CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

4.5.08

I guess I'm lo-fi...ne - indieannalog set 26

Γη... Οι pavement συνεχίζουν να γεννοβολούν απογόνους και μάλιστα εξαιρετικά εμπνευσμένους. Aπό το Chicago οι Calibrated crematorium, παίζουν lo- fi όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι 10 χρόνια μετά. Can we still hang out?

Φωτιά ... Και οι γνωστοί - άγνωστοι από το Seattle, με μια πρέζα από GBV και πολλή ανοιξιάτικη διάθεση: Throw me the statue – about the walk.

Αέρας... Το when you sleep των εκπληκτικών my bloody valentine (αχ, δε βγαίνουν πια τέτοιες μπάντες) διασκευασμένο από τους twilight singers χάνει όλη την ανοιξιάτικη θορυβώδη έκσταση του αλλά κερδίζει σε συναίσθημα.

Νερό... Απ' τα δαση του Illinois oι Lesser birds of paradise μπορεί να τα έχουν βάλει με τους νόμους ης φυσικής και να τραγουδούν I envy the photons αλλά ο ήχος τους θυμίζει ηλιαχτίδες που κυλούν ανάμεσα στα δέντρα και είναι απλά ...εκτυφλωτικοί.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oh lo - fi darling... How're you doing? D'you feel better?
Σου ετοιμάζω μύθο για πιθήκια με ep, singles και διασκευή τρελή...

sot είπε...

Πραγματικά κερδίζει πολύ σε συναίσθημα η διασκευή των Twilight Singers (ταιριάζει τέλεια και η προσθήκη ενός μέρους από το The Rose)

Ινδιάννα είπε...

maya
συνήλθα Παρασκευή βράδυ -κατά τις 10 και φυσικά σκέφτηκα "βρέ μήπως να πάω τελικά στη ρώσικη ντίσκο;- αλλά το αίσθημα αυτοσυντήρησης με κράτησε σπίτι. Κατά τ' άλλα η Μύκονος μου έλειπε! Αμα πάμε εγώ στο caprice, που θα πιάνουμε τον κεντρικό καναπέ από νωρίς, θα πίνω λεμονίτες, να το ξέρετε! ΥΓ. Ναι, ναι, καινουρια τραγουζάκια για τα πισικακια!

Sot
εγώ έχω λιώσει το Ι envy the photons, με έχει κερδίσει πλήρως... Και έχει κι ένα καταπληκτικό βιντεάκι σε ένα δάσος, με μια γυναικεία μπάντα, στο youtube...

treblaz είπε...

Πολύ ωραίο σήμερα το μενού. Και είναι και σπιτικά τα εδέσματα. Ξεχώρισα ιδιαίτερα τα εδέσματα απο την ευρύτερη περιοχή του Σικάγου. Και οι παλιές συνταγές όμως πολύ νόστιμες και είχαν και καλαματιανό λάδι(Ο μισός Ντούλι). Εύγε στη σεφ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το can we still hand out παραείναι lo- fi -θέλω να πω η ηχογράφηση είναι τελείως χάλια! Αλλά καλό κομμάτι. Και όντως ωραίο των lesser bird. Πάντως ρε Ιντυ, δε μασάς: άνοιξη μπαίνει, καλοκαίρι έρχεται κι εσύ ακόμα ξεχειμωνιάζεις στα κρυα του Chicago, Illinois! Θερμόαιμο κορίτσι! :)

.......marmarigi....... είπε...

den ta gnwrizw ayta ta nea lo fi tha ta psaxw omws . kala htan sto pop thn pempti?

Ινδιάννα είπε...

treblaz
I knew you would appreciate it! Πολύ χαίρομαι! :)

Tom
αν ήξερες πόσες μέρες (μέεερες) προσπαθώ να κατεβάσω από διαφορετικά sites τα τραγούδια των calibrated crematorium και δεν τα βρίσκω πουθενά, θα έλεγες αυτό που είπα κι εγώ μόλις κατέβηκε "Θεέ μου, χάλια ηχογράφηση αλλά τουλάχιστον... μπορώ να το ακούσω. Τι καλά!"! :)

Κρασί & νερό στα όνειρά μας
την Πέμπτη στο ΡΟΡ ήταν τέλεια, ο Βαγγέλης έπαιζε όλο γνωστά -παραδόξως- εκτός από τον Άμμο ήρθε και μια πολύ καλή μας φίλη μπλογκερ και είχαμε τρελό κέφι, μιλήσαμε με άγνωστο κόσμο -πράγμα που είναι χαζό, εννοώ είναι άνθρωποι που τους βλέπεις συχνά στο ΡΟΡ αλλά δεν εχετε μιλήσει και ξαφνικά ένα βράδυ σου λένε "γειά, άκουσα που λέγατε εκείνο", και πιάνετε κουβέντα και έχει πολύ πλάκα και είναι ωραία γιατί αισθάνεσαι λιγότερο ξένος και μόνος σε αυτή την πόλη. Και τέλος πάντων θα έλεγα ότι ήταν η ιδανική βραδιά αν δεν κατέληγα με ένα φαντασμαγορικό hangover που με έκανε να ξερνοβολάω μέχρι το επόμενο βράδυ. Γι' αυτό σου λέω, δε βγαίνω συχνά. Με χαλάει! :) Εσύ, Παρασκευή στο Mad? Χορέψατε razzmatazz?

night blue είπε...

