CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

18.11.07

"Παρακαλω μην αναδημοσιευετε κειμενα ή εικονες του μπλογκ χωρις την αδειά μου."

Έτσι έγραφε ο κύριος Φώλιος στο εξαιρετικό μπλογκ του.
Ο κύριος Στάθης Τσαγκαρουσιάνος ξέχασε ή δε θεώρησε σημαντικό να ζητήσει την άδειά του.
Ο κύριος Φώλιος θύμωσε πολύ και έκλεισε το μπλογκ του.
Μπορείτε να διαβάσετε στην Κουρούνα την ψύχραιμη οπτική ενός τρίτου,
αλλά και το νομικό πλαίσιο σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία.

[Ανοίξαμε κουβέντα στη Γητεύτρια, αν ενδιαφέρεστε, κοπιάστε στα σχόλια.]

3 σχόλια:

Ινδιάννα είπε...

Συγκλονιστική η αντίδρασή του στο γεγονός. Και ελπίζω να μη με πάει μέσα για αναδημοσίευση αν βάλω το παρακάτω απόσπασμά του απ' τα σχόλια (καθόλου παραποιημένο και το βάζω μόνο για να τονίσω το απίστευτο ήθος με το οποίο χειρίζεται μια κατάσταση στην οποία οι περισσότεροι θα μπαίναμε σε λογική αντιπαράθεσης):
"Μπορει να ειμαι μετριος σκακιστης, αλλα δεν παιζω με βομβες. Παιζω με πούλια. Και οσο εχω την πολυτελεια να το κανω, θα διαλεγω συμπαικτες και οχι αντιπαλους" (κ. Φώλιος)
Υποκλίνομαι. Το ξέρω ότι δεν τον νοίαζει και ούτε και το έχει ανάγκη. Πάντως υποκλίνομαι σε ανθρώπους που δε γουστάρουν να γίνουν βορά στη μάζα, να δώσουν τ' άγια (τις σκέψεις, την έμπνευση, τη δουλειά, την ψυχή τους)στα γουρούνια...

μαριάννα είπε...

Άμμε μου σου εξήγησα γιατί αναφέρθηκα στο χώρο μου. Δεν ήθελα να σας φέρω σε δύσκολη θέση με μια τοποθέτησή μου που έχει μια πιο γενική αντιμετώπιση των ζητημάτων της μπλογκόσφαιρας που αφορούν όλους μας. Θα μπορούσε να γίνει η συζήτηση σε πολλά μπλογκς αλλά είναι μερικά θέματα που οι πιο πολλοί αποφεύγουν να τα συζητούν.
Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι δεν έχεις αντίρρηση να το κουβεντιάσεις επί παντός, οπότε μπορεί να συνεχιστεί εδώ. Το λέω γιατί πολλοί δικοί σου γνωστοί θα νιώθουν πιο άνετα να μιλήσουν μαζί σας. Για μένα είναι το ίδιο. Ή εδώ ή εκεί ή οπουδήποτε αλλού.

αμμος είπε...

Ινδιάννα και μένα αυτό το κομμάτι μου μίλησε πολύ, μέχρι και στα σχόλια ζωγραφίζει ο Φώλιος.

Γητεύτρια καλή μου, μια χαρά έκανες και αναφέρθηκες στο χώρο σου, δε βλέπω γιατί να σκορπιστούν οι κουβέντες στο δικό μου και στο δικό σου μπλογκ. Στο κάτω κάτω εσύ έχεις γράψει ολόκληρο κείμενο, εγώ πέντε λινκ μάζεψα.