CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

5.4.07

Σεξύπνιος

Ένιωθε όλο και πιο αδύναμος, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει, σαν να είχε εγκλωβιστεί σε έναν εφιάλτη που ποτέ δεν τελείωνε. Στην αρχή ήταν περίφημα, έβγαινε ακόμα από την κατάθλιψη μετά το χωρισμό και του άρεσε όλο αυτό το πανηγύρι των ανθρώπων και των αισθήσεων γύρω του. Η μία σεξουαλική εμπειρία διαδεχόταν την άλλη, το χανγκόβερ από τα ποτά της προηγούμενης βραδιάς συναντούσε αυτό της επόμενης, γνώριζε τόσους ανθρώπους που δε θυμόταν τα ονόματά τους την επόμενη ημέρα. Κοιμόταν λίγο για να τα προλάβει όλα.
Στην πορεία όμως άρχισε να κουράζεται, ενώ η γκρίνια από τη δουλειά γινόταν συνεχώς μεγαλύτερη. Από παλιά το είχε να αργεί χαρακτηριστικά, τώρα όμως το πράγμα είχε παραγίνει, τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας έφτανε με μισή ώρα καθυστέρηση τουλάχιστον. Έπαιρνε η μάνα του τηλέφωνα, χτυπούσαν και τα τρία ξυπνητήρια μαζί και με τα πολλά κατάφερνε να μπουσουλήσει μέχρι το μπάνιο, να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό του και να σύρει τα πόδια του μέχρι το πρώτο ταξί που θα έβρισκε. Να κοιμηθεί έστω κι ένα βράδυ από νωρίς, ούτε που το σκεφτόταν.
Η έλλειψη ύπνου δεν επηρέαζε βέβαια μόνο τα επαγγελματικά του, αλλά και τον τρόπο που διασκέδαζε. Οι πιο κοντινοί του γνωστοί θεωρούσαν ότι είχε αρχίσει να ξεφεύγει, τη μια χοροπήδαγε σαν τον τρελό στο κλαμπ και την άλλη τον έβρισκαν αποκοιμισμένο σε ένα σκαμπό. Το πιο ακραίο όμως σύμπτωμα συνέβαινε με τις γκόμενες, με τις οποίες έκανε το καλύτερο σεξ κοιμισμένος. Είχαν να το λένε οι γυναίκες της παρέας για αυτόν, ότι έπρεπε να περιμένεις λίγο για να κοιμηθεί, ώστε να χαρείς κρεβάτι μαζί του. Ξύπνιος δεν είχε καμιά ιδιαίτερη φαντασία, έμπαινε και έβγαινε απλά μέχρι να τελειώσει, στον ύπνο του όμως γινόταν ένα ορμητικό, καυλωμένο αρσενικό με εξαιρετικές αντοχές και ευρηματικότητα. Από ένα φοιτητή Ψυχολογίας έμαθε κάποια στιγμή ότι το συγκεκριμένο είναι διαταραχή του ύπνου και λέγεται σεξυπνία, αλλά δεν το θεώρησε πρόβλημα. Στο κάτω κάτω κέρδος ήτανε να κάνει σεξ και κοιμισμένος.
Αυτό που δεν καταλάβαινε ήταν πως το μυαλό του φύραινε ολοένα και περισσότερο, από την αϋπνία, τα ποτά και τα ναρκωτικά. Μια Παρασκευή βράδυ πήρε αμφεταμίνες μαζί με κάποιους φίλους του, για να κρατηθούν μέχρι το άλλο πρωί, αυτός ειδικά που σερνόταν ήδη. Μισή ώρα αργότερα η διάθεση του είχε ανεβεί τόσο, που ήταν βέβαιος ότι μπορεί να πετάξει. Είπε στους φίλους του ότι προτιμά να γλιτώσει τα λεφτά για το ταξί και πήδηξε από το μπαλκόνι.



Ο κολλητός του ανέλαβε το χρέος να δώσει κάποιες βασικές πληροφορίες στους αστυνομικούς, αφού οι γονείς του βρίσκονταν ακόμη σε κατάσταση σοκ (είχαν αποδεχτεί την ιδέα ότι μπορεί να παρέμενε φυτό για κάποιο διάστημα, αλλά το να αυτοκτονήσει στον ύπνο του ήταν κάτι που τους υπερέβαινε). Ναι ήταν ήσυχο παιδί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, όταν χώρισε με την κοπέλα του τον πήρε λίγο από κάτω, αλλά τον στήριξαν οι φίλοι του και συνήλθε. Μα, δεν έκανε απόπειρα και έπεσε σε κώμα, γλίστρησε ένα πρωί που πήγαινε στη δουλειά και χτύπησε πάνω στην κόχη του κομοδίνου. Δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον, όχι, κάποιες φορές παραμιλούσε μόνο και έλεγε: «νυστάζω, θέλω να κοιμηθώ» ή αγκομαχούσε στον ύπνο του, σαν να έκανε σεξ. Ναι, σηκώθηκε ένα βράδυ και πήδηξε, έτσι απλά. Κανείς δεν ξέρει, μάλλον θα έβλεπε κάποιο όνειρο και υπνοβάτησε, αφού είπαμε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα.

[Στη δημοσίευση αυτή βλέπετε και τον πίνακα του Άγγλου ζωγράφου Henry Fuseli, «Ο Εφιάλτης».]

18 σχόλια:

Τίποτα είπε...

