CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

27.2.08

Κάνε τη διαφορά

Ο Obama Sin Lander κοίταξε τον Υπουργό Εξωτερικών του, Hill Larry Cleantone. Δεν καταλάβαινε ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα μe τα ψηφιακά απόβλητα που έστελναν μέσω Χονγκ Κονγκ στην Κίνα.

ΟΚ, η συνθήκη έλεγε ότι κάθε χώρα οφείλει να αντιμετωπίζει μέσα στα όριά της τα απόβλητά της αλλά τι σόι δημοκρατία και παγκοσμιοποίηση ήταν αυτή που οι άνθρωποι μπορούσαν να πηγαίνουν ανενόχλητοι σε όποια χώρα ήθελαν, αλλά τα σκουπίδια τους έπρεπε να τα κρατάνε στην δική τους; Και τέλος πάντων, άλλες κι άλλες συνθήκες δεν τηρούσαν, με αντίτιμο ανθρώπινες ζωές, τώρα θα έπρεπε να τους ενδιαφέρουν και οι ζωές των ζώων; Των κοντοστούπικων Κινέζων; Σε τελική αυτοί ήταν δισεκατομμύρια –ας πέθαιναν και μερικοί, ποιος θα το καταλάβαινε;

-Το πρόβλημα δεν είναι ότι πεθαίνουν, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε –με όλο το σέβας, είπε ο Hill Larry Cleantone, προσπαθώντας να εξηγήσει για μια ακόμα φορά στον Πρόεδρο την κατάσταση.

Φημολογούταν πώς δεν υπήρχε πιο ηλίθιος Πρόεδρος στις Η.Π.Α από τον προκάτοχό του, τον Georgie Bull Sit αλλά τούτος ήταν χειρότερος: ο άλλος απλά δεν καταλάβαινε, αυτός καταλάβαινε αλλά έκανε τον χαζό.

-Δεν καταλαβαίνω τι μου ζητάς ή τέλος πάντων τι περιμένεις να κάνω; Να πάω να τους κόψω τα παραπάνω χέρια που φυτρώνουν για να μην μαθευτεί;
-Όχι Πρόεδρε, λέω όμως ότι αυτός ο σκατολαός- οι Κινέζοι- ακόμα και στις μεταλλάξεις τους ήταν τυχεροί. Στέλναμε τα απόβλητα να ψοφήσουν μια ώρα αρχίτερα και αυτοί, ακόμα και τα τοξικά εκμεταλλεύτηκαν, ακόμα και τις μεταλλάξεις μετέτρεψαν προς όφελός τους. Με τα δυο επιπλέον ζευγάρια χέρια που φυτρώνουν στο πλάι τους μπορούν να γίνονται τριπλάσια παραγωγικοί με τον ίδιο μισθό. Η οικονομία τους είχε κάθετη αύξηση 500%, σε δυο μήνες, σε δυο χρόνια θα μας διαλύσουν.

Ο Obama Sin Lander κοπάνησε την καρέκλα του που έφερε δυο σβούρες γύρω από την κεφαλή του οβάλ γραφείου του.
-Πρέπει να σταματήσουμε να τροφοδοτούμε αυτή την νέα εξέλιξη. Τέλος πάντων είναι ΑΔΙΚΟ, ναι, άδικο! Με τα δικά μας ΛΕΦΤΑ, τα δικά μας ΤΟΞΙΚΑ, τη δική μας ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, τα δικά μας ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ εξελίσσονται αυτοί ως είδος; Επιτέλους αν ζούσε ο Δαρβίνος θα έσκιζε τα πτυχία του.

Οι δυο άντρες αποφάσισαν να κρατήσουν στα εδάφη τους, από 'κείνο το πρωί και στο εξής, τα ψηφιακά τους απόβλητα. Να τα θάψουν κοντά σε υπόγειες πηγές και να μην αφήσουν ίχνος υδροφόρου ορίζοντα καθαρού. Να τα φυτέψουν σε κάθε χωράφι με καλαμπόκια, να τα παραχώσουν σε κάθε χωρίο –λες και είναι λίπασμα για πατάτες.

