CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

8.7.07

πΑΜΜΕ διακοπές! – Λίστα Άμμου 18

Something old… Dinosaur Jr - Take a run at the sun. Η μπάντα που μαζί με τους Mudhoney και τους Pixies ευλόγησε τα αμερικάνικα ύδατα και προφήτεψε το grange, σ’ ένα Βeach (psycho) Boys τραγούδι.

Something new… Apples in stereo – Energy. Οι «τρελοί του χωριού» εκτός από μήλα σε στερεοφωνικά κουβαλάνε πάντα κι ένα κομμάτι ήλιο στις βαλίτσες τους κι αφού το energy δεν πιάνεται ακόμα στις αμφεταμίνες είσαστε τυχεροί, πάρ’ τε το τώρα που είναι νόμιμο!

Something borrowed… Bob Dylan – I want you και Devendra Banhart – At the hop. Δυο τρόποι να πεις σε θέλω με μια κιθάρα και φωνή. Ο ένας απ’ την αθώα όχθη των 60’ς και ο άλλος απ’ την αιώνια λιακάδα ενός 25χρονου κάργα ερωτευμένου και ηδονισμένου μυαλού.

Something blue… Antony and the Johnsons – Cripple and the starfish. Από τα αριστουργήματα του αλλόκοτου Γήινου που σε κάνουν να βλέπεις με άλλο τρόπο την μειωμένη αυτοεκτίμηση και τους αστερίες…


11 σχόλια:

Agobooks είπε...

Καλές διακοπές!...

Ανώνυμος είπε...

Σαμμάνο πες μας που θα βάζεις μουσική το καλοκαίρι να έρθουμε να σε ακούσουμε!

night blue είπε...

Na peraseis polu omorfa!

Ανώνυμος είπε...

n. ago + vain
Ευχαριστώ, ευχαριστώ! Θα λείψω ως το τέλος του μήνα, αλλά οι Λίστες θα ανεβαίνουν κανονικά -απλά επειδή δεν έχω laptop δε θα μπαίνω κάθε μέρα να απαντάω στα σχόλια, θα προσπαθώ πάντως να το κανω μέρα παρά μέρα. Μια φορά δε γλυτώνετε έτσι εύκολα από εμένα!!

Άγγλε
το καλοκαίρι είθιστε να βάζω μουσική μέσα σε ένα όστρακο και να το κουβαλάω πάντα μαζί μου, αλλά δε στο προτείνω διότι είναι κολλητικό (οστρακιά) - χα χα!

Unknown είπε...

από πέρυσι είναι από τα αγαπημένα μου το τελευταίο του Anthony... σε πιάνει κάτι σαν εμμονή μ' αυτό το τραγούδι είναι η αλήθεια...

καλά να περάσεις :)

night blue είπε...

Kale, apokalwdiwsou kai ligo!! Tha zisoume kai xwris tis listes sou gia ena mina!
Xekourase ta matakia sou ligo, ta xeria sou kai to myalo sou kai apomakrynsou ligo apo ton psifiako politismo mas kai tin aktinovolia kai afesou se aytin tou iliou. Gine ena me ti gi, ton aera kai to nero. Xehna ta bits kai ta digits kai ta mp3. Niwse tin ammo kai to kuma na glyfoun ta podia sou, voutixe to vlemma sou stin mple paletta tou kalokairiou. Zise etsi ligoulaki san zwaki ki oxi san dianooumeno on. Amman!! :-)

sot είπε...

Άσε το μέρα παρά μέρα ...παραπέρα.
Προέχει η ξεκούραση.
Όταν βρίσκεις χρόνο φτιάχνε πιο μεγάλες λίστες ;)
Καλά να περάσεις

Ανώνυμος είπε...

isis
αν προσέξεις και του στίχους στον devendra, νομίζω θα σου αρέσει και αυτό! ;)

vain
"Αποκαλωδιώσου"; -σα να είμαι στην εντατική νιώθω, καλώδια, βίσματα, χάπια, οροί! Άμα τα πετάξω όλα θα ζήσω λες γιατρέ μου;;
Και η ιατρός απάντησε : "θα ζήσεις λιγουλάκι σαν ζωάκι και όχι σαν διανοούμενο ον";;
ΥΓ: Τρομερή ατάκα χα χα χα, :D

sot
ή είμαστε αξιόπιστο μπλογκ ή δεν είμαστε, τι για να κάνουμε δυο βουτιές θα κατεβάσουμε ρολά; :) Πάντως ευχαριστώ φίλε, μακάρι να είμαι τόσο καλά που να μην έχω ανάγκη τα καλώδια -που αναφέρει και η Vain- και τους (χ)ορούς μου!

Albert είπε...

Καλές διακοπές εύχομαι και εγώ και σου εύχομαι η μόνη μουσική που θα ακούς στις διακοπές να είναι μόνο αυτή των κυμάτων, των δέντρων και των ερωτικών καλεσμάτων. Εκτός και αν επιμένεις να ακούς και την κανονική ταυτόχρονα.

Ινδιάννα είπε...

albert
ως γέννημα θρέμμα παιδί της πόλης
για κάποιο λόγο είμαι βαρύκοος σε αυτά τα ακούσματα,
αλλά ελπίζω φέτος οι Σειρήνες να κάνουν τη δουλειά τους σωστά και να... την ακούσω, γενικότερα! Ευχαριστώ! ;)

Blogger είπε...

YoBit lets you to claim FREE COINS from over 100 distinct crypto-currencies, you complete a captcha once and claim as much as coins you want from the available offers.

After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and proceed to claiming.

You can press CLAIM as much as 50 times per one captcha.

The coins will safe in your account, and you can exchange them to Bitcoins or any other currency you want.