CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

5.6.07

Αρκτικοί πίθηκοι

Maya ζήτησε μια ιστορία που να περιέχει τραγούδια των Arctic Monkeys –το κείμενο περιλαμβάνει 3 δικά τους και άλλα 7 απ' την αφρόκρεμα του αγγλικού ήχου. ΥΓ: Ο ήχος είναι αγγλικός, όχι όλες οι μπαντες)!

Για καιρό κυκλοφορούσαν αυτές οι ψεύτικες ιστορίες στο San Fransisco ότι με το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την αύξηση θερμοκρασίας στους Πόλους, πίθηκοι είχαν εμφανιστεί στις αρκτικές περιοχές.
Όταν ο
Leni πάτησε το πόδι του στην Ανταρκτική σκέφτηκε ταυτόχρονα τρία πράγματα: τον ήρωα στα 9 songs του Winterbottom, το Moon & Antarctica των Modest Mouse και τα $30.000 που του είχαν τάξει αν έβρισκε και έφερνε πίσω τουλάχιστον τρεις ζωντανούς Αρκτικούς Πίθηκους. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ «Μικρές Άτακτες Θηλές» είχε ακούσει ότι αυτοί οι πίθηκοι είναι καταπληκτικοί χορευτές και ήθελε να διανθίσει λίγο το πρόγραμμα με τα μοναχικά κορίτσια που κουνιόντουσαν και τρίβονταν στις μπάρες. «Θέλω να μου φέρεις μερικούς άσπρους πίθηκους, βάζω στοίχημα πώς θα δείχνουν ωραίοι πάνω στην πίστα»!

Ο Leni περπατούσε με κόπο στο παχύ χιόνι, ακολουθώντας με ευλάβεια τον χάρτη που του είχε φτιάξει ο μέγας Ιάπων εξερευνητής Tarhidia Chew Re Kia. Μα ενώ φαινόταν να είναι στο σωστό σημείο (είχε περάσει το τρίτο παγόβουνο και είχε στρίψει δεξιά στο ψηλό λευκό βουνό) δεν έβλεπε τίποτα που να θυμίζει πιθηκοφωλιά. Απογοητευμένος και με το στομάχι του να γουργουρίζει έκανε να ρίξει το σακίδιο και να βγάλει από μέσα κάτι να στυλωθεί, αλλά μια γυναικεία φωνή πίσω απ’ την πλάτη του τον προειδοποίησε:
-
Κανείς δεν κινείται, έτσι κανείς δεν παθαίνει τίποτα.
Εκείνος πήγε να γυρίσει το κεφάλι να κοιτάξει μα κάτι σκληρό τον άγγιξε στην πλάτη και το μόνο που έκανε ήταν να σηκώσει τα χέρια του ψηλά.
-Ψάχνεις πίθηκους ε; Ε κρετίνε; Είπε πάλι η φωνή.
-Ναι, απάντησε αυτός.
-Κι εγώ τους ψάχνω. Δυο χρόνια τώρα και δε θα μου τους τρομάξεις εσύ!
Και ο Leni ένιωσε μια σπρωξιά και γονάτισε. Η φωνή μεταφέρθηκε γρήγορα μπροστά του και, πριν το καταλάβει, του πέρασε στα χέρια μια θηλιά.
-Γρήγορα προχώρα, τον τραβολόγησε.
Μόλις δύσει ο ήλιος αρχίζει η γιορτή.
«Γιορτή;» απόρησε εκείνος μα ακολούθησε χωρίς ερωτήσεις, αφενός γιατί ήταν αιχμάλωτος, αφετέρου γιατί τα καπούλια της έδειχναν πολύ πειστικά και, προς στιγμήν, δε χρειαζόταν άλλες εξηγήσεις. Όταν πια έφτασαν σ’ ένα, σκαμμένο μες στα χιόνια, παρατηρητήριο, ξάπλωσε χάμω και ξέπνοος τη ρώτησε: «ποιος γιορτάζει»;
-Μια φορά το χρόνο, την 1η Ιούνη, τα ζώα διοργανώνουν μια
γιορτή για να υποδεχτούν το καλοκαίρι –του εξήγησε ενώ κοιτούσε με τα κιάλια της απ’ την άλλη μεριά.
-Μα… έχουν εποχές στους πόλους;
«
Ω, είσαι τόσο αφελής» είπε εκείνη εκνευρισμένη και τον κοίταξε αποδοκιμαστικά.
Και τότε μονάχα είδε, για πρώτη φορά, το πρόσωπό της.
Ω Θεοί, ήταν σχεδόν αποτρόπαιο, ήταν σοκαριστικά άσχημη!
-Τι με κοιτάς έτσι, έχεις καιρό να γαμήσεις;
-Όχι, τραύλισε εκείνος. Απλά… είσαι φτυστή με κάποιον που ξέρω…
-Η γιορτή λήγει μόλις οι πιγκουΐνοι
σφυρίξουν για τελευταία φορά στη σάλπιγγα. Μετά όλοι εξαφανίζονται και κανένα ζώο δεν ξαναφαίνεται μέχρι του χρόνου.
-Γι’ αυτό πιστεύουν ότι στην Ανταρκτική δεν υπάρχει ζωή;
-Ναι.
-Και που κρύβονται;
-Δεν ξέρω! Αν ήξερα θα είχα βρει αν γαμοπίθηκο στα χρόνια που είμαι εδώ, τον αγριοκοίταξε εκείνη. Μόνο σήμερα μπορούμε να αρπάξουμε μερικούς, μονάχα που δεν είναι εύκολο. Στη γιορτή θα έχει πολικές αρκούδες, αλεπούδες, νυφίτσες, λύκους, σκύλους –μπορούν να μας ξεσκίσουν. Αλλά έχω ένα σχέδιο: έχω έναν τηλεκατευθυνόμενο πιγκουΐνο και μια λαγουδίνα και έχω σκεφτεί να …ψου ψου ψου, του ανέλυσε καθώς του έλυνε τα χέρια.

