CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

11.5.08

Μάνα μητέρα μαμά ... καλή λευτεριά... - indieannalog set 27

vain πρότεινε να κάνω ένα riot girls post, κι εγώ πραγματικά αναρωτιέμαι αν εμείς τα riot girls θα γίνουμε ποτέ μαμάδες... Θα δείξει)!

Μάνα ...
Όπως κάποτε είπε ο σοφός Σαμμάνος "ο γάμος είναι κάτι που οι γυναίκες μεγαλώνουν περιμένοντας να ρθει και οι άντρες περιμένουν ότι θα ρθει μεγαλώνοντας: οι μεν το θεωρούν αναζωογονητικό, οι δε αναπόφευκτο". Για όλα φταίνε οι μαμάδες μας που μας μεγάλωσαν με τέτοια πρότυπα...
Le tigre - Deceptacon.

Μητέρα... Οι περισσότερες μητέρες θεωρούν ότι ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για να κάνεις παιδιά: προσωπικά η δική μου τα τελευταία δέκα χρόνια προσπαθεί να με πείσει λέγοντας "εσύ θα μεγαλώνεις το παιδί και το παιδί εσένα". Διότι η μανούλα θεωρεί αδιανόητο ότι ακόμα τρέχω σε κλαμπ και συναυλίες σαν έφηβη (μεταξύ μας, αν είχα κάνει ένα παιδί στα 18 τώρα θα ήταν 15 χρονών κι εγώ δε θα έχανα την πρόσκληση για το πάρτι της klik records χτες -που δεν πήγα ελλείψη παρέας: θα πήγαινα με το παιδί μου)! Matson Jones- Fuck off N.Y.

Μαμά... Στο shoot 'em up το μωρό ηρεμεί μονάχα ακούγοντας heavy- metal, γιατί αυτό άκουγε από την κοιλιά της μάνας του! Η δική μου μαμά μάλλον άκουγε κάργα british invasion στην εγκυμοσύνη της και
οι μαμάδες των plasticines πρέπει να άκουγαν Kinks, αλλιώς πώς βρέθηκε τόση επιρροή τους στο Mister driver των νεογνών γαλλίδων?

Μαδαφακα... Ποτέ δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Ήθελα όμως πολύ να υιοθετήσω 2-3 (έχω και το σύνδρομο να μαζεύω αδέσποτα- μην ξεχνιώμαστε). Μετά ερωτεύτηκα κάποιον και ήταν η πρώτη φορά που με σκέφτηκα με την κοιλιά στο στόμα, κατευτυχισμένη να χορεύω στο ΡΟΡ. Μετά χωρίσαμε και είπα "εγώ παιδιά δε θα κάνω- ΤΕΛΟΣ"! Μια φίλη ψυχολόγος είπε "μα δεν είναι κρίμα να μην κάνεις εσύ ειδικά παιδιά, να χάσουν τα παιδιά μια τόσο ιδιαίτερη και καταπληκτική μαμάκα"! Το "μαμάκα" μου ακούστηκε σαν ευγενικός τρόπος να με πει ..."μαλάκα". Και μιας και όποτε σκέφτομαι γιο σκέφτομαι κάτι σε Άμλετ -παιδί να σου πετύχει, καημένη
μου Γερτρούδη - λέω να μείνω λευτερη για κάμποσο ακόμα... Cat Power - Free

16 σχόλια:

night blue είπε...

Egw pisteyw pws an katasteilleis ligo tis aytokatastrofikes sou taseis tha mporouses na gineis mia katapliktiki mitera! Sto exw pei nomizw allwste.

red&black είπε...

εμενα μου αρεσε πολυ αυτο το τραγουδι των kinks,
θα μου πεις ειναι κλασσικο,
ενταξει εμενα ομως μου αρεσει ακομα,
μου φαιρνει στο μυαλο ωραιες εποχες,

τωρα για το μαμα ,
ακομα δεν τον ειδαμε αμλετ τον εβγαλαμε?
αλλα μπλεξιματα εκει με τα ονοματα,
γερο να ειναι και οτι ναναι

Ινδιάννα είπε...

vain
ναι, και θα έχω μια καταπληκτική μονογονεϊκή οικογένεια όπως στα Gilmore Girls -και μετά ξύπνησα!

red & black
καλά, ας βρούμε τον πατέρα κι έχουμε καιρό
(αυτό με τον Κρίνο δεν πιάνει, το δοκίμασα)!

Agobooks είπε...

Σας το εύχομαι! :)
Καλή Κυριακη!

night blue είπε...

Prepei na einai wraia tainia (?) ayti?
Wraia kai ta tragoudia simera.

night blue είπε...

Kammia fora exoume gyrw mas kala deigmata monogoneikis oikogeneias plaka-plaka.

Ινδιάννα είπε...

n.ago
αμ δεν το βλέπω να ρχεται, ο πελαγός έχασε τον δρόμο!
Καλή εβδομάδα! :)

vain
το gilmore girls Είναι σήριαλ παλιό, που είχε τρομερές μουσικές.
Το shoot em up είναι ταινία τύπου κόμικ, με Clive Owen τρελό πρωταγωνιστή πρωταθλητή στο σημάδι, που μασουλάει καρότα, σώζει μωρά, κάνει τρελό σεξ με την Μπελούτσι και ανάμεσα στα άλλα άλλα σκοτώνει και καμιά 200αριά νωματαίους. Μιλάμε για τρελό γέλιο, όλη την ταινία την περνάς να βλέπεις καταπληκτικά στημένες σκηνές δράσης τίγκα στη Φυσική και φυσικά όλη την ώρα αναφωνείς "τι λες ρε μεγάλε, σοβαρά" (κοροϊδευτικά φυσικά διότι όλα έιναι αδύνατον να συμβούν). Πολύ πλάκα, δεν το περίμενα με τίποτα, φαντάστηκα θα είναι μεγάλη μάπα. Αλλά είναι πολύ έξυπνο- χα χα!

sot είπε...

Θα τη ζήλευαν οι φίλες της κόρης σου μια τέτοια μαμά

night blue είπε...

Den rwtisa gia to Shoot'em up. Xerw oti einai tainia kai ti tainia peripou. Mou eixes steileis kapote ki ayto to fovero clipaki..........

Ινδιάννα είπε...

sot
με τέτοια που λες
να σε χαίρεται η μανούλα σου
που γιορτάζει σήμερα!
(κυριολεκτικά το λέω, όχι ειρωνικά) :)

vain
ε, σου έκανα ένα γενικότερο review εγώ- χα χα! :)

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασες την προοπτικη να παραμεινεις ελευθερη οντας μανουλα ταυτοχρονως,κατι που μια αλλη μανουλα μεγαλυτερη και αρκετα μακρια απο εδω ευχηθηκε ως υστατη προσδοκια στον ανεπροκοπο γιο της.. Μη σου πω οτι αγνοησες και την προοπτικη να θελει καποιος αλλος να τεκνοποιησει μαζι σου ασχετως του τι υπερασπιζεσαι εσυ.. Δεν ξερεις ποτε indieann babe..!!
Goofy

Ινδιάννα είπε...

goofy
την indieann βλεπω
το babe δε βλέπω...

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως
-χτες μιλήσαμε τόσο βιαστικά και αγχωμένα
που δεν σου είπα καν
"συγχαρητήρια" για το Γλυφαδιώτικο μωρό σου
περιμένα να μάθω ουλο του
και πότε τα βαφτίσια! :)

Ινδιάννα είπε...

goofy
Εννοούσα "το φύλο" του, όχι το...ούλο του!!!

Xrysostomos είπε...

το καλύτερο με τα παιδιά είναι ότι κάνεις και σεξ νωρίτερα

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσες να σκεφτείς τον ρόλο της μητέρας και ως επέκταση των εργασιακών σου δραστηριοτήτων (κάτι σαν πεδίο εξάσκησης π.χ διδακτικών μεθόδων φυσικής)
Α και για να διαλέξεις το φύλλο: http://www.choosethesexofyourbaby.com/google.html

Ινδιάννα είπε...

χρυσόστομε
το κακό όμως με τα παιδιά είναι ότι εξαιτίας τους δεν έχεις χρόνο να κάνεις σεξ αργότερα!!! ;Ρ

treble
νομίζω ότι εμμέσως πλήν σαφώς αποσύρεις την κόρη σου από υποκείμενο στα φιλόδοξα εργασιακά μου προτζεκτς. Βρε, μην κάνεις τώρα πίσω, όταν θα πάρω το Νόμπελ Διδακτικής (θα θεσπιστεί ένα ειδικά γαι εμένα) θα αναφερθεί και το όνομα της κόρης σου, τιμή και κλεός στο γένος των treble, μην κάνεις πίσω, μηηη! :)