CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

25.6.08

Ο Υμηττός καίγεται

Όσο και να ασχολείσαι με τα οικολογικά, όσο και να έχεις πρόχειρη την επιχειρηματολογία περί εμπρησμών και καταπατήσεων, δεν παύει να είναι τρομακτικό να βγαίνεις στο μπαλκόνι σου και ο ουρανός να έχει γεμίσει καπνούς.
Ο Υμηττός φλέγεται: η φωτιά ξεκίνησε από τα Γλυκά Νερά, έφτασε στην κορυφή και ποιος ξέρει που πηγαίνει. Έλεος.

6 σχόλια:

sot είπε...

Χειρότεροι από ναζί είναι οι βιαστές της Γης

night blue είπε...

Eimaste kafroi aplws kai dystyxws! Otan vlepw fwties pio polu thymwnw pleon para lypamai.

the boy with the arab strap είπε...

shmera nea estia kapoy konta sth layriou. den einai anthrwpoi , kalitera na erthoyn xenoi kai na zisoyn edw .

αμμος είπε...

Σοτ και κρασί-νερό συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση των σχολίων, αλλά η Αθήνα με καύσωνα και εμένα στους δρόμους για δουλειά ή συνεντεύξεις με απομακρύνει αρκετά από τον υπολογιστή.

Θα απαντήσω μάλλον συνολικά, καλά κάνουμε και θυμώνουμε, έτσι κι αλλιώς η ανάρτησή μου το μόνο που εξέφραζε ήταν θλίψη. Το ζήτημα όμως είναι να κάνουμε και κάτι. Για παράδειγμα στην Καισαριανή υπάρχει μια εξαιρετική ομάδα εθελοντικής δασοπροστασίας και πυρόσβεσης, ίσως η πιο επαρκής στην Αττική, και έχει σώσει τον Υμηττό από πολλές πυρκαγιές. Ας ψάξουμε ο καθένας τι γίνεται στην περιοχή μας και σε τι μπορεί να βοηθήσουμε (μιλώ γενικά, μπορεί ήδη όσοι σχολίασαν να εμπλέκονται κάπου ή να μην έχουν το χρόνο για εθελοντισμό).

Αρμός είπε...

Καλημέρα, καλώς σε βρίσκω και καλό Σαββατοκύριακο!

αμμος είπε...

Καλωσόρισες αρμός! Καλά που μου αφήνετε σχόλια, γιατί έτσι ανακαλύπτω ενδιαφέροντα μπλογκ μέσα στο χάος της μπλογκόσφαιρας: εσύ, η άνιματς και ο περιούσιος ήσασταν τρεις ευχάριστες πρόσφατες εκπλήξεις.