CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

13.12.07

Lolipop

(καιρό είχαμε για "μύθο μετ' αμμουσικής" -με χαρά λοιπόν σας παρουσιάζω ένα ανάλαφρο ζαχαρώδες ποστ -όλη η γεύση, λίγες θερμίδες- σε 50'ς ~ 60'ς μουσικές, τις οποίες πριν καιρό είχε ζητήσει η Vain. )


O
Τζώννυ ήταν κωλόπαιδο. Με όλη τη σημασία της λέξης. Ήταν από τα παιδιά που θα πέταγαν κέρματα για να σκύψουν να τα μαζέψουν και να κοιτάξουν την κιλότα κάτω απ’ το φουστάνι σου. Ήταν από εκείνους που θα έκοβαν την εξάτμιση στο μοτοσακό για να κάνει περισσότερο θόρυβο. Ο Τζώννυ ήταν κακός ως το κόκαλο και όσο και να του λέγανε να κάτσει καλά, εκείνος ξεσάλωνε περισσότερο. Μέχρι που μεγάλωσε. Και έπρεπε να βγάλει το μεροκάματο.

Δεν ήθελε να καταπιεστεί. Έτσι έπιασε δουλειά στην βίλλα των Ντ’ Αρμπανβίγ ως κηπουρός. Τις μέρες που δεν έκοβε το γρασίδι κυλιόταν πάνω του σαν ανέμελο κουτάβι και άφηνε τον χρόνο να κυλά ανώφελα και χαλαρά. Μια μέρα όμως είδε κόσμο να μπαινοβγαίνει σπίτι. Γιατρούς και νοσοκόμες. Η κόρη της κυρίας Ντ’ Αρμπανβίγ, η Καρολίνα, είχε πέσει βαριά άρρωστη. Ενώ είχε φτάσει μια χαρά από το Παρθεναγωγείο, για να περάσει την γιορτή των ευχαριστιών με τους γονείς της, τη δεύτερη μέρα άρχισε να ψήνεται στον πυρετό. Τα φάρμακα συνωστίζονταν στο κομοδίνο της κι εκείνη σιγόλιωνε σαν κέρινη κούκλα. Και η καρδιά της φαινόταν αδύναμη. Όλο και πιο αδύναμη.

Μια μέρα που ο γιατρός μέτραγε τους σφυγμούς της ο Τζώννυ μπήκε στο δωμάτιο.
«Αυτό το στέλνει η μαγείρισσα, ήταν βαρύ και δε μπορούσε να το ανεβάσει» είπε.
Ο γιατρός γύρισε να πιάσει την κατσαρόλα με το καυτό νερό για να απολυμάνει τα εργαλεία του, όταν ξαφνικά ένιωσε τον παλμό της Καρολίνας να καλπάζει μέσα στον καρπό της. Γύρισε και κοίταξε το πρόσωπό της. Τα μάγουλα είχαν αναψοκοκκινίσει. Η καρδιά της χτύπαγε σαν πιστόνι σε τετρακινητήρα. Ο γιατρός είπε «μείνε να την προσέχεις μέχρι να γυρίσω» και τον κάλεσε να κάτσει πλάι της στο κρεβάτι.

Όταν γύρισαν με τη μητέρα της, κοίταξαν από μια χαραμάδα στην πόρτα και είδαν την Καρολίνα γερμένη στον ώμο του με ένα χαμόγελο μακαριότητας. Η Κυρία Ντ’ Αρμπανβίγ πλήρωσε τον γιατρό εκατοντάδες δολάρια για την κουρά που πρόσφερε και ανάρρωσε η κόρη της. Που να ήξερε ότι το μόνο που έκανε εκείνος ήταν να προτείνει η ασθενής να περνάει πολλές ώρες στην κήπο, με τη φροντίδα του κηπουρού.

Η Καρολίνα ήρθε κι άνθισε κοντά στον Τζώννυ, και παρά τις αντιρρήσεις των γονέων της κλέφτηκαν λίγα χρόνια μετά -όταν η Καρολίνα έκανε το όνειρό της πραγματικότητα: έγινε Χημικός, σαν το ίνδαλμά της, τη Μαντάμ Κιουρί. Όμως μετά από αυτό δε μπορούσε να ξαναγυρίσει σπίτι και ο Τζώννυ έπρεπε να την ταΐζει –σκεφτόταν λοιπόν πώς μπορεί να γίνει αυτό χωρίς ο ίδιος να κουράζεται.