Τα ζώα είχαν αρχίσει να καταφθάνουν και το γλέντι είχε ανάψει όταν έκανε την εμφάνισή του ένας ιδιαιτέρως μεγαλόσωμος πιγκουΐνος και μια μικρόσωμη λαγουδίνα περπατώντας πλάι πλάι. Το παράδοξο ζευγάρι προχώρησε ως τη μέση της γιορτής και ξαφνικά σταμάτησε. Γύρισαν κατά μέτωπο και άρχισαν να χαϊδολογιούνται.
Τα άλλα ζώα αιφνιδιάστηκαν και όλα μαζί πλησίασαν σ’ ένα σφιχτό κλοιό γύρω από το αλλόκοτο θέαμα. Όλα εκτός από τους πίθηκους, που είχαν αφοσιωθεί σε μια βαλιτσούλα με φωτογραφικές μηχανές, που ξάφνου βρέθηκε πεταμένη λίγο παραπίσω. Άρπαξαν τα γυαλιστερά πραγματάκια και τα πασπάτευαν όλο χαρά μα, πατώντας το κουμπί, μαζί με το φλας άστραψε στο πρόσωπό τους κι ένα αναισθητικό σπρέι. Ακαριαία λιποθύμησαν, μα κανένα ζώο δεν τα πήρε είδηση γιατί όλα είχαν αρχίσει να αρέσκονται στην καινούρια ιδέα των διαφορετικών παρτενέρ και ήδη οι λαγοί θώπευαν με τα αυτιά τους τα πισινά των πιγκουϊνισσών ενώ οι αρκούδες αγκάλιαζαν τους λύκους δυο –δυο.

-Λες να τους αρέσει η αλλαγή και να «το κάνουν» έτσι πια; Ρώτησε ο Leni, καθώς ασφαλείς και οι δυο βρίσκονταν στο ελικόπτερο με τέσσερα παγιδευμένα αρκτικά πιθηκάκια.
-Το σίγουρο είναι ότι
θα πηδιούνται όλη την ώρα –χαχάνισε εκείνη. Οπότε πιστεύω πως σύντομα θα μας ξαναστείλουν σε αποστολή να συλλάβουμε τα νέα είδη που θα προκύψουν. Στο ενδιάμεσο βέβαια, μπορούμε να κάνουμε άλλα πράγματα!
Και η εξερευνήτρια, που το όνομά της δε μάθαμε ποτέ, έβαλε κάτω τον Leni. Από πληροφορίες του οδηγό στο ελικοπτέρου το μόνο που αναφώνησε εκείνος σε όλη της διάρκεια της συνεύρεσης τους ήταν: «Μωρό μου,
γαμάς σαν τον πατέρα μου» και χαμογέλασε στον οδηγό που τους κοίταζε απ’ τον καθρέφτη, «μιλάμε είναι φτυστή ο πατέρας μου» …

Οι Αρκτικοί Πίθηκοι όταν έφτασαν στην Αμερική και τους είδε ο ιδιοκτήτης αποφάσισε ότι καλοί είναι, αλλά θέλουν ένα ρετουσάρισμα. Έτσι τους παρέδωσε σε πλαστικό χειρουργό και λίγο μετά τους έβγαλε στην πίστα μαζί με τα κορίτσια. Πια μοιάζουν κάπως
έτσι.

44 σχόλια:

αμμος είπε...

Για μια στιγμή αισθάνθηκα σαν τη Μιμή Ντενίση, ότι έχουμε μαζευτεί μια εκλεκτή ομάδα καλλιτεχνών και ανεβάζουμε μουσικές υπερπαραγωγές.

[Νομίζω το καλύτερο μουσικοαφηγηματικό σου.]

Ανώνυμος είπε...

Χα χα -Αμμιμητος Αμμος Ντενίσης κυρίες και κύριοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ, βρε Αμμούδι, πάλι καλά που έχουμε κι εσένα να φτιάχνεις και τα λινκ στα ονόματα, διότι αν περίμενες από εμένα...

Ανώνυμος είπε...

Αν υποψιαστώ ότι η συγκροτηματάρα μου θα καταλήξει να παίζει σε κωλάδικο στο Σαν Φρανσίσκο, θα σου κάνω μήνυση για γκαντεμιά! Thanks ssooooooooooooooooooooooooo!!! Best of!!! :) :)

Ανώνυμος είπε...

Και ματα-τραλαράλαλαλαλα!!!

Albert είπε...

Διασκεδαστικότατη η ιστορία με τα λάγνα ζώα των πόλων. Ωστόσο τους arctic monkeys(και τα λοιπά αρκτικομανκοειδή του myspace) τους βαριέμαι. Μάλλον έπρεπε να είχες γράψει για το μετριοπαθές ποντίκι(μια και σου ρθε στο μυαλό) αλλά αφου ήταν παραγγελιά πάω πάσο.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αγαπητέ Αλβέρτε, ήτο παραγγελία και δε σηκώνουμε κουβέντα! Τα πιθήκια είναι τοπ παγκοσμίως και ανοίγουν κεντρικές σκηνές όπως αυτή του Glastonbury και του Rocksilde Festival... Βρίσκεις πως περιορίζονται στο myspace? Don't think so...Αν τους βαριέσαι όμως απλά, πάω κι εγώ πάσο!

Ινδιάννα είπε...

Άλμπερτ, αν αυτό ήταν πάσα για να σου γράψω ποστ για του Modest Mouse, σε ενημερώνω ότι θα το κάνω με χαρά και είσαι ο επόμενος στη λίστα παραγγελιών!!

Maya μην του φωνάζεις του παιδιού! Δόξα εν αρκτικών πιθήκων σου και επί μπλογκ ειρήνη!ΥΓ. Εγώ ευχαριστώ, είχε πολύ πλάκα να γράφω βασισμένος σε τραγούδια! ;)

Ανώνυμος είπε...

Δεν του φωνάζω, είμαι απλώς έντονος τύπος με δύσκολη παιδική ηλικία. Από την τσίτα μου έγραψα λάθος και το Roskilde Festival!

Albert είπε...

Επειδή καλή μου maya είμαι απο τη φύση μου ανίκανος...ανίκανος λέγω, να αντιπαρατεθώ με μουσικόφιλους και γενικά είμαι ανίκανος στον τομέα αυτόν της αντιπαράθεσης (και σε αρκετούς άλλους), να σας διαμηνύσω οτι θα συμβουλευτώ τον δικηγόρο μου πρώτα για τον χειρισμό της διένεξης, καθώς δε γνωρίζω και πολλά για τις pop μπάντες του myspace τύπου arctic monkeys, που ανοίγουν διάσημα φεστιβάλ.Ο δικηγόρος μου όμως είχε αρχίσει απο μικρός με Oasis και κατέληξε στους Bloc Party.Ωραίο αυτό με το San Francisco. Θα το παίξω στο επόμενο DJ set μου.

