CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

9.4.08

Τριήμερο εκδηλώσεων για την αντίρρηση συνείδησης

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων εναλλακτικής υπηρεσίας στην Ελλάδα και την ετήσια συνάντηση του Ευρωπαϊκού Γραφείου για την αντίρρηση Συνείδησης (EBCO) που γίνεται φέτος στην Ελλάδα με σκοπό να αναδειχθούν οι επαχθείς όροι της εναλλακτικής υπηρεσίας, αλλά και το πρόβλημα των συνεχών διώξεων των αντιρρησιών συνείδησης, ο Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης και η Διεθνής Αμνηστία διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων:
1. Παρασκευή 11/4, 18.00: Δράσεις της Δ.Α. και του Σ.Α.Σ. στο Σύνταγμα και κατόπιν παράσταση διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου στις πρεσβείες της Κύπρου και της Τουρκίας για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους απέναντι στους αντιρρησίες συνείδησης.
2. Σάββατο 12/4, 16.00-19.00: εκδήλωση για την αντίρρηση συνείδησης στο βιβλιοπωλείο "Ιανός" με τη συμμετοχή ελλήνων και ξένων αντιρρησιών (περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το κείμενο). Θα ακολουθήσει δράση της Δ.Α. στα Προπύλαια. 22.00: Πάρτυ του Σ.Α.Σ. στο Στέκι Μεταναστών, Τσαμαδού 13, Εξάρχεια.
3. Κυριακή 13/4, 20.00: Συναυλία της Δ.Α.για την αντίρρηση συνείδησης στο Ροντέο, Χέυδεν 34, Πλατεία Βικτωρίας, με τους Magic De Spell και άλλα συγκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: