CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

3.6.07

for a smashing sAMMEr - Λιστα Άμμου 13

Something old… Smashing Pumpkins – Today. Μα τον Τουτατη, ο Σαμμάνος το λέει καθαρά: το καλοκαίρι μας φέτος θα μοιάσει στον ηλιόλουστο, ευφορικό πανικό που προκαλεί το εν λόγω άσμα!

Something new… Howlling bells – Blessed night. Με τέτοιες κιθάρες, όλες οι νύχτες μπορούν να γίνουν ευλογημένες. Ανατολίτικη μελωδία βαφτισμένη σε γαλόνια μπέρμπον. Ουάου!

Something borrowed… Οι Shout out louds είναι Σουηδοί που παπαγαλίζουν μια χαρά την αγγλική σκηνή –τι U2 αντιγράφουν, τι Pulp, όλα τα ’χουν κοπιάρει με ρυζόχαρτο. Εδώ στο Tonight I have to leave it ξεσκονίζουν μια χαρά το Inbetween days των Cure.

Something blue… Great lake swimmers – Your rocky spine. Δεν το αρνούμαι, ξενερώνει η κάντρυ αισθητική του. Αλλά αν το καταπιούμε αυτό, μιλάμε για μαγικό τραγούδι…

Y.Γ: Το ξέρω ότι το summer θέλει «u», αμέσως να πέσετε να με φάτε, αμάν πια, τι είστε εσείς!

12 σχόλια:

Τίποτα είπε...

Α, κύριε Σαμμάνε, θα σας μαλώσω. Υποτιμάτε τους αναγνώστες-ακροατές σας. Την αντιληφθήκαμε την "ανορθογραφία" σας και τη χαρήκαμε. Σιγά που θα περιμέναμε το υστερόγραφο...:)

night blue είπε...

Xαχα! Kαι μένα μού θύμισε Cure το τραγούδι των Shout Out Louds! I/m a genius, man, I'm tellin' ya!! :-))

night blue είπε...

"I'm" ithela na grapsw ki oxi "I/m". Alright? :-P

night blue είπε...

Ου! Μ' αρρρέσσει το τρραγκούντι τοουν Χόουλιν Μπελς, ντίαρ!

night blue είπε...

Na sou pw, agori? Mporeis na mou valeis kana tragoudi apo Parachute Men? Exw ena disko tous se vinylio kai katalavaineis... An thymamai kalws legetai "Earth, Dogs and Eggshells"... Apo kei thelw. Thnx!
Kali evdomada!

night blue είπε...

E, esy eisai o sport Billy! Tha ta vreis!

night blue είπε...

Kale, se vomvardisa me comments!!! Yo!!

Albert είπε...

2 φορές μέσα σε λίγες μέρες άκουσα pumpkins απο το μπλογκ σας. Το κόλλημα μου δεν κρύβεται υποθέτω. Εύγε αν και το sammer γράφεται summer κανονικά.:P

Sousou Delatroba είπε...

Αγαπητέ Άμμε,

Λίστα Γ-Άμμου...χμ... Μήπως παντρεύεστε τη φελάχα τη μικρούλα τη Γιουλαλάμ αυτό το καμμοκαίρι;

Προσκλητήρια στο φάξ,
Σουσού

Ανώνυμος είπε...

Είπα κι εγώ, 9 σχόλια; Τα 6 είναι της Vain!

Καλή μου, έτσι σε θέλω, πρόταση- πρόταση να μου τα γράφεις να φαίνονται πολλά! χι χι χι. Τέτοιο κορίτσι τώρα, που μου κάνει σεφτέ, δε θα ψάξω εγώ να του βάλω τις μουσικές που γουστάρει; Ε; Εεε;

Τίποτα, μετά από αυτά που διαβάζω στο μπλογκ σου, νιώθω πλήρως ανεπαρκής να σου απαντήσω -είναι κάπως σαν εσύ να μιλάς με πεταλούδες κι εγώ με τσιμεντόλιθους, καταλαβαίνεις!
Σε ευχαριστώ!
:)

Άμπερτ, αν δεν ήσουν εξίσου τεμπέλης μ' εμένα και έφτανες μέχρι τα υστερόγραφα, θα ήξερες ότι δεν είμαι τόσο ανορθόγραφος! ;Ρ

Αξιότιμη μανδάμ
πολλές οι νύφες στην έρημο πλην όμως ο Σαμμάνος καμακώνει καιρό τώρα μια μικρή Ινδιάνα Τσερόκι (τετράπορτη;) και αυτήν θα προτιμήσει, εκτός αν εσείς ως Σουσού έχετε άκρη για καμιά μοναχοκόρη της φυλής των Σιού(σιου)

Τα σεσέβη μου!

night blue είπε...

"Τίποτα, μετά από αυτά που διαβάζω στο μπλογκ σου, νιώθω πλήρως ανεπαρκής να σου απαντήσω -είναι κάπως σαν εσύ να μιλάς με πεταλούδες κι εγώ με τσιμεντόλιθους, καταλαβαίνεις!
Σε ευχαριστώ!
:)"
Den katalavaino.

Ανώνυμος είπε...

Vain Μου, τι έχουμε πάθει κΙ εκεί που μιλάμε μια χαρά χαλάει η γραμμή;

Το μήνυμα ήταν για το "τίποτα" -τον/ την blogger που γράφει πριν από εσένα στο σχόλια!

ΥΓ: Οι Parachute Man υπάρχουν μόνο στις δικτυακές μουσικές εγκυκλοπαίδειες, τα "ψαχτήρια"μου δε βρίσκουν τίποτα δικό τους, αλλά δεν πτοούμαι, θα σου βρω ΜΡ3 τους που Σαμμάνο να μη με λένε!