CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

27.7.08

This could be a case for Mulder & Scully- indieannalog set 37

Μερικές φορές έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι οι άλλοι οφείλουν να περιστρέφονται γύρω μας, σαν τις μύγες στις αλογοουρές. Ένας φίλος μου εξήγησε το άτοπο της υπόθεσης: έστω ότι εσύ πιστεύεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου. Όλοι οφείλουν να γυρνούν γύρω σου. Αλλά και οι άλλοι πιστεύουν ο καθένας για τον εαυτό του ότι είναι το κέντρο του κόσμου. Άρα οι άλλοι πιστεύουν ότι εσύ πρέπει να γυρνάς γύρω τους. Με αυτη τη λογική όλοι γυρνάμε γύρω από τον εαυτο μας, άρα ΚΑΝΕΙΣ δεν γυρίζει γύρω μας! Built to spill- Center of the universe

«Τι σκαλίζετε τ' αστέρια και το διάστημα και δεν παρατάτε το υπερπέραν στην ησυχία του» αναρωτιόταν τις προάλλες η Βούλα. Κι εγώ συχνά αναρωτιέμαι τι πάει λάθος στον εγκέφαλο μου, γιατί έχω ανάγκη να ξέρω πώς φτιάχτηκε ο κόσμος, γιατί έχω ανάγκη να ψάχνω συνέχεια για απαντήσεις σε ζητήματα που πρακτικά δε με βοηθούν πουθενά στη ζωή μου. Λοιπόν «Το να «καταλαβαίνεις» μοιάζει πολύ με το σεξ: έχει μια πρακτική διάσταση, αλλά αυτός δεν είναι ο λόγος που το προτιμούν συνήθως οι άνθρωποι!» αυτο επεσήμανε ο Frank Oppenheimer. Eίναι στη φύση μας να ζητάμε «συνεκτικούς δεσμούς»: σύνδεση με τους άλλους, τον κόσμο, τη γη και τις μεγάλες ιδέες. Και αυτή η τάση για «σύνδεση» δεν ξεπηδά μονάχα από τη λογική, αλλά έρχεται από επιθυμία να μάθουμε ολόκληροι: σώμα και πνεύμα, συναίσθημα κα νους, φαντασία και λογική. Γι’ αυτό το να «κατανοούμε» πράγματα μοιάζει πολύ με το σεξ: το κάνουμε για να έχουμε επαφή με τρόπους που μας κάνουν να νιώσουμε «άνθρωποι» (τώρα που το ξαναδιαβάζω, κομματάκι εγωιστικο ακούγεται αυτό, αλλα ο άνθρωπος είναι εγωιστής, εδώ έφτιαξε σαν τα μούτρα του τον Θεό του, δε θα καθρέφτιζε τον εγωισμό του σε όλο το σύμπαν); Human league - Human

Συνήθως πάντως όταν μιλάμε για επιστήμη μιλάμε για πράγματα στεγνά, λογικά και περιχαρακωμένα, χωρίς έμπνευση και φαντασία. Παλιά δεν ήταν έτσι- στην αρχαιότητα η επιστήμη έψαχνε την ομορφιά του σύμπαντος, οι πυθαγόρειοι βάσισαν τα θεωρήματα στη μουσική και μέτρησαν τις αποστάσεις των πλανητών με μουσικές σκάλες. Ο Αϊνστάιν στα μέσα του 20αι. έφερε πίσω στην επιστήμη αυτό που της είχε λείψει: τη φαντασία Το σίγουρο είναι ότι παρότι μικρότερο από το σύμπαν το μυαλό των ανθρώπων χρησιμοποιεί μονάχα το 1/10 των δυνατοτήτων του και επιμένει να είναι το μεγάλο και άλυτο επιστημονικό μυστήριο.Doug Walker - the mystery
και Comas- The science of your mind