Σε μια εποχή ανακαλύψεων, που ξαφνικά ο ηλεκτρισμός δονούσε τον κόσμο και οι οικιακές συσκευές άρχισαν να μπαίνουν σε κάθε σπίτι, εκείνος σκεφτόταν μια εφεύρεση. Μα όχι σε επιστημονικό επίπεδο. Ο Τζώννυ δεν σκάμπαζε γρι από φυσική αλλά ήξερε από μαγνητισμό– εκείνη την παράξενη έλξη που ένιωθαν οι κοπέλες όταν τις κοίταζε. Ήξερε από ηλεκτρισμό -εκείνο τον περίεργο ηλεκτρισμό που ένιωθαν όταν τις άγγιζε. Ο Τζώννυ ήταν ένας και μοναδικός στην επιστήμη του έρωτα και εκεί αποφάσισε να στραφεί.

Μια μέρα που η Καρολίνα μίλαγε με μια φίλη της από το παρθεναγωγείο, θυμήθηκε το σοκ που έπαθε η καλή του όταν έφτασε η στιγμή να ματώσουν το σεντόνι την πρώτη νύχτα του γάμου τους.
«Καρολίνα» της είπε, «οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στον έρωτα και πρέπει να μάθουν».
Το είπε πολύ σοβαρά, σχεδόν με δικηγορικό στόμφο, κι εκείνη τον κοίταξε περίεργα.
«Καρολίνα, θα φτιάξουμε ένα γλειφιτζούρι»
«Γλειφιτζούρι;» τον κοίταξε εκείνη.
«Γλειφιτζούρι σε σχήμα μεγάλης κάψουλας, με ζελώδη υφή και γεύση...»
«Γεύση;» Τον κοίταξε εκείνη.
Κι εκείνος έδειξε με το χέρι του προς το παντελόνι του.
«Σταμάτα! Στο όνομα της αγάπης!» γούρλωσε τα μάτια η νεαρή γυναίκα..

Εκείνος με πολύ πειστικά επιχειρήματα της είπε ότι αν οι κοπέλες μπορούν να έρθουν σε επαφή με κάτι που να θυμίζει ανδρικό μόριο από νωρίς, χωρίς να κινδυνεύει η παρθενία τους, θα μπορούν να προετοιμάζονται ψυχολογικά και σωματικά για το μεγάλο γεγονός της πρώτης νύχτας του γάμου τους –που όσο είναι απροετοίμαστες καταλήγει μια τραυματική εμπειρία και για τους δυο. «Γιατί να μην μαθαίνουν τα κορίτσια από μικρά ότι το σεξ είναι κάτι γλυκό; Άσε που κι εμείς δε θα χρειάζεται να πηγαίνουμε επί χρήμασι σε περπατημένες αν μας τα κάνετε εσείς σωστά εξαρχής» την χτύπησε στο αδύνατο σημείο κάθε γυναίκας: αυτό της κτητικότητας.

Στο θέμα της γεύσης δεν τα βρήκαν –διότι η Καρολίνα επέμενε ότι αναλόγως του τι είχε φάει την προηγούμενη ο σύζυγός της η γεύση άλλαζε –μπορούσε να είναι από γλυκό μέχρι ξινό. Αλλά το σίγουρο είναι ότι πάντα ανέδιδε μια μυρωδιά χλωρίνης. «Όπως μυρίζει η αρσενική χαρουπιά την εποχή της ανθοφορίας» του είπε σε άπταιστο φυσιολατρικό λεξιλόγιο.

Το γλειφιτζούρι που έφτιαξαν ήταν προκλητικά αξιοζούληχτο, είχε το μέγεθος μεσαίας ροζ μπανάνας αλλά του έδωσαν ένα ομοιόμορφο σχήμα κάψουλας. Έβγαινε δε σε διάφορες ζαχαρώδεις γεύσεις μα όταν έφτανες στο κέντρο του περιείχε μια φυσαλίδα που, αν την έσπαγες στα δόντια σου, άφηνε μια αίσθηση ...σπέρματος.

