CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

6.1.08

Optimism begins at home! - indieannalog set 9

Γη... Σήμερα τα Φώτα κι ο φωτισμός, η χαρά μεγάλη κι ο Αγιασμός κλπ, κλπ. Μέρα λοιπόν που είναι σήμερα, ο Θεός να σας φωτίσει (ή έστω η Ψυχολογία και η "οικοσυστημική προσέγγιση") όσο ανάποδα και να σας έρχονται τα πράγματα εσείς να προσπαθείτε να δείτε το θετικό σε αυτά. Σε πολλές περιπτώσεις -λένε- ότι αν αρχίσεις να βλέπεις το αρνητικό αλλιώς, τελικά... αλλάζει! (και δε χρειάζεται να πάρεις πορτοκαλί χάπια για να το πετύχεις. Απλά ν' αλλάξεις... οπτική για τα γεγονότα)! Orange Peels - Circling around the sun

Φωτιά... Βέβαια μη νομίζεις, όσο θετικός και να σαι, όσες σβούρες και να κάνεις χαρωπός γύρω απ' τον ήλιο, το σύμπαν θα σε πιάσει (και αν πιστεύεις και στα ζώδια, κι έχεις και κανένα Κρόνο σε περίεργη γωνία, ω, καημένε μου, θα σε συνθλίψει)! Εγώ πάλι θα πιστέψω στους Antlers –για να έχουν τόσο χαρούμενη μελωδία στο the universe is going to catch you, κάποιες αισιόδοξες πληροφορίες θα έχουν απ’ τον Πανόπουλο, όλα καλά θα πάνε, δε μπορεί!

Αέρας... Και επειδή τι χρονιά θα είναι αυτή που θα μπει χωρίς pavement, παρότι δεν είναι απ’ τα αγαπημένα μου το Carrot Rope, είναι αυτό που φαίνεται να έχει επηρεάσει τους Ghost is dancing στο shuttles and planes.

Νερό… Cocoon – Chupee. Από τα τραγούδια που με κάνουν να με σκέφτομαι σαν χνουδωτό κουτάβι σε καλάθι ποδηλάτου που κάνει βόλτες στο ύπαιθρο μετά από βροχή (είπαμε να είσαι θετική, αλλά εσύ πουλάκι μου κάνεις σα να ζεις σε αυτοκόλλητο της Sarah Kay)!

20 σχόλια:

??? είπε...

Ευχαριστούμε για την μουσική επένδυση των 4 στοιχείων. Και καλη ημέρα. Ωραία τα κομμάτια. Αλλά από που ξέρεις την οικοσυστημική προσέγγιση εσυ? νόμιζα ήταν προνόμιο των προϊστορικών αρχαιολόγων να διαβάζουν τ΄τοια βαρετά πράγματα..

night blue είπε...

Egw kapote imoun ena xantho zoumpourloudiko paidaki sto kalathaki tis mamas mou sto podilato tis.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίοι οι Antlers -απλά αναρωτιέμαι, παραδίδεις κάπου σεμινάρια για το πώς να ανακαλύπτουμε και οι υπόλοιποι άγνωστες μπάντες που παίζουν τόσο καλά;;; :)

night blue είπε...

Tom the Barman,
tragoudistis apo gnwsto group mou eipe oti den pane mprosta oi kaluteroi alla aytoi pou exoun to kalutero promotion...

night blue είπε...

Mou to eipe ayto otan tou anefera oti to group tou exei polu psagmenous stixous en antithesei me polla gnwsta group sto exwteriko pou exoun aploikotatous ews xazous stixous.

Ινδιάννα είπε...

???
Κοίτα εγώ για την "οικοσυστημική προσέγγιση" της Ψυχολογίας μιλάω, αλλά αν σκεφτείς ότι τη χρησιμοποιώ για να δω με άλλο μάτι ανθρώπους από το παρελθόν μου, μάλλον συνδυάζω τις δυο επιστήμες -ψυχολογία και αρχαιολογία- μέσα στο κεφάλι μου! χα χα!

vain
εμένα η μαμά μου δεν ξέρει ποδήλατο -μπου χου χου!

Tom
εγώ όχι αλλά αν μένεις Αθήνα, έμαθα ότι στο Μικρό Πολυτεχνείο παραδίδουν σεμινάρια διάφοροι μουσικοί ειδήμονες (Πετρίδης, Μανίκας, Νένες κλπ) -που ίσως σε βοηθήσουν! Εγώ το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι πρόκειται για εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία αν δεν εχεις άκρη με δισκάδικο ή δισκογραφική, ώστε να σε προμηθεύον με όλες τις νέες κυκλοφορίες.