Με αυτά και μ’ εκείνα η ιατρική κάνει θαύματα αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει το χάπι με το οποίο ό,τι ονειρεύεσαι γίνεται πραγματικότητα όταν το θες (και όχι όταν πια δεν το θες, οπότε τότε ισχύει το "πρόσεχε τι εύχεσαι γιατι θα το πάθεις") και τελικά το μέγα του έρωτος μυστηριο και των σχέσεων τις αναλογιές, ούτε ο Μωλντερ και η Σκάλυ δε μπόρεσαν να αποκρυπτογραφίσουν… Παρεμπιπτόντως, αυτοι τα έχουν πλέον φτιάξει, χαλάσει, ξαναφτιάξει και έκαναν και παιδί -καλά εγώ πάντα τελευταία πρέπει να τα μαθαίνω όλα; Catatonia – Mulder & Scully

Τα νέα X- files βγήκαν την Πέμπτη στα σινεμά. Είναι ωραία να συναντάς φίλους μετά από καιρό και να βλέπεις ότι δεν άλλαξαν καθόλου, τόσα χρόνια μετά! Η ιστορία δεν είναι εξαιρετική, αλλα δε χρειάζεσαι κάτι εξαιρετικο για να δεις τους φίλους σου... Να πάτε!

47 σχόλια:

αμμος είπε...

Ινδιαννούλα, το The mystery δεν οδηγει στο fileden, μάλλον ξέχασες να βάλεις το λινκ. Κατα τα αλλα η δική μου εμπειρία δείχνει ότι η επιστήμη κάνει γενικά τις ερωτήσεις πιο σύνθετες και ενδιαφέρουσες, παρά δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις :-)

Unknown είπε...

Τι να πω τώρα , αισθάνομαι πολύ λίγος πολύ μικρός...
Αυτά τα τέρατα μορφώσεως φαντάζομαι ότι θα είχαν μια αξιοζήλευτη, ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή αφού θα ήταν πολύ πιο εύκολο από τον απλό μέσο άνθρωπο να κάνουν πράξη την κατανόηση του σύμπαντος και να την εφαρμόσουν με νόμους και κανόνες της φυσικής. Έχει άλλη αξία να λέει ο Frank Oppenheimer και ο Αϊνστάιν και άλλη ο κάθε τυχαίος.

Πολύ ωραίο το μπλογκ σας βλέπω ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.

Κρίμα που δεν μπορώ να ακούσω τα κομμάτια , δεν ξερώ πώς να τα κάνω να παίξουν , αν καταλαβαίνεται τι πρόβλημα υπάρχει θα ήθελα να με βοηθήσετε.

Ινδιάννα είπε...

Αμμούδι
δε μου το φορτώνει με τίποτα το mystery και είδα κι έπαθα να το κατεβάσω, δεν μπορώ να το βρω σε άλλη βερσιον- όποιος το θέλει θ απρέπει να μπει στο μπλογκ του Sot να το ακούσει (μαύρη διαφήμιση)! :)

toten
δεν ξέρω για τον Oppenheimer αλλα με βεβαιότητα σου λέω ότι ο Αϊνστάιν δεν είχε ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και γενικότερα ισχύει ότι η πολύ μόρφωση καταντα παρα...μόρφωση! :)

Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και όσον αφορά στα τραγούδια, ίσως χρειάζεται να έχεις τον mozila για να παίξουν -κατεβαίνει δωρέαν και είναι από τους καλύτερους brownsers. Κατα τ' άλλα, δεν ξέρω, διπλο κλικ στο τραγούδι συνήθως στο ανοίγει...

sot είπε...

Λίγο βαρύ να σκεπτόμαστε τέτοια πράγματα με αυτή τη ζέστη αλλά με συνοδεία καλής μουσικής όλα γίνονται. ;)

Μη με χρεώσεις πολλά για τη διαφήμιση. Δεν έκανα εγώ το σαμποτάζ στο Doug Walker. :)

Για την ακρόαση η καλύτερη λύση είναι δεξί κλικ στο όνομα του τραγουδιού και "αποθήκευση δεσμού (προορισμού στον Internet Explorer) ως"

Unknown είπε...

Αν δεν ήταν έτσι όπως φανταζόμουν τότε γιατί επικαλείσαι λόγια τους. Δηλαδή προσπαθούσαν να κρύψουν την αποτυχία τους σε ένα τομέα με τον μανδύα της αυθεντίας που είχαν εξασφαλίσει σε ένα άλλο?
Δεν ήξερα για την προσωπική ζωή του Αϊνστάιν αλλά έχω ακούσει ότι λάθος αντίληψη είχε και σε θέματα της επιστήμης και μάλιστα ήταν πολύ ειρωνικός με αξιόλογους συναδέλφους του . οπότε θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι η φαντασία του ήταν καθαρά εγωκεντρική.Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά κάτι με ζάρια ήταν αλλά δεν έδωσα σημασία γιατι με τα τυχερά δεν τα πάω καλά.
Άνθρωποι που δεν έχουν πρωτοβουλία στη σκέψη ψάχνουν νοήματα εκεί που δεν υπάρχουν . Έτσι και παλιότερα , δεν ξερώ αν θυμάσαι , όταν ο Καραμανλής χασμουριόνταν πάνω στη γεροντική ανία του όλα τα δημοσιογραφάκια άνοιγαν συζητήσεις με τις ώρες στα παράθυρα προσπαθώντας να εξηγήσουν τι ήθελε να πει.
mozila brownsers και τέτοια δεν τα ξέρω , εξάλλου δεν έχω αρκετό χρόνο για μουσική, δεν πειράζει όμως θα περνάω συχνά να διαβάζω αυτά που λες εσύ και ο άμλος.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ στο βορά είναι γνωστή η περίπτωση του τύπου που παρότι έχασε τη μύτη του αυτό δεν σταθηκε αρκετό να αλλάξει το εγωιστικοκεντρικο πλανητικό του μοντέλο . ο Μπράχε πέθανε υποστηρίζοντας ότι οι πλανήτες περιστρέφονται γύρω από τον ήλιο αλλά η γη παραμένει το κέντρο του σύμπαντος όπου γύρω της περιστρέφεται ο ήλιος και η σελήνη, δηλαδή κοίτα ψηλά και αγνάντευε.
Ενώ αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε δυο ράσα (που κάνουν τον παπά), από αυτό του Κοπέρνικου θα προτιμούσα αυτό του … .

http://ca.youtube.com/watch?v=-jNxlkiwhyw

δαγκωτό .

Ινδιάννα είπε...

toten
ο έρ'μος ο Αϊνστάιν φημολογείται ότι είχε άσπεργκερ- δεν είναι της μόδας το σύνδρομο, απλα απ' ότι δείχνουν οι έρευνες τα ενδεχόμενα είναι δυο: είτε όσοι έχουν αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας παίρνουν πιο εύκολα τις θετικές επιστήμες, είτε όσοι ασχολούνται μανιωδώς με τις θετικές επιστήμες καταλήγουν αυτιστικοί (νομίζω πάντως ισχύει το πρώτο -τουτέστιν χωρις λίγο αυτισμό μην περιμένεις να καταλάβεις τη φυσική)! Οπότε ο Αϊνστάιν δεν επέλεγε ακριβώς να είναι εκκεντρικός, δύστροπος και εγωιστής, αυτιστικός ήταν ο άνθρωπος, ο εαυτος του και οι άσπεργκερ εμμονές του με φυσικά ζητήματα τον απασχολούσαν, όχι οι άνθρωποι γύρω του.

ΥΓ. γιατι αλλάζεις συνέχεια ρούχα red & black?

lars
Ο Τύχο ήταν ατυχής και το σίγουρο είναι ότι πήρε 2200 χρόνια (600π.Χ -1600μΧ)ώστε ένας εγωιστής και καιροσκόπος σαν τον Γαλιλαίο να καταφέρει να απορρίψει την εγωκεντρική ανθρώπινη αντιληψη ότι η Γη -επειδή εμεις ζούμε πάνω της- είναι το κέντρο του κόσμου (εντάξει, ίσως τι είπε πρώτος ο Κέπλερ, αλλα δεν τον διάβασα ακόμα το κεφάλαιο αυτο και -επιπλέον- ο Γαλιλαίος έχει χρεωθει την μεγάλη αποδόμιση του Αριστοτελικού -> Πτολεμαϊκού-> Κοπερνίκειου μοντέλου...

ΥΓ. εκει στα βόρεια η μουσική έχει μείνει 30 χρόνια πίσω ε? Πλακα πλάκα χτες είδα το mamma mia και οι ΑΒΒΑ ήταν απίστευτα ανεβαστικοι- κι ας ήταν και 30χρόνια πίσω...

Ινδιάννα είπε...

Sot
εγώ να κουτσομπολεψουμε για τα x- files ήθελα, αλλα σε αυτο το μπλογκ έχει μαζευτει όλη η υψηλή διανόηση και, ε, καλοκαίρι είναι, μερικοί έχουμε διακοπές και...διαλογιζόμαστε!

Unknown είπε...

Πολύ ωραία τα τραγούδια σας και εσένα και του sot αλλά με όλο το θάρρος εγώ προτιμώ τις επιλογές και τα σχόλια της Vain που χαρακτηρίζονται από την ευαισθησία και την λεπτότητα του αδύναμου φύλου. ] ; )

Για την Φυσική δεν έχω κάτι να πω, δεν ξέρω συνήθως εμείς δε τα πάμε καλά με νόμους και κανόνες.

Ινδιάννα είπε...

mickaela
είμαστε περήφανοι που είμαστε φίλοι της vain
και καμιά φορά δεχόμαστε κι εμείς εδώ αυτα τα σχόλια που πολύ σωστά εκθειάζεις!! :)

ΥΓ. Δεν τα πάτε καλά με νόμους και κανόνες? Είσθε στην παρανομία θέλετε να μας πείτε- χα χα χα!

night blue είπε...

Ήθελες δεν ήθελες, μωρή, πάλι στο σεξ το γύρισες! Θα σε μαλλιοτραβήξω, άτακτη κορασίδα!
:-))
2) Φαντάσου πόσο καιρό έχω να νιώσω άνθρωπος! Σωστό όμως!! Το καταλαβαίνω πότε-πότε πχ χθες με ένα πονηρό "τι ωραίο που είναι το άρωμα σου" άγγιγμα της μουσούδας του "Χ" με το λαιμό μου. Ήπιαμε και ξεφύγαμε αλλά μέχρις εκεί. Άγριο κι ωραίο παιχνίδι αλλά στα όρια της ευπρέπειας. Πάντα μου άρεσε αυτός (και ξέρεις πόσο δύσκολα μέ ελκύει κάποιος) και ίσως και εγώ αλλά τα "δύσκολα" (για κάποιους λόγους εκεί κατατάσσεται) τα φοβάμαι. Δεν έχω μάθει να κρατώ την αναπνοή μου και να βουτάω στα βαθειά και διώχνω τις σκέψεις σαν τις ενοχλητικές μύγες. Ξου, ξου!

night blue είπε...

Σοβαρά τώρα, Μικαέλα σου αρέσει το ελαφρόν μου μπλογκ?

night blue είπε...

Το λινκ των Χ-Files δε λειτουργεί, μωρό!

Unknown είπε...

ινδιάννα,
ε όχι δα , δεν είμαι και καμία πορτοφολού ή του δρόμου,

vain

Είναι γεγονός ότι σαγηνεύει το αυτί μου. Μου αρέσει πολύ και το τραγούδι του Κόμη Χ που ξεκινάει . Αν θες ανέβασε το στο youtube να το ακούω ή στείλτο μου με mail στην mickaela1977@gmail.com

red&black είπε...

ινδιάννα,

τι ερωτηση ειναι αυτη τωρα ?

για να μην με λενε βρωμικο φυσικα

red&black είπε...

ο απο πανω ο red&black ειμαι
αλλα το συστημα δεν ξερω πως ταχει παιξει και βγαζει μονο του αυτο το amp; αναμεσα .

τι να κανω δεν ειμαι και κανας ειδικος.
πιστευω να διορθωθειμονο του ή να μου πειτε

Ινδιάννα είπε...

vain
καταρχάς, τιεννοεις πάλι στο σέξ το γύρισες? Υπάρχει θες να πεις κάτι σημαντικοτερο πέραν τούτου?? -χα χα!

Μπράβο πουλάκι μου που άφησες το έρμο παλικάρι να απλώσει τα ρουθούνια του επάνω σου- άσε και τιποτε άλλο να απλωθει, άμα λερώσει θα το βάλουμε στους 60 βαθμους να καθαρίσει! :)

Και τέλος πάντων, καλοκαίρι είναι, όλα τα κακά διορθώνονται και τα τραύματα τα καίει το αλάτι γρηγορότερα και κλείνουν, πάρε βαθιά ανάσα, κάνε τη βουτιά και επιτέλους άσε τις μύγες ήσυχες- χι χι χι ! :Ρ

Εγώ σήμερα σε κατασταση απόλυτης φρίκης -η οποια φυσικα και οφειλεται στην έλλειψη σεξ! :ΡΡΡ- έπαθα καταναλωτική κρίση και αγορασα το πρώτο μου ολοσωμο μαγιώ+ ένα πολύχρωμο μάξι φόρμα τύπου Σάρα Κέυ -νιώθω λιγοτερο χοντρή κρυμένη εκει μέσα και όπως σου είπα, τιποτε δεν υπάρχει π[ου να μην διορθώνεται το καλοκαίρι! Ακόμα και το γεγονός να μοιαζεις με φάλαινα -εγώ καλέ, όχι εσύ!

mickaela
μπα, κάτι σε CatWoman εννοoύσα- χι χι.
Χαιρομαι που συναντηθήκατε με τη Vain και εδώ, νιώθω σα να είμαστε καλοκ;ιρνό μπαρ κα να βρίσκετε κόσμος στη μπάρα μα ςκαι να τα πίνει ακούγωντας μουσικές, και κανεις δεν ασχολείται με το μπαρ και τον dj μας αλλα μας αρκει που είστε εδώ!! Τέλεια!!! ΤΕΛΕΙΑ!!! :)

Red & Black
Δεν ξέρω γιατι το σύστημα σου βγάζει amp; ανάμεσα!
this could be a case for Mulder & Scully!!

Ινδιάννα είπε...

Vain
τα έφτιαξα τα x- files- THANX!!!!

Unknown είπε...

Πολύ μου άρεσε το μακιγιαρισμένο χαμόγελο του Τζακ Νικολσον στην ταινία , ακόμη και έτσι είναι η φαντασίωση των γυναικών.
Δεν σε πήρε ο καλός σου διακοπές και το έριξες στα ψώνια?
Εγώ έχω να βάλω ολόσωμο μαγιό από το γυμνάσιο ακόμη όταν πήγαινα σε κατασκήνωση με τις καθολικές καλόγριες.
Στις περιόδους που ακολούθησαν συνεχώς επεκτείνω την ζώνη μαυρίσματος , δίνω μεγαλύτερη σημασία στο δείκτη προστασίας του λαδιού γιατί στο πάνω μέρος ειδικά είναι το μονό που μου παρέχει κάλυψη.Άσε που βρίσκω πολύ ερεθιστική και τη διαδικασία απλώματος και το άρωμα και το γυάλισμα κάτω από τον καυτό ήλιο.
Αλλά αυτό με το μπαρ που το σκέφτηκες ? η φαντασία σου καλπάζει μη μου πεις γραφείς και κανά βιβλίο και ψάχνεις για χαρακτήρες?

Αλλά για πες μου το λινό φορεματάκι πώς να το ξεβγάλω?

Με την Vain θέλω να γίνουμε φίλες.

the boy with the arab strap είπε...