Τα γλειφιτζούρια τους πουλιόντουσαν κρυφά, χάρη στις διασυνδέσεις του Τζώννυ σε όλη την "βρόμικη" Αμερική και, πριν φτάσει ο πρώτος άνθρωπος στο φεγγάρι οι περισσότερες ανήλικες αμερικάνες είχαν φτάσει σε πολλαπλούς οργασμούς, μιας και είχαν βρει και άλλους τρόπους να λιώνουν το γλειφιτζούρι τους.

Ο Τζώννυ και η Καρολίνα μετακόμισαν σε μια τεράστια έπαυλη σε μοντέρνο προάστιο και σύντομα η μικρή, όπως και όσες γυναίκες έμαθαν να απολαμβάνουν την σεξουαλικότητά τους, έγινε ξαφνικά πολύ διεκδικητική και χειραφετημένη και πλέον, όταν ο καλός της έλεγε «σκύψε ευλογημένη» εκείνη έλεγε «ΟΚ, αλλά πρέπει πρώτα ν’ ανάψεις τη δική μου φωτιά, μωρό μου»!...

Σημείωση: ο Τζώννυ είναι ένα μύθος στην Αμερική που μαλώνει για χρόνια με την Γερμανία για τον πρόγονο του δονητή (φημολογείται ότι ένα πρωτόγονο είδος δονητή φτιάχτηκε τον 19ο αι. κάπου στη Βαυαρία –δες και στο μπλογκ της Κατερίνας:

59 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ μικρός όλο γλυφιτζούρια ήθελα να αγοράζω στα κοριτσάκια που με καλούσαν στα πάρτυ τους (ειδικά κάτι μεγάλα κόκκινα που έπαιρνα από μια κάβα) -και ανησυχώ τώρα μήπως αντί για την γλύκα του σεξ κατάλαβαν μόνο ότι ...το μέγεθος είναι αυτό που μετράει!!

night blue είπε...

endiaferon fainetai-to erixa mia polu vaistiki matia-tha se diavasw ap to spiti

night blue είπε...

Tom the Barman, ti krima na min eixame gnwristei :-{} alla egw tha protimousa sokolatitses!

Ινδιάννα είπε...

Τομ
εμένα πάλι τα γλυφιτζούρια και τα παγωτά πύραυλοι δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου -ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Αλλά το lolipop είναι λατρεμένο παιδκό τραγούδι! :)

Vain
με το πάσο σου παιδί μου, μην μου άγχεσαι! :-* (αυτό το αστεράκι διάβασα σημαίνει "φιλάκι στο μαγουλάκι"! Πάρε ένα λοιπόν)!

sot είπε...

Διαχρονικός ο Johnny :)

Θα έφτιαχνε μια υπέροχη ρετρό (50s-60s με μικρές δόσεις 70's-80's) το σημερινό πρόγραμμα

sot είπε...

ρετρό ... βραδιά

night blue είπε...

Ινδιάννα, ευχαριστώ για το φιλάκι και για το ποστ ολάκερο (!) αλλά ακόμα δεν ασχολήθηκα μαζί του. Από αύριο!
Καλό σου βράδυ!

Albert είπε...

Τα πλακουτσωτά τα στρόγγυλα ήταν πολύ ωραία που είχαν εκείνες τις άσπρες γραμμές, που κάναν γύρω γύρω και άμα τα κοιτούσες έχασκες.

night blue είπε...

Albert, m' aresei opws ta les

Ανώνυμος είπε...

Ayto to post mou fanike san ena kallitexniko collage.
Apo ka8e apopsi.

H glykia eksadelfi Tess d'Arbanville (8ea opos panta i Nastassja), i Lady Chatterly (aisthisiakotati kai i Sylvia) kai o George (so manly in this, o ksylokopos Harvey Keitel tou "The Piano") 8a itan perifanoi me to mixage tis istorias sou, indieAnna.

Oi de mousikes sou, to pio epityximeno compil tis xronias.

Sexy keimeno, sexy xaraktires, sexy mousiki.
Eisai etoimi gia to neo xrono, mallon ;-)
Eyge, kai sou eyxomai ta kalytera!
:-)

Ινδιάννα είπε...

sot
Johnny ζεις, εσύ νας οδηγείς -μετά τις πορείες για το ασφαλιστικό μας έμεινε μαι αγωνιστική διάθεση!

Albert
κι εμένα αυτά ήταν τα μόνα που μου άρεσαν, γιατί ήταν μαλακά και είχαν και γεύσεις -βανίλια με φράουλα κλπ. Αντιθέτως δε μου άρεσαν ποτέ τα κόκκινα κοκοράκια, ήταν σκληρά, πολύ ζαχαρωμένα και αν τα δάγκωνες και έσπαγε κομμάτι σου καρφωνόταν στον ουρανίσκο -αουτς!

the bar
ξέρεις πάντως να ανεβάζεις τον άλλο έτσι; :))))))))))))) !!!!!!
Δεν ξέρω τι να απαντήσω!
Έχω μείνει άφωνη με το ταλέντο σου στα σχόλια -μήπως να σε βγάλουμε σε κανένα κανάλι, όλοι να ξεκατινιάζονται κι εσύ να δίνεις τη θετική διάσταση!!!
ΥΓ. Δεν ξέρω αν είναι έτοιμη για το Νέο Χρόνο, πάντως με τέτοιες ευχές, θα τον περιμένω με αγωνία! :)

αμμος είπε...

To post μου καραέφτιαξε τη διάθεση. Ωραία, απλή, ιστορία, χωρίς περιττά κολπάκια, λιτά, σωστά ελληνικά (θα διορθώσεις μόνο το ζαχαρώδεις, ναι;) και πραγματική αίσθηση από καραμέλες και γλυφιτζούρια, γλυκά ελαφριά κι αφρώδη.
Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης σου βρήκα λοιπόν αυτό

αμμος είπε...

Ξανακοιτώντας το σχόλιο είναι σαν να μην άκουσα τη μουσική, εν΄β ήθελα να γράψω ακριβώς ότι όλη αυτή η διάθεση προκύπτει ακριβώς από τη μουική σε συνδυασμό με το κείμενο. Ειδικά το fever με τον Elvis και το Light my fire με τη Bassey ήταν εξαιρετικά ευχάριστες εκπλήξεις.

Ινδιάννα είπε...

Άμμε μου
μισές δουλειές κάνεις:
αφού το βρήκες το ορθογραφικό, πάρε την μυγοσκοτώστρα και κοπάνα το, τι το αφήνεις να περιφέρεται αμολυτό και να ενοχλεί το κοινό μας; :Ρ
ΥΓ. Επιτέλους ένα ποστ που άντεξες τη μουσική του! Κάνουμε προόδους! :))))

Ανώνυμος είπε...

Ta 8etika sxolia aksizeis kai sta dino, indieAnna ;-)
An den ta pisteya, kako isos na min elega, alla mallon den 8a evgaza leksi! Mougga sti stougga.
Ki oute exo panta 8etiki dia8esi: esy mou ti dimiourgises, I assure you ;-)))

2008 ole!!!

Ανώνυμος είπε...

*strougga

lol

Ινδιάννα είπε...

the bar
2008 ole!!
και για να ξεπροβοδίσουμε το 2007
στο indieannalog set των Χριστουγέννων (23/12) θα υπάρχει μια ανακοίνωση που θα αφορά και εσένα -στο λέω από τώρα γιατί δεν είσαι blogger και δεν έχω mail για να σε ενημερώσω! Να το τσεκάρεις λοιπόν!

ΥΓ. Και αυτό με την διάθεση είναι όντως σαν τα συγκοινωνούντα δοχεία -που θα έλεγε και το ζεύγος Σχοινάς- Γαρμπη, άει στο καλό πάλι, που τους θυμηθηκα τους καλοπαντρεμένους και συγκινήθηκα! loooolllllipop!

αμμος είπε...

Βρε Ινδιάννα, τις ακούω τις μουσικές σου (τις περιόδους που έχω adsl, ομολογώ ότι τις Λίστες Άμμου και τα Ινδιαναλόγια Ιουλίου - Οκτωβρίου τα έχασα σχεδόν συνολικά) το ζήτημα είναι ότι δεν ακούω συστηματικά αυτή τη μουσική και δεν έχω πολλά να σχολιάσω. Σήμερα έβαλες κλασικά ξένα, που τα ξέορυν και αστοιχείωτοι όπως εγώ, οπότε μπορούσα να πω κάτι παραπάνω.

night blue είπε...

Kati de mou pigaine kala kai to epsaxa: George Thorogood einai ki oxi Thurogood

night blue είπε...

giati to kommati tou Ray Charles diarkei mono 42 deytera?

night blue είπε...

Kala i stigmi me ton Elvis itan apo tis koryfaies edw. Einai ki ekpliktiko tragoudi to Fever stixourgika.
Synexizw...

night blue είπε...

Perimena oti tha valeis to Oh Carol tou Neil Sedaka alla isws na min tairiaze giati o Johnnh einai bad ass.

night blue είπε...

ayto einai isws kati sa rockabilly e?

night blue είπε...

kalos o buddy holly kai twra akouw to asma:
Put Your Head on My shoulder!

night blue είπε...

Polu '70s o Cat Stevens alla gia to eidos tou megalos. Apo ta kalutera tragoudia simera by far.

night blue είπε...

polu m' aresei i fwni stis Shangri-La's. Les i Regina Spector na empneetai apo tetoiou eidous akousmata?

night blue είπε...

indie gia tin epoxi tou

night blue είπε...

Fantasou twra na eisai ntymeni yperoxa me mia metaxwti toualetta kai na xoreyeis me ton agapimeno sou to "Sway"....

night blue είπε...

Kala me isooedwses twra:
Only You. Teleio melo

night blue είπε...

ante, kakourga! Me kaneis na fantasiwnomai pali.

night blue είπε...

Teleio! Teleio! Stop in the name of Love!

night blue είπε...

Ante bravo! Mas eixe taraxei sto indie! ;-)
Vlepw omws oti eisai kryfo talento!
Ante kai se kati akoma pio ypervatiko tin epomeni fora! :-))

night blue είπε...

Ax, na eixa ena lollipo na gleipsw! Thelw lemoni me fraoula!

Ινδιάννα είπε...

Χα χα- κι εμένα το αγαπημένο μου είναι το stop, in the name of love- βασικά νομίζω ότι έχει μεγάλη πλάκα μέσα στην πρόταση που το λέει η Καρολίνα!

Για τον Ρει Τσαρλς θα το ψάξω, μάλλον δεν ανέβηκε σωστά ολόκληρο- φακ!

Του Κατ Στηβενς το έβαλα για τον φίλο μου τον ωςπότε- ως το τέλος -προωσπικά το σιχαίνομαι!!! Αν και ο Κατ Στηβενς γενικότερα ναι, είναι Θεός
!

night blue είπε...

Ti Bassey omws ti tin itheles? Giati den evales Doors instead?

Ινδιάννα είπε...

Κοίτα μόλις ανοίξει ο Goofy το Lolipop (που δε μπορώ να μαρτυρήσω τι μαγαζί θα είναι ακριβώς αλλά θα έχει και τέτοια παιδικά σέξυ stuff -όπως γλυφιτζούρια!- ελπίζω) θα του κάνουμε ποδαρικό στα εγκαίνια και ναι, θα σου πάρω ένα φραουλεμονατο!

Ινδιάννα είπε...

Γιατί ήθελα μια γυναίκα να λέει "άντε, μαλάκα, όλο εγώ θα την κάνω τη δουλειά, κάνε κάτι κι εσύ, άντε,light my fire"! Και επίσης γιατί μάλλον κανείς δεν θα την περίμενε!

night blue είπε...

Mia xara kai to Sugar, Sugar. Ax...

night blue είπε...

swsta

night blue είπε...

Isws erthw Genari Athina.

Ινδιάννα είπε...

ΝΑΙΙΙΙΙ!!!
Γενάρη θα έχω "εξεταστική" αλλά επειδή οι εξετάσεις μας είναι με εργασίες λογικά θα είμαι αρκετά χαλαρή! Άσε που μπορεί να πετύχεις και την παράσταση με θέατρο σκιών βασισμένη στις ιδέες του Γαλιλαίου που θα παρουσιάσουμε!! Τέλεια!!! :))))

night blue είπε...

Mia xara kai i Bassey. Sou vazw polu kalo vathmo gia to post.

night blue είπε...

Sydikalistika pali... Opote den exartatai apo mena to pote kai to an. Ennow oti paizei na xreiastei na xanamazeytoume stin Athina. Elpizw na xreiastei pantws!

Ινδιάννα είπε...