ΥΓ. Επίσης σου απαντά και η Vain, παρακάτω.

Ανώνυμος είπε...

Indieanna
μήπως είσαι κι εσύ στο Μικρό Πανεπιστήμιο και κάνεις μαύρη διαφήμιση τώρα;

Vain
η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενω να βρω την πιο ψαγμένη άγνωστη μπάντα του πλανήτη -θέλω να πω, ΟΚ, στο my space βρίσκεις πολύ κόσμο που παίζει μουσική και δεν έχει δίσκο γιατί δεν έχει promotion. Αυτό που λέω είναι ότι έχω βαρεθεί να ακούω τα ίδια 10 συγκροτήματα που θεωρούνται indie, θα ηθελα να ξέρω πώς μπορώ να βρω κι άλλα, με καλό ήχο και όχι "καμμένα" απ' την υπερέκθεση στα media. Νομίζω ότι το promotion δεν αποφεύγεται: ότι έχει περάσει από δισκογραφική, έχει "προωθηθεί".

sot είπε...

Ευτυχώς σήμερα υπάρχει και το internet.
Σημασία πάντως έχει κυρίως η μουσική κι όχι από πού προέρχεται και με αυτά τα τραγούδια μας έφτιαξες τη διάθεση, που χάλασε τα ξημερώματα.

night blue είπε...

Tom the Barman, mallon den katalavaineis ta greeklish mou.

Ινδιάννα είπε...

sot
χαζομάρα μου -τώρα που το λες,
μετά τα χτεσινα θα έπρεπε να βάλω το "I feel the earth move under my feet, I feel the sky tumbling down"... !!!

sot είπε...

Όχι άλλοοοοοοο.
Άσε τη Γη να ησυχάσει λίγο.
Κι ο ουρανός καλά κάθεται εκεί πάνω :)

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Ανώνυμος είπε...

Kali mou indieAnna,
eyxomai tin epomeni fora na niosoume ti gi na tremei kato apo ta podia mas (epeidi 8a treklizoume, gia eynoitous logous... :-) kai mazi!
Idi, merika xoreytika ta kaname to Savvato me to imisi tou blog. Krima pou isoun adia8eti, i8ela poly na se do! Tin epomeni, sigoura, elpizo!
Siderenia :-)

Ινδιάννα είπε...

Αγαπητή the bar
ευχαριστώ για τις ευχές γι "σιδερένια" (η αλήθεια είναι ότι απ' την παραμονή της Πρωτοχρονιά ποου πηγαινοερχόμουν μεταξύ POP - BOOZE με το ξώπλατο, έχω τα χάλια μου- πονόλαιμο, βήχα, μπουκωμα ή καταρροή- αν και οι χειρότερες μέρες ήταν η Παρασκευή και το Σάββατο που ανέβασα και ψηλό πυρετό). Εκτοτε είμαι πολύ καλύτερα και μήπως αυτή την Παρασκευή παίζει να σας δούμε -εσένα και τον άλλο μισό Αμμαζόνιο! :)

crescnet
it' s great to have you here and I find your blog very nice indeed but... frankly my dear, I don' understand a word!

Υ.Γ. Παρακαλείται ο συγκάτοικος "ως πότε- ως το τέλος" να μπει στο μπλογκ του επισκέπτη παραπάνω και να ενημερώσει την Ινδιάνα αν είναι Πορτογαλικά ή Ισπανικά -και αν είναι ισπανικά ας κάνει και μια μετάφραση να ξέρουμε σε ποιον απεθυνόμαστε βρε αδερφέ! :)

Ανώνυμος είπε...

indieAnna,
mou dineis ena mail sou pliz?
Merci ek ton proteron,
kai smack! :-)

Ινδιάννα είπε...

the bar
αλίμονο -ευχαρίστησίς μας!
sammannos@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

Merci! :-)

-ως πoτε; -ως το τελος! είπε...

Είναι πορτογαλικά ινδιάννα μου, είμαι σχεδόν σίγουρος από τους τόνους και τις καταλήξεις. Σπαμ είναι, κάτι θα πουλάνε και αφήνουν σχόλια σωρηδόν σε μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

Μιας και δίνεις έτσι αβέρτα το mail σου, σου έστειλα κι εγώ κάτι. Για δες το! :)

Ανώνυμος είπε...

Αποκωδικοποίηση....: ψυχής, σιωπής, θρησκειών, μυθολογιών,.....
Σχηματοποίηση λόγου, κοσμογονία, θεογονία,.....
URL : www.siopi.gr
Γεια.....