πρεπει να ξεφυγουμε απο την ανθρωποκεντρικη αντιληψη που προβαλουν συνηθως οι θρησκιες, ενας μικρος κοκκος αμμου ειναι ο ανθρωπος στην απεραντη σαχαρα του συμπαντος.
ειναι σαν τα μικρα σκυλια που συνεχεια γαβγιζουν και ιδιαιτερος οταν βλεπουν καποιο πιο μεγαλο , ειμαστε το επικεντρο της ανασφαλειας ως ειδος στο συμπαν.

Ινδιάννα είπε...

mickaela
1. Να πάρεις τη Vain που της αρέσει και ο Νόλαν- ο σκηνοθέτης του Μπατμαν- και να πάτε: έτσι θα γίνετε πιο εύκολα φίλες! Αν και ήδη μοιαζει να ξέρει πολύ καλά η μια την άλλη... χμ... :)

2. Κι εγώ 20 χρόνια προσπαθώ να μην έχω σημάδι από το μαγιώ! Αλλα δεδομένου ότι φέτος κανεις δεν πρόκειται να με δει χωρις ρούχα, είπα επιτέλους να μη με νοιάξει το σημάδι και πήρα ένα τελειώς παλαβό ολόσωμο- έτσι, να βγάλω το άχτι μου!!

3. Με τι το λέρωσες το λινο? Με αρσενικο??? ;ΡΡΡΡ

Ινδιάννα είπε...

κρασί και νερό
πρόσφατα είδα δυο ταινιες το an american crime και το there eill be blod και σκέφτηκα πολυ πάνω στην κτηνώδη ανθρώπινη φύση και πως πολιτισμος ονομάζεται η φίμωση των ενστίκτων και η φθορά της "φυσικότητας"

δεν ξέρω αν το κάνουμε από ανασφάλεια, αλλα είμαστε απ' τα βιαιότερα και καταστροφικότερα εμβια όντα...

Μαγνολίτης είπε...

"Με αυτά και μ’ εκείνα η ιατρική κάνει θαύματα αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει το χάπι με το οποίο ό,τι ονειρεύεσαι γίνεται πραγματικότητα όταν το θες"
το εχω βρει εγω αυτο το χαπι, με 100.000.000.000 ευρω στο δινω με την μια.

Unknown είπε...

Εντάξει θα την πάρω , δεν είναι ότι γνωριζόμαστε αλλά φαίνεται ότι έχουμε τα ίδια γούστα και θα ταιριάξουμε εύκολα. Της έχω αφήσει το mail μου ελπίζω να το δει.

20 χρόνια φοράς ολόσωμο, μας δουλεύεις ? τελικά έχεις φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Αλλά έχουμε μπροστά ακόμη μισό χρόνο και ξέρεις ότι δεν πρόκειται?
Οι αστρολόγοι στο είπαν ή έχεις τόσο φορτωμένο πρόγραμμα ?

Εγώ πάντα βρίσκω χρόνο για sex , διώχνει την ένταση. Στην εποχή που ζούμε δε θεωρώ ότι έχουν θέση αγάπες και έρωτες . Εγώ άμα θέλω να βγάλω το άχτι μου παίρνω τον δικό μου βριζόμαστε και μετά πλακωνόμαστε ή γραφώ στην Athens Voice . Άκου εκεί ολόσωμο μαγιό?

Με λάδι το λέρωσα γιατί ήθελα όταν θα το έβγαζα να είμαι έτοιμη και να μην κάνει κοιλιά το παιχνίδι περιμένοντας ο άλλος να βάλω τα λαδάκια μου .

red&black είπε...

ινδιάννα

πες μου μονο που να βρω αυτους τους Mulder & Scully,

ακατονομαστε 657,

δεν ξερω αν κανει δουλεια γιατι ακομα δεν υπαρχει πειραματικη επιβεβαιωση ,
αλλα,
το δικο μου το δινω τζαμπα,
αρκει να παει σε καλα χερια

Ινδιάννα είπε...

