CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

24.7.08

Αισθήσεις και συνειρμοί 5.00μ.μ

"Τι έχεις ρε παιδάκι μου";
"Ώχου, δε με παρατάς; Τίποτα"...

Nada
Aν το θαύμα της ημέρας είναι ν' αγαπάς τη μέρα
με τη σάρκα με το αμάρτημα του έρωτα
της νυχτός το θαύμα είναι τίποτε να μην αγαπάς
κανέναν έρωτα καμια γλύκα της μέρας

Είναι του έρωτα το θαύμα τίποτε να μην αγαπάς
απ' των άστρων τα ανοίγματα να μη μαθαίνεις τίποτε
να μην ξέρεις να μη ζεις και να μη φαίνεσαι
να' σαι η φλόγα και σε τίποτα να μην υπάρχεις

(Jean Pierre Jouve σε μετάφραση Ελύτη)

35 σχόλια:

the boy with the arab strap είπε...

τι επαθες βρε παιδακι μου ?:) elpizw na mhn einai sobaro kai na perasei grigora , to poiima poli kalo !!

Ινδιάννα είπε...

... δεν έχω τίποτα...

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Θα είμαι καλύτερα μόλις έχω επιτέλους κάτι (κάποιον)! :)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπάμε τη μέρα ,ξεχνάμε τη νύχτα και όπως λέει και η Σκάρλετ αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα.

Ινδιάννα είπε...

Ποια Σκάρλετ? Η Γιόχανσον? λοοοοολ!!

Μέρα, Νύχτα, έρωτες, εικρινά αγαπητέ μου, δεν δίνω δεκάρα :Ρ

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς αυτά που λες δεν τα παίρνω τοις μετρητοίς.Τα γράφω όμως στο τεφτέρι.
Η Γιόχανσον είναι καμιά γνωστή σου πάλι?

Ανώνυμος είπε...

να και τα νιου κιντς ον δε μπλογκς ,
εξ βορρειων φανταζομαι,

εμενα μου αρεσαν οι δυο τελευταιες γραμμες παντως.
μια πρωτη διαγνωση δειχνει οτι δεν ειναι κατι σοβαρο που να χρειαζεται να ανησυχεις.

Dr

Ινδιάννα είπε...

lars
έτσι, έτσι, να τα γράφεις
γιατι οι καλοι λογαριασμοί
κάνουν τους καλους φίλους!

Dr.
Γιατρέ μου, εννοείτε Βορείων Προαστίων ή Ευρωπαικών χωρών?

Δεν περιμέναμε άλλη διάγνωση περι έρωτος από ιατρό: έρωτας είναι θα περάσει- κάτι σαν μπόρα δηλαδή. Αυτα έκανε και η Σκάλλυ στα x- files και τον έχασε τον Μωλντερ, με την τετράγωνη λογική της- χα χα!

Ανώνυμος είπε...

Φίλος μαζί σου ?
Ούτε για μια μέρα .
Δεν θέλω να χάσω τον ύπνο μου.
Οι ιστορίες σου δεν θα ήταν αρκετές να με κοιμήσουν όσο καλογραμμένες και να ήταν.

Ινδιάννα είπε...

lars
μα δε θέλω να σας κοιμίζω
μ' αρέσουν οι "ξύπνοι" άνθρωποι! ;Ρ

Ανώνυμος είπε...

Με εκπληξη διαπιστωσα με ποση ευκολια αποριψατε οποιαδηποτε ενδιαμεση περιπτωση . και ενταξει να αποριψουμε την βορειο Ηπειρο γιατι θα ξεφυγουμε αλλα τη περιπτωση να είναι από βορειο ελλαδα γιατι?
Εγω πιστευα ότι ο αμμαζονιος είναι ένας χωρος που είναι εναντια σε κοινωνικους αποκλεισμους. Βεβαια τα ΜΜΕ εχουν αλλα προτυπα του τυπου καλυτερα να εισαι … παρα …
Βαλε τις πρωτες λεξεις που σου ερχονται στο μυαλο και μετα σκεψου ( τεστ προυστ)