Σαμμάνε oi modest mouse με τους τίτλους που έχουν στα κομμάτια σου την έχουν έτοιμη την ιστορία, οπότε δε θα σε παιδέψει και πολύ.

Ινδιάννα είπε...

Άλβερτε, με έχεις υποτιμήσει. Για τους Modest Mouse, την μπάντα που βρήκα μικρή στη Matador και τη μεγάλωσα με κάσιους και βότκα, γι' αυτή την μπάντα νομίζεις θα αρκεστώ σε τίτλους; Ως, πόσο γελασμένος είσαι! Θα κάνω υπερθέαμα, υπερπαραγωγή, θα σπάσουμε ταμεία σου λέω, τέτοιο μιούζικαλ δε θα χει ματαξαναγίνει!

night blue είπε...

I have a little complaint to make, mr Sammanos but never mind...
An aristocrat like me must always come first!! Ntttoiiinnn!! :-P

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει στα μέηλ...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ psycho η ιστορία! Μου άρεσε πολύ. Όμως Σαμμάνο με προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι ο Leni υποκύπτει στην εξερευνήτρια αφου μάλιστα τη θεωρούσε και αποκρουστική

Ινδιάννα είπε...

Vain
σε μια αριστοκράτισσα συμπερίφερόμαστε όπως της πρέπει- ήτοι της κάνουμε τεμενάδες!- έτσι σε αυτή τη Λίστα Άμμου θα υπάρχει μια bonus εκπληξη για σένα !!

Πάνο, θα το ξαναπώ, το πρόβλημα είναι στα males και όχι στα mails -να το προσέξεις αυτό!

Άγγλε (ψυχ) ασθενή
εκεί στα κρύα του Νοτιά (Ανταρκτική γαρ) γίνεται νομίζω εξ αρχής σαφές ότι η εξερευνήτρια δε μασάει (τον τρομοκρατεί, του δένει τα χέρια, τον σέρνει στο κρυσφύγετο, έχει την ιδέα της σύλληψης των πιθήκων). Έτσι νομίζω ότι όταν λέμε ότι τον Leni τον έβαλε κάτω, το εννοούμε κυριολεκτικά -τουτέστιν δεν του άφησε περιθώρια επιλογής! Επιπλέον ο Leni πρέπει να ήταν ένα καχεκτικό αμερικανάκι που άκουγε lo- fi (αν ήταν κανένας ξανθός παίδαρος θα άκουγε Jeniffer Lopez!), του άρεσε το κωλαράκι της -το είδε όπως τον έσερνε- και μάλλον είχε συνηθήσει στις δεσποτικές γυναίκες ("you fuck like my dad")! Άσε που δεν ξέρουμε και τα μούτρα του Leni, μπορεί χάρη να του έκανε που τον πήδηξε η πανάσχημη! Σε κάλυψα, ή να φέρω το τσάι μου να το συζητήσουμε κι άλλο;;; ;-)

Ανώνυμος είπε...

Δε θα έλαγα όχι σε ένα τσάι

night blue είπε...

kala paraligo na pnigw me tin enarxi-paw na synexisw kai tha pinw to gala mou prosektika

Ινδιάννα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
night blue είπε...

alli douleia den eixa, na katevasw kai ti photo tous! Einai fovero ta perissotera kala agglika sygkrotimata analogou style exoun ilithies fatses i moiazoun me nianiara asxeta kai oloi pia m' ayta ta mallia pou thymizoun stravoforemenes peroukes. Spania tha deis proswpiko touch sto image. Ektos an prospathoun an to paixoun cool, kai aploi kai aporrofimenoi apo tin texni tous. Ayta gia tin eikona tous. H mousiki tous emena mou arese etsi ki alliws edw kai kairo. To kommati omws tou Leni einai idiaitero. Oso gia tous Kooks ayto itan apo ta agapimena mou kommatia kai to Fuck Forever twn Babyshambles polu mou arese otan eixe vgei. (Kai polus Doherty vlepw simera).

Ινδιάννα είπε...

