CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

20.4.08

δύσκολες καταστάσεις... - indieannalog set 24

#1. Περιμένεις τρία χρόνια τους dEUS να βγάλουν δίσκο και έχει δυο καλά τραγούδια κι εσύ συνεχίζεις να τους υπερασπίζεσαι –γιατί ο μπαμπάς σου σου έμαθε ότι δε θα αλλάζεις ομάδα κάθε φορά που χάνει η δική σου. Εντάξει, δε θα ξεκολλήσω το αυτοκόλλητο τους από το αμάξι και όταν με ρωτάνε θα λέω «καλά μιλάμε το Vantage Pont έχει μια φοβερή κομματάρα, το eternal woman…»!.

#2. Leon Jean Marie – Bed of nails. Κάνεις χάλια ύπνο, για την ακρίβεια είναι σα να ξαπλώνεις σε κρεβάτι με καρφίτσες και το πρωί που σε βλέπουν όλοι λένε «τι χάλια είναι αυτά, πού ξενύχταγες βρε όργιο χτες» και επειδή όλοι είναι παντρεμένοι και έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σ’ εσένα να τους εκπροσωπείς στην Αθηναϊκή νύχτα λες «άσε ρε, έχω σκιστεί να βγαίνω, δε μπορώ άλλο, δηλαδή πόσο αλκοόλ, σεξ και ξενύχτι να αντέξει κι ένας οργανισμός»; Καιρός φέρνει την κατατονία, καιρός τις προσποιήσεις... MGMT – Time to pretend.

#3 Ερωτεύεσαι (ξανά) τον λάθος άνθρωπο και κάνεις (ξανά) προβολή των δικών σου θέλω πάνω του. Και μετά ποιος να σε παρηγορήσει, ο Morrissey που πάτησε τα 50 κι ακόμα διαδίδει τις αυτιστικές απόψεις του περί «εαυτού ως κέντρο του κόσμου»; Morrissey – All you need is me .

#4 Και τέλος πάντων φτάνεις στο προσωπικό σου κέντρο του σύμπαντος (που είναι ο καλός σου) και τον βρίσκεις με άλλον στο κρεβάτι. Αυτό δεν είναι θέμα, το πρόβλημα είναι που έχεις οδηγήσει 65 days of static μέσα από φαντάσματα για να φτάσεις και είσαι πολύ κουρασμένη για να συμμετάσχεις στο παιχνίδι. Έτσι θα χάσεις όλο το fun part της απιστίας και παρότι πονάει η μέση σου θα κοιμηθείς τελικά μόνη στον καναπέ! Ε, αυτά είναι δύσκολες καταστάσεις! ;Ρ

13 σχόλια:

night blue είπε...

To kommati tou Leon-Jean Marie einai kalo.

night blue είπε...

To kommati twn MGMT einai kalo.

night blue είπε...

To kommati tou Morrissey einai kalo alla sto idio pagiwmeno style twn teleytaiwn xronwn. Middle-age crisis?

night blue είπε...

To pio wraio kommati to teleytaio.

night blue είπε...

Oso gia tous Deus den toys sxoliasa giati eixa katevasei to kommati apo to podcast tou sot. Mia xara kommati einai alla nomizw oti mallon xalasan teleutaiws an krinw kai apo alla 1-2 kommatia pou akousa.
Erixan to epipedo mpas kai poulisoun kalytera mallon. Krima gia mas.

night blue είπε...

Oso gia ta sxolia tis kathe paragrafou den thelw na ta sxoliasw giati einai proswpikis yfis alla kai giati den exw psuxiki diathesi simera.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Jean Batiste Marie Claire Leon καλός είναι, haρρy στίγμα!
Και των dEUS όμορφο και σου κολλάει η μελωδία του, γιατί το κακολογείς το συγκρότημα βρε κακίστρω;;
ΥΓ. Όλα τα λεφτα όμως ήταν οι 65daysofstatic μαζί με το στόρυ "ε, παιδιά, κάν' τε δουλειά σας, δε θα ενοχλώ, εγώ μια γωνίτσα θα πιάσω μόνο και θα κοιτάω ΟΚ"? Βρε σαν δε ντρέπεσαι λέω 'γω Μεγαλοβδομαδιάτικα!! ;ΡΡΡ

Ινδιάννα είπε...

Vain
τι να πω;
να πω ότι χαίρομαι που παρότι δεν είσαι στα καλύτερά σου, μας επισκέπτεσαι;
Αμ, δε χαίρομαι που δεν είσαι πολύ καλά.
Ελπίζω σύντομα σε πιο δυναμικές ψυχικές εξορμήσεις από μεριάς σου! :)

Τομ
Κάτσε ρε, ακόμα Κυριακή των Βαΐων έχουμε, εδώ παρά τη νηστεία τρώμε ψάρι σήμερα, θέλω να πω, λίγη σάρκα τη γευόμαστε και με τη σφραγίδα της εκκλησίας κιόλας! :)
Και τέλος πάντων, αγαπά τον πλησίον σου δε σημαίνει να αγαπάς και τον πλησίον του πλησίον σου; Να γυρίσεις σπίτι και να πετάξεις νυχτιάτικα ξένο άνθρωπο στους πέντε δρόμους; Απαπα, καθόλου χριστιανικό αυτό dear, μα καθόλου χριστιανικό! χα χα χα ;ΡΡΡ

sot είπε...

Ξεχωριστό τραγούδι το Drove through ghosts to get here, όπως και το Eternal Woman που ξεχωρίζει και στο Vantage Point.

Ινδιάννα είπε...

sot
καταπογοητευτηκα απ' τους dEUS. Πράγματι μόνο το eternal woman που είχες ξεχωρίσει εσύ και το smokers reflect μου αρέσουν. Κλαψ σνιφ.

david santos είπε...

Verry good Eurovision song. Good lack Greece

treblaz είπε...

Εντάξει είναι λίγο (αρκετά)βαρετό το Vantage Point αλλά δεν είναι και τελείως για πέταμα.

Εμένα μου άρεσε περισσότερο το Time to pretend, είναι πιο ορεξάτο απο την αρχή.

Ωραίο το σετ σήμερον!Eίχε και David Santos!!!! David πάρε εσύ τον μπάοκ γιατί με τον δικό μας τον Santos προκοπή δεν βλέπουμε.

.......marmarigi....... είπε...

aytoi oi deus ti mas kanoyn ?