CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2.6.08

αΠΟΠού σε ξέρω? - indieannalog set 29

Τρία χρόνια πριν στο ΡΟΡ ένας τύπος πλησιάζει και ο Θοδωρής μου λέει «α, είναι ο φίλος μου ο Ευριπίδης, μένει στη Βαρκελώνη και ετοιμάζει δίσκο, θέλουμε να κάνει κι ένα live με το πιάνο του". Το live- αν θυμάμαι- πήγε εξαιρετικά και ο δίσκος του επίσης! Evripidis & his tragedies: It' June again.

Πριν τρεις μήνες είδα για πρώτη φορά live τον Larry Gus. Ήταν ασύλληπτα ξεσηκωτικός και, το πιο εντυπωσιακό, ήταν «ανθρώπινος»: έφτιαχνε τους ήχους του επιτόπου, πάνω στη σκηνή- όχι laptop, όχι έτοιμα samples και λούπες κονσέρβα. Λίγο πριν βγει στη σκηνή πάνω-κάτω έτρεχε ο Νίκος (dj του ΡΟΡ!) και άκουσα πