CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

13.4.08

read the fucken manual - indieannalog set 23

Εισαγωγή: Για κάποιο λόγο, ενώ οι περισσότερες γυναίκες έρχονται με "οδηγίες χρήσεως", οι άνδρες ούτε καν τις ξεφυλλίζουν. Στο manual αναφέρονται εξαρχής οι συναισθηματικές ανάγκες της συγκεκριμένης γυναίκας, το καταστατικό της «σχέσης» όπως τη σκέφτονται και βασικοί τρόποι αντιμετώπισης θεμάτων (π.χ όταν είμαι χάλια θέλω να με παίρνεις αγκαλιά και να μη μιλάω). Σουτ, μη μιλάτε, σας διαβάζω βασικά κεφάλαια. Donora – Shh.

Κεφάλαιο 1. Ο έρωτας είναι κάτι σαν Μεσιτικό Γραφείο, δηλαδή περιμένουν να τους βρει έναν άντρα σταθερό και σίγουρο για όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Που θα τους τον φέρει πιθανόν αλλά γιατί πιστεύουν ότι αυτό θα γίνει τζάμπα, ενώ στην πραγματικότητα θα το ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για μια 25ετία και με αυξανόμενο συναισθηματικό επιτόκιο; Yael Naim – New soul.

Κεφάλαιο 2. Liz Wright – My heart. Η καρδιά μιας γυναίκας δε κερδίζεται πλέον με άθλους, πάει πακέτο με το sex. Κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμα η σύγχρονη επιστήμη (άχρηστοι άνθρωποι, το χω πει) είναι πώς να αποσυνδεθεί πλήρως ο ερωτισμός μιας γυναίκας από το ριμάδι το συναίσθημα. Για τους άντρες ο έρωτας περνά απ' το στομάχι για τις γυναίκες απ' την καρδιά. Τώρα, μην τα θεωρούμε κι όλα δεδομένα: άμα οι ανάγκες (συναισθηματικά και σωματικά) μένουν ακάλυπτες το πιθανότερο είναι να πάρει την καρδιά -και το κορμάκι της- και να πάει σε άλλη παραλία. Γιατί οι ερωτευμένες παθαίνουν και εκδικητικές κρίσεις βλέπεις... Lykke Li – I’m good, I’ m gone.

Κεφάλαιο 3. Lindsay Anderson - Two steps. Υπάρχουν δυο βήματα για να καταλάβεις ότι το πράγμα δεν πάει καλά στη σχέση σου με μια γυναίκα. Δεν μιλάει (ούτε καν γκρινιάζει). Έχει ένα ηλίθιο χαμόγελο "όλα είναι τέλεια". Ξέρεις πότε συμβαίνουν αυτά. Και αν δεν αποφοίτησε ο γιός σας με Άριστα απ' την Ιατρική την προηγούμενη νύχτα, χμ, κάτι άλλο καλό της συνέβη. Και δεν ήσουν εκεί !

Κεφάλαιο 4. Violet Indiana - Jailbird. Ο έρωτας είναι το ιδεωδέστερο καθεστώς υποδούλωσης στον κόσμο. Αν θες μια γυναίκα σκλάβα σου απλά κράτα την ερωτευμένη μαζί σου (μεταξύ μας δεν πρόκειται να την κρατήσεις καν κοντά σου αλλιώς). Τι εννοείς πώς να την κρατήσεις ερωτευμένη; Read the fucken manual !

11 σχόλια:

sot είπε...

Με τόσες όμορφες μουσικά παρουσίες σήμερα, ποιά να πρωτοδιαλέξει κανείς :)

Ανώνυμος είπε...

Well done,ωραια λιστα,ο,τιπρεπει για να ξεκινησεις μια ανοιξιατικη εβδομαδα! Επικαιροποιηθηκες εγκαιρα -εν μεσω νητειας- και σου παει -και μας παει- καλυτερα!!
ΥΓ.το I'm good,I'm gone πολυ super!!
Goofy

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, μικρή μου ινδιάννα, δεν πρόλαβα να ακούσω ακόμα όλα τα τραγούδια μα δεν κρατιέμαι, πρέπει να στο πω: αυτή τη φορά ξεπέρασες τον εαυτό σου στα σύνοδευτικά κείμενα! Το ένα καλύτερο από το άλλο, θα μπορούσαν να σταθούν και μόνα τους ως μικρά χαι-κου ποιήματα!
Η χαρά του αναγνώστη, ένα πράμα!
Πόσο μάλλον και του ακροατή, ως επόμενο βήμα.
Ζήτω η άνοιξη! :-)

Ινδιάννα είπε...

Sot
Την Donora να παρεις! Φαίνεται καλό κορίτσι, γλυκό, μελιστάλαχτο και ο τρόπος που τραγουδά σε κάνει να θες να της χαρίσεις ένα μπουκέτο μαργαρίτες και να της κρατάς τα στατιστικά όταν τις μαδάει! :)

Goofy
ξέρω εγώ ποια είναι η εποχή που δίνονται τα (wo)manuals και τέλος πάντων, είναι υποχρέωσίς μου να προλάβω τις κατ' εξακολούθησιν ανδρικές καταστροφές. Ελπίζω να κάνεις εντατικές αναγνώσεις μη σε πιάσει αδιάβαστο το κορίτσι και να μην σκέφτεσαι μόνο αν θα παίξει το ΡΟΡ LYkke Li και πόσες τεκίλες θα τσακίσεις εκεί (όχι, επειδή είσαι αλκοολικός δε σημαίνει ότι γλυτώνεις το διάβασμα) ;Ρ

the bar
με ταπεινότητα μοιράζομαι τις πολύτιμες εμπειρίες μου με την ανθρώπινη κοινότητα και περιμένω πότε επιτέλους το γυναικείο μάνιουαλ θα γίνει μάθημα στο Λύκειο, να μη μαλλιάζει η γλωσσα μας να τους τα διδάσκουμε οταν πια ο εγκέφαλός τους έχει ήδη καεί από τα ποτά και τα τσιγάρα (και είναι και βραδύκαυστοι και μένουν διαρκώς μεταξεταστέοι και σου παίρνει καμιά πέντε- δέκα εξάμηνα να καταλάβεις ότι ποτέ δε θα προβιβαστεί και έχασες άλλα τρια χρόνια περιμόρφωσης σε ένα πλάσμα με σχεσιακό I.Q αμοιβάδας -fuckkkkkk )!

Ανώνυμος είπε...

βρίσκω πολύ χρήσιμες τις οδηγίες που δίνεις και κατανοητές
θα τις μελετήσω για να είμαι έτοιμος για την περίπτωσή μου,
αρκεί βεβαία να μην έχεις σκοπό κάθε σαββατοκύριακο
να προσθέτεις νέα κεφαλαία


βεβαία το κομμάτι αυτό που αναφέρεται στους άνδρες
μου φαίνεται πολύ απλοποιημένο σαν μοντέλο και
η γνώμη μου είναι ότι έτσι την πατάνε πολλές πιστεύοντας ότι
φτιάχνοντας μακαρονάδες , παστίτσια , μουσακάδες, και μπουρεκάκια
έχουν εξασφαλισει την συνέχεια



hawk eyed

sot είπε...

Μάλλον πρέπει να γίνω μορμόνος ή μουσουλμάνος :)

Ινδιάννα είπε...

Sot
η μικρή Εβραία σε ξεμυάλισε τελικά ε; Το LP της είναι γεμάτο τρυφερά τραγούδια σε τρεις γλώσσες -αγγλικά, γαλλικά με μερικά στα εβραϊκά.

hawk eyed
το καλό που του θέλω το ανδρικό μοντέλο να μην είναι τόσο απλοποιημένο!
Γιατί απλά φίλε μου,
δεν ξέρω να μαγειρεύω! ;Ρ

Unknown είπε...

To katevasa tuxaia to album tis Naim kai einai einai polu gluko.
Kala tragoudia genikws edw.

Unknown είπε...

Otan les oti o erwtismos twn andrwn perna apo to stomaxi simainei pws an den zwstoume me podia kouzinas den exoume mellon stin krevvatokamara?

Unknown είπε...

Giati me vgazei san Era?????? H Vain eimai!!

Ινδιάννα είπε...

vain
είχες πολύ καιρό να εμφανιστείς και το blogger σε ξέχασε! :P

ΥΓ. Εσύ ζώσου την ποδιά, εγώ λέω να ζωστώ καμιά δεκα κιλά δυναμίτη, να προσκαλέσω μερικά αρσενικα σπίτι -ελάτε εχω γενέθλια, να σβήσουμε τα κεράκια!- και όταν καταλάβουν ποια είναι τα κεράκια θα είναι αργά... μπουμ!