CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

27.6.08

Με τον τρόπο της Ινδιάννας: Αλλόκοτα Συμβάντα

[Η Ινδιάννα έγινε Εσκιμώα και αυτή τη στιγμή κάνει διακοπές στη Λαπωνία. Αναγνωρίζοντας τη συμβολή της σε αυτό το μπλογκ αποφάσισα να μιμηθώ τα ύφη της σε μια σειρά από ιστορίες, για όλο το διάστημα που θα λείπει. Άμμος]

(Αν και τα πρόσωπα είναι υπαρκτά, μία μόνο από τις δύο ιστορίες είναι αληθινή.)

Η Ελεωνόρα, παλιά φίλη, παχύσαρκη, σεξομανής και με παθολογική αγάπη για τις γάτες, κάποια στιγμή αποφάσισε ότι έχει διερευνήσει αρκετά την ετεροφυλόφιλή της πλευρά. Κατά την πρώτη όμως περιπλάνηση σε λεσβιακά και γκέι μπαρ της Αθήνας, κατάφερε να γνωρίσει όχι γυναίκα, αλλά έναν ψηλό και γυμνασμένο άντρα, τον Αργύρη, με αραιά δόντια, τεράστιο πέος και όπως φάνηκε στην πορεία, αρσενική πόρνη στο επάγγελμα. Η Ελεωνόρα πάντα εκτιμούσε το μεγάλο μέγεθος στους άντρες και έτσι άφησε κατά μέρος τους προβληματισμούς που της έθεσα για τα δόντια του Αργύρη, το επάγγελμά του, το σταθερό γκόμενό του - αρχισυντάκτη μιας κυριακάτικης εφημερίδας, όπως και το ότι ο Αργύρης ήταν παντρεμένος με παιδί. Όταν μάλιστα ο σπιτονοικοκύρης τους έκανε έξωση, η Ελεωνόρα προθυμοποιήθηκε να φιλοξενήσει την οικογένεια προσωρινά, σκεπτόμενη ότι η καλή της πράξη θα μπορούσε ωραιότατα να συνδυαστεί με ακατάσχετο σεξ από τον Αργύρη. Ο ίδιος όμως αποδείχτηκε εξίσου σεξομανής με την Ελεωνόρα καθώς ο πρώτος λογαριασμός τηλεφώνου ήταν υπέρογκος, γεμάτος με τηλεφωνήματα σε ροζ γραμμές 090. Η Ελεωνόρα ζήτησε από την οικογένεια να φύγει σύντομα από το σπίτι, αυτοί αρνήθηκαν λέγοντας ότι δεν είχαν καμία σχέση με τα ροζ τηλέφωνα αλλά και πουθενά να πάνε, κι έτσι επενέβη αναγκαστικά η αστυνομία. Τελευταία φορά που είδα την Ελεωνόρα, πριν χρόνια, ήταν σχεδόν αποκλειστικά λεσβία.

Η Φωτούλα, παλιά συμφοιτήτρια, λιπόσαρκη, παρθένα και πιστή χριστιανή, με ερωτεύτηκε σχεδόν την ίδια μέρα που με γνώρισε, αισθανόμενη ότι είχε βρει επιτέλους έναν άντρα που να συνδυάζει εξωτερική εμφάνιση με υψηλή ευαισθησία. Δυστυχώς από τη μεριά μου ο μόνος τύπος γυναίκας που δε μου αρέσει σχεδόν ποτέ είναι οι υπερβολικά αδύνατες, ενώ έχω και χαμηλό ενδιαφέρον για τις θρησκείες, οπότε η σχέση μας από την αρχή κατευθύνθηκε προς τη φιλία, (ή τον πλατωνικό έρωτα σύμφωνα με τη Φωτούλα). Η συχνή επαφή μου τη Φωτούλα την ωφέλησε ή τη διέφθειρε, ανάλογα με τη σκοπιά που θα το δει κανείς: σιγά σιγά είδε με κριτικό μάτι τις θρησκευτικές εμμονές της, άρχισε να βγαίνει έξω τα βράδια, να βάφεται, ενώ ο συνδυασμός γυμναστηρίου με εξόδους σε ταβέρνες γρήγορα της έδωσαν τις καμπύλες που της έλειπαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η μετατόπιση αυτή ήταν όμως και ιδεολογική, όλο και συχνότερα την ενδιέφερε να συζητήσει για μόδα, γκόμενους και σεξ, όλο και λιγότερο για τα συναισθήματά της, την επιστήμη και την πολιτική. Άλλαξαν οι παρέες μας, χαθήκαμε και κάποια στιγμή έμαθα ότι είχε πάει για μεταπτυχιακά στο Λονδίνο, όπου γνώρισε το γιο ενός Κύπριου εφοπλιστή και ετοιμάζονταν να παντρευτούν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδες Άμμε μου τι παθαίνει κανείς άμα δυσκολεύει τη ζωή μιας Φωτούλας? Μάλλον έγινες η αιτία για να δει το φως το αληθινό, η κοπελίτσα.
Από αυτή την άποψη, τουλάχιστον, θα πρέπει να σκέφτεσαι την ιστορία με καμάρι ;-)

Ινδιάννα είπε...

KI EGW, KI EGW THN DEYTERH PSIFIZW!!! AN KAI EXW MIA EFESH STOYW PSILOUS ME PLOUSIA TA ELEH, POU SYNHTHWS EINAI TOSO APARADEKTOI STIS SXESEIS OPOTE LES NA GINEIS LESVIA -XA XA!!
FILIA APO TO BARDUFOS -EXOUME 6 BATHMOUS KAI XIONONERO!- KAI SHMERA FEYGOYME GIA TROPIKH ZESTH STA NHSIA LOFOTEN (8 BATHMOI!!! XA XA)

AMMOUDI THANX FOR BACKING UP MY THURSDAYS!!! NICE JOB -IT IS WRITTEN ON MY STYLE ACTUALLY!!!
PAGWMENA FILIA!!!

P.S: I LL BE BACK WITH INDIEANNALOG LATE AT SUNDAY EVENING!!

αμμος είπε...

Παιδιά, θα δώσω τη λύση του αινίγματος αύριο, οπότε θα απαντήσω και συγκεκριμένα στα σχόλιά σας.

Ινδιάννα, αν τύχει να ξαναμπείς στο μπλογκ σήμερα σου αντιγράφω ένα σχετικό ποίημα του Καββαδία:

Ο πιλότος Nagel
Ο Νάγκαλ Χάρμπορ, Νορβηγός πιλότος στο Κολόμπο,/ άμα έδινε κανονική πορεία στα καράβια/ που φεύγαν για άγνωστους και μακρινούς λιμένες,/
κατέβαινε στη βάρκα του βαρύς, συλλογισμένος,/ καπνίζοντας ένα παλιό χωμάτινο τσιμπούκι,/ και σε μια γλώσσα βορινή σιγά μονολογώντας/ έφευγε μόλις χάνονταν ολότελα τα πλοία.

Ο Νάγκελ Χάρμπορ, πλοίαρχος σε φορτηγά καράβια,/ αφού τον κόσμο γύρισεν ολόκληρο, μια μέρα/ κουράστηκε κι απόμεινε πιλότος στο Κολόμπο./ Μα πάντα συλλογιζόταν τη μακρινή του χώρα/ και τα νησιά που 'ναι γεμάτα θρύλους, τα Λοφούτεν./ Όμως μια μέρα επέθανε στην πιλοτίνα μέσα/ Ξάφνου σαν ξεπροβόδισεν το Steamer Tank « Fjord Folden »/ όπου έφευγε καπνίζοντας για τα νησιά Λοφούτεν...

αμμος είπε...

Θεωρήμα και Ινδιάννα πέσατε έξω :-) Μόνο η πρώτη ιστορία είναι η αληθινή, από την αρχή ως το τέλος. Στη δεύτερη ακριβής είναι μόνο μιάμιση σειρά, στην περιγραφή της Φωτούλας και στο ότι βρέθηκε για μεταπτυχιακά στην Αγγλία.

Καλή μου Θεωρήμα, πολύ φοβάμαι ότι περισσότερο μπερδεύω τις σχέσεις μου παρά τους επιτρέπω να δουν το φως το αληθινό. Αποτελώ πάντως ευχάριστο χάος από ό,τι μου λένε :-)

Ινδιάννα μου πολύ φοβάμαι ότι οι απαράδεκτοι τρόποι συναντιούνται σε όλα τα μεγέθη αντρών, ψηλό - κοντό, μεγάλο - μικρό κτλ. Τουλάχιστον στην εκδοχή ψηλό - μεγάλο έχεις και με κάτι να παρηγοριέσαι :-D Πώς πέρασες στα Λοφούτεν;

Ινδιάννα είπε...

PERASAME WRAIA- POLYS BACALIAROS ADERFAKI MOU- XA XA. XWRIS PLAKA HTAN ARISTOURGIMATIKA, ENA POIHMA, THA SOU DEIKSW PHOTOS KAI THA TRELATHEIS!!! EYTYXWS EIXE KAI HLIOFANEIA OPOTE KATAFERAME NA DOUME HLIO MESONYKTIOY ALLA MIAS KAI TA LOFOTEN EINAI MIA PIO PSILA KAI APO TIN ISLANDIA -STO YPSOS TIA ALASKA ANALOGIKA, EIXE POLIKO PSYXOS! P.S.DIAVASA TO POIHMA TOY KAVADIA DYNATA KAI O NORVHGOS SIZIGOS THS MARIAS EDW KATAXARHKE -XE XE! FILIA POLLA KAI THA TA POUME SYNTOMA KI APO KONTA!

Fight Back είπε...

τι βιαζεστε ρε γαμωτη μου να αποκαλυψετε την αληθινη ιστορια?
δε ξερετε οτι διαβαζω με καθυστερηση 10-15 ημερων?

τωρα εγω τι αστειακια με τη φωτουλα και τα υπερμεγεθη πεη να κανω?

αμμε μου αρεσε το "είχε βρει επιτέλους έναν άντρα που να συνδυάζει εξωτερική εμφάνιση με υψηλή ευαισθησία"

ψωναρα!

αμμος είπε...

Άντε ξεκουνήσου να έρθεις από τα μέρη μας, οι επόμενες μέρες θα είναι τίγκα σε φτηνά ή δωρεάν λάιβ και κάποια στάνταρ θα σε ενδιαφέρουν.

Αγαπητέ φαητμπάκ, κατά πρώτον ομολογώ πως δεν σε είχα στο νου μου όταν αποκάλυπτα την αλήθεια των ιστορίων. Δεσμεύομαι ότι την επόμενη φορά που θα γράψω τέτοια ιστορία, θα περιμένω να αφήσεις σχόλιο για να αποκαλύψω την αλήθεια.
Κατά δεύτερον, νομίζω ότι αστεία με υπερμεγέθη πέη μπορείς να κάνεις εύκολα, είτε αν το έχεις, είτε αν το χαίρεσαι. Επειδή δεν ανήκω σε καμία από τις δύο κατηγορίες, δυσκλεύομαι να σε συμβουλέψω κάτι συγκεκριμένο.
Κατά τρίτον, πέρασαν φευ οι εποχές που πλήθος σχολιαστών πλημμύριζε το μπλογκ αυτό, παρομοιάζοντας με το Μπουκόφσκι, τον Πόε, ακόμη και με το Ντοστογιέφσκι. Ήταν δύσκολη η πτώση από τα ψηλά στα χαμηλά, σκέφτηκα όμως πολύ και πολλά το προηγούμενο διάστημα, ώστε να κατακτήσω μια κάποια σεμνότητα, μια μικρή αίσθηση πραγματικότητας για το άτομο μου. Έχεις δίκιο λοιπόν, είμαι ψωνάρα.