CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

25.5.08

could have made it to the Eurovision - indieannlog set 28

Γαλλία... Μακράν η έκπληξη της βραδιάς, είδα ξαφνικά τον Sebastian Tellier ως άλλο Jarvis Cocker να τραγουδά το Divine και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλά για μια φορά να έστελναν στη Eurovision τα πραγματικά hype συγκροτήματα της κάθε χώρας...

πχ...

Βέλγιο... Tim Vanhamel - Until I find you. Σκοτάδι στη σκηνή, πίσω μεγάλο video-wall που δείχνει βέλγικους δρόμους ο Tim περπατάει πάνω σε έναν κυλιόμενο διάδρομο κι ενώ βρίσκεται συνέχεια στο κέντρο της σκηνής εμείς νομίζουμε ότι έχει τσάκισε να ψάχνει απεγνωσμένα την καλή του.

Γερμανία... Paul Van Dyk ft Rea Garvey –Let go. Η Γερμανία συμμετέχει με έναν dj –αν ένας Tiesto μπορεί να σηκώσει στην πλάτη του ολόκληρη την έναρξη της Ολυμπιάδας δε θα μπορέσει o Van Dyk να τα βγάλει πέρα με ένα ευρωπανηγυράκι; Ο τραγουδιστής των Reamonn συνδράμει μιμούμενος απταίστως τον Bono και μιας και καλοκαίρι πλησιάζει θα το έβλεπα για μεγάλο hit in the heat

Αγγλία... Team Waterpolo - Letting go. Το συγκρότημα από το Preston θα εμφανιστεί στη σκηνή σαν την Αλίκη στη Μανταλένα: με θαλασσινό συνολάκι πάνω σε βάρκα στον ωκεανό και γλάροι να πετάνε από πάνω τους, η φυσαρμόνικα θα σε κάνει να θες να τραγουδήσεις «μια βάρκα ήταν μόνη της σε θάλασσα γαλααάζια» και ναι, επιτέλους η Αγγλία θα δείξει το πραγματικό της indie beatle εαυτό.

Δανία... Cartridge - The woods. Το σκηνικό είναι η Κοκκινοσκουφίτσα να κυνηγάει τον λύκο ανάμεσα στα δέντρα –οικολογικό μήνυμα- όπου δέντρα είναι ντυμένα τα αγόρια της μπάντας –παρά τα χιόνια και τον συντηριτισμό στην κατάψυξή, κάτι φρέσκο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Βουλγαρία... Ostava - Buzy. Έψαχνα το single "baby" –που προσωπικά μου θυμίζει εκπληκτικά bokomolech- αλλά δεν το βρήκα, ακούστε αυτό που θυμίζει κάτι από Suede και είναι επίσης μια χαρά.

9 σχόλια:

night blue είπε...

Tou Sebastien Tellier to tragoudi itan polu kalo alla polu "avant-garde" gia Eurovision. Emena mou thymise polu David Bowie ermineytika kai synthetika Flaming Lips.
Ta alla tha ta diavasw avrio. Fainetai pantws na ekanes kali douleia.
Kali i Norvigia? ;-)

Ινδιάννα είπε...

Vain
μέτρια η Νορβηγία αλλα ο Τούρκος κούκλος, σκέφτομαι μήπως να αλλάξω τα εισιτήρια και αντί για Νοβρηγία να χτυπήσω μια Κωνσταντινούπολη στις διακοπές- χι χι χι ! ;)

Ινδιάννα είπε...

Vain
και έχεις απόλυτο δίκιο- τώρα που ξανάκουσα τον Tellier τελείως Bowie θυμίζει, δεν ξέρω γιατι μόλις τον είδα στη σκηνή σκέφτηκα με τη μια "pulp" -μάλλον επειδή ήταν κοκαλιάρης και με τα μούσια ήταν σαν καρικατούρα του Τζάρβις Κόκερ.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίοι οι waterpolo αν και περισσότερο θα τους έλεγες μπλιμπλικοσκάθαρους! :)

Missed you and your music Indieann darling! :)

sot είπε...

Με τέτοια κομμάτια θα έβλεπα το διαγωνισμό και μάλλον θα ψήφιζα Βέλγιο.

Ινδιάννα είπε...

Tom
missed you too!

Sot
κι εγώ Βέλγιο θα ψήφιζα, πολύ χαζοτράγουδο αλλα είμαι ποπ ύπαρξις και μου αρέσει! :)

Ανώνυμος είπε...

Στον ατυπο αυτο Ευρωδιαγωνισμο που υπογεια διοργανωσες miss IndieAnn εγω το ριχνω δαγκωτο στους Team Waterpolo που -ναι μεν δικιο εχει ο\η Tom αλλα και απο την αλλη- εχουν την απαραιτητη eurovisionikomelodia που απαιτει η περιστασις και στο φιναλε επειδη εχουν τα απειρα χρονια να στειλουν ενα κομματι της προκοπης οι Βρετανοι αυτο θα μπορουσε να ειναι η δικαιωση τους.
υγ:αμαν πια με την εξωφθαλμη ευνοια στους Βελγους,καταντησε σκανδαλο..

Ανώνυμος είπε...

Goofy

Ινδιάννα είπε...

Goofy
Ναι, όντως, έχω αποκτήσει ενός είδους εμμονή με το Βέλγιο- με ξέρεις δα, οι εμμονές είναι κάτι συνηθισμένο για μένα. Μετά ην απογοητευση των dEUS περίμενα να μου περάσει αλλά... νομίζω η Αμβέρσα μου κλέψει κλέψει την καρδιά!

ΥΓ. Καλά έπρεπε να είσαι από μια γωνιά να με δεις όταν βγήκε ο Τελιέρ: δεν πιστευα στα μάτια μου!!! :)

ΥΓ2. Είναι ο Τομ (νομίζω!)