CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

30.3.08

Αυτοί οι Βόρειοι ξέρουν από ζεστή μουσική - indieannalog set 21

Γη... Από εκείνο το καταπληκτικό άλμπουμ των Notwist, που περιέχει το pilot και το pick up the phone, o ??? έβαλε σε ένα γράμμα το Off the rails και το έστειλε στο Αμμαζόνιο. Μοιράζομαι τη μουσική, κρατάω όμως τον φάκελο με τα γραμματόσημα για ιδιωτική συλλογή!

Φωτιά... Berg sans nipple, η μπάντα που έχει κάνει κατάληψη στα πικ-απ εδώ και μήνες, με ένα δίσκο που δεν θες να παραλείψεις γραμμή πάνω του. Επέλεξα τελικά το "Along the quai" όχι επειδή είναι το καλύτερο, απλά επειδή είναι το πρώτο τους που άκουσα και με κατέκτησε πλήρως.

Αέρας... Οι Plants and Animals έρχονται από τον Καναδά και θυμίζουν αρκετά πατήρ και υιό Buckley. Oι Stateless πάλι θυμίζουν dj shadow, καταφθάνουν από Αγγλία μεριά και έχουν υπογράψει στην γερμανική Κ7. Τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους; Χμ, τόσο το "Lola who" όσο και το "The language" ανακαλούν πολύ στη μνήμη Radiohead και Thom Yorke.


Νερό... Οι Bon Iver είναι τέσσερις, εκ των οποίων οι τρεις είναι οι εξής δυο: ο Justin Vernon. Με δύναμη απ' το Γουισκόνσιν που, απ' ό,τι φαίνεται οι κατοικοί του για να τα βγάλουν πέρα με τη βαρεμάρα και το κρύο γράφουν ζεστή μουσική. Μόλις βγήκε από το τζάκι το Blindsided...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραια τα τραγουδακια σου δεν λεω αλλα ν αποφασισεις τι καιρο κανει στο μυαλο σου γιατι απο Ανοιξη Φθινοπωρο σε μια βδομαδα μας εχεις διαλυσει τον οργανισμο που ενταξει διαλυμενος ηταν ετσι κι αλλιως αλλα βοηθας και συ και καλοκαιρι δεν θα προκαμουμε φετος με τετοιες παλινδρομησεις εκτος κι αν αυτο επιδιωκεις κατα βαθος να δεις ποιοι ειναι οι ανθεκτικοτεροι των πιστων σου και ολοι οι αλλοι αντε γεια σουμπιτο τα ματαξαναλεμε εις το επανειδειν.. ΣΜΟΥΤΣ!!
Goofy

Ινδιάννα είπε...

Ορίστε! Αυτό είναι το "ευχαριστώ" που σας κρατάω σε εγρήγορση, που δε σας αφήνω να μουλιάσετε στη βαρεμάρα, που μόλις πάτε να φτιάξετε μοτίβο ότι "έτσι λειτουργούν τα πράγματα" μπαίνω και σας το τσαλαπατάω κι ενώ εσείς θέλετε να φωνάξετε "μη μου τους κύκλους τάραττε" εγώ σας ραντίζω με τεκίλα να κινηθεί το μυαλό, να μην χορταριάσει η φαντασία σας. Ε, μα η αχαριστία μερικών δεν έχει όρια εδώ μέσα!
ΥΓ. Θα το καθυστερήσω πολύ να σας φέρω καλοκαίρι, μέχρι και τον Αύγουστο θα σας υποβάλλω ότι έχουμε χειμώνα και γι'αυτό δεν εμφανίζομαι στις παραλίες (είναι μια ηθελημένη χρονοκαθυστέρηση ώστε να μην χρειαστεί να προσπαθήσω να μπω στο μαγιώ μου -στο οποίο μάλλον δεν χωράω -ουπς)!

??? είπε...

Καλοι κπαως οι stateless. Μου θυμιζαν λιγο A Silver Mt. Zion με Thom Yorke. Με το blog τι θα γινει που λεγαμε? εγω εκανα ηδη προτασεις για ονοματα..

night blue είπε...

μια χαρά

Ινδιάννα είπε...

???
μπες στη βάση δεδομένων και σχολίων μας να δεις και τις δικές μου προτάσεις λοιπόν! Αν και με κέρδισε το κερασάκι στην πάστα! Μιλάμε με έστελει κανονικά! :)

vain
πολύ μονολεκτική μου είσαι τελευταία (δε λέω δι-λεκτική διότι μπορεί να παρερμηνευτεί σε δυσλεκτική, και ΔΕΝ εννοώ κάτι τέτοιο)!

sot είπε...

Οι Berg Sans Nipple έχουν πραγματικά πολύ δυνατά όπλα για να σε κατακτήσουν. Τόσοι και τόσοι έχουν βασιστεί στο θεμέλιο Buckley. Πάντως οι Plants and Animals στηρίζονται πάρα πολύ καλά. Από τους δύο οι Stateless είναι πιο κοντά στους Radiohead. Οι Notwist από την άλλη βρίσκουν αρκετά ερείσματα στους Crosby, Stills Nash & Young.
Ακουγόταν στο επόμενο ποστ το Blindsided; :)