Οσον αφορα τη διαγνωση μακροσκοπικα εχει αποκλειστει ερωτας να είναι η αιτια .
Τα συμπτωματα σε τετοιες περιπτωσεις είναι προσωρινη απωλεια ορασης και συναισθησης του χωρου και του χρονου. Στη δικια σας περιπτωση όλα ειναι σε ταξη και υπαρχει μια προγραμματισμενη ροη του χρονου και μια ντετερμενιστικη θεωρηση των γεγονοτων ενώ τα καποια προβληματακια στην οραση είναι φυσικα με τις παρουσες συνθηκες και ουτε καν θεραπεια δεν θα χρειαστει . ένα κοληριο με φυσικο ορο θα σας επαναφερει στην πρωτερη κατασταση.
Βεβαια με μια ψηλαφιση σιγουρα θα κατεληγαμε σε πιο ασφαλη συμπερασματα αλλα σας επισημαινω ότι ο ερωτας είναι λιγο πιο χαοτικος και τα φτερα της πεταλουδας προκαλουν ανεμοστροβιλους πολύ μακρια και όχι απλες μπορες.
Βεβαια είναι συνηθες φαινομενο μαθητριες να γοητευονται από καθηγητες αλλης κατευθυνσης και ασθενεις τις νοσοκομες και οποιοδηποτε ερεθισμα που κινητοποιει παλιοτερους συνειρμους να προκαλει συγχυση στο συναισθηματικο μας κοσμο αλλα σε καμια περιπτωση δεν μιλαμε για ερωτα.( θυμισου το κουδουνι του προυστ και του σχολειου)
x- files δεν εχω δει ,τα ειχα αποκλεισει από τα διαφημιστικα ακομα γιατι μου φαινονταν πολύ επιστημονικα αλλα θεωρω ότι η Σκαλλυ δεν θαχασε και κανα κελεπούρι η τετραγωνη λογικη δεν παει χαμενη στις μερες μας και ευκολα θα μπορουσε να το αποδειξει.


Dr

Ινδιάννα είπε...

Dr
γιατρέ, μου πολύ Προυστ διαβάζετε- και όχι τίποτε άλλο, είχα βάλει τον Προυστ στη βαλίτσα να τον πάρω στις διακοπές, αλλα τον ξαναέβγαλα για να διαβάσω φυσική και τώρα..., χμ, δεν ξέρω, με βάλατε σε σκέψεις, μήπως τον πάρω μαζί τελικά...

χαίρομαι που δεν πρόκειται δια ερωτοληψίαν διότι απλούστατα μετά την 30 φορά την έπαθα πίστευα ότι έχω ανοσία στη συγκεκριμένη νόσο! Απλα όταν όλα πάνε καλά και δεν ξέρεις τι σε χαλάει, συνήθως φταίει ό έρωτας (που σε βρήκε ή που ...δεν λέει να έρθει)!

ΥΓ1. Πολύ κλισέ οι μαθητριες να ερωτεύονται καθηγητές, δε το χω πάθει ποτέ και δε θα το πάθαινα- εκτός αν είχα καθηγητή τον Ιντιανα Τζοουνς!

ΥΓ2. Πολύ πασέ και οι ασθενείς να ερωτεύονται νοσοκόμες, εκτός αν η νοσοκόμα είναι η Κάθριν Ζετα Τζόουνς! :)

Ινδιάννα είπε...

Και ο Μώλντερ είναι πολύ γλυκός ο καλός μου, κι έχει κι αυτο το νυσταλέο βλέμμα που αναρωτιέσαι ποιος άσχετος τον βάφτισε Φοξ (αλεπού) αλλα εντάξει, μετά βλέπεις ότι πίσω από τη νωθρή φιγούρα κρύβεται ένας εξεγερμένος σπιντάτος εγκέφαλος και απλα, τον ερωτεύεσαι. Η αλήθεια είναι εκει έξώ και θέλω να πιστέψω!!! χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Ακούσαμε και τη γνώμη του ειδικού Dr τώρα .Κανάς φυσιογνωμιστής θα είναι , έχει γεμίσει ο τόπος από τέτοιους .
Τις είχες κανονίσει και αυτές τις διακοπές?
Πας διακοπές και παίρνεις να διαβάσεις δηλαδή όλο τον υπόλοιπο χρόνο είσαι απορροφημένη μόνο με το γράψιμο?
Να κάνω μια αίτηση για δείπνο το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου ?

Ινδιάννα είπε...

lars
όχι γιατι -όπως τον Αύγουστο είναι παχιές οι μύγες
το Νοέμβριο πλυθύνονται οι Σκορπιοί και όλος ο μήνας επωμίζεται την σκοτεινή τους αύρα- μπρρρρ- σκιάχτηκα και που μου το θύμισες, φτου, φτου , φτου, μακριά κακό πνεύμα, μακριά! λοοοοοοοοοολ!!!

