CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

24.4.08

Ο Απόστολος και το σούβλισμα του αμνού

Πριν ένα μήνα περίπου ο George Le Nonce κάλεσε τον Άμμο σε ένα παιχνίδι, επινόησης του Infesto, όπου ζητούσαν να περιγράψει τη σχέση του με πέντε αμαρτίες που αναφέρονται στο Πηδάλιον της Ορθοδόξου Πίστεως και συγκεκριμένα τον αυνανισμό, την ομοφυλοφιλία, τη μοιχεία, την αιμομιξία και την πορνεία.Είχαμε πει με τον Άμμο να μοιράσουμε αμαρτίες και να γράψουμε κείμενα χωρίς ευθείες αναφορές, που κανείς να μην ξέρει ποιο ανήκει σ’ εμένα και ποιο σε αυτόν. Αλλά μιας και δε μπορώ να γράψω κατά παραγγελία δεν κατάφερα να ανταπεξέλθω εγκαίρως. Δεδομένου ότι το θέμα είναι θρησκευτικό –και άρα επίκαιρο μέρες που είναι- θα παίξω το παιχνίδι σήμερα...

Ο αδερφός μου μπήκε στο δωμάτιο και με βρήκε μπρούμυτα στο κρεβάτι. Κοκάλωσα εκεί που ήμουν και προσποιήθηκα την κοιμισμένη. Σταμάτησα σχεδόν να αναπνέω αλλά το κόλπο δεν έπιασε. Έσκυψε δίπλα μου στο στρώμα και μου ψιθύρισε στο αφτί.
«Τι κάνεις με το χεράκι σου εκεί»;
Δεν κουνήθηκα. Δεν μίλησα. Και τότε εκείνος είπε «η μικρή Τζένυ κάνει την κοιμισμένη. Αλλά η μικρή Τζένυ δεν ξέρει ότι είναι κακό, πολύ κακό να χαϊδεύουμε τον εαυτούλη μας; Τι θα γίνει αν το μάθει ο μπαμπάς ή η καημένη η μανούλα μας»
;
«Είσαι πολύ μαλάκας» είπα τότε και ανοίγοντας τα μάτια τον κοίταξα.
«Εγώ; Εσένα πιάσαμε στο κρεβατάκι σου με το χεράκι στο βρακάκι σου, ποιος είναι ο μαλάκας»;
«Άντε ρε» κι έκανα να σηκωθώ.
Ο Αποστόλης όμως άπλωσε το μπράτσο του σαν μπάρα και με σταμάτησε.
«Δεν είναι καλό να είσαι εγωίστρια, το ξέρεις αυτό»;
Τον κοίταξα με μισόκλειστα μάτια γεμάτα μίσος. Πάλι λεφτά θα ζήταγε για να μη μαρτυρήσει το βλαμμένο. Πάλι θα μου βούταγε λεφτά απ’ τον κουμπαρά για ηλίθια techno- freak gadgets ή για παλαβά βιβλία παραγγελίες μέσω internet ή για να αγοράσει ταίρι στο Jack Skeleton σκουλαρίκι του –ίσως μια Corpse Bride;
Αλλά ο Αποστόλης συνέχισε να με κοιτάει στα μάτια, με τα γαλάζια αθώα ματάκια του πίσω από τα στρογγυλά geek γυαλά
κια του, χωρίς να ζητάει κάτι, λέγοντας μόνο «κακή εγωίστρια μονοφαγού Τζένη, κακή μικρή εγωίστρια».
«Το μολύβι μου φοράς στα μάτια»; Τον ρώτησα εγώ όσο τον έβλεπα να πλησιάζει κατά πάνω μου».
«Ναι, μου πάει»;
«Είσαι σαν gay- Σπιρτούλης»!
Και ο Αποστόλης έκατσε πάνω μου βγάζοντας τα γυαλιά του και κολλώντας τη μούρη του στη δική μου. Με πιάσανε τα γέλια αλλά δε μπορούσα να γελάσω καλά, μου είχε πλακώσει το θώρακα.