Ευχαριστώ κυρία!
Αλλά το επόμενο ποστ θα είναι καράindie -σκέφτομαι να κάνω ένα αφιέρωμα στους built to spill -Τους αγαπώ τόσο και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί τους! Και έχω γράψει κι ένα phycho τελείως που θα πρέπει να ψάξετε ποια παραμύθια και ταινίες παρωδώ μέσα του -ο εφιάλτης των χριστουγέννων ξαναζει -χα χα χα! :)

Ινδιάννα είπε...

Κι εγώ ελπίζω να χρειαστεί! Να το ζητήσω κι απ' τον Άη Βασιλη λες; Ήμουν καλό κορίτσι φέτος, μπορεί και να μου κάνει τη χάρη! ;)

night blue είπε...

Tha me pas kapou na exei wraious andres. Kanonise ;-)

night blue είπε...

Mono tha vlepw omws giati telika dystyxws xwris synaisthima den mou ...sikwnetai.

night blue είπε...

Zita. Pou xereis!

night blue είπε...

Mipws prepei na paw na to psaxw? :-))

Ινδιάννα είπε...

Αυτή τη φορά, μιλάω σοβαρά: θα πάρω τηλέφωνο και θα κανονίσω με εναν πολύ αξιόλογο τύπο να μας πάει για tango -κυρίλε κι έτσι! Γουστάρ'ς;; Αλλά να το ξέρω νωρίτερα, μην του το πω τελευταία μέρα του ανθρώπου!Αλλιώς αν δε μπορεί θα πάμε galaxy ρε αδερφή: χάλια μουσική αλλά τέλεια θέα και θα βάλουμε τα καλά μας, θα είμαστε κουκλάρες και σίγουρα τα ποτά μας θα τα κεράσει κάποιος ανοιχτοχέρης gentleman! :D

Ινδιάννα είπε...

Κοίτα να δεις, εμένα πάλι κι ας μην υπάρχει συναίσθημα, άμα μου την πέσει ένας σαν το David Purefoy, αδερφή, θα του κάτσω. Πειράζει;;;

night blue είπε...

Anaferomoun fysika sto pio panw sxolio mou

Ινδιάννα είπε...

Πλάκα κάνω! Ούτε το Chris Cooper δε θα καθόμουν -σε τελική κανείς δε θυμάται αυτήν που του κατσε, μόνο εκείνη που ΔΕΝ του κατσε!

night blue είπε...

Xmmm! Se vriskw swsti alla den thymamai ti fatsa aytounoy.
Tha doume gia ta alla.

Ινδιάννα είπε...

Να σε δούμε και θα τα δούμε! :)

night blue είπε...

Na sou pw tin alitheia egw thelw na yparxei safineia kai taxi stin proswpiki mou zwi alla thelw na eimai kai erwteymeni. Asta na pane. :-)

Ινδιάννα είπε...

αχ... μωρέ βρήκα εγώ έναν τύπο που είναι έξυπνος, γοητευτικός, ερωτευσιμος, τελείως τρελαμένος -από παράσταση σε παράσταση, κι από σινεμά σε εκθέσεις, και παράλληλα ερωτευμένος με τη γυναίκα του, τη λατρεύει, κάνει σαν παιδάκι στο γάμο του κι ας μεγάλωσε κι έναν γιο που τώρα είναι φοιτητής. Θέλω να πω, έναν τέοιο άντρα χρειάζεσαι, να είναι και υπέθυνος και τρελαμένος, να σε στηρίζει και να σε φτιάχνει κιόλας. Να φέρνει τα΄ξη στην προσωπική σου ζωή και να σε αφήνει και ερωτευμένη με τα παιχνιδίσματά του. Οπότε δε ζητάς πολλά! Ούτε παρανοϊκά. Άμα βρήκαμε έναν, υπάρχουν κι άλλοι?! Μην απελπίζεσαι! Θα τους βρούμε!!! (καλά ε, μέσα στην αισιοδοξία είμαι!)

night blue είπε...

Ladies' night to kaname edw, e? :-)

Ινδιάννα είπε...

ε, καιρός δεν ήταν! με βεβαιότητα μπορώ να σου πω ότι ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ και με το παραπάνω τόσα σκ-τ- που έχουμε φάει στην προσωπική μας ζωή! :)