CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

21.6.09

the late parade - indieannalog set #29

Γη… Το δέρμα μου χαλαρώνει σε dt (γερνάω). Κάθε μέρα ξεφυτρώνει και μια νέα ρυτίδα (μα δεν είναι δυνατόν! Γερνάω)! Δεν έχω καθόλου ενέργεια (γερνάω). To sex ανήκει στα extreme sports (με τρεις φορές τη μέρα, σε πέντε μέρες χάνω 1 κιλό απ’ την κούραση- ε, ναι, γερνάω). Νιώθω συνέχεια πτώμα και η προοπτική του να βγω βράδυ και να χάσω τον ύπνο μου δεν ακούγεται σαν διασκέδαση αλλά σαν βασανιστήριο. Γαμώτο, γερνάω…

Φωτιά… Πέμπτη βράδυ στο Fox είμαι με την πιο σουπερ παρέα που κυκλοφορεί στην πόλη: 25χρονα με κοντομάνικα και στρατιωτικές βερμούδες (αντί για ξέκωλα και ξώβυζα), που όλη νύχτα την βγάζουν με μια μπύρα και μόνη ντόπα τη μουσική. Χορεύουν όλη νύχτα. Όλη νύχτα. Το έκανα κι εγώ αυτό. Στα 18. Μέχρι τα 28. Πια δε μπορούσα να συμμεριστώ τον ενθουσιασμό τους (αν αυτά άκουγαν το enolagay για 20 φορά, εγώ το άκουγα για 200στη αφού τους έριχνα μια δεκαετία σε μπαρ- ωχ, γέρασα). Επίσης η μηχανή δεν κινούταν χωρίς βενζίνη (και μετά τη δεύτερη τεκίλα σκέφτηκα ότι θα με πιάσουν για αλκοτεστ και δεν ήπια άλλο- αυτά δεν έχουν ακόμα δίπλωμα, εγώ έχω και αμάξι –ναι, γέρασα). Πέρναγα καλά αλλά για κάποιο λόγο ήθελα να φύγω. Να πάω σπίτι, να στείλω μήνυμα «καληνύχτα» σε αυτόν που θα ήθελα να βρω στο κρεβάτι μου γυρνώντας, να ξυπνήσω την επομένη νηφάλια και να διαβάσω με την ησυχία μου σημειωτική της φυσικής (δεν είναι δυνατόν να "με φτιάχνει" μόνο το διάβασμα)! Πόσο πια έχω γεράσει; Θα κάνω χαρακίρι!!!

Αέρας… Με φρικάρει ότι δεν είμαι πια 25 -αν και με παρηγορεί ότι και 25 να ήμουν θα ήμουν ακριβώς όπως τότε (θα κέρδιζα δέκα χρόνια αλλά τίποτε περισσότερο- μυαλό παραπάνω δε θα ‘βαζα)! Απλά θα άκουγα bat for lashes αντί για cure και πιθανόν δε θα ήξερα ότι η υπέροχη Natasha Khan όταν γράφει μουσική έχει κατά νου τον κύριο Simon Gullop και τον υποβλητικό ήχο του….

Νερό… Δεν σκέφτομαι πια να παντρευτώ –γιατί σκέφτομαι πως δεν έχω πια αντοχές να μεγαλώσω παιδιά (γερνάω). Απ’ την άλλη, όταν όλοι παντρεύονται για να μοιραστούν το στεγαστικό δάνειο, εσύ σκέφτηκες «όταν μείνουμε μαζί θα είναι τέλεια, θα έχουμε και κοινή δισκοθήκη». Γέλασα. «Ωραια, θα νανουριζω τα παιδια με Kyte και θα εχουμε όλη την υπολοιπη νυχτα δικη μας»! Γερνάμε, αλλά όχι αρκετά. Ποτέ δε θα γεράσουμε αρκετά με αυτή μουσική που σαν πηχτό υαλουρονικο οξύ κυλάει στο αίμα μας. Απλά τα κάνουμε όλα με μια χρονοκαθυστερηση. Πιο αργά. Όπως χρειαζοταν περισσότερος χρονος για να αντιληφθείς και να εκτιμήσεις όλα τα επιπεδα ενός καλου δισκου. Έτσι ξεραμε ότι χρειαζεται περισσότερος χρόνος για να εκτιμησουμε αυτό που ζούμε. Και πια θέλω να ακούσω όλους τους δίσκους σου. Χωρίς βιασύνες. Αργά... Εχω όλο το υπολοιπο της ζωής μου για να το κάνω!

4 σχόλια:

Tom the Barman είπε...

"να γυρισω σπίτι, να στειλω μηνυμα "καληνυχτα" σε αυτον που θα ηθελα να βρω στο κρεβατι μου γυρνωντας..."

αυτος ειναι ενας εμμεσος τροπος να μας πεις ότι εχεις το κινητο του Χιου Τζακμαν;;;

ΥΓ. Καλοι οι Kyte, καλοί, καλοί, καλοί!!!

sot είπε...

Στην αρχή είπα να το ακούσω αύριο αλλά...It's never too late for a nice music set :)

Ινδιάννα είπε...

Τομ
με αυτα που γράφεις, ωρες- ωρες αναρωτιεμαι αν εισαί τοσο πιωμενος που καταντάς... high as a ΚΥΤΕ!
;ΡΡΡ

Sot
εξάλλου μην κανεις αυριο
αυτο που μπορεις να κάνεις αποψε!
:)

Speedgrapher είπε...

"Ψέματα, άθλια ψέματα και στατιστική", όπως είπε κάποιος σε ένα συνέδριο: στο κομμάτι της Φωτιάς, στατιστικά ήσουν με 25άρηδες (some were quite below and some were quite above). Όσο αφορά τα ψέματα, εγώ μια χαρά σε έιδα να χτυπιέσαι (καλά, μέχρι που άρχισε τις μίξεις από την κόλαση) και όσο για τη "μία μπύρα", μαλλον ξέχασες τα "αρκούδια" και τα σφηνάκια *ahem*.

"Life is as good as we want it and we are only as old as we care to admit."

(^__~)