K657CB2oURG9
άμα είχα τόσα λεφτά δε θα θελα το χάπι σου
θα την αγόραζα αλλιώς την ευτυχία μου

mickaela
1. 20 Χρόνια φοράω μπικινι -λύνω και δένω κορδόνια 10 φορές τη μέρα για να μη μου κάνει σημάδι

2. Μητε αστρολόγος μήτε αστροναύτης, ο Τέκι το είπε ότι δε θα μου φέξει μέσα στο 2008 -και μην τα ξαναλέμε, ο Τέκι είναι Σοφός.

3. Τι γράφεις στην Athens Voice? Γραμματα στην Κοντοβά? λολ

4. Τι λάδι? Μηχανής? Γιατι αν εννοεις αντιηλιακό, πρώτη φορά ακούω να φοράνε λινο στην παραλία? Μήπως το επίθετό σου είναι Λάτση?

Ινδιάννα είπε...

red & black
1. στα επεισόδια των x- files
2. σ' ένα σινεμά κοντά σου- η ταινία λέγεται I want to believe

Unknown είπε...

Καλά ο Τέκι ποιός είναι?

sot είπε...

Dough Walker - The Mystery

http://www.mediafire.com/?buanr1ydnfz

Unknown είπε...

Re sot ti ine afto pali?

ti prepi na kano gia na to do?

ti ine o teki?

A112 είπε...

Ινδιανακι πολυ μαυρα τα βλεπεις τα πραγματα...η μηπως εγω συνεχιζω να ζω στον δικο μου κοσμο...? Σου ειπα να παρεις την Β για οσο θες αλλα εσυ τιποτα...με τις DOVE δεν λυνεται το προβλημα σου..!

Α! και τελικα ο μυθος του οτι χρησιμοποιουμε το 1/10 του εγκεφαλου μας αλλαξε...Οι νεοτερες ερευνες θελουν τον μεσο ανθρωπο να εκμεταλευεται περι τα 6-7/10! ...Γαμωτο..γιατι τα παντα πρεπει να απομυθοποιουνται...Το βαρεθηκα αυτο!

Unknown είπε...

Εμένα για την ομορφιά μου αρέσει να συχνάζω στο HONDO στα BODY SHOP και στα ΥΒΟΝΝΗ STORES.

O Τέκι ποιός είναι?

Ινδιάννα είπε...

sot
είσαι απίστευτος!
είσαι καταπληκτικός!
είσαι ο ναυγωσώστης του Αμμαζόνιου!!!
ευχαριστώ!!
Τι διόρθωσα οριστικα επιτέλους! :)))

mickaela
Εγώ δεν μαρτυράω ποιος είναι, γιατι δε θέλω να πηγαίνουν όλες και να ζητούν τη βοήθεά του -θα τον κατσιάσουν τον Σοφό.
Γιατι δεν γράφεις στην Athens Voice να ρωτήσεις ποιος είναι ο Τέκι? Τhe truth is out-there- που λέει και ο πράκτορας Μώλντερ!

a112

1. Είναι σαφέστατο ότι έχει άγνοια κινδύνου και ζεις στην κοσμάρα σου

2. Δεν με φτιάχνει να οδηγώ δανεικά αμάξια και "μια γκόμενα που οδηγει κάμπριο" δεν είναι η εικόνα που θέλω να δίνω στον κόσμο! :)

3. Λίγα λόγια για τις dove -μερικοι τις θεωρούν εφάμιλλες του σεξ!

4. Εγω πάντως σε βιβλίο που βγήκε πριν τρια χρόναι το διάβασα αυτο με το 1/ 10 του εγκεφάλου μας. Θέλω να πω, δε μου φάνηκε τόσο παρωχημένο όσο το παρουσιάζεις! Να θέσεις τη βιβλιογραφία σου επι τάπητος και να μας τη δείξεις- α, εμεις δε δεχόμαστε επιστημονικές απαντησεις που δεν στηρίζονται βιβλιογραφικά! χι χι χι

night blue είπε...

Exoume xefygeiiiii! :-))

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω ότι έχουμε κολήσει.

Unknown είπε...