Ανώνυμος είπε...

Να το πάμε για μετά τα Χριστούγεννα ?

Ινδιάννα είπε...

lars
και δεν το πάμε ?
το τάξιμο δεν κλείνει σπίτι λένε στη Μακεδονία
και ως τότε
ποιος ζει
ποιος πεθαίνει)!

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεχε,
Γιατί λένε και το άλλο,
Δώσε θάρρος στο χωριάτη …

Ανώνυμος είπε...

Μμμμμ , δεν ξερω τι να σου απαντησω ,
εισαι δυσκολη περιπτωση, για βοηθα με λιγο την άλλη φορα που πηγες στα βορρεια τι ειχες παρει δηλαδη? Τα παραμυθια του Αντερσεν? Ή σε τετοια μερη δε σε κολαει υπνος?

Τωρα για ερωτα στη συγχρονη εποχη δεν μπορω να μιλησω γιατι η τελευταια φορα που την πατησα ηταν πριν 42 χρονια ενώ αγαπες και παραμυθια εναι απιαστα , τωρα υπαρχουν συμφωνητικα και εχουν απλοποιηθει τα πραματα. Αλλα αυτό που λες ‘δεν λεει ναρθει’ με τα συγχρονα μεσα μεταφορας μοιαζει σαν ανεκδοτο. Για παραδειγμα , ποσο σου πηρε να πας στα μπαντουφος ? αυτος ερχεται από πιο μακρια? Εδώ ο λογαριασμος της ΔΕΗ από τη μερα αποστολης κανει περισσοτερο χρονο να ερθει από την αφιξη σου στο βορρεια .
Και αφου τοχεις ριξει στα γνωμικα θα σου πω ‘οποιος δεν θελει να ζυμωσει δεκα μερες κοσκινιζει’ και ένα άλλο ‘ όταν δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο παει το βουνο στο μωαμεθ’ ή τηνπαρεξηγεις αυτή τη παροιμια επειδη είναι από μειονοτητα?
Σε καποιες καταστασεις δεν χωρανε εγωισμοι του τοπες?

Φαινεται ότι εισαι της θεωρητικης αφου προτιμησες ένα γλωσσολογο
Ενώ οσον αφορα την καθριν ζετα τζοουνς και αυτης της κατηγοριας όταν τις δεις νοσοκομες και καλα να εισαι αρωσταινεις , οποτε θες δε θες πεφτεις στα χερακια τους και ευχεσαι να σε γιατρεψουν

Αυτό με το φοξ (αλεπου) μου θυμισε μια άλλη σειρα με κατι δραπετες φοξ(αλεπου) ριβερ (ποταμι) και σκεφτηκα ότι κανονικα τετοιοι τυποι με σημαδια και με μυαλο κανουν τον κοσμο να φοβαται γιατι όπως ξερεις το μυαλο είναι φοβερο οπλο και δεν αποτυπωνεται σε καμια φωτογραφια.

Δε ξερω ευχομαι να δεις τι είναι αληθινο και να μη ξεγελαστεις σε ότι πιστευεις

Dr

Υ.γ καληνυχτα lars

Ινδιάννα είπε...

lars
χωριάτης είσαι?
το λαρς είναι απ' το λαρ(ι)σ(σα)??
λοοοοοοοοοοοοολ!

Dr
σε τετοια μερη δε μου κολλάει ύπνος και περιφέρομαι τις νύχτες σαν την άδικη κατάρα, γι' αυτο ένας σοφός φίλος μου έδωσε τους "Υπνοβάτες" του Καίισλερ, τουλάχιστον να μάθω να μην σκουντουφλάω στις λανθασμένες ιδέες μου μέσα στη νύχτα!

Τι να του πω ακριβώς? Κοίτα να με ερωτευτεις σύντομα γιατι έχουμε και δουλειές? Άμα ο άλλος θέλει να έρθει με το πάσο του, δε θα αγχωθει για σένα. Κι άμα δε θέλει δεν πα' να περιμένεις δέκα μέρες και να κοσκινίζεις κι άλλες είκοσι... δε θα ρθει! Άσε που άμα είναι να το πεις δέκα φορές γι ανα το καταλάβει μια, τότε ο τύπος είνα ή ζώον ή ασπεργκεράς (και στις δυο περιπτώσεις δεν καταλαβαίνει Χριστό από συναισθήματα) οπότε τι να το βασανίζουμε το θέμα?

