CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

12.10.08

Σημασία δεν έχει τι μπορείς, αλλά τι θες να κάνεις - indieannalog set 47

Γη... Θα μπορούσα να συνεχίσω να δουλεύω ως εκπαιδευτικός ή να προχωρήσω για Ακαδημαϊκή καριέρα. Ή να τα παρατήσω όλα και να ασχοληθώ σοβαρά με το γράψιμο και την τελευταία μου εμμονή: τα κόμικ. Ίσως θα μπορούσα να δουλέψω ως dj κάπου ή να φτιάξουμε με τις φίλες μου μια indie- rock μπάντα- πια η κάθε πολυκατοικία έχει μια τέτοια. Ή επιτέλους να παντρευτώ κάποιον και να (προσ)γειωθώ στην πραγματικότητα της καθημερινής βαρύτητας. Desert hearts - Gravitas (θυμίζουν Bokomolech και αυτό είναι προς τιμήν τους!)

Φωτιά... Θα μπορούσα να μετακομίσω στη Θεσσαλονίκη (τα κίνητρα όσο πάνε και πληθαίνουν), ή στην Αμβέρσα (είμαι ένα βήμα απ’ το να γραφτώ να μάθω Ολλανδικά). Σε λίγο καιρό θα υπάρχει ένα σπίτι με καλή παρέα στη Νορβηγία και πάντα υπάρχει ένα σπίτι στο χωριό, που δε μπορεί να σε εντοπίσει κανείς. Girls in Hawai - Short song for a short mind (μετά τους I'm from Barcelona που είναι Καναδοί, τους Portugal- the man που είναι Αμερικάνοι και τούτοι δεν είναι κορίτσια και έρχονται από το Βέλγιο)!

Νερό... Θα μπορούσα να βγαίνω με τον φίλο που μόλις χώρισε ή εκείνον που θέλει να συνεργαστούμε επαγγελματικά (ο δρόμος της καταξίωσης περνάει απ’ το κρεβάτι). Με το πρώτο μου αγόρι στο Δημοτικό που το βρίσκει καταπληκτικό να παντρευτεί την πρώτη του αγάπη ή με εκείνον τον κρητικό- να ξε-παρεξηγηθεί και η ξαδέλφη που έφτυσα το προξενιό της (η ξαδέρφη δε μου μίλαγε επί 40 μέρες- άουτς, πόνεσε αυτό)! It' s musical - Pain song

Αέρας... Θα μπορούσα να είμαι κάθε μέρα έξω και να κάνω απ’ τα πιο συνηθισμένα μέχρι τα πιο παλαβά πράγματα του κόσμου. Το γεγονός ότι από όλες τις επιλογές παραμένω στην Αθήνα, στο δωμάτιό μου, διαβάζοντας ή γράφοντας μόνο για φυσική, περιμένοντας ένα μηνυμα να 'ρθει και μετρώντας το χρόνο με μπουκιές σοκολάτας, δείχνει απλούστατα ότι από όλες τις επιλογές διαλέγω την πιο αυτοκαταστροφική. Και το χειρότερο. Νιώθω καλά…! (Οι Hello sequence όπως τραγουδούν το lately θυμίζουν Oasis όταν τραγουδούσαν maybe στο Live forever)

6 σχόλια:

sot είπε...

Πολλές φορές αυτό το "θα μπορούσα..." κάνει αυτό που έχουμε να μοιάζει καλό με όσα αρνητικά και θετικά συνεπάγεται.

Η πολυκατοικία σας δεν έχει indie - rock μπάντα; :)

Ναι. Σε αρκετά σημεία θυμίζουν Oasis

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι έχει σημασία τελικά τι μπορείς να κάνεις... Άλλωστε όπως είχε πει και ο φιλοσοφος M. Jagger "You can't always get what you want. But if you try sometime,
You just might find you get what you need"

Ανώνυμος είπε...

σημασια δεν εχει τι λες ,
αλλα αν εννοεις αυτα που λες

ξερεις ? καπως ετσι την εχω πατησει και γω ,
περιμενω κατι σηματα καπνου αλλα δεν φαινονται πουθενα ,
εμ? θα πεις, χωρις φωτια?
λες να φταιει που τα ξυλα ειναι βρεγμενα?

τρελο αλογο

Ινδιάννα είπε...

Sot
πώς σου φάνηκαν οι Girls from Hawai? Μου αρέσουν πάρα πολύ- ειδικά αυτο δηλαδή, έχω κολλήσει μαζι του!

Άγγλε (ψυχ)ασθενή
Καλα τα λέει ο φιλοσοφος (κοιτα ρε που ακομα και κάτι τύποι μέσα στο sex, τα drugs και το r'n'r έχουν τα ψυχολογικά τους και το φιλοσοφουν! Μα πότε προλαβαίνουν! Και που τη βρίσκουν τόση μιζέρια γαι να κλαίγονται, οι αχάριστοι! :)

Τρελο άλογο
αν ειχες σώας τα φρένας θα είχες καταλάβει ότι σημασία έχει τι λες και πότε το λες- γιατι όταν το λες πάντα το εννοεις, απλα μόλις περάσει ο καιρος μπορεις να αλλάξεις γνώμη- και ο χρόνος μας ονομαζει ψευτες, ενώ δεν είμαστε.
Όσο για τα σήματα καπνου δεν είναι αξιοπιστα- φυσάει

Ανώνυμος είπε...

αν δε ειχα λιγη τρελα θα με φωναζαν ησυχο ποταμακι ,
ομως εγω επιμενω οτι το μονο που κανει ο χρονος , σαν το ποταμι, ειναι να ξεπλενει τη λασπη και τη θολουρα της επιπολαιοτητας απο το πιατακι του χρυσοθηρα,
οπως βλεπω να κανουν τα χλωμα προσωπα σε αυτη τη γη

τρελο α λογο

sot είπε...

Απλό αλλά πολύ όμορφο τραγούδι από εκείνα που εύκολα μπορεί να σου ... κολλήσουν. :)
Το πιο δύσκολο είναι να μπορεί να βγάζει κανείς τέτοια κομμάτια.