Vain καλή μου
τι είχε η έναρξη και σε τάραξε; Α, άλλη φορα τα bonus θα στα κάνω έκπληξη άμα είναι να στα λέω από νωρίς και να μου εξάπτεσαι!

Άγγλε (ψυχ)ασθενή
φέρε εσύ το τσάι να φέρω εγώ το κονιάκ -το μπλογκ βολεύει -δε θα χρειαστεί και να οδηγήσουμε μετά που θα είμαστε λιάρδα! :-P

night blue είπε...

oxi, kale! parexigises! Pnigika me ta maimoudia pou emfanistikan tous polous.

Ινδιάννα είπε...

Vain (ξανά!)
εμένα πάλι οι arctic μου είναι πλήρως αδιάφοροι και συμφωνώ με όσα λες για την εμφάνιση των γκρούπς τελευταία. Αυτός ο ήχος δε, με έχει κουράσει -τα ακούσαμε, τα ξανακούσαμε -ε, ρε γαμώτο, ζήσαμε και κάτι 80ς, πόσες αντιγραφές να αντέξουμε πια; Το Leni το είχα λιώσει όταν το πρωτοκατέβασα τον Νοέμβρη, ενώ οι Kooks μου φάνηκαν εξαρχής συμπαθέστατη μπάντα -αν και είχα κολλήσει με το "I want you back". Άντε, να δούμε αν θα σου αρέσει και το ποστ με τους Modest Mouse που θα ανέβει την άλλη Τετάρτη -αν και θα είναι πολύ πιο καταθλιπτικό, θα είναι γραμμένο εξ ολοκλήρου με στίχους από 10 αγαπημένα τραγούδια τους.

night blue είπε...

Sammanouli, to onoma tou xartografou den moiazei me giapwneziko. An ton eleges "Gamotokeratomou" kati tha ginotan

Ινδιάννα είπε...

Και τώρα σε αφήνω under the milky way (άσε τον Γαλαξία, κυριολεκτικά μιλάω, για το γαλατάκι σου λέω)! Καληνύχτα!

Ινδιάννα είπε...

Η αλήθεια έιναι ότι επηρεάστηκα από το κορεάτικο Γουν Καρ Γούαι και μου ρθε το Τσου Ρε Κια, αλλά το Tarhidia μου φάνηκε αρκετά γιαπωνέζικο!

night blue είπε...

An ki eixe mikroulia texnika lathi se ena vasiko simeio alla nystazw kai ti na sou lew twra itan polu diaskedastiki ki exypni istoria-alitheia giati elege aytos oti ayti gamaei san ton patera tou?

night blue είπε...

oxi se vasiko simeio, se ena vasika simeio ithela na pw

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή η επιλογή των τραγουδιών αν εξαιρεσεις τους Arctic Monkeys. Όσο για τον άγγλο (ψυχ)ασθενή, καλά δεν ξέρεις φίλε μου ότι ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει???

night blue είπε...

O Leni exei ilithio onoma alla to tragoudi einai poly wraio

Ανώνυμος είπε...

Pervert.
Excellent.

Ινδιάννα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ινδιάννα είπε...

Αγαπητέ Μπερτόδουλε
επιτέλους μπήκε ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος στο μπλογκ, αυτός που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει! Welcome!

ΥΓ: Παρακαλώ λίγο σεβασμό στους Άγγλους που είναι και ψυχασθενείς, είναι το μόνο μου κοινό -χα χα!!!

Vain, επειδή αυτή ήταν τόσο άσχημη που έμοιαζε στον πατέρα του φαντάζομαι ότι εννούσε ότι το κάνει και εξίσου άγρια και βάρβαρα, βαριεστημένα κιόλας ίσως, όπως κι ο πατέρας του. Όχι δεν εννούσα ότι τον πήδαγε ο πατέρας του -από δω πήγε, από εκεί ήρθε, πάλι ΠΑπακαλιάτης γίναμε!

Χε χε, the bar, το καλύτερο κοπλιμέντο: όχι perfect μα pervert! Thanx! ΥΓ. Αν βρω παρέα παίζει το βράδυ να είμαι ΡΟΡ –με κοντό ποτήρι!

Ανώνυμος είπε...

Xairomai pou me ennoises, sammane. Gia to pervert, ennoo ;-)
Konta potiria sto pezodromio tou POP 8a ksekiniso se kana dyo vdomades pali. Tora eimai sto idryma, krataei poly ayti i apotoksinosi, gamoto, ki oi eygenikoi kyrioi me tis leykes mplouzes me markaroun stena...
Leo deikso kalo xaraktira gia ligo akoma kai me to pou 8a agriepsei to kalokairi n'arxiso pali ta gnosta kolpa mou.
Ksereis esy.

(afierosi:Amy Winehouse - Rehab ;-)

For you.

Ανώνυμος είπε...

P.S.
An katsei kai peraseis apopse, pantos, ta sevi mou sti Lili :-)

Ινδιάννα είπε...

the bar
Άμα με το καλό σε αφήσουν απ' το ίδρυμα θα σε ξαναχώσουμε μέσα -αυτή τη φορά στο POP (μα είναι δυνατόν, στο μαγαζί που παίζει την καλύτερη μουσική της πόλης να κάθεσαι έξω, στον πεζόδρομο);

Όσο για την Amy, αν ήταν για μένα η αφιέρωση σε ευχαριστώ -τόσο καλή εικόνα έχεις για μένα,ε; Ότι θέλω αποτοξίνωση! :Ρ
Τώρα αν θες να στο παίξω σε λίστα άμμου το κατάστημα έχει τιγκάρει στις παραγγελιές, να πάρεις χαρτάκι, έχουμε ουρές αναμονής, έτσι που την κόβω τη δουλειά μέχρι να βρεις ανοιχτή ημερομηνία θα περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη να σου βάλω το αγαπημένο μου October song! :D

Ινδιάννα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ινδιάννα είπε...

Εγώ να υποκλιθώ στη Λιλίκα, αλλά από ποιον/ ποιαν να μεταφέρω τα σέβη ε; Εεε;;;;

Ανώνυμος είπε...

Xaxaxaxaxaxaxaxa...
Teleio, gamoto...

Pes tis "geia" from the most devoted tequila drinker she's ever had.
O Xristoforos isos katalavei kalytera an kai to magazi mono tetoious exei opote asfaira ta xairetismata, e? ;-p

sammane, oso paei pernao olo kai kalytera edo stin erimo. Poios na to'lege!...
Tespa.
Kales voltes, sandman.
Kai stin ygeia mas!

Ανώνυμος είπε...

Oxi, to Rehab sto afierosa kanonika. From me to you. Os oraio asma kai me epikairo titlo. Den perimena na to symperilaveis se kamia lista ki oute to xreiazomai.
Me xalane oi listes anamonis.
Enjoy ;-)

night blue είπε...

Wraia pernate eseis stin prwteyousa, toulaxiston ta vradya. Egw exw pixei sto nisi mou, eidika ta vradya! Den exoume polla magazia edw me pragmatika enallaktikes mousikes. Ta perissotera de, paizoun mainstream tou kerata!
Apopse mallon tha prepei par' ola ayta na vgw. Nomizw mou xreiazetai ena Jameson me pago (se xamilo potiri vevaiws)

Ινδιάννα είπε...

Ρε συ Vain είσαι όντως σε νησί; Και πίνεις καλοκαιριάτικα Jameson με πάγο -αμαν,έχεις ακόμα συννεφιές ε; Εγώ πάντως θα το πάω ένα ΡΟΡ σήμερα και έχω ντερλικώσει μάλιστα καλά-καλά ώστε να λιώσω στην τεκίλα και να μη με πιάσει το αλκοτέστ! Καλό υπόλοιπο βραδιάς σε όλους μας.

@ the bar. Μεταξύ μας, αν δε μου άρεσε τόσο να πίνω, ένα rehab θα το χρειαζόμουν, αλλά το απολαμβάνω ο άνθρωπος, τι να κάνω!!

night blue είπε...

den exei akoma tosi zesti gia na to rixw stis Smirnoff-lemoni-allwste pio polu m aresei to whiskey ektos vevaia an exei kayswna-tote to poto ayto se stelnei adiavasto
allo na eisai se nisi kai allo na zeis-einai terastia i diafora if you know what I mean

Ινδιάννα είπε...

Και τι κάνεις στο νησί λοιπόν;;;

night blue είπε...

Pigaine sto blog mou na akouseis ena wraio elliniko tragoudi.....