CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

4.3.09

Πορεία διαμαρτυρίας για την επίθεση στο Στέκι Μεταναστών

[Γράφτηκαν πολλά για την επίθεση με χειροβομδίδα στο Στέκι Μεταναστών, αναδημοσιεύω όμως αυτό συγκεκριμένα το κάλεσμα για διαμαρτυρία, επειδή επιμένει στο ελάχιστο που πιστεύω μας ενώνει όλους και όλες, την αντίθεση προς τη βία απέναντι στους κοινωνικούς/ές αγωνιστές/τριες, όπου αυτοί/ές και να συμετέχουν: στην Παναττική Ένωση Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού όπως η Κωνσταντίνα Κούνεβα, σε μια εκδήλωση του Σύνδεσμου Αντιρρησιών Συνείδησης όπως τα παρολίγον θύματα του Στεκιού, σε ένα εκπαιδευτικό συλαλλητήριο όπως ο Δημήτρης Κουσουρής. Περισσότερα δελτία τύπου και καλέσματα μπορείτε να βρείτε στο indy, στο indymedia αλλά και σε μια προηγούμενη ανάρτηση του μπλογκ.]

Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ

Η ΟΛΚΕ (Ομοφυλοφυλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας) καταγγέλλει την δολοφονική επίθεση με χειροβομβίδα που έγινε την Τρίτη 24.2.2009 στις 10 το βράδυ στο Στέκι Μεταναστών, ενώ διεξάγονταν εκδήλωση του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης. Μόνο κατά τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Ο «άγνωστος» δράστης ήθελε να προκαλέσει το θάνατο. Δεν τον ενδιέφερε ακόμη κι αν το θύμα ήταν κάποιος/α περαστικός/η.
Θεωρούμε ότι η επίθεση αυτή στρέφεται εναντίον όλων μας, και όχι μόνο επειδή η έδρα του σωματείου μας βρίσκεται στο κτίριο της Τσαμαδού 13, όπου συγκατοικεί με τις υπόλοιπες ομάδες και οργανώσεις που λειτουργούν εκεί. Είναι ένα ακόμη κρούσμα σε μία σειρά βίαιων επιθέσεων σε αυτές και αυτούς που ορθώνουν το ανάστημά τους και διεκδικούν τα δικαιώματά τους, όπως η μαφιόζικη επίθεση στη γενναία συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα.
Σ’ αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν την αλληλεγγύη, αλληοαποδοχή και αλληλοϋποστήριξη που βιώνουμε στο Στέκι Μεταναστών, απαντάμε:

ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ

Καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση και την πορεία διαμαρτυρίας την Πέμπτη 5.3.2009 στΙς 18.00, στα Προπύλαια.

Ομοφυλοφυλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας
τηλ: 6947434353
e-mail: info@olke.org
www.olke.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: