CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

27.4.08

Αναστάσ... emo - indieannalog set 25

Γη... Με τις μόδες δεν τα πάω καλά. Οπότε αυτό με τα emo δεν το έχω καταλάβει. Πολύ περισσότερο γιατί εμένα τα emo μου φαίνονται μείξη από αναστημένα dark wave και punk- garage λείψανα. Και ανατρέχοντας στην εποχή που τα all star έγιναν ξανά της μόδας θυμήθηκα ότι για όλα φταίνε οι Strokes.

Φωτιά... Δεν είναι που έπαιζαν μόνο το πιο χορευτικό garage της εποχής τους τα παιδιά, είναι που ο μπαμπάς του Casablancas είχε πρακτορείο μοντέλων στην Νέα Υόρκη και ξαφνικά το garage και το punk έγινε πρωτοσέλιδο. Ναι, εξακριβωμένο αυτό -making damn sure όπως θα έλεγαν και οι taking back Sunday.

Αέρας... Μακράν πάντως θεωρώ την πιο υπερφίαλη emo μπάντα τους my chemical romance. Ειδικά στο welcome to the Black Parade προσπαθούν να γίνουν πιο επικοί και από τους queen (!), παίρνουν το ύφος από το we are the champions, παραχώνουν τύμπανα εμβατηρίου, heavy-metal drums, boy-band φωνή, power pop χιλιοειπωμένη μελωδία μεταμφιεσμένη σε …punk και με τόσο πλούμισμα αυτό δεν είναι τραγούδι πια, ο ναός του Σολομώντα είναι! Για κάποιο λόγο αυτά τα παιδιά μου δίνουν την εντύπωση ότι αγωνίζονται να ξεπεράσουν το ...ξεπερασμένο.

Νερό... Δεν ξέρω τι θα απογίνει η emo πιτσιρικαρία σε 5- 10 χρόνια. Αν θα ακούνε σκυλάδικα ή ό,τι pop/ rock trash τους ταΐσει το MAD. Εγώ πάλι δεν έχω τηλεόραση και από παιδί τα αγγλικά μου ήταν καλά. Ελπίζω και τα δικά σας... Tokyo Police Club – Your English is good.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά -αν και με τα ποστ που ανεβάζεις δε βλέπω να πιάνει η ευχή μου, το κόβω να σε σουβλίζουν τα emo σαν τον Αθανάσιο Διάκο ένα πράγμα!

red&black είπε...

τα δικα μου αγγλικα δεν ειναι και πολυ καλα,
προσπαθω ομως να τα βελτιωσω,σας εχω εμπιστοσυνη και φανταζομαι με την παρεα σας θα τα καταφερω,
αν και νομιζω θα χρειαστουν

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

sot είπε...

Καθόλου emo η μέρα σήμερα (αν και κάποια σύννεφα προσπάθησαν ν' αλλάξουν το σκηνικό)
Χρόνια σας πολλά

night blue είπε...

Egw niwthw polu emo simera. Lew na katevasw ti frantza sti mouri mou.

To tragoudi twn Queen einai safestata to kalytero!

night blue είπε...

Ta Agglika mou einai polu kala. Exw Cambridge Proficiency! :-)

Ινδιάννα είπε...

tom
αν καταφέρω να κινητοποιήσω έστω και ένα 15χρονο emo να υπερασπιστεί τα σκουπίδια που ακούει, θα το θεωρήσω ΑΝΑΣΤΑΣ-emo event!

red & black
στο μεταξύ εσύ κοίτα να βελτιώσεις τα ελληνικά μας (ακούσματα)!

Sot
εμένα πάλι μια χαρά κατσούφα, μουρτζούφλα και emo μου φάνηκε η μέρα -αν βάλεις μεσα και την ψυχική μου διάθεση που ήταν ΧΑΛΙΑ, ήρθε κι έδεσε το γλυκό...

vain
ευτυχώς την πέρασα να ακούω suede όλη μέρα και έσβησα την emo πίκρα μου μέσα σε έναν καταιγ-e(σ)mo ιδεών! ΥΓ. Μια χαρά θα σου πηγαίνει το μαλλί μπροστά στο μάτι! Όλα τα περίεργα στυλ σου πάνε! :)

@όλους:
Προσεχώς την Τρίτη ανεβαίνει η υπερπαραγωγή, το πρώτο μας θεατρικό μονόπρακτο μετά μουσικής (κάτι σαν ποπ όπερα ένα πράγμα!)για την Vain! :)Μέχρι τότε να περνάτε καλά και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ! :)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
αμμος είπε...

Κύριε Χολιαστέ, λυπάμαι που έσβησα το σχόλιό σας, αλλά ένα μέρος των καλών διαδικτυακών τρόπων έγκειται στο να ζητάς την άδεια ενός χώρου προτού δημοσιεύσεις σε αυτόν ένα όλόκληρο δικό σου κειμενό (στην περίπτωσή σας μάλιστα, ένα εκτενές θεατρικό μονόπρακτο). Αν επιθυμείτε να αναδημοσιεύσουμε κείμενά σας, μπορείτε απλώς να μας το ζητήσετε με μια ηλεκτρονική επιστολή, δε χρειάζεται να καταφεύγετε σε ενοχλητικά σπαμαρίσματα.