Άλμα αλμάτων, άμμε:)

Κοίτα να περάσεις καλά αυτές τις μέρες. Κι αν δεν περάσεις...γράψε το :)

Misirlou Oubliez είπε...

Ενα θα πω.
Ωχ.

αμμος είπε...

Καλό μου Τίποτα, ευχαριστώ και αντεύχομαι: και να περάσεις καλά και να γράψεις και τίποτα.

Αγαπητή Μισιρλού: Χω!
Χάπι Είστερ ντίαρ.

Ανώνυμος είπε...

Sex drugs and art... Μήπως ν'αρχίσουν να το σκέφτονται να βάζουν κείμενά σου δίπλα στους πίνακες στα μουσεία??? Χρόνια τώρα ψάχνουμε για mediation interactive... Nα που η απάντηση έρχεται γι'ακόμα μία φορά απ'τα μπλογκς! :)
Άντε καλό Πάσχα τυχεροί!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν καλό αν δεν εξηγούσες τόσα πολλά... άφησέ μας να το φανταστούμε, και να το στήσουμε... πού ξέρεις, μπορεί κάποιος ή κάποια από μας να δει ένα λυτρωτικό όνειρο σήμερα...

Ανώνυμος είπε...

οκ, μωρό, σταματάω το μπανιστήρι και πάω να κοιμηθώ.

αμμος είπε...

Καλή μου Μάγια, με κάνεις να κοκκινίζω.. Στο βαθμό που παραμένω μακριά από το ψυχιατρείο, η είσοδος μου σε οποιοδήποτε άλλο ευαγές ίδρυμα μόνο ευχάριστη ακούγεται. :-)

Αγαπητό ανώνυμο,
όσον αφορά το πρώτο σου σχόλιο: η λύση είναι εξαιρετικά απλή, μπορείς να σταματάς την ανάγνωση στο σημείο του κειμένου μου που διεγείρει τη φαντασία σου, ακόμα και στην πρώτη λέξη της πρώτης πρότασης.
όσον αφορά το δεύτερο σχόλιο: ομολογώ ότι σε χάνω, να υποθέσω ίσως ότι έχουμε κάποιο κοινό ερωτικό παρελθόν ή μέλλον;

Καλές Γιορτές σε όλους/ες!

Ανώνυμος είπε...

Καλη Ανασταση ευχομαι
Γιωτα

ATHENA είπε...

ΓΑΜΑΟΥΑ!-)

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΞΥΠΝΟ ;-)
(CECI N'EST PAS UN ΣΑΡΔΑΜ
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ)

ONOMATODOSIA είπε...

ρε τον καημενο....

ας το κανει κοιμησμενος...αλλα τουλαχιστον ας θυμαται την αλλη μερα και τιποτε.

εστω,σαν ονειρο.

tyharpastos είπε...

Σήμερα είναι μέρα για ευχές
Καλή Ανάσταση

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

ΤΙΤΛΟΣ: ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ
Υπνοβατώντας όχι ως σεξύπνια, αλλά ως μάνα, θεία, νονά, νοικοκυρά,συγκάτοικος μια γάτας, δυο χελώνων, ενός σκύλου, γυναίκα και κρεββάτι (πολλά τα κουλούρια και τα τσουρέκια)και παλεύοντας με τα τέσσερα για να μην πηδήξω απο το μπαλκόνι αγκαλιά με όλα τα παραπάνω γιατί έχω και αυτό του νοιασίματος του πλανήτη, σου εύχομαι (επιτέλους ναι, η ευχή) να περάσεις όπως θα θελες να περάσεις!
Υ.Γ. Για καλό και για κακό μείνε μακρυά απο μπαλκόνια. Α και μην με περνάς κάτω απο μπαλκόνια, μπορεί να σου έρθω στο κεφάλι.

david santos είπε...

Hello!
Thanks for you work and have a good weekend.

Agobooks είπε...

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

αμμος είπε...

Καλές γιορτές και σε σένα ανώνυμη Γιώτα!

Liebe Athena, "σέξυπνος" war jedenfalls klar. Danke schon! Frohe Ostern!

Αγαπητέ Ονοματοδοσία, το παθιασμένο σεξ έτσι κι αλλιώς το θυμόμαστε πολλές φορές σαν όνειρο! Καλά να περάσεις, καλές γιορτές!

Φίλε Τυχάρπαστε, μακάρι κάθε μέρα να είναι μέρα για ευχές. Χαιρετισμούς στη Θεσσαλονίκη, καλές γιορτές.

ΚΑλή μου Νερίνα, είμαι βέβαιος ότι εσύ αν πηδήξει ποτέ από μπαλκόνι, απλώς θα απογειωθείς. Καλά να περάσεις και εσύ με την οικογένεια και τα ζωντανά σας!

Dear David, it will be good for you to know that right now in Greece we are celebrating Easter. So, "Thanks for your work and Happy Easter" would be a more appropriate comment . Keep up the good work commenting!

Αγαπητέ Nago, Gezuar pashkë!

night blue είπε...

Χριστός Ανέστη!

Ανώνυμος είπε...

ax super!
ki ego kapws etsi pernaw, otan den koimamai 12 ores to 24oro :-P

αμμος είπε...

Αγαπητέ keimgreek, αν μάλιστα κάνεις και παθιασμένο σεξ λόγω της αϋπνίας σου, νομίζω ότι πρέπει να κοιμάσαι όσο μπορείς λιγότερο. Καλωσόρισες πίσω στα πάτρια εδάφη!