CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

24.12.07

Το παιχνίδι της Ινδιάννας: Καλά Χριστούγεννα!

Η αγαπημένη Ινδιάννα κάλεσε εμένα μαζί με άλλους φίλους/ες μπλόγκερ να γράψουμε λίστες από τραγούδια που μας θυμίζουν Χριστούγεννα (για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα σχόλιατου αμέσως προηγούμενου ποστ) . Το παιχνίδι κανονικά παίζεται στα σχόλια της Ινδιάννας ανημερα των Χριστουγέννων, πήρα όμως το θάρρος ως συμπλόγκερ της να κάνω ζαβολιά και να ανεβάσω μια δική μου λίστα με κλιπάκια από την παραμονή. Θα παρακολουθήσετε λοιπόν από ένα τραγούδι που:

μου θυμίζει παιδικά Χριστούγεννα

ανασύρει μνήμες από παλαβά - εκστατικά - αλησμόνητα Χριστούγεννα,

το άκουγα τα περσινά Χριστούγεννα,

με κάνει να μισώ τα Χριστούγεννα,

το έχω ταυτίσει με Χριστούγεννα και αν το ακούσω Αύγουστο πάλι Χριστούγεννα θα θυμίζει!

Επίσης περικλείω μια άσχετη χριστουγεννιάτικη δήλωση του συντρόφου Polsemannen (το παιχνίδι προτρέπει να αναφέρουμε στο τέλος ό,τι μας κατέβει).

Χρόνια Πολλά!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α,πα,πα...! Καλέ τι παιδικά τράυματα κουβαλάς και σου θυμίζει ο Μπάρτον παιδικά Χριστούγεννα; Δε θα σχολιάσω την γιουγκοσλάβικη εξτραβαγκάνζα -αυτό μπορώ να το συνδέσω με οικογενειακές γιορτές στη νότια Πελοπόννησο! Όσο για τον Φοίβο, μήπως να περάσουμε εκεί και τα φετινά Χριστούγεννα;;; ΥΓ. Αν δεν ήξερες τι δώρο να μου πάρεις τις γιορτές, θέλω τον μασαζοκορσέ της Τζίνας, γιατί έχω ήδη αρχίσει να σαβουρώνω κουραμπιέδες.

sot είπε...

Δεν πρέπει να έχει παράπονο η Ινδιάννα. Της κάνεις καλό promotion για το αυριανό παιχνίδι.
Καλά Χριστούγεννα

αμμος είπε...

Ινδιάννα μου ο Μπάρτον μου θυμίζςι κάποιες από τις φοβίες της παιδικής μου ηλικίας (σκάλες, κρυμένα όντα κάτω από το κρεβάτι κτλ.) όπως και το ότι από μικρός μου άρεσαν οι ιστορίες τρόμου (είπαμε παιδικά τραύματα, αλλά όχι κι έτσι:). Το δεύτερο είναι ουκρανικό, θυμάσαι τη ναζί θεία από τη Γιουροβίζιον;
Μακριά από μας Φοίβο και Νίβο, χρόνια πολλά!

αμμος είπε...

Να 'σαι καλά sot, χρόνια πολλά και σε σένα!

Ινδιάννα είπε...

Εγώ δεν είπα τίποτα,ο Σαμμάνος είπε! Εγώ το μόνο πυο έχω να πω είναι χρόνια μας πολλά, αμμοζωικά και αμμαζονιακά!