CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

21.8.08

Εξωφρενικές μηνύσεις

Μια από τις δυο ιστορίες διαδίδεται ως αληθινή...

O 52χρονος Luther Maximilian από το Illinois μέτραγε αρκετά κιλά πάνω από το φυσιολογικό του βάρος. O γιατρός που τον κούραρε σύστησε τουλάχιστον μια ώρα αεροβική άσκηση την ημέρα, υπό την μορφή γρήγορου βαδίσματος. Ο Luther πήγαινε συνήθως μια βόλτα 8 οικοδομικών τετραγώνων μετα τη δουλειά του και επέστρεφε σπίτι του.
Μια μέρα όμως, κουρασμένος καθώς ήταν, άνοιξε το στόμα του περπατώντας για να χασμουρηθεί και χράπ, ένα έντομο μπήκε μέσα. Ο Maximilian τρόμαξε, έβηξε, έφτυσε, κατάπιε, ξεροκατάπιε και τελικά το έρ'μο έντομο κατέληξε να λιώνει στα γαστρικά του υγρά.
Ο Luther Maximilian μήνυσε τον Δήμο και τους ιδιοκτήτες των γειτονικών παρτεριών επειδή δεν είχαν ψεκάσει του κήπους τους, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ελευθέρα σμήνη εντόμων επικίνδυνα για την υγειά των περιοίκων. Οι εναγόμενοι πλήρωσαν $83.0005 για ψυχική οδύνη.

Ο 19χρονος Carl Truman από to Los Angeles έψαχνε πάντα τρόπους να κερδίσει χρήματα χωρίς κόπο. Εκείνο το βράδυ είχε τρυπώσει κάτω από το αμάξι του γείτονά του και, αφού είχε ήδη κλέψει τα τάσια δεκαπέντε μέρες πριν, τώρα προσπαθούσε να κλέψει και τις ζάντες απ’ τους τροχούς. Το κακό ήταν ότι ο Truman είχε καπνίσει αρκετή μαριχουάνα και δεν μπορούσε να διακρίνει αν
όντως άκουγε ψιθύρους ή αν έφταιγε ο χορός του χόρτου μέσα στο κεφάλι του. Το σίγουρο είναι πώς δεν πήρε είδηση ότι ο γιος του γείτονα, ο οποιος χαμουρευόταν για ώρα μέσα στο αμάξι με την κοπέλα του, έβαλε μπροστά τη μηχανή για να την γυρίσει σπίτι της. Αν το είχε καταλάβει πιθανόν να είχε μαζέψει το χέρι του, πριν το πατήσει η ρόδα του αυτοκινήτου.
Ο Truman κέρδισε $74,000 και ιατρικά έξοδα επειδή ο γιος του γείτονα που πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω απ’ το χέρι του, δεν είχε δίπλωμα! Φυσικά ο Truman αναγκάστηκε να πληρώσει τα 2/3 για να εξαγοράσει την ποινή του για κλοπή και τα υπόλοιπα για να ξαναγοράσει τις ζάντες στον γείτονά του.

8 σχόλια:

Fight Back είπε...

vote for truman

ζητω οι stalkers των σταθμευμενων οχηματων

sot είπε...

Συμφωνώ.
Για το Luther δε θα ήταν και τόσο εύκολο να βρεθούν στοιχεία.

Ινδιάννα είπε...

α, να χαθειτε
σιχαμένα
το βρήκατε και οι δύο!!! :)

Tanila είπε...

Έχει σημασία ποιά είναι αληθινή;
Πάντα λέω ότι μια καλή ιστορία είναι μια καλή ιστορία.
Κι αν την πιστεύεις είναι αληθινή.

Ινδιάννα είπε...

tanila
για να το τραβήξω λίγο παραπέρα, ο Κοροβέσης λεει σε ένα βιβλίο του (όχι έτσι ακριβώς, αλλα κάπως έτσι το θυμάμαι): "αν εγώ σε πιστέψω ως Θεά κι εσύ με πιστέψεις ως Θεό, αν πιστευτούμε οι δυο μας, τότε ποιος θα πει ότι ψευδόμαστε αφού αυτη θα είναι η δική μας αλήθεια"!
I want to believeee!!!

Zaphod είπε...

Εμένα μου άρεσαν και οι δύο :)

Ινδιάννα είπε...

zaphod
χαίρομαι!

ΥΓ. Τώρα το καλοκαίρι πώς καταφέρνεις να ρυθμισεις την "άδειά" σου ταυτοχρονα, από ΌΛΑ τα blog στα οποια συμμετέχεις??? ;)

Zaphod είπε...

Γράφω μόνο στο δικό μου και συνήθως τα ποστ γράφονται σε δόσεις (1 ώρα/μέρα) γιατί τόση όρεξη έχω, άσε που από τον Ιούλιο μέχρι πριν καμια βδομάδα, πρακτικά δεν είχα γράψει και τίποτε!

love&kisses
zaphod