Καλά τώρα για σοφίες είμαστε ?
Εδώ έχουμε αμμώδης παραλίες , πήραμε μαγιό , ετοιμάζουμε τα λάδια μας, έχουμε ναυαγοσώστες σκέτο baywatch το κάναμε μόνο ο David Hasselhoff μας λείπει και εγώ θα ψάχνω για x- files και τον Μώλντερ με τις ιστορίες φαντασίας?

sot είπε...

Ινδιάννα
Δεν ήταν τίποτα. Απλώς είδα ότι το πρόβλημα προερχόταν από το fileden και όχι το blogger.
Να είσαι καλά :)

Mickaela
Το έκανε πολύ πιο εύκολο η Ινδιάννα τώρα :)

Unknown είπε...

Ε , έβαλες και εσύ το χεράκι σου,
για καλό φυσικά.

red&black είπε...

'Παλιά δεν ήταν έτσι- στην αρχαιότητα η επιστήμη έψαχνε την ομορφιά του σύμπαντος, οι πυθαγόρειοι βάσισαν τα θεωρήματα στη μουσική και μέτρησαν τις αποστάσεις των πλανητών με μουσικές σκάλες'

ξερεις ομως τι ζωη εκαναν οι πυθαγορειοι?

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να γίνω Σκάλυ στη θέση της Σκάλυ και να ανακαλύπτω τα μυστήρια του σύμπαντος δίπλα στον Μώλντερ.
Είναι σοβαρό, γιατρέ μου? :-)

Theorema

Ινδιάννα είπε...

red & black
τι ζωή έκαναν οι Πυθαγόριοι?
Ζωή και κότα!
Ε και?

Theorema
όχι
απλα σ' αυτη την οντισιόν θα ξεμαλλιαστούμε
όλες το ίδιο θέλουμε - χι χι χι!

red&black είπε...

Δε ξερω βρε παιδι μου ,
Εμενα μου φαινονται περιεργοι τυποι,
Εσυ θα μπορουσες να τους εμπιστευτεις ?

night blue είπε...

Indianna,
diavase ayto:
http://hallucinations1.blogspot.com/2008/07/blog-post.html
Fantazomai tha einai aidiastiko gluko to vivlio tis opws kai to blog tis.
Yakeetee, yakk!

night blue είπε...

aidiastika gluko

sot είπε...

Λένε μην κρίνετε το βιβλίο από το εξώφυλλο (στην προκειμένη περίπτωση είναι και το εξώφυλλο αντάξιο του βιβλίου). Μην το κρίνετε πριν το διαβάσετε. Αξίζει τον κόπο να το κάνετε. Πιστεύω ότι θα σας αρέσει.

night blue είπε...

De nomizw. Exw alla vivlia na diavasw. Exw ena paratimeno tis Vamvounaki, ena misodiavasmeno tou Tzouma, diavasa ena tis Divani kai twra xekinisa ena tis Triantafyllou kai exw ki ena akoma tou Xanthouli pou perimenei.
To style tis den mou aresei. Opws den aresei kai stin Indianna.

Ινδιάννα είπε...

vain
εγώ πάλι να δω τι θα πρωτοδιαβάσω, έχω τα άπειρα επιστημολογικά (μπλιαχχχ), μερικα επιστημονικά (ναι!!!) και δυο λογοτεχνικά που θα βρω ποτέ το χρόνο να αποτελειώσω; -ένα του Σελίν και ένα τρομερο του Καίσλερ που ευτυχώς το έχω φτάσει στη μέση- παιδιά, διαβάζω τραγικα αργα, ούτε δυσλεκτικη να ήμουν! :)

Sot
δεν μπορείς να εκφέρεις αντικειμενική γνώμη επι του θέματος και είναι κατανοητό, διότι σχετιζεσαι φιλικα με τη συγγραφέα και είσαι επομένως θετικα διακείμενος απέναντι της. Αυτό σε κάνει κακο κριτικό και καλό φίλο!!! Και νομιζω ότι προτιμάς αυτό και όχι το ανάποδο! Ε??? :)