-Και να πεις να τσακιστούν όλοι αυτοί οι άχρηστοί, τα αλυσιτελή όντα, οι χαραμοφάιδες που τρέφουμε στα Πανεπιστήμια- τάχα πώς θα σώσουν την ανθρωπότητα- να τους πεις να τσακιστούν να δουν αν μπορούμε να πετύχουμε μια καλύτερη μετάλλαξη για τους δικούς μας πολίτες. Ας πούμε ένα Τρίτο μάτι που να προβλέπει το μέλλον. Πιο μεγάλα αφτιά να μην πληρώνουμε τζάμπα δορυφόρους για να κρυφακούμε τον Πούτιν. Επιτέλους πες στους ηλίθιους να δουλέψουν με σκοπό την αύξηση της παραγωγής και τη μείωση αυτή της φυσιολογικότητα που μου έχει σπάσει τα νεύρα. Δεν είναι δυνατόν να ασχολούνται ακόμα με την ίαση του Καρκίνου όταν μπορούμε να δημιουργήσουμε τόσες νέες και ενδιαφέρουσες μεταλλάξεις κυττάρων και οργανισμών. Επιτέλους είμαι ο πρώτος διαφορετικός Πρόεδρος στις 51 Πολιτείες. Πρέπει να κάνω τη διαφορά... Η Mama -Bamba μου έλεγε "δεν έχει σημασία ποιους πηδάς, είσαι άνδρας αν δρας". Δράστε λοιπόν!

Ο Hill Larry Cleantone πήρε παραμάσχαλα τις εντολές και έτρεξε να τις κοινοποιήσει στους αρμόδιους περήφανος για τον Πρόεδρό τους –που δεν καθόταν με σταυρωμένα χέρια αλλά κυνηγούσε την πρόοδο και τις νέες εξελίξεις. Ο Obama Sin Lander έδωσε συνέντευξη τύπου λέγοντας ότι η Αμερική αποφάσισε να συνεργαστεί με τους περιορισμούς που έχουν θέσει τα Ηνωμένα Έθνη και να αποσύρει όλα της τα απόβλητα από τον αναπτυσσόμενο κόσμο, στέλνοντας μάλιστα ανθρωπιστική βοήθεια που θα δώσει ένα τέλος στο λοιμό των μεταλλάξεων.

Όλοι χειροκρότησαν τον πρώτο έγχρωμο μουσουλμάνο αμφιφυλόφιλο Πρόεδρο, που ήταν έτοιμος να κάνει τη διαφορά. Άραγε σε μερικά χρόνια που όλοι θα είχαν από τρία ζευγάρια χέρια θα τον χειροκροτούσαν τριπλά;

10 σχόλια:

sot είπε...

Γεμάτο KOH και NaOH το χιούμορ του κειμένου. Πάρα πολλές οι αλήθειες που εμπεριέχονται.

Ανώνυμος είπε...

Στείλτο στον Bilal, στείλτο στον Bilal! Σενάριο για το επόμενο άλμπουμ του ΤΩΡΑ!

Ινδιάννα είπε...

sot
δυστυχώς δεν έχω πειστεί ότι ατομικά ή συλλογικά μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο. Απλά ελπίζω οι μεταλλάξεις μας να χρησιμοποιηθούν για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους και όχι των ανθρωπάριων που το διοικούν (και θα το διοικούν εις το διηνεκές...)

the bar
ναι, δεν τους προλαβαίνω,
τι να στείλω στον Bilal, Τι στον Jarmoush κα τι στον Burton! Άσε ρε φιλενάδα! :)

Ανώνυμος είπε...

Καλά, λέγε εσύ...
Όλοι κάπως έτσι ξεκίνησαν... :-)

treblaz είπε...

Έχω να καταγγείλω οτι το κείμενο αυτό υποσκάπτει τις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής προέδρου του Δημοκρατικού κόμματος Αμερικής με σήμα τον γάιδαρο. Δυναμιτίζει το κλίμα και λειτουργεί ανώνυμα και συκοφαντικά ενάντια στον Ομπάμα, καθώς τον συσχετίζει εμμέσως με μελλοντολογικά καταστροφικά σενάρια. Καλώ τους Δημοκρατικούς ψηφοφόρους του Τέξας και του Ωχ!άϊ!ο! να κλείσουν τα αυτιά τους στις συκοφαντίες και τις προκλήσεις των εγκάθετων των Ρεπουμπλικανών.

Θα σου φέρω εδώ το Ελληνοαμερικανικό λόμπι να στα κάνει λαμπόγυαλο :Ρ

Ινδιάννα είπε...

treblaz
κάθε Απόκριες με πιάνει ένα πολιτικοποιημένο κάτι. Αλλά μόνο τις Απόκριες. Με ό,τι συμβολισμούς και προεκτάσεις μπορεί να περιέχει αυτό! :)

night blue είπε...

niwthw koyrasmeni genikws tis teleytaies meres-tha se diavasw molis mporesw-filakia polla

night blue είπε...

Tha mpeis sto mati tis CIA kai tou FBI. Beware!

night blue είπε...

(to diavasa)

sot είπε...

Έχουμε κι εμείς ευθύνες που τους αφήνουμε.
Δε νοείται "μεταλλαγμένο μέλλον"