CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

17.12.07

«Χαρά και εργασία και τεράστια επαγγελματική επιτυχία, γκραν σουξέ!»

Αυτή είναι η εισαγωγή ενός από τα αγαπημένα μου τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου, που εκφράζει καλά την τρέχουσα διάθεσή μου.
Στην Αθήνα κατέβηκα με αφορμή έναν έρωτα και αιτία την κούρασή μου από τη Θεσσαλονίκη, την αίσθηση ότι συνεχώς κοπανούσα το κεφάλι μου στην οροφή της. Για τη Θεσσαλονίκη όμως θα σας τα πει καλύτερα από μένα ο Πάνος Ζέρβας, Καλαματιανός όπως κι εγώ, που έχει αποφασίσει να μείνει.
Αντικειμενικά δεν ήξερα πώς θα έβγαινε όλο αυτό, ούτε δουλειά είχα βρει εδώ, ούτε ο έρωτας ήταν χωρίς προβλήματα, ούτε είχα μαζέψει χρήματα τα προηγούμενα χρόνια (κακοπληρωμένες δουλειές και σπάταλος άνθρωπος είναι κακός συνδυασμός).
Ακόμα έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, στην οργάνωση του χρόνου, την αυτοπειθαρχία, την επάρκεια στις σχέσεις μου. Την Παρασκευή πάντως έμαθα ότι με δέχτηκαν επίσημα ως υποψήφιο διδάκτορα στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Και αύριο δημοσιεύεται για πρώτη φορά ένα διήγημα μου σε βιβλίο, στην Ανθολογία Ελληνικού Φανταστικού Διηγήματος «Θρύλοι του Σύμπαντος». Για το βιβλίο πάλι θα σας τα πει καλύτερα από μένα η Renton. Τα συγχαρητήριά μου στην Αγγελική Μαρίνου και από δω.


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλαπλά συγχαρίκια!
:)

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε μου! Κι όπως είπαμε. Όσο αφήνεις τα ενδεχόμενα ανοιχτά, η ζωή δεν έχει παρά θετικές εκπλήξεις! Και εις ανώτερα!

dreamerland είπε...

Συγχαρητήρια Κώστα!
Όλα καλά, κι ακόμα καλύτερα...!

Ανώνυμος είπε...

Kai eisa anotera! Pasis fyseos kai opos ta epi8ymeis :-)

Ανώνυμος είπε...

*eis

(Kati exo pa8ei, traylizo esxatos...)

Albert είπε...

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια και απο τη Θεσσαλονίκη. Είμαι σίγουρος οτι θα ακολουθήσουν πολλαπλά γκραν σουξε και εκδόσεις και στο άμεσο μέλλον.

Ινδιάννα είπε...

Έλα ρε Αμμούδι, από μια συγκέντρωση έλλειψα και έχασα τις καλύτερες ανακοινώσεις! Συγχαρητήρια!!! :)))) Αντε, και τώρα που πήρε φόρα η ατμομηχανή ελπίζω σύντομα να δούμε τυπωμένο και τον "σκληρό ατμό" σου! Άντε και εις ...ατμότερα λοιπόν!

αμμος είπε...

Afmarx, Maya, Dreamerland, The_bar albert, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!

Ινδιάννα μου, ο "σκληρός ατμός" μπορεί και να ανεβεί δωρεάν στο ίντερνετ κάποια στιγμή, η όλη φάση με τις βόλτες στους εκδοτικούς νομίζω ότι μου είναι ακόμη πολύ ψυχοφθόρα.

αμμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κώστα! Πάντα τέτοια!

Πάνος είπε...

Μια χαρά!

Κωστή, τις καλύτερες ευχές μου!

Ανώνυμος είπε...

Τις καλύτερες ευχές μου ...

αμμος είπε...

Αντώνη, Πάνο, Σταυρούλα σας ευχαριστώ πολύ!

roadartist είπε...

κ τα δικα μου συγχαρητηρια :)