CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

5.7.08

Έξω από την πόλη τα καίμε, μέσα στην πόλη τα κόβουμε

Άλλη μια ανάπλαση στον αστικό χώρο που απαίτησε το κόψιμο δέντρων, αυτή τη φορά από τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας. Διαβάστε περισσότερα στην Ελευθερότυπία.



Την είδηση την έμαθα από το μπλογκ της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Καρέα, από όπου πήρα και τις φωτογραφίες.

6 σχόλια:

tsiailisworld είπε...

έτσι μπράβο, χώνε τους τα, το αξίζουν!

Lucha Libre είπε...

Βλέπω τη λέξη "θυμός" κάτω απ΄το ποστ. Ακριβώς, θυμός και θλίψη και οργή. Η εικόνα των πεσμένων δέντρων στη σειρά είναι πέρα από λόγια.

Θα ήθελα να αναδημοσιεύσω με τη σειρά μου, δυστυχώς λίγο βιαστικά και χωρίς να περιμένω το ΟΚ, γιατί ταξιδεύω σε λίγες ώρες. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα.

αμμος είπε...

Καλωσόρισες αγαπητέ tsialis world. Πέρα από το χώσιμο, το σημαντικό είναι να αντιδρούμε. Ευτυχώς έχει συγκροτηθεί μια ενεργή Πρωτοβουλία στην περιοχή και τρέχουν όσο μπορούν ενάντια σε αυτές τις λογικές.

Ινκοντινέντια, χαιρόμαστε τις αναδημοσιεύσεις κειμένων μας, εφόσον υπάρχει η ευγένεια να ενημερωνόμαστε για αυτές. Το έκανες ήδη, οπότε δεν υπάρχει ζήτημα, πόσο μάλλον πρόβλημα. Να είσαι καλά.

the boy with the arab strap είπε...

αν υπηρχε ενδιαφερον απο το κρατος , θα τολμουσε κανεις να αγγιξει εστω και ενα δεντρο ?
αλλα εδω δεν τους νοιζει τιποτα , με τα δεντρα στα σεπολια θα ασχοληθουν , αλλα αν γινονταν αυτο στο ψυχικο η στην κιφισια θα ειχε γινει επανασταση θα ειχε πεσει η κυβερνηση ..

sot είπε...

Απορώ γιατί δεν τους πιστεύουμε όταν λένε πως θα τα αποκαταστήσουν. Πότε αθέτησαν το λόγο τους;

αμμος είπε...

Κρασί και νερό, το ζήτημα δεν είναι απλώς ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από το κράτος, αλλά ότι αυτά τα κάνει το ίδιο το κράτος. Έχεις δίκιο πως υπάρχει ένα γενικότερο ζήτημα για το πώς αναπτύσσονται ή υποβαθμίζονται διαφορετικές περιοχές της Αθήνας.

Ξέρεις βρε σοτ, αυτό είναι ένα μέρος του ζητήματος. Το ελληνικό κράτος έχει υπάρξει τόσες φορές αμελές με το περιβάλλον, ώστε να είναι ο τελευταίος που θα εμπιστευτείς τις υποσχέσεις του.