CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

5.4.09

Όχι άλλο κάρβουνο (ήτοι επαναχρησιμοποιούμενο ξύλο) – Indieannalog set #18

τα link για να ακούσετε/ κατεβάσετε τα τραγούδια, είναι στα σχόλια

Φωτιά… Ένα φάντασμα στοιχειώνει την μουσική- το φάντασμα της ανακύκλωσης. Η ανακύκλωση είναι καλό πράγμα για το περιβάλλον, αλλά όχι τόσο καλό για τον ήχο. Εν προκειμένω ίσως θα έπρεπε να ισχύσουν και στη μουσική τα 4R: Refuse (τη μουσική που δε χρειάζεσαι), Reduce (την μουσική που κατεβάζεις κατά κόρον απ' το web), Re-use (μοιράσου τις μουσικές που έχουν κάτι να πουν), Recycle (μην ανακυκλώνεις τα ήδη ανακυκλωμένα πάνω από 5 φορές: τα ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ). Οι Crystal Stilts έρχονται από το Brooklyn και παρότι εδώ θυμίζουν αρκετά Jesus & Mary Chain, είναι από τις μπάντες που δείχνουν να μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Crystal Stilts – The dazzed.

Αέρας… Οι Epic45 είναι Βρετανοί με εξαιρετικό ήχο και δεν είναι να απορείς που έχουν στιγμές στις οποίες επαναχρησιμοποιούν τις καλύτερες εμπνεύσεις των Walkmen. Σε τελική όταν βγήκε το ντεμπούτο των Νεοϋορκέζων μερικοί από εμάς άναψαν καντήλια για το θείο δώρο, ε, κάποιοι απλά έγραψαν μουσική! Epic45 - England fallen over & Walkmen - Blue route

Γη… Πάντα πίστευα ότι η Καλιφόρνια είναι πρώτη στην κατανάλωση, μα είναι παντελώς ανίκανη στην παραγωγή του οτιδήποτε (πλην κιτς τάσεων και σιλικόνης.) Μέχρι που είδα την -σχεδόν Emily the Strange εμφανισιακά- κόρη του Duchovny στο Californication και άκουσα και τους Little Teeth. Tα σπάνε τα πιτσιρίκια στο San Francisco, όχι αστεία! Little Teeth- Japanese candy.

Νερό… Οι Wavves είναι ο εξής ένας: ο skateboarder απ’ το San Diego, Nathan Williams, που λόγω ζέστης και ηλικίας βράζει το αίμα του και ο εγκέφαλός του και δημιουργεί μελωδικό θόρυβο με έφεση στο να σοδομεί το surf με Sonic Youth κιθάρες και να δίνει στα περισσότερα τραγούδια του την κατάληξη .goth. Τι να του πεις τώρα, 22 είναι, θα πήξει το μυαλό του. Wavves - Vermin.

11 σχόλια:

Ινδιάννα είπε...

Φωτιά...
Crystal Stilts – The dazzed

Αέρας...
Epic45 - England fallen over
&
Walkmen - Blue route

Νερό...
Little Teeth- Japanese candy

Γη...
Wavves - Vermin

Tom the Barman είπε...

Σας οφέλησε η έξοδος στην Βρετανικήν νήσον: επανεκτιμίσατε την ...αμέρικανικη μουσική (μα τόσο χάλια ήταν η αγγλικη που άκουσες εκει?)χα χα

Θεωρώ τον Wavves υπερτιμημένο μ-λ-κ- (αλλά τέτοιους θεωρώ και τους Sonic Youth, οπότε μη μου δινεις σημασία!). Μου άρεσαν οι Crystal Stilts. Φρέσκο αίμα που κοχλαζει!
:)

sot είπε...

Αν ήταν ανακύκλωση θα πείραζε λιγότερο.
Όταν όμως πουλάνε αυτούσια τα παλιά προϊόντα δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία.

Λες να σου στείλουν εισιτήρια για Καλιφόρνια για να σου αλλάξουν γνώμη;

Η γη και το νερό μπερδεύτηκαν :(

night blue είπε...

...kai me ti fwtia kai ton aera ypirxe texniko provlima...

Ινδιάννα είπε...

Tom
Αφού ξέρεις ότι έχω εξαιρετικά κακο προσανατολισμό και είμαι παντελώς αγεωγράφητη: οπότε δεν ξεχωρίζω τη μουσική από τον τόπο που έρχεται, αλλα απ' το πού σε πηγαινει! ;)

Sot & Vain
τι να πω, εγώ τα ακουω τα τραγούδια και παιζουν σωστά -πλήν της Γης, που έχεις δικιο Sot... παραποτίστηκε κι έγινε μέσα στα νερά!;)

η ΓΗ λοιπον παίζει ΕΔΩ
:)

night blue είπε...

To thema den einai oti den epaizan alla oti den katevainan...

night blue είπε...

isws eixa texniko provlima me to windows media player...

Ινδιάννα είπε...

night blue
εγώ τα ανοιγω με quick time player
μήπως να το δοκιμάσεις κι εσύ?
φιλια!
:)

night blue είπε...

vasika ekana reboot ston ypologisti kai meta ok-isws na ftaine kai ta vista sto laptop

albert είπε...

Αυτά τα little teeth που τα έψαξα λίγο ενεργοποίησαν άθελά τους κάποιους νεκρωμένους νευρώνες του αυτιού μου.

Very Nice!

Ινδιάννα είπε...

Albert
όλα για να ξυπνάμε νεκρωμένους νευρώνες σ' αυτο το blog!
Όλα για την ακοή σας- χο χο!