Tha t' akousw ayrio. Filia polla!

.......marmarigi....... είπε...

parask sto mad apo moysikes poli kala ,alla kosmo den eixe ,oi misoi gnwstoi eleipan , eixe kai diafora event ,live klp. opote den ekatse kala h fasi , .... ma gia na xalasteis bvaineis , pantws to sabato poy perasa apo pop kai epeze o vaggelis ,asta na pane evaze ellinika kai kati disco , meta skiro rok kai wham , xenerwsa .... merikes fores kanei kalo programa ,alla merikes fores den mporo na ton akoysw

Ινδιάννα είπε...

vain
καλημέρες και περιμένω εντυπώσεις -όταν καταφέρεις νατα ακούσεις!

κρασί & νερό
έκανε τέτοια ατοπήματα ο Vag? ο Βαγγέλης είναι πρόσκοπος, δεν κάνει αταξίες, περίεργο! ΥΓ. Πάντως κι εσύ αδερφέ μου, μια μέρα σωστή δεν έχεις πάει στο ΡΟΡ! Όλες τις εναλλάξ μέρες πάμε, δε θα σε πετύχω ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως που πήγα και Παρασκευή στο POP, έπαιζε απίστευτα και μείναμε μέχρι το κλείσιμο! Καταλήξαμε 5 η ώρα το πρωί στο bartessera να ακούμε Portishead γιατί ήθελαν να κλείσουν...
Δεν υπολόγισαν βέβαια, ότι trip - hop is our guilty pleasure...

Ινδιάννα είπε...

Μαγια
α) είσαι Θεά -πασίγνωστο αλλά το υπενθυμίζω!
β) ναι διότι Παρασκευή και Βαγγέλης και Νίκος- ΚΟΛΑΣΗ!!! Αχ το f@+& hangover... Ι just had to be there -μπου χου χου. Έχω πάρει ένα πρασινάκι του βατράχου από τη ζήλεια μου. :Ρ

.......marmarigi....... είπε...

τα κανει αυτα οβαγγ. το ειχα πετυχει και χριστ, και πρωτοχρ, και εκανε διαφορα (θα μου πεις γιορτινες μερες ) πες μου οταν ξαναπας και ισως βρεθουμε

Ινδιάννα είπε...

κρασί & νερό
μόλις κανονίσουμε κάτι θα ενημερωθείτε! :)

night blue είπε...

Apo ta pio wraia playlist pou exeis kanei.

Ινδιάννα είπε...

vain
ευχαριστώ :)

night blue είπε...

Ti akouw? Rwsiki disco?? Mykonos island? Gia update us!

night blue είπε...

"This is a good time to travel, especially to places you've never experienced before, where you will be exposed to new ideas and different ways of looking at the world"
Ayto elege metaxy allwn sto kineziko wroskopio mou! Kalooo?

Ινδιάννα είπε...

vain
καταρχάς σορρυ που δεν απαντησα στο μηνυμα στο κινητό χτες, κοιμόμουν όταν το έστειλες και μετά διάβαζα του σκοτωμού και το ξέχασα και σήμερα έτρεχα απ' το πρωί μέχρι ... τώρα!
Μύκονος με Μάγια και Άμμο -δεν έχουμε πάει ποτέ και λέγαμε να πάμε να διαλύσουμε στο γέλιο -να κοροιδεύουμε κόσμο, να κάνουμε άπειρες βλακείες κλπ. κλπ. Αλλά ελλείψει χρημάτων και επειδή μας βλέπω αναβλητικούς μάλλον για κανένα Σεπτέμβριο μας βλέπω να καταφέρνουμε να το οργανώσουμε!
Η ρώσικη ντίσκο ήταν πρόταση που μας έκανε μια τύπισσα στο ΡΟΡ (άγνωστη που όμως μετά πιάσαμε κουβέντα) και ήταν να πάμε εκεί για χαβαλέ Παρασκευή βράδυ, αλλά εγώ είχα γίνει λιάρδα από την Πέμπτη και δε μπορούσα να κουνήσω απ' το κρεβάτι Παρασκευή, έτσι δεν πήγα. Είμαι updated- μ' έχει πιάσει κάργα άνοιξη -τώρα που ο καιρός χάλασε και ειναι σαν φθινοπωρινός μ' επιασε εμένα ανοιξίτιδα, είμαι τελείως ανώμαλη λέμε!

ΥΓ. Αμα to ζώδιο σου λέει για ταξίδια, μήπως κι εσύ μια Μύκονο να χτυπήσεις φέτος! χα χα!

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιοι που είμαστε, πιο πιθανόν είναι να πάμε στο Capri της Ιταλίας, παρά στο Caprice της Μυκόνου...
Είμαστε για τα σπουδαία εμείς μωρά μου!