ΥΓ. Ο Ιντυ είναι περιπετειώδης, το "γλωσσολόγος" είναι επιμέρους στοιχειο του!

ΥΓ2. "όπως ξερεις το μυαλο είναι φοβερο οπλο" ... Αυτο δεν ήταν το μοτο του Μαγκάιβερ: the ultimate weapon is his mind! Βασικα το μυαλό είναι σίγουρα το πιο σέξι σημείο κάποιου, τώρα εντάξει, αν είναι και ψηλός βοηθάει- χα χα.

ΥΓ3. Αραγε πιστεύουμε σε ότι είναι αληθινο
ή
κάτι είναι αληθινο αφού το πιστεύουμε
?

Ανώνυμος είπε...

Μα τον μανιτού ! τι άτομο είσαι ? Όλα τα βρίσκεις, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις , η κόρη του μάγου της φυλής είσαι?
Άμα ταξιδέψεις προς τα βόρεια κάνε μια στάση έξω απ’ τα Φάρσαλα έχει ωραίους χαλβάδες.

Ιχα ιχα

Dr
Δεν κοιμάμαι

Ανώνυμος είπε...

σόρυ που παρεμβαίνω Dr αλλά δεν κρατιέμαι,

'Οι αριθμοί είναι αιώνιοι ενώ όλα τα πράγματα είναι φθαρτά. Δεν είναι φτιαγμένα από ύλη αλλά από πνεύμα. Επιτρέπουν τις απολαυστικότερες και εκπληκτικότερες πνευματικές επιχειρήσεις και δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με τον άξεστο κόσμο των αισθήσεων· ακριβώς όπως θα πρέπει να λειτουργεί και ο θείος νους. Γι’ αυτό η εκστατική θεώρηση των γεωμετρικών σχημάτων και των μαθηματικών νόμων είναι το αποτελεσματικότερο μέσο κάθαρσης της ψυχής από το γήινο πάθος και ο κυριότερος δεσμός του ανθρώπου με το θείο...
Οι Πυθαγόρειοι έριχναν το βάρος τους στη μορφή, στην αναλογία, στον τύπο, στο είδος και στο σχήμα, στη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στα αντικείμενα, όχι στα αντικείμενα καθαυτά.'

'Κανείς πριν τους Πυθαγόρειους δεν είχε σκεφθεί ότι οι μαθηματικές σχέσεις κρύβουν τα μυστικά του σύμπαντος. Μετά εικοσιπέντε αιώνες η Ευρώπη βρίσκεται πάντοτε κάτω από την ευλογία και από τη κατάρα της κληρονομιάς τους. Φαίνεται πως για του εξωευρωαπαϊκούς πολιτισμούς η έννοια των αριθμών σαν κλειδιά της σοφίας και της δύναμης είναι απόλυτα ξένη.'

Πολύ ποιητικός τύπος , ανθρώπινος και πλημμυρισμένος συναισθήματα,
Απόλυτα ιεραποστολικός , σίγουρα τελικά κατέκτησε την τελειότητα και την ευτυχία.

Καλυτέρα να μη σου πω τη γνώμη μου, ο τύπος έλεγε την προπαίδεια και έπεφτε σε έκσταση , φαντασιωνονταν με την μαγεία των αριθμών , αξιοζήλευτος.
Θα σου έλεγα και άλλα , αλλά…

Ανώνυμος είπε...

Dr

Φαντάζομαι θα έχεις βασικές κτηνιατρικές γνώσεις για την περίπτωση του, το έχω και εγώ αυτό απορία δηλαδή ή ο τύπος έχει ζωώδη ένστικτα ή είναι ασπεργκεράς όπως και ναχει όμως άμα δεν υπάρχει έρωτας δεν θα χαλάσει η συνταγή?
Είναι δυνατόν να προχωρήσει μια τέτοια σχέση?

Έλα Dr πες κάτι κοιμάσαι ή έχεις καμιά επίσκεψη?

Ινδιάννα είπε...

...
είναι τρελοι αυτοι οι μπλογκερ!

lars
οι Πυθαγόρειοι με εμπνέουν
θα τους αξιοποιήσω στο αυριανό ποστ

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε βρε παιδί μου με μπερδεύεις τώρα ,
τι μέρα είναι αύριο?
Νωρίς δε τελείωσες με τους υπνοβάτες?
Δεν μου είπες,
σου άρεσε ?

Ανώνυμος είπε...

Άμα ήταν καλοί θα τους πάρω και εγώ.

Ινδιάννα είπε...

lars
το καλό πράγμα αργει να γίνει:
σταμάτησα τους "Υπνοβάτες" στον Κέπλερ
-είναι η μεση του βιβλίου-
γιατι το πήγαινα πολύ γρήγορα και δεν ήθελα να το τελειώσω μπαμ- μπαμ
ήθελα να το έχω μαζί και στις διακοπές
να μου κρατάει καλή παρέα :)
Αύριο είναι Δευτέρα και εννούσα το σημερινό indieanmalog set ότι είχε αναφορά στους Πυθαγόρειους.

Κριτική στο βιβλίο μόλις το τελειώσω- μέχρι στιγμής συναρπαστικό, χειμαρρώδες, αποδομιστικό και για όλα αυτα εξαιρετικά επιμορφωτικό!

αδερφούλα
τι να τους κάνεις κοιμισμένους
δεν έχει πλάκα έτσι!

Ανώνυμος είπε...

ινδιαννα

εγω νομιζα ότι εκει δεν νυχτωνει αυτή την εποχη , νομιζω λοιπον ότι καπου δεν μας τα λες καλα .
σαν ειδικος θα σε συμβουλευα ποτε να μην πεις ‘Κοίτα να με ερωτευτεις σύντομα γιατι έχουμε και δουλειές?’ δες πως ακουγεται?
Τι συμπερασματα να βγαλει καποιος όταν αυτή την εποχη σου προσπαθει να σου κλεισει ραντεβου για τις διακοπες των χριστουγεννων, πως ακουγεται μια αναβολη για τοσους μηνες μπροστα ενώ θελει να πιστευεις ότι καιγεται για σενα . ακομη και για 60 μερες μπροστα ακουγεται πολύ ψυχρο ειδικα όταν χρονο βρισκουμε πολύ ευκολα για πραγματα που μας ευχαριστουν (ας πουμε κάθε τριτη επισκεπτομαστε ένα διωρο μπλογκ συγκεκριμενου περιεχομενου ή ακουγεται πολύ ξενο σαν εκφραση?), σιγουρα δεν μπορουμε να μιλησουμε για ερωτα οσο και αν επικαλεστουμε διαφορα παραμυθια για δικαιολογιες. Οποτε σε μια τετοια περιπτωση θα ηταν πιο χρησιμο να ειμαστε ειλικρινεις και να βαλουμε τα πραματα σε μια ποιο ορθολογικη βαση, γιατι ερωτας με γραφικες παραστασεις χρονοδιαγραμματων δεν νοειται.

το μυαλο σεξυ ?εγω νομιζα ότι τα πιο δυνατα οπλα είναι τα μακρυκανα που χρησιμοποιουν οι ελευθεροι σκοπευτες , αντε και η γλωσσα ενώ το υψος δε νομιζω να χρησιμευει και σε τιποτα αφου τα γυναικεια αισθητηρια συνηθως βρισκονται χαμηλα

Lars

Σιγουρα δεν εισαι η συμπαθεια μου αλλα σε αυτή τη περιπτωση θα μπορουσα να πω πες τα χρυσογλωσσε . η ανθρωπινη συμπεριφορα είναι χαοτικη και ευκολο ξεφευγει από τις μορφοποιησεις και τους φορμαλισμους των διαφορων θεωριων. Δεν ξερω τι θα γινει αργοτερα αλλα προς το παρων είναι σε νηπιακο σταδιο οπως η αντιστοιχη μαθηματικη θεωρηση χωρις να ειμαι ειδικος σε τετοια. Ενώ με τετοιες αντιληψεις που περιεχουν οι υπνοβατες αναφερονται περισσοτερο σε κοιμισμενους που κυκλοφορουν σαν ζομπι αναμεσα μας,βεβαια καποιος της δικια μου ειδικοτητας θα μπορουσε ρωτωντας σε ποιους αρεσε να βγαλει συμπερασματα για το ποσοστο ανοργασμικοτητας στις γυναικες και για προβληματα στυσης στους αντρες. Ακου κει ‘άξεστο κόσμο των αισθήσεων’και ‘μέσο κάθαρσης της ψυχής από το γήινο πάθος ο κυριότερος δεσμός του ανθρώπου με το θείο’ κατι τετοιοι είναι που ανακαλυψαν στην κλειτοριδοεκτομη . ακριβώς όπως θα πρέπει να λειτουργεί και ο θείος νους’ ενώ για την φραση ‘έννοια των αριθμών σαν κλειδιά της σοφίας και της δύναμης είναι απόλυτα ξένη’ συμφωνω , αλλα όχι με την εννοια που το θέτει.

