CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

9.12.07

Bad Timing – indieannalog set 4

Γη... Πρόπερσι τέτοια μέρα οι dEUS έπαιζαν στο Fuzz κι εγώ χοροπηδούσα και ούρλιαζα σαν τρελή από ευτυχία, ο Γ. ανακάλυπτε το φαινόμενο Tom Barman και ο Χρ. ρωτούσε σε κάθε τραγούδι αν θα παίξουν το αγαπημένο του Ideal Crash! Φέτος η Indieanna την περνάει χωρίς Γ., χωρίς Χρ., χωρίς dEUS και θέλω να σας ομολογήσω πώς ο νόμος του Μέρφυ είναι πολύ εκνευριστικός και βαρέθηκα να ζω μια ζωή σε μόνιμο bad timing

Φωτιά... Κάποτε θεωρούσα πώς οι Electric Six είναι το τέλειο γκρούπ για gay –disco (έχουν μια βαρβατίλα αλλά αφήνουν υποψίες ότι μπορεί να στριμώξουν και τον γκόμενο σου σε καμιά γωνία )! Το down at McDonnelzz δε μου αρέσει ακριβώς, δε με χαλάει ακριβώς, κάτι περίεργο συμβαίνει και με κάνει να θέλω να το ακούω δυνατά...

Αέρας... Οι Sonic Youth ξέρω, είναι αρχέτυπα για μερικούς και να μην τους πιάνω στο στόμα μου. Αλλά συγνώμη και οι Sonic έχουν αφτιά και ακούν και ξέρεις μπορεί και να κλέβουν πού και πού και μάλιστα από μέρη που υποψιάζονται ότι δεν θα τους ανακαλύψει κανείς (όχι σαν την Βανδή με τους Coldplay –μα που πας κι εσύ ρε Καραφοιβο;). Λοιπόν το Reena των Sonic Youth στο κουπλέ του αντιγράφει ωραιότατα το κουπλέ του Ballad of Dwight Fry του Alice Cooper και επειδή και τα δυο είναι τεράστια και μπορεί να μην καταλάβετε τι εννοώ, σας τα έχω ενώσει ΕΔΩ για να ακούσετε μόνο το ομοιόμορφο κομμάτι. ΥΓ. Και by the way, το τραγούδι του Alice είναι κα-τα-πλη-κτι-κό, ο άνθρωπος ήταν μίλια μπροστά από την εποχή του...

Νερό... Tilly & the wall – Pictures of houses. Με θλίβουν οι φωτογραφίες με πρόσωπα. Που έχω καιρό να δω. Μια μέρα θα φύγω από τις φωτογραφίες. Θα φύγω και θα μείνουν μόνο τα τοπία. Όχι πια τα μάτια μου. Όχι πια η αγάπη. Μόνο τα τοπία. Εικόνες από δρόμους και σπίτια. Μα όχι εγώ. Τυπωμένη σε κανένα χαρτί. Σε κανέναν χάρτη αναμνήσεων...

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακράν το χειρότερο dj set που έχεις κάνει! Έβαλες και electric six;;; Θες να μας τρελάνεις;;; Τι έχεις πάθει; Ποσο καιρό έχεις να βγεις; Πόσο καιρό έχεις να πιεις; ΥΓ. Και το χειρότερο: το τραγούδι του Alice Cooper μου άρεσε. Λέγε τι σχεση έχεις με την μάγισσα του μεσαίωνα την Αλίκη Κούπερ και μας δένεις με τα ξόρκια σου να μας αρέσουν τέτοια άσματα. Αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

Α, και χρόνια πολλά -δεν ξέρω που είναι και τι κάνει ο Τομ Μπαρμαν και αν σε ξέχασε, εμείς οι Τομ οι μπαρμεν είμαστε πάντα στο πλευρό σου μικρή κλαψιάρα Ιndieanna ! :Ρ

Ινδιάννα είπε...

Με τον Αλις καμία σχέση και δυστυχώς ούτε και με τον Κρις, παρότι καθόλου δε θα με χάλαγε να είμαι Indieanna Cooper!
ΥΓ1. Αντε ρε κομπλεξικά, που αν δε σας βάλω το άγνωστο του άγνωστου ω! άγνωστο παθαίνετε παράκρουση! Και πάλι καλά να λες που δε σας έβαλα scissor sisters -χα χα χα ;ΡΡΡΡΡ
ΥΓ2. Χρόνια πολλά έχω ήδη, κάτι σε άλλη ευχή έχετε;

sot είπε...

Δεν ξέρω αν έχεις σχέση με τους κ. Άλις και Κρις όμως βοήθησαν πολύ στο υπέροχο κοκτέιλ που μας κέρασες. Τις καλύτερες ευχές για .... (συμπλήρωσε εσύ τη φράση όπως θέλεις)

sot είπε...

O Άλις εννοούσα βοήθησε εκτός αν κι ο Κρις ήταν πηγή εμπνεύσεως :)

Ινδιάννα είπε...

Όταν ήμουν μικρή ήθελα για μπαμπά τον Άλις Κούπερ και για αγόρι τον Ριτσι Σαμπόρα (πέρασα δύσκολη εφηβεία, όπως καταλαβαίνεις- χα χα χα)! ΥΓ. Δεν ηξερα κι εγώ τι μου έφταιγε σήμερα, γιατί καμιά ευχή δε φαινόταν αληθινή, μέχρι που μου έστειλε μήνυμα η κολλητή μου από το αεροπλάνο και μου είπε "χρόνια πολλά, σ' αγαπώ", κι εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι τελικά μόνο αυτό θέλω: κάποιον να το πει και να ξέρω ότι το εννοεί! Σ΄ευχαριστώ λοιπόν για την ...ανοιχτή ευχή Σωτ! Την συμπληρώνω στο μυαλό μου! :)

Unknown είπε...

