CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

1.7.09

Ιστορίες γι' αγρίους (Παπακαλιάτης reloaded)

το ένα απο τα δυο σενάρια ειναι αληθινό

Ο Μενέλαος συγκατοικεί με το φίλο του, Παντελή. Στις διακοπές του στη Σίφνο γνωρίζει τη Νένα, μια 40άρα με τρία παιδιά στην ηλικία του. Όταν επιστρέφουν Αθήνα ξεκινούν κρυφή σχέση. Λίγους μήνες μετά, η Νένα (λόγω ηλικίας και ενοχών) αποφασίζει να διακόψει με το Μενέλαο.
Σε ένα ταξίδι του στο εξωτερικό εκείνος περνάει ένα βράδυ πάθους με τη Ελευθερία, την κόρη της Νένας που σπουδάζει εκεί με τον αδερφό της Παύλο (χωρίς όμως να ξέρει ότι η Ελευθερία είναι κόρη της αγαπημένης του, κι εκείνη ότι είναι ο εραστής της μητέρας της).
Όταν επιστρέφουν Αθήνα και συναντιούνται όλοι με όλους, ο Παντελής συναντιέται με τον Παύλο, τον αδερφό της Ελευθερίας με τον οποίο διατηρούσε σχέση παλαιότερα (και δεν το ξέραμε).
Ο Παντελής με τον Παύλο ζουν τον έρωτα τους κρυφά απ' όλους. Το ίδιο και ο Μενέλαος με τη Νένα –που ο έρωτάς τους αναζωπυρώνεται. Τότε είναι που η Ελευθερία μαθαίνει πως είναι έγκυος από τον Μενέλαο.
Σε έναν καυγά της με τους γονείς της η ίδια πάει να μείνει στον Μενέλαο και ανακαλύπτει αποδείξεις για την σχέση του Μενέλαου με τη μητέρας της. Το πράγμα περιπλέκει ακόμη περισσότερο ο πατέρας της που μπαίνει βίαια στο σπίτι ένα βράδυ ενώ ήταν μέσα ο Μενέλαος και η Νένα …


Η Μελίνα έχει σοβαρή σχέση με τον Γεράσιμο. Αλλά η ζωή τα φέρνει έτσι που χωρίζουν .
Ο Γεράσιμος λίγο καιρό μετά τα φτιάχνει με την Ντόρα. Η οικογένεια της Ντόρας έχει ξενοδοχείο στην Κρήτη.
Η Μελίνα αφού βγαίνει με διάφορους επί δυο σεζόν, τα φτιάχνει τελικά με τον Νεόφυτο, που έχει κι αυτός ξενοδοχείο στην Κρήτη.
Ο Νεόφυτος όμως χώρισε την Πηνελόπη για να είναι με την Μελίνα- και η Πηνελόπη καραδοκεί να πατήσει πόδι η Μελίνα στο νησί για να την ...τακτοποιήσει. Παράλληλα η Ντόρα, που ο Γεράσιμος την έχει πρήξει με την πρώην του, σκέπτεται ότι αν την πετύχει ποτέ μπροστά της θα την τακτοποιήσει, επίσης (οι τρεις γυναίκες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, αλλά η μια ξέρει την άλλη από φωτογραφίες στο facebook).
Ο Νεόφυτος καλεί τη Μελίνα στο νησί εκείνο το Πάσχα να γνωρίσει τη μητέρα του και να επισημοποιήσουν την κατάσταση. Η μητέρα του όμως δεν συμπαθεί την Μελίνα, διότι αυτή είχε όνειρο να παντρέψει τον κανακάρη της με την Ντόρα- που είναι ντόπια και πλούσια και να επεκτείνουν τις ξενοδοχειακές τους εγκαταστάσεις σε δυο μέρη νησιού.
Η Μελίνα βρίσκεται εκείνο το Πάσχα στην Κρήτη να δέχεται πυρά από την πρώην του νυν της (Πηνελόπη), τη νυν του πρώην της (Ντόρα) και τον νυν με τη μάνα του (που δεν την θέλει για νύφη της). Το πράγμα περιπλέκεται όταν καταφθάνει και ο πρώην με τη μάνα του (που την ήθελε νυφούλα της) και την συναντουν ξαφνικα τυχαια στο νησί, ενω και οι δυο τους ειναι έτοιμοι να αρραβωνιαστούν άλλους...