Ρε lars τωρα που τελειωσα με την επισκεψη αμα θες μπορω να προχωρησω σε περαιτερω αναλυση ή θες να το αφησουμε για αργοτερα ?

Dr

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο ,

Αφού ‘το καλό πράγμα αργεί να γίνει ‘ δεν μπορείς να ισχυριστείς ‘Κοίτα να με ερωτευτείς σύντομα γιατί έχουμε και δουλειές?’ θα ήταν πολύ άτοπο για οποιονδήποτε που έχει ένα θετικό τρόπο σκέψης.
Εγώ πάντως το βιβλίο δεν το βρίσκω και τόσο αποσοδομιστικό


Με την άνεση σου Dr , όταν βρεις ευκαιρία ρίχτα .

Ινδιάννα είπε...

lars & Dr
όπως λέμε Τζέκυλ & Χάυντ

οι κουβέντες που κάνουμε είναι για συμπόσια και όχι για δέιπνα. Αν θέλετε να οργανώσουμε ένα διαδικτυακό συμπόσιο να μαζευτει κάθε καρυδιάς μπλογκερ να πει το μακρύ του και το κοντό του εφικτό. Κατα τ' άλλα δεν πάω σε δείπνα, έχω παχύνει και είμαι σε δίαιτα για να βάλω στενη μακριά τουαλέτα την Πρωτοχρονιά

Και μιας και είπα για "το μακρύ και το κοντό" του, στο κέντρο βάρους τους έχουν οι γυναίκες τα αισθητήρια ή μπερδευετε τώρα αυτο που σέρνει καράβια με το κέντρο του κόσμου? όπως και να έχει το πράγμα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα κι άμα εμεις τον θέλουμε ψηλό, έναν τέτοιο θα παραγείλουμε στον Άη Βασίλη

Φυσικά και θα έλεγα "κοίτα να με ερωτευτείς σύντομα, έχουμε και δουλειες", διοτι το μοναστήρι να ν' καλά και έχει κι άλλου πορτοκαλιές -και όπως θα έλεγε και ο σοφός τέκι"αν εσύ θες να είσαι ταμένη στο πουλί κάποιου είναι δικαίωμα σου, απλα εσύ το κάνεις στον εαυτο σου , όχι αυτος σ' εσένα"! Και ο Τέκι είναι ΣΟΦΟΣ!

Οπότε δε σκοπεύω πια να είμαι πουθενά ταμένη
διότι απλα δεν είμαι "καμένη"

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω τον Τεκι έτσι όπως τον ακούω μου αρέσει ΤΡΕΛΑ.
Και εγώ δεν είμαι υπέρ ενός διαδικτυακού συμποσίου διότι πεσούσης της δρυός πας ανήρ ξυλέυεται
Πρέπει όμως να ξέρεις να ξεχωρίζεις τα πορτοκάλια γιατί διακρίνονται σε αυτά με το ομφάλιο (ομφαλοφορα) και αυτά της πορτοκαλοκουπας (χυμού),και μη το πιάνεις αυτό το θέμα γιατί είμαι ειδικός και μια φράση μουρχεται στο μυαλό για να το δέσω 'έλα … στον τόπο σου’.
Εγώ πάντως ξεχωρίζω μια ανθισμένη αμυγδαλιά από μια ιτιά κλέουσα.

Ινδιάννα είπε...

είπε
κι εγώ ξεχωρίζω έναν lars από έναν dr
και έναν hawkeyed από έναν red & black και δεν έχω καταλάβει ακόμα το point του εμφανίζεται το ίδιο πρόσωπο με διαφορετικά ψευδώνυμα διαρκώς...
Δεν με χαλάει, φαινόμαστε να είμαστε και πολλοί, απλη απορία είναι...

night blue είπε...

Ελπίζω να το κατανόησα ορθώς. Αν ναι, ωραίο.

red&black είπε...

και τι νομισες οτι ειμαστε σε καμια ταξη να λυνω αποριες?

σε κανα κορδονι τα καταφερνω καλυτερα και αμα σκαλωσει και πουθενα το τραβαω και κοβεται

Ινδιάννα είπε...

Vain
είμαι σίγουρη ότι ορθώς θα το κατανόησες
και χαίρομαι που σου άρεσε...!

red & black
εσύ κι ο Μεγαλέξανδρος!!!

red&black είπε...

ποιος ειναι αυτος παλι?