

πότε ειναι το επόμενο τριήμερο- του Αγιου Πνευματος???
(για να ετοιμάσω και το συμφωνητικό)!

ΥΓ. Το επιθετό σας; Μήπως Astroboy;

χμμμ... είπε...

Καλό μήνα (έστω και καθυστερημένα). Συγγνώμη για τη απουσία μου τόσο καιρό, αλλά όταν διάβασα το σχόλιό σας ("ομολογώ ότι ειστε καλή περιπτωσις") ενθουσιάστηκα. Αδυνατούσα να συγκρατήσω τη χαρά μου και λιποθύμησα. Ο γιατρός μου με συμβούλεψε να αποφεύγω τις έντονες συγκινήσεις και αναγκάστηκα να τον υπακούσω (αφήστε που αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για να μη σας αποκαλύψω ότι το επιμελητήριο που είμαι μέλος είναι το οικονομικό :p)

Πριν απαντήσω στις ερωτήσεις σας οφείλω να σας συγχαρώ για το Πρωτομαγιάτικο κείμενό σας. Μα εσείς έπρεπε να παραδίδετε σεμινάρια για το πως αποτυπώνουμε στο χαρτί (ή σε blog) τις αναμνήσεις μας! Έξοχο (σε τέτοιο βαθμό που κατά την ανάγνωσή του έπλαθα το σκηνικό και φανταζόμουν τις εικόνες που περιγράφατε. Εν ολίγοις (η δοτική με μάρανε) το δραματοποιούσα).

Για να μην υποκύψετε ξανά στον πειρασμό των αρνητικών σκέψεων δε μοιάζω με Βόρειο! Αν και έχω αδυναμία στις μπίρες (Επίσης, στο gin, στη vodka και στην tequila. Τα ποτά που βρίσκονται στην παρένθεση υποκριθείτε ότι δε τα είδατε ποτέ). Στα ινδιάνικα υποθέτω θα με αποκαλούσαν "Χλωμό (φλύαρο) πρόσωπο"!

Ίσως να σας φαίνεται παράξενο, αλλά δεν ξέρω τι να σας πρωτορωτήσω (ίσως την επόμενη φορά). Από την άλλη πλευρά οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες (που θα πρέπει να θυμίζω) τα αφήνουν όλα στην τύχη (και συχνά θριαμβεύουν).

Μήπως φταίει ότι προτιμώ το "Ευτυχισμένοι μαζί" από το "Λίτσα.com";

Ινδιάννα είπε...

καταρχας ειναι προς τιμην σας ότι γραφετε σχόλιο στις 4 το πρωί- ααα, εγώ κοιμαμαι με τις κότες, οπότε ειναι καλό ο συγκάτοικος να ξαγρυπνά και να προσέχει την οικια μας.

εγκρινουμε δε οτι προτιμάτε τα άσπρα ποτά- έτσι θα λέμε στους φιλους στας εορτάς να μας φέρνουν μονο τέτοια για δωρο (το λέω γιατι εν προκειμένω η καβα μου ειναι γεμάτα whiskey από δώρα και πάντα πρέπει να αγοράζω τελικά τη βότκα μου)!


όσο για τα υπολοιπα, λυπαμαι που θα σας απογοητευσω για το πρωτομαγιάτικο ποστ: δεν πρόκειται για αναμνηση ήταν ξεκαθαρη μυθοπλασία- αλλά θα το πάρω ως κοπλιμαν οτι σας ξεγέλασα! ;)

Λυπάμαι επίσης που δεν έχω δει ποτέ το "ευτυχισμένοι μαζί" γιατι δεν βλέπω καθολου τηλεόραση (και την Λίτσα την βλέπω την επομένη, στο ιντερνετ)!

Εμενα πάλι, που ειμαι Ινδιάνα, με λένε "ο Λυκος που την έφαγε" γιατι μια φορά μου επιτέθηκε ένας Λύκος κι εγώ έκανα το κόλπο του Γερανού (i.e Karate Kid I) και παφ! εκει που περιμενε να φάει την Ινδιάνα, έφαγε την κλωτσιά- χε χε