CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

19.4.09

οβελίας αλά γκαράζ - indieannalog set #20

τα λινκ των τραγουδιών ειναι στα σχόλια

Γη...
animals- bury my body. Η ημέρα του Πάσχα είναι μια ημέρα αγάπης για όλα τα πλάσματα της Φύσης -πλην των ζώων του αγροκτήματος. Λέγεται πως ο λόγος που συγκεκριμένες θυσίες έχουν συνδεθεί με συγκεκριμένες εποχές (σφάζουμε αρνιά- κατσίκια την Άνοιξη, κόβουμε τα Έλατα τον χειμώνα) γίνεται για πρακτικούς λόγους (εν προκειμένω είναι η εποχή που τα εν λόγω ζώα γεννοβολάνε σαν τρελά). Κι αν ο κύριος Burton παρότι ένα εκ των "ζώων" την έχει δει Χριστιανικά (bury my body cause I'm gonna live with God), ΟΚ, θα σε θάψουμε, αφού σε ξεκοκαλίσουμε πρώτα χρυσό μου!

Φωτιά... Swampmeat - Sister Mary. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους κρέας έχουν αυτοί, τους συναντά πάντως προς Philadelphia μεριά όπου κυκλοφορούν ντυμένοι ως geeks που κατοικούν σε πόλη φάντασμα του Φαρ Ουέστ. Τους βρίσκω αρκετά γευστικούς παρότι είναι από τις φορές που καλύτερα να ακούς, παρά να (τους) βλέπεις!

Αέρας... Τι να σου κάνει και το τσοπανόσκυλο όταν έχει να τα βάλει με μια ολόκληρη παρέλαση λύκων; Mando Diao - Sheepdog & Wolf parade - We built another world

Νερό... Mountain Goats - Autoclave. Αγριοκάτσικα. Στην Κρήτη τα λεγόμενα Κρι- Κρι. Άντε πιάσ' τα! Μήπως εγώ θα μπορούσα να έχω εκείνο το μπιφτέκι που παράγγειλα;

Άντε, καλό Πάσχα!

6 σχόλια:

Ινδιάννα είπε...

Γη...
animals- bury my bodyΦωτιά...
Swampmeat - Sister MaryΑέρας...
Mando Diao - Sheepdog&
Wolf parade - We built another worldΝερό...
Mountain Goats - Autoclave

Ανώνυμος είπε...

ωραιες μουσικες να σουβλιζεις και να μην πολυνοιαζεσαι διαπιστωνοντας οτι στο φιναλε εισαι παντα ενας αμετανοητος παγανιστης!!
Χρονια πολλα Indieannoula..
Goofy

Ινδιάννα είπε...

Goofy
φέτος ο blogger αποφάσισε να τηρησει την αργία, έτσι η ανταποκριση του ήταν το κάτι άλλο- άλλα έγραφα στα σχόλια, άλλα αναρτουσε εκεινος (έτσι καμαρωνεις τα λινκ κολλημένα το ένα με το άλλο)!

αλλά πήρα το μάθημά μου!
οπότε αργώ κι εγώ τώρα!!
θα βάλω τα πόδια πάνω στο τραπέζι
θα στουμπωσω στο κοκορέτσι
θα ακουω horrors
και θα ευχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με τηλεπάθεια στους θαμώνες (και ιδιοκτητες φυσικά)του Blue!
;)

Tom the Barman είπε...

Ούτε καν ένα meat is murder? Τι σόι οικολόγοι ειστε σε αυτο το μπλογκ? χα χα
Χρόνια Πολλά
και δεδομένου ότι είμαι γωστο παμφάγο, θα πάρω μια μερίδα από το βαλτόκρεας που ειναι στο μενου, εκει που λεει "φωτιά". Τους σερβιρετε φλαμπε?


ΥΓ. Αν έχουν τελειώσει οι Swampmeat φέρτε μου mountain goats! :)

sot είπε...

Ευτυχώς το κρέας που προσφέρει το μαγαζί σας δεν επιβαρύνει καθόλου το πεπτικό σύστημα. Ακόμα και "κολλημένα" δεν κάθονται στο λαιμό. Και οι Animals ακόμα ολόφρεσκοι είναι.

Ινδιάννα είπε...

Tom
το δε πνευμα υποστηριζει τα δικαιωματα των ζώων
το δε ένστικτο πάλι
σκέφτεται σαν ναυαγός στο LOST:
όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!

κι εμένα μου άρεσαν οι swampmeat!
Χρόνια Πολλά φίλε!

Sot
η αλήθεια ειναι ότι στην μουσική...πανίδα κυκλοφορουν εξαιρετικά πολλές αρκουδες, λύκοι, λιοντάρια, τίγρεις, μέχρι και μικροι δεινοσαυροι- από ποντικι δε άλλο τιποτα!- αλλά μέχρι να βρω ...εδώδιμο σφαχτό, δεινοπάθησα!
καλη μας όρεξη λοιπον!
:)