ΙνδιΑννα αναφέρομαι διαμαρτυρόμενη σε σένα γιατί ξέρω θα με καταλάβεις..

Από που κι ως που παρακαλώ, εγώ φύσει και θέσει μία θεά προβάλλομαι ως τοτέμ και η Σουσού ως θεά? Δεν κατάλαβα δηλαδή! Να τα μεταφέρεις αυτό στον ΑμμοΚώστα γιατί εγώ αν τον πιάσω στα χέρια μου θα τον κάνω κόκκους μικρότερους της άμμου!

τους χαιρετισμούς μου στον σαμμΑνο ;)

Ινδιάννα είπε...

Τιμημένη Ίσιδα
η προκήρυξη για τη θέση Θ.Ε.Α (Θέσις Εκτάκτου Αναπληρώτριας)δε φανταζόμασταν ότι θα σε ενδιέφερε δεδομένου ότι είσαι ήδη διοικούσα αρχή στο ΤΟΤΕΜ (Τοπικός Οργανισμός Τσιμεντουπολικής & Επαρχιακής Μαγείας). Αν παραυτα θες να κάνεις αλλαγή τίτλου, θα σου στείλουμε τον συμβολαιογράφο μας!
Τα σέβη μου
(και ποιον θέλετε να σας θυσιάσουμε αυτή την εβδομάδα, μήπως έναν αρκτικό πίθηκο, μήπως ένα γορίλλα, ένα ξωτικό);
Ινδιάννα

Ανώνυμος είπε...

Xronia ki alla, indieAnna,
me polla (eyxarista) aproopta, me (pasis fyseos) proodo (ki as teleioses to sxoleio, ego sou tin ksanaeyxomai), me trela kai kordela (oudemia sxesi me ayto pou sas ir8e sto nou!!!), ki osa goustareis na ta vreis, na ta kataktiseis kai na ta yperveis.
Ayta.

Ινδιάννα είπε...

Ευχαριστώ! Ήλπιζα να σε δω χτες στο ΡΟΡ, αλλά πάλι δεν τα καταφέραμε! Πού θα πάει, πού θα πάει, όλο και κάπου θα βρεθούμε! :)

Ανώνυμος είπε...

Den iksera oti ginotan kati xtes sto POP, indieAnna!
Exasa party?... Den to eixa katalavei!
£%^£$%£&%^&%&^&*(*&*@@@@@@@!"£$%!"£

Ante, tora pou erxontai giortes elpizo na mas fotisei to pneyma ton Xristougennon (kati san ton Skroutz, ena prama) kai na praksoume os prosikei epitelous ;-)

Kata t'alla, oi eyxes pianoun epi 40 meres, oso krataei ki i giorti diladi. Xixi!

Unknown είπε...

Να είδες ινδιΑννα μου? με λίγο γλείψιμο όλα γίνονται!

χεχεεε

φιλιά!

night blue είπε...

Den katafera na ta akousw akoma ola. Elpizw na eisai kala.

night blue είπε...

Na eisai sigouri oti syxna o Theos mas apallassei apo atoma kai katastaseis pou den ta xreiazomaste. Kai oti otan kapoioi anthrwpoi den einai pia konta mas den einai giati isws pote den mas agapisan pragmatika i estw perissotero apo ton eayto tis ti dedomeni stigmi.To asximo einai oti perna polus kairos gia na to katalavoume.

night blue είπε...

M' aresei to kommati twn electric six me ti gay varvatila. Makari kai oi Scissor Sisters na evgazan tetoia kommatia.

night blue είπε...

Mou arese kai to kommati twn Sonic Youth. (Entaxei kai twn Deus kalo itan).Twra akouw tis Tilly... alla den trellainomai kiolas

night blue είπε...

Kalos alla o Alikos!

night blue είπε...

Kalos, ithela na pw, o Alikos!

night blue είπε...

Kai ithela na synplirwsw sto arketa proigoumeno sxolio mou oti egw den ektimw tous anthrwpous pou den me agapoun. Tous vriskw mikropsuxous kai den tous agapaw katholou!! Stin arxi vasanizomai alla meta tous vazw sto black list. Giati egw eimai Tayros!!

night blue είπε...

Kala, e? Gamatos o Alice!

night blue είπε...

Diladi ousiastika theleis na mou oeis oti mou arese to idio kommati
:-)

night blue είπε...

Eyxaristw!
Wraia itane, kyria!

night blue είπε...

a, exeis kai mixi! Me to cool edit tin ekanes? Gia na akoysw...
A, polu homework mas vazete, kyria! ;-)

Ινδιάννα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ινδιάννα είπε...

Vain
είσαι το ίδιο γλυκιά με το αληθινό σου όνομα- και ξέρεις τι εννοώ! :)

Εγώ black list δεν ξέρω να κάνω -ίσως επειδή δεν έχω και "μαύρα" ακούσματα! Αλλά φιλενάδα είμαι καλή στα βλακ λιστ με πρώτο και καλύτερο σε αυτα τον εαυτό μου!