CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

9.3.08

Αποκριάτικα ταξίδια - αστραπή.

Θεσσαλονική – Μόντε Κάρλο: πτήση Xaxakes, αναχώρηση σούρουπο από την κορυφή του Λευκού Πύργου με τις χήνες του Νιλς Χολγκερσον. Δεν περιλαμβάνεται γεύμα αλλά χαρτοπόλεμος, να ρίχνετε πάνω απ’ την πόλη και να βρέχει πολύχρωμο χιόνι στο κατσούφικο πολιτικό σκηνικό της Μακεδονίας.

Βανκούβερ – Βαρκελώνη. Πτήση Buble, αναχώρηση από το χείλος του ποτηριού με τη σαμπάνια, ταξιδεύεις μέσα σε μεγάλη μπουρμπουλήθρα- και παρακαλάς να μην σας πετύχει ράμφος πουλιού στο δρόμο, ώστε να αναγκαστείτε να παίξετε το lost. Προσγείωση στην οικία Meglio Stasera οίκημα που μοιάζει βγαλμένο από Αλμοδοβαρικό σύμπαν και διαμονή με τις γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης (θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή μετά την διαμονή για ένα χρόνο στο ποπ-κλουβί με τις τρελές ).

Ρίο - Λονδίνο (μέσω Άγκρα Ινδιών). Πτήση μεσημεριανή με μαγικό χαλί απ' το κεφάλι του αγάλματος του Ιησού στον λόφο της πόλης, αλλαγή χαλιού στην Άγκρα (όσο θα φορτώνουν μπαχαρικά μπορείτε να επισκεφθείτε το Ταζ Μαχαλ -το οποίο η Ακρόπολη φαίνεται να το κερδίζει στην ψηφοφορία για τα 7 (νέα) θαύματα του κόσμου). Άνετο ταξίδι στην αγκαλιά αεροσυνοδών ντυμένων (γδυμένων) με βραζιλιάνικα μαγιώ, φτερά και πούπουλα που, αν είστε κόσμιος και επιμένετε να μην απατήσετε τη γυναίκα σας, θα σας ρωτήσουν με υγρά μάτια σκύλου σε απταιστα αγγλικά (ας είν' καλά η αποικιοκρατία): don' t ya think I’m sexy; Ε, τώρα σου βαστά να το αφήσεις παραπονεμένο το κορίτσι; (Υ.Γ: ναι, του Rod Stewart είναι το original).

Πάτρα - Cardiff (Ουαλίας), πτήση πρώτη πρωινή, γυρνώντας λιωμά από τους λάτιν χορούς, μια σφυρίχτρα μάρκας Neon Neon σε τραβάει απ’ τα πόδια σαν τον Μαγικό Αυλό και, ξαφνικά πίνεις τα ποτά σου στη μπάρα ενός μπαρ που θυμίζει την κιτς βρετανομάνα μου σε έθρεψε ως παιδί κι αναρωτιέσαι, όλα αυτά τα indieόπουλα, που βγάζουν free press και ροκ μουσικές στην πόλη σου πού κρύβονται όταν γίνεται το Πατρινό Καρναβάλλλι, που ξεκινάει τη λάτιν φιέστα από τον Οκτώβρη και την τελείωνει τον Απρίλιο; Και έχουν σκοπό να άλλάξουν αυτό το "Πατρινό Καρναβάλλλι για πάντα" σε κάτι πιο σύγχρονο πχ. "Partyνό Καρναβάλλλι με μπάντα"; (trivia: οι neon neon είναι η, 80'ς προσανατολισμένη και ο- Ζαν- Μισέλ- Ζαρ -συναντα- τον- jungle- ήχο-, side project μπάντα του Gruff Rhys που ξέρουμε απ΄τους super furry animals).

Βενετία - Αθήνα. Πτήση DeadCanDance, αναχώρηση από τη γέφυρα των Στεναγμων με την ανατολή του ηλίου, πετάτε με σερπατίνα ξετυλιγμένη που την ταξιδεύει ο ανοιξιάτικος αέρας και η προσγείωση θα εξαρτηθεί απ’ την νοσταλγική βαρύτητα –αν κάποιος σας περιμένει θα πέσετε στα μαλάκα- στην αγκαλιά του, αν δεν έχετε κανέναν θα πρότεινα να ταξιδεύετε επ’ άπειρον στους ουρανούς -μέχρι να βρείτε έναν άλλο ξεχασμένο στο διάστημα και να μείνετε παρέα στον πλανήτη σας!


12 σχόλια:

night blue είπε...

"Na afineis, Indianna mou. Aplws exw allaxei tis rythmiseis teleutaia opws eixa grapsei kai se proigoumeno post giati lamvana spam comments kai arxika den mporoysa na dw ola ta comments (meta tin allagi). Twra xerw pws ginetai. Apla den tha fainontai amesws giati prepei prwta na ta dw kai na ta egkrinw".
Ekana copy-paste se mia apantisi mou se ena comment sou gia na ti deis sigoura.

night blue είπε...

tha diavasw kai tha akousw se ligo to post. Epi wres asxoliomoun me mia epistoli gia to provlima mias synadelfou pou ithela na tin apeythnynw sto D.S. tis omospondias mas. Twra lew epitelous na faw kati.
Filakia!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα πάρω την πτήση Ριο- Λονδίνο μέσω Ταζ Μαχάλ και σαν τον Ταζ τον σίφουνα θα σαρώσω τα κορίτσια στο χαλί- χε χε! ΥΓ. Έχω ένα φίλο Πατρινό μήπως αντί για μηνάρα να τον φωνάζω Παρτινό, καλό ακούγεται! ;)

night blue είπε...

Μωρή, τι πίνεις? ;-)
:-))

night blue είπε...

Filenada,
super to post sou ef' olis tis ylis.
Pio polu mou aresan ws tragoudia:
ayto me ti Miranda Martino, to allo me tous Neon Neon kai fysika oi Dead Can Dance. Kai certainement, to Taj Mahal.
Kai apokriatikalicious, kai sexy post kai mousiko kai romantiko.

night blue είπε...

Kai to Monte Carlo itan me tous Xaxakes. Pou to thymithikes ayto?

Ινδιάννα είπε...

tom
:)

vain
η αλήθεια είναι ότι όσο πιο πηγμένη είμαι τόσο πιο σουρεάλ γίνομαι; αρχίζω να πιστεύω ότι είμαι άνθρωπος που χρειάζεται πίεση για ηνα λειτουργήσει!
ΥΓ. Έχω ντυθεί καμένο δέντρο αλλά ντρέπομαι να περπατήσω μέχρι τη στάση του λεωφορείου και να μπω έτσι στο ΜΕΤΡΟ. Αχ, γεροντάματα το λέμε όταν αρχίσεις να υπολογίζεις τη γνώμη των άλλων και να ντρέπεσαι φιλενάδα...

Agobooks είπε...

Καλή Σαρακοστή !

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα!
Τέλειο το Βανκούβερ-Βαρκελώνη!
Τέλειο!
(γιατί πέρα από το μουσικό παρτ, υπάρχει και το αισθητικό - ολέ!)

the_bar

Ινδιάννα είπε...

the bar
Καθαρή Δευτέρα με κοσμοπολίτικο αέρα -πώς αλλιώς -χα χα!

n. ago
Χρόνια Πολλά φιλε μου!

sot είπε...

Πάνω που είπα πως τέλειωσαν οι αποκριές έπεσα πάνω στο post και λέω "μπας και δεν τελέιωσαν;". Ευτυχώς (δυστυχώς) υπήρχε το κομμάτι των DCD για να με επαναφέρει :) :(

treblaz είπε...

Πάνε κι αυτά τα Καρναβάλια(αντίο κρέας και καλά), πάει και το Λάτιν. Συνεχίζουμε με Μποσανόβες, μακριά απο λαουντζάδικα όμως ε.Πανκ Μποσανόβες.
Περιμένω κάτι καλό απο τους Xaxakes στο κοντινό μέλλον.

Neon Neon! Πολύ το διασκέδασα!