12 σχόλια:

Maya είπε...

νομίζω ότι έχεις ξεπεράσει μακράν τον Παπακαλιάτη!
καλές διακοπές!

Μaya είπε...

... και όταν θα επιστρέψεις από τις διακοπές σου να μας γράψεις και την συνέχεια!

Ινδιάννα είπε...

Maya
αν ήμουν η Μελίνα
νομιζω αντί για Κρήτη φέτος
θα πήγαινα για διακοπες στο Αλκατραζ:
εκει τουλάχιστον θα ήμουν σε χώρο ύψιστης ασφαλείας! χα χα

Βαγγέλης είπε...

Και μετά; και μετά;
πήρα πασατέμπο και μασουλάω με αγωνία, μη με κόβεις

Ινδιάννα είπε...

Βαγγέλη
καταρχάς καλως ήρθες στο μπλογκοχωριό (ήρθες για διακοπές ή μόνιμος διορισμός);

χαίρομαι που σας έχω εξάψει ττην περιέργεια, αλλά θα πρέπει να περιμένετε τη νέα σεζον για να μάθετε τι θα γινει μετά (αντε, μπορει να σας γραψω κανενα τρέιλερ στο ενδιάμεσο)! :Ρ

sot είπε...

Βάλε λίγο σκόρδο στο τρέιλερ.
Ντόρα και Κρήτη επικίνδυνος συνδυασμός

Ινδιάννα είπε...

Sot
Εντάξει, μετα απο την ιδέα που κατεθεσες, πια νομίζω πολλαπλάσιάζονται οι εκδοχές γι' αυτη την ιστορία: ετσι π.χ η Μελινα γκαστρώνεται από τον πρώην, παντρευεται τον νυν και της βαφτιζει το παιδι ο Επιτιμος -για να το παιξει καλή η Ντόρα η οποια έχει αρνηθει να γινει κουμπαρα στον γάμο της πρώην του νυν της.
Βασικά με αυτο τον τρόπο κλεινουμε απευθειας στο κανάλι συμβολαιο για νέο πετυχημένο σήριαλ, με τις... γκαντεμιές του παιδιου τους -χα χα χα.

ΥΓ. Α, Sot, ξέχασα να σου πω: προσλαμβάνεσαι! ;)

sot είπε...

Θα κάνω αντιδρακουμελικό ορό πριν συμφωνήσω :)

Ινδιάννα είπε...

Sot
χι χι χι!

Sulpice είπε...

Ουάου! Τρέμε Παπακαλιάτη! Καταπληκτική ιστορία... λίγο μπερδεμένη για το φτωχό μυαλουδάκι μου! Να σκεφτείς έκανα και σχεδιάγραμμα! Και μετά, και μετά; Περιμένω τη συνέχεια!

Ινδιάννα είπε...

Sulpice
σχεδιαγραμμα ε; χα χα
η Μελινα πάλι θα χρειαστεί χάρτη, στολή παραλλαγής και πολύ τύχη για να αποφύγει όλες αυτές τις γυναίκες γυρω της (και δεν ειναιτυχαιο ότι όλοι οι τυφώνες έχουν γυναικεία ονόματα)!
Καλημέρα! :)

Sulpice είπε...

@Ινδιάνα: Σίγουρα. Να θυμηθούμε και το "Πυρ, γυνή και θάλασσα", το τίποτα δεν είναι χειρότερο από μία αδικημένη γυναίκα ή κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχουν και κάτι άντρες, σουπιές, σκέτο δηλητήριο οι οποίοι δεν μπορούν να αποτινάξουν τα κόμπλεξ που τους έχουν μεταφέρει οι μαμάδες τους και ο υπόλοιπος γυναικείος πληθυσμός της οικογένειας τους. Και σ΄αυτή την περίπτωση είναι πολύ ξενερουά.
Συμφωνείς;