«Μη ρε βλάκα, ξεκαβάλα, θα σκάσω» μα εκείνος μου έπιασε τα χέρια κι εγώ για πρώτη φορά πρόσεξα πόσο βαθύ σκούρο μπλε χρώμα έχουν τα μάτια του αδερφού μου.
«Θα τιμωρηθείς που είσαι τόσο εγωίστρια και δεν παίζεις στο παιχνίδι σου τα άλλα παιδάκια»;
«Τι»; Γέλασα εγώ.
«Αυτό που σου λέω. Γύρνα μπρούμυτα»!
«Τι λες μωρέ»
«Γύρνα και μην τολμήσεις να φωνάξεις τη μαμά γιατί θα σου γεμίζω ιούς το pc, κατάλαβες»
! είπε και μου έστριψε το χέρι.
«Αου, άου! Ηλίθιο! Πονάω»!
«Το ξέρω! Γύρνα λοιπόν».
Γύρισα μπρούμυτα και μου είπε να βάλω το χέρι μου εκεί ακριβώς που το είχα πριν. «Δεν έχεις δικαίωμα να μου φέρεσαι σαν...» πήγα να πω, αλλά μου πίεσε το πρόσωπο στο μαξιλάρι. «Θα είσαι καλό και υπάκουο κορίτσι, ναι; Βάλε το χεράκι σου εκεί που πρέπει»!
Ήμουν 15 χρονών και ο Αποστόλης 17μισό. Τον άφηναν να βγαίνει, του είχαν εμπιστοσύνη, είχε και κορίτσια –όλο τις βοήθαγε με τους υπολογιστές, δε
μπορεί, κάποια θα του καθόταν. Αν μου άρεσε ο Αποστόλης; Ως άντρας; Δεν ξέρω. Μα δεν ήταν άντρας. Ήταν ένα ψηλό γαλανομάτικο αγόρι με γυαλάκια και τόσο σπαστικά έξυπνος που ήθελα να τον βαρέσω. Δεν είχα σκεφτεί να του κάνω κάτι άλλο ποτέ. Μόνο να τον βαρέσω! Ως εκείνο το απόγευμα. Που έσκυψε στο αφτί μου και μου είπε ...
«Συνέχισε εσύ να παίζεις σαν ένα μικρό εγωιστικό κοριτσάκι και θα σου δείξω τι χάνεις με το να μην κάνεις παρέα τα αγοράκια».
Και μου τράβηξε απαλά κάτω τη φόρμα. Και το κιλοτάκι. Κι όπως έγειρε πάνω μου έβαλε το χέρι του μπροστά στο στόμα μου. Και θυμάμαι του δάγκωσα τα δάχτυλα. Για να μην φωνάξω.
«Πώς είναι να ακουμπάς και κάποιον άλλο με τα δαχτυλάκια σου την ώρα που το χαϊδεύεις; Ε; Για πες μου, πώς είναι
να σε σουβλίζουν σαν μικρό αρνάκι στον ρομαντικό σου λιβάδι»;
Ένιωθα το σκουλαρίκι του, τον μικρό Jack Skeleton να γαργαλάει το αφτί μου και θυμάμαι δε μπορούσα να πω λέξη. Από ντροπή. Ή έκπληξη. Ή ηδονή. Μάλλον όλα μαζί. Θυμάμαι ότι παρότι ήμουν μπρούμυτα κι έβλεπα μόνο το κεφαλάρι του κρεβατιού μου, εγώ μπροστά μου έβλεπα ξανά και ξανά τα μπλε μάτια του, βαμμένα με το μολύβι μου γύρω γύρω και ήταν σα να μην τα είχα ξαναδεί ποτέ και ήθελα να βάλω τα κλάματα γιατί εγώ ήθελα να με κρατάει αγκαλιά και να μου λέει γλυκόλογα κι εκείνος μόνο «το σκεφτόταν το πουτανάκι ότι θα έρθει η στιγμή να το γεμίσουν; Το σκεφτόσουν πουτανάκι, πες μου; Σ’ αρέσει που σε γεμίζω;». Κι εγώ ήθελα να βάλω τα κλάματα κι έβλεπα τα σκούρα μπλε μάτια του μπροστά μου και έπαιρνα ανάσες και δεν ήξερα τι να αισθανθώ. Δεν ήξερα.

Το βράδυ
στο τραπέζι δεν είχα όρεξη και ο Αποστόλης έφτασε αργοπορημένος απ’ τη βόλτα με το μηχανάκι με τους φίλους του. Ούτε την επομένη είχα όρεξη, ούτε τη μεθεπομένη και δεν ήθελα να βγω απ’ το δωμάτιο. Και η μαμά μου έστειλε το φαγητό με τον Απόστολο, μήπως με καταφέρει να φάω κάτι. Μπήκε και με βρήκε στο σκοτάδι, άυπνη τρεις μέρες. Τα μάτια του ήταν πάλι διαφορετικά. Ήταν πάλι σκούρα μπλε.
«Τα μάτια σου κανονικά είναι γαλάζια, αυτά τα μάτια που φοράς όταν μπαίνεις εδώ δεν είναι τα δικά σου, όταν μπαίνεις εδώ δεν ξέρω ποιος είσαι» του είπα και τον έσπρωξα όταν πήγε να πλησιάσει.
«Τα δικά σου μάτια πάλι είναι πάντα καστανά και το δέρμα σου έχει γεύση από κάστανο και όταν μπαίνω εδώ θέλω να σε πάρω με χίλιους τρόπους μέχρι να νιώσω κάθε μυ και κόκαλο μέσα στο κορμάκι σου».

Έρευνες λένε πως το 15% των κοριτσιών και το 10% των αγοριών παίζουν σεξουαλικά παιχνίδια με τα αδέρφια τους –αυτό μεταφράζεται σε επίδ
ειξη γεννητικών οργάνων και χαδάκια, όχι επαφή. Εμείς δεν ήμασταν σε αυτή τη στατιστική. Ερχόταν στο δωμάτιό μου για καιρό. Αν και όχι πολύ συχνά. Με τα σκούρα μπλε μάτια του. Και μόνο την ημέρα που έφυγε για το Μεταπτυχιακό στην Αγγλία μου άφησε στο κομοδίνο αυτό.

Και ήξερα ότι η παιδική ηλικία πέρασε. Μεγαλώσαμε. Και δεν θα τον ξαναδώ. Έτσι.

32 σχόλια:

Ινδιάννα είπε...

Για να προλάβω ερωτήσεις: δεν εχω αδερφό καρδιά μου!

Ανώνυμος είπε...

"there are no answers, the are choices" - "Solaris".
Άσχετο αλλά ήταν το μόνο σχόλιο που μου ρθε να κάνω!

Ινδιάννα είπε...

Καταλαβαίνω, το σοκ ήταν μεγάλο- χα χα!
Solaris: από βίβλιο Στανισλαβ Λεμ, από σενάριο Ταρκοφσκι ή από Σόντεμπεργκ;

Ανώνυμος είπε...

Σᾶς εὐχαριστῶ γιὰ τὴν τεθλασμένη συμμετοχή, ἀγαπητὴ Ἰνδιάννα. Μοῦ ἀρέσει.

Ανώνυμος είπε...

Και γαμώ τις σέξυ ιστορίες! Σπάστηκα που ήταν αδέρφια, θα μπορούσε να περιγράφεται ένας καταιγιστικός έρωτας! Από μια άποψη μπορεί και να ήταν τελικά, παρόλη την παρέκκλιση. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, θα έλεγα -κι εδώ η φράση-κλισέ νομίζω πως κολάει απόλυτα.

Γράφεις απίστευτα, ποτέ δεν θα σταματήσω να στο λέω! Κάθε σου κείμενο και μια νέα εμπειρία. Κανονικά! :-)

Ανώνυμος είπε...

είσαι απίστευτη,
δεν ξέρω τι να φανταστώ για σενα,
μου φαίνεται θα χρειαστούν πολλά χρόνια να σε ανακαλύψω,

hawk eyed

Ινδιάννα είπε...

lenonce
σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και που μου δώσατε την ευκαιρία να παίξω. Νομίζω ότι το κείμενο δεν είναι του στυλ σας, αλλά χαίρομαι που η ευγένεια φάνηκε δυνατότερη τη ειλικρίνειάς σας! ;)

theorema
αμάν με καλά σου λόγια, και δε λέω να συνηθίσω: ακόμα κοκκινίζω! χα χα...

Συνήθως πρωτα ζεις κάτι και μετά το γράφεις, εμείς εδώ πρώτα τα γράφουμε και μετά (διαβάζοντας τα) τα ζούμε! Είμαι βολεψάκιας, θελω εμπειρίες χωρίς να κουνήσω απ' την καρέκλα!

hawk eyed
συνέχισε να πετάς πάνω από τον Αμμαζόνιο
με το γερακίσιο βλέμμα σου
όλο και κάτι θα ανακαλύπτεις κάθε φορά!

Unknown είπε...

Ta synaisthimata mou kai oi skepseis mou einai mperdemena.
Pantws ayto pou perigrafike viasmos den einai kai malista kai apo tin pisw porta se ena koritsaki 15 xronwn?

Unknown είπε...

H Vain eimoun. Sorry.

Unknown είπε...

ki ena agori 17 xronwn mporei na einai toso wrimo sexoualika alla kai parallila toso dieftharmeno?

Ινδιάννα είπε...

era
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
να είσαι πάντα χαρούμενη
και ξεχωριστή και ζεστή και διεισδυτική και ... και.. και...
χιλιάδες "και", άντε, σταματάω τη διαφήμισή σου!
Να τα χιλιάσεις!!!

vain
ε, ε, είπαμε παρεκλίσεις αλλά μην το παρακάνουμε! χε χε
Δεν είπα εγώ τίποτα για πίσω πόρτα!
Τουλάχιστον δεν υπονόησα κάτι τέτοιο -το τι κάνανε βέβαια μόνο αυτοί το ξέρουν!

Τώρα, περί ηλικίας του νεαρού, επί τούτου έβαλα ότι είναι σπασίκλας και όλη μέρα στο ίντερνετ, γιατί νομίζω ότι αυτοί οι έφηβοι έχουν μεγάλο φόβο με την πραγματική, ανθρώπινη επαφή, το παίζουν μάγκες πίσω από την ασπίδα ψευδώνυμων στα chat αλλά δεν τολμούν να είναι αληθινοί με άλλους σε ρεαλιστικές συνθήκες. Οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν λογικό κάποιο αγόρι τελικά να βγάλει τον ερωτισμό του στο μόνο θηλυκό που τον ελκεί, που τον ξέρει και τον αποδέχεται, τον αγαπά και βρισκεται και σε οικείο περιβάλλον: την αδερφή του.
Τώρα αυτή γιατί του έκατσε; Φαντάζομαι στην αρχή ήταν κάτι σαν "βιασμός" -όπως το λες. Αλλά επειδή οι άνθρωποι είναι αλλόκοτα πλάσματα, παθαίνουν σύνδρομο της Στοκχόλμης -ερωτεύονται του καταπιεστές τους (απαγωγείς, βιαστές κλπ). Τον ερωτεύτηκε νομίζω μετά.
Τέλος πάντων, είμαι άχρηστη, ακόμα και όταν θέλω να γράψω για ερωτικές παρεκλίσεις πάλι στα συναισθηματικά και τα αγαπησιάρικα το γυρνάω!

Unknown είπε...

Pantws einai polu kalogrammeno. Bravo

Unknown είπε...

Kai kinky-ly sexy kai ligo sunaisthimatiko opws to les alla re gmt, min parexigitheis, nomizw oti me ton Papakaliati tha kanate papades. Kai einai kai kouklos.

Unknown είπε...

Esy tha epairnes tis istories tou kai tha tous edines vathos. Kai tha elynes kai to viwtiko sou provlima kai tha eisoun peristoixismeni apo koyklous: Loulis klp klp

Unknown είπε...

tha ithela na grapseis mia erwtiki istoria gia mena kai na exei kai mousiki. Thelw na yparxei kapou kai Brett Anderson eite san Tears, eite san Suede eite monos tou.

Ινδιάννα είπε...

era
παραγγελία! Ωραία!!
Καιρό είχαμε να μου κάνεις μια!
Δώσε ένα στίγμα εκτός της μουσικής όμως -πώς το θες το στόρυ κλπ!

ΥΓ. Κοίτα να δεις, αν είναι να σώσουμε την καριέρα του Παπακαλιάτη, άντε μέρες που είναι να κάνουμε το ψυχικό! Το θέμα είναι ο Παπακαλιάτης το ξέρει; χα χα χα! ;ΡΡΡΡ

Unknown είπε...

to afinw se sena-ase to enstikto sou eleythero

Ινδιάννα είπε...

era
άσε, μην απαντάς, θα έχεις έκπληξη για την ιστορία (κι εγω θα έχω γιατί μέχρι στιγμής μόνο τη μουσική βρήκα! Θα έχεις δυο- τρια brett anderson και strangelove, i am kloot, Damian rice, travis κλπ, με έπιασε το αγγλικό μου! ;)

Ανώνυμος είπε...

Βάλε στην ιστορία suede απ' τα sci fi lullabies και κάνε μια sci fi ερωτική ιστορία σαν το solaris! Του Σοντενμπεργκ! :)

Ινδιάννα είπε...

Τομ
A, η παραγγελία είναι της κυρίας και να κάτσεις κάτω εσύ! Γιατί απ' τον Παπακαλιάτη στον Σόντεμπεργκ, την "παραγγελιά" του Τάσιου θα γυρίσουμε στο τέλος!
ΥΓ. Σε ρώτησα γιατί ούτε εγώ έχω δει του Ταρκόφσκι, αλλά όταν είδα του Σοντενμπεργκ είχα ενθουσιαστεί και ήθελα να διαβάσω το βιβλίο μετά.

night blue είπε...

Mi valeis Demian Rice oute Travis. Ola ta alla pantws dekta.

night blue είπε...

i mallon den xerw-kane o,ti thes-sou exw empistosyni

Ινδιάννα είπε...

vain
χμ, ΟΚ, απλά μόνο με suede και tears, ουφ, θα γίνει πολύ χαζοχαρουμενο ποστ! Απ' την άλλη δεν είναι κακή και λίγη χαρά ε; :)

Agobooks είπε...

Σου εύχομαι από καρδιάς ,Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα, υγεία και ψυχική ηρεμία!

sot είπε...

Έτσι αρχίζι η ιστορία της Τζένυ...
Δεν άφησες την ευκαιρία να πλάσεις μια καινούρια ηρωίδα. :)

Ινδιάννα είπε...

n. ago
χρονια πολλά και καλή Ανάσταση φίλε μου! :)

Sot
για ηρωίδα δεν το είχα σκεφτεί, αλλά το "κάστρο" της έπεσε μετά από μάχη, ηρωικά! ;)

red&black είπε...

αυτη τη μερα περιμενουμε,
λιγος χρονος εμεινε,

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ινδιάννα είπε...

red & black
δε μπορώ άλλο
απ' τη Μ. Πέμπτη που κάναμε τα γλυκά
μου έχουν σπάσει τη μύτη οι μυρωδιές στην κουζίνα
μετράω ώρες για την ανάσταη του σαρκοβόρου κτήνους μέσα μου!

Καλό Πάσχα και σ' εσένα!

night blue είπε...

Me Suede kai Tears tha einai xazozaroumeno????????????

Ινδιάννα είπε...

vain
βγήκε ατμοσφαιρικό, τρυφερό και ευαίσθητο, με υπόκωφο ερωτισμό- όπως το σκέφτηκα είναι σαν shakespeare reloaded ένα πράγμα, κάτι μεταξύ Ρωμαίου και Ιουλιέτας και Όνειρου Θερινής Νυκτός αλλά σε αστικό τοπίο του 21ου αιώνα! Υπερπαραγωγή σου λέω! :)

αμμος είπε...

Πραγματικά καλογραμμένο και έξω από κάποιες συνήθειες του ύφους σου. Μπράβο βρε!

Ινδιάννα είπε...

Αμμουδι
ευχαριστώ βρε! Αυριο να με δεις, θα γελάσει κάθε πικραμένος. Θα ανεβάσω βουκολικό δράμα! :)