CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

27.3.08

Βραδιά ποίησης και μουσικής στο Nosotros

Το πήρα χαμπάρι τελευταία στιγμή:
Ομάδα Πρωτοβουλίας από τον Κώστα Κρεμμύδα ποιητή, Ευτύχη Μπιτσάκη φιλόσοφο, Ανδρέα Παγουλάτο ποιητή, Δημήτρη Παπαχρήστο συγγραφέα, Χρύσα Προκοπάκη ποιήτρια, καλεί σε μια βραδιά ποίησης και μουσικής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2008 με θέμα: "Ο ποιητής ως πολίτης"
Σημερα στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο NOSOTROS, Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια

5 σχόλια:

αμμος είπε...

Προς συντρόφισσα Ινδιάννα ενταύθα: προτού μου αρχίσεις τα παράπονα ότι εχω μπουκώσει το μπλογκ στην ενημέρωση, το ποστ θα έχει σβηστεί αύριο.

Ινδιάννα είπε...

Προς σύντροφο Άμμο
αφού δεν κατουράς γύρω από τη λεκάνη
και ανέχεσαι το ροχαλητό μου
όλα τα άλλα σε αυτό το μπλογκ δεκτά -χα χα!

ΥΓ. Επίσης δε γκρινιάζω διαρκως και αδιακριτως: εκείνο το σεντόνι για το δάσος με είχε πλακώσει, τα υπόλοιπα μικρά που γράφεις μια χαρά μου αρέσουν για ενημερωτικό τσιμπολόγημα. Να μην τα σβήνεις.

ΥΓ2. Αυτός ο κύριος που επαγγέλεται "φιλόσοφος" με τι τρέφεται; Εννοώ τώρα με το ασφαλιστικό έχει άποψη, οι φιλόσοφοι θεωρούνται "επάγγελμα"; Συνταξιοδοτούνται; ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. Ρωτάω σοβαρά. Π.χ η ταυτότητα του Ελύτη στο επάγγελμα έγραφε ποιητής; Νομίζω ότι του Τατσόπουλου (χμ, δε θυμάμαι σίγουρα) έγραφε "συγγραφέας", γι' αυτό ρωτάω.

αμμος είπε...

1. Ομολογώ πως κάποιες φορές κατουράω γύρω από τη λεκάνη, αλλα μέχρι στιγμής με συγχωρούν οι συνάνθρωποί μου, να είναι καλά για την επιεικεία τους.
2. Οκέι θα το αφήσω το μεζεδακι.
3. Ο κ. Μπιτσάκης είναι φιλόσοφος της επιστήμης (και πιο συγκεκριμένα της Φυσικής) και βιοπορίστηκε από αυτό, ως καθηγητής Πανεπιστημίου και συγγραφέας. Προφανώς πήρε σύνταξη από το Πανεπιστήμιο και όχι από τη Φιλοσοφία :-) Για τον Ελύτη που με ρωτάς δεν ξέρω.
4. Επέρχεται λαίλαπα ενημερωτικών ποστ.

Ινδιάννα είπε...

:)

Πω πω και της Φυσικής κιόλας. Αμα με ακούσει να κάνω τέτοιες ερωτήσεις ο καθηγητής μου θα με τηγανίσει!!!

αμμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, κανονικά τα άσχετα "διαφημιστικά" σχόλια τα τρώει το μαύρο σκοτάδι, αλλά επειδή είσαι ποιητής, θα κάνω τα στραβά μάτια.