CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

12.10.07

ΚρυώσΑΜΜΕ λιγάκι! - Λίστα Άμμου 32

Something old… Στην "μεγάλη πομπή" ο Αλέξης Πανσέληνος περιγράφει καταπληκτικά μια σκηνή όπου το νεαρό ζευγάρι μόλις έχει κάνει έρωτα για τελευταία φορά, αλλά κανείς δεν το ξέρει ακόμα. Δεν υποψιάζονται ότι την επόμενη μέρα θα χωρίσουν κι έτσι κανείς τους δεν έχει δοθεί με ατόφιο πάθος σ' αυτή τη στιγμή, σα ήταν η τελευταία τους. Kids – There will be no next time

Something new… Moaners- I think I love you. Γρατζουνιστή κιθάρα, αγορίστικη φωνή, ενέργεια εφηβική, λίγο αίσθηση 60' s -δε θα το θυμάστε για μια ζωή αλλά είναι καλό για πρωινό ξύπνημα: έχει κάτι χουζούρικο μέσα στη βαβούρα του.

Something borrowed… Λοιπόν, για μέρες προσπαθώ να καταλάβω αν στην εισαγωγή του «Walcott» οι Vampire weekend κλέβουν την εισαγωγή από «Τα παιδιά του Πειραιά» ή απ' το "Δρόμο". Μια φορά κάποιου Μάνου τα κόκαλα τρίζουν, κι εγώ όποτε το ακούω θέλω να τραγουδήσω μια μείξη "θα ήθελα να έχω 1 και 2 και 3 λα λα λα λα λα" απλά να το πω λίγο πιο γρήγορα και πιο χαρωπά απ' ότι στο κανονικό άσμα(αν δε βλέπετε καμία ομοιότητα, δεν πάω καλά, ακούω φωνές...)!

Something blue… Josh Rouse – Sweetie. Εκτιμώ την καθαρότητα των προθέσεων και την τρυφερότητα του συμπαθέστατου Rouse, αλλά αν συνεχίσει να χρησιμοποιεί κάθε ωραίο τραγούδι του για να κάνει και μια πρόταση γάμου θα αρχίσω να αμφιβάλω για τη νοημοσύνη του

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη βάζεις ψεύτικες ημερομηνίες, δεν το ανέβασες χτες το ποστ, το ανέβασες σήμερα και μάλιστα αργά -και θα πω στον εργοδότη να σου κόψει το χτεσινό μεροκάματο λουφαδόρε, ε λουφαδόρε.

sot είπε...

Μικρό αλλά πολύ καλό το πρόγραμμα απόψε.
Για το Walcott είναι δύσκολο κανείς να πει σίγουρα από πού είναι κλεμμένο. Το βέβαιο είναι πως ο Χατζηδάκης έχει άμεση ή έμμεση συμμετοχή γιατί έχει επηρεάσει τη μουσική του Λοίζου. Πάντως αν κόψει κάποιος τα φωνητικά του "Δρόμου" θα του δώσει πολλές πιθανότητες.

Ανώνυμος είπε...

Τομ
έλειπα Σ-Κ και είχα ετοιμάσει το ποστ από Παρασκευή (εξ ου και η ημερομηνιά 12/ 10) με την προοπτική να το ανεβάσω από κάποιο ιντερνετ καφέ -αλλά τελικά δεν μπόρεσα και έτσι το ανέβασα Κυριακή βράδυ. Μαρτυριάρη!

sot
ευτυχώς σου μοιάζει κι εσένα -προς στιγμήν είχα αρχίσει πααγματικά να νιώθα Σαμμιώαννα της Λωραίνης!! :)

αμμος είπε...

Σαμμάνε μου, θέλω να ανεβάσω το απόγευμα ένα κείμενο για την ερημοποίηση, με αφορμή τη σημερινή κινητοποίηση των μπλόγκερ για το περιβάλλον. Επειδή θα θαφτεί η λίστα άμμου, θες να την ξανανεβάσεις μετά, αντιγράφοντας τα σχόλια που έχουν ήδη γίνει; Δε μπορώ να σκεφτώ κάποια καλύτερη λύση.

@τομ το μπάρμαν
Εδώ αγαπητέ μου είμαστε καλλιτεχνική κολλεκτίβα και χώρος εναλλακτικής πληροφόρησης, τον εργοδότη τον έχουμε απολύσει.

Ινδιάννα είπε...

Άμμε, ανέβασε το κείμενο!
Θέλω να θαφτώ
και το πιστό κοινό να με αναζητήσει
κάτω από την άμμο!!! :)

night blue είπε...

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Ωραίο το κομμάτι του Tom Barman. Άκου όνομα!! Πως είναι η φατσούλα με τα γουρλωμένα μάτια. Συγγνώμη των Kids δεν ήταν. (Τρίβω τα μάτια μου)

night blue είπε...

(Pantws na xereis, apexthanomai ti Mousxouri)

night blue είπε...

Egkrinontai kai oi Moaners me tis moaning, parafwnes wraies kithares tous.
H fwni aytinis kati metaxy Debbie Harry, Nancy Sinatra, Siouxsie klp

night blue είπε...

Kaloi kai oi Vampirw Weekend.
Kale pou ta vriskeis ayta?
Ma ti eisai? H ΔΟΜΗ είσαι??

night blue είπε...

wpa, na kai o Xatzidakis sti melwdia tou-megali ellada!

night blue είπε...

a, nai kai o tom the barman-kala to skeftika oti ypirxe blogger episkeptis sto blog sou me ayto to onoma

night blue είπε...

Ennow oti sto Winamp anti na grafei Kids grafei Tom Barman...

night blue είπε...

Gia ton rouse tha sou pw alli stigmi-got to go, darling

Ινδιάννα είπε...

vain
Tom Barman γράφει διότι περιέχεται στο soundtrack του any way the wind blows, ταινία του Tom Barman που -χωρίς να θέλω να μειώσω τον επισκέπτη μας Tom the Barman- δε νομίζω να μας κάνει ποτέ την τιμή να μας επισκεφθεί στο blog μας -εκτός αναποφασίσουμε να εκπέμπουμε και στην φλαμανδική διάλεκτο!
ΥΓ. Κι εμένα μου τη σπάει η Μούσχουρη -βασικά μου τη σπάει η προφορά όχι η φωνή της.

night blue είπε...

MOU TI SPAEI KAI H XWRISTRA KAI TA GYALIA TIS

Ανώνυμος είπε...

Όντως το walcott μοιάζει με την εισαγωγή του "δρόμου" (εντάξει, δεν παίζεσαι στις ανακαλύψεις κουλών κλεψιμέικων)!
ΥΓ. Μπορεί να μην είμαι ο Τομ Μπάρμαν αλλά μην ξεχνάτε ότι είμαι ο Τομ Ο Μπάρμαν -και σας συμφέρει να τα έχετε καλά μαζί μου, αν θέλετε να τα πίνετε οικονομικά!

Ινδιάννα είπε...

tom
ανήκεις στα επαγγέλματα που σεβόμαστε και αγαπάμε -αν μας έλεγες και σε ποιο μπαρ δουλεύεις θα ήταν καλύτερα ("θα ήθελα να έχω μια και δυο και τρεις τεκίλες στη σειρά" -πάει με τη μουσική των Παιδιών του Πειραιά)!

Ανώνυμος είπε...

Xaxaxaxa!
Sammane, teleio :-p

Ινδιάννα είπε...

the bar
θα στο κόψω εγώ το γέλιο!!!
:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Ανώνυμος είπε...

Xeeeeexeeeexeeexexeexeexe!...
(megalytero gelio :-)

Kalimeres!

De me les, kale sammane, ekeino to ksaderfaki tou POP pou mou eleges, einai anoixto ka8e mera? An paei kaneis Paraskeyi, as poume, 8a vrei ton kyrio Xristoforo ekei? Episis, pos 8a to entopisei? Paralia vrisketai?

Sousou Delatroba είπε...

Αγαπητέ κύριε Σαμμάνε,

Ο κυρ Σωσώκος μου χει πάρει τα αυτιά με σας. Βάζει τα τραγούδια σας τέρμα για να μου κάνει συνεδρία. Ψυχοθεραπεία το αποκάλεσε ουάνς.

Μάλλον σας αγαπά,
Σουσού

Ινδιάννα είπε...

the bar
το lemon είναι στα στενά κάπου πίσω απ' τα ΚΤΕΛ (;), Παρασκευοσάββατα είναι εναλλάξ Χριστόφορος -Κώστας (δεν ξέρω ποια μέρα είναι ποιος). Αν καίγεσαι να μάθεις διευθυνση μπες απ' το προφίλ μου στο μέιλ μου να σου δώσω κι ένα τηλέφωνο να μάθεις περισσότερα!

Αγαπητή Σουσού
η αγάπη είναι στον αέρα -τι να κάνουμε, να του πούμε να μην αναπνέει του ανθρώπου; Από εκεί και πέρα με τις μουσικές μου μάλλον για τοκετό σας ετοιμάζει και όχι για ψυχοθεραπεία αφού οι επιλογές μου ακούγονται συνήθως σαν τις κραυγές της γέννας! Με τις υγείες σας!
Σαμμάνος
:)

Ανώνυμος είπε...

Many thanks, sammane mou sammane mou, me ta mparovia sou.
Rotiksa perissotero apo periergeia mpas kai kaname kamia volta apo kei, alla mallon complicated mou akougetai opote asto. Ki epeita, den exo kai tosa 8arrita pia me ta paidia, oste na tous paro kai tilefono, ok.
Se eyxaristo pantos kai gia tin pliroforia kai gia tin pro8ymia sou na me xoseis va8ytera ston alkoolismo (to ektimo deontos :-) akolou8ontas ta ypox8onia enstikta mou (e loipon nai, ta dika mou vasika enstikta aforoun tin tekila, einai sovaro giatre?... Gia ka8ara geysignostikous logous, mi nomisete...).

Koukles oi mousikes sou :-)

Achilleas είπε...

Το Walcott δεν θυμίζει παραπάνω το «Βαλς των χαμένων ονείρων» του Χατζιδάκη παρά «Τα παιδιά του Πειραιά» ή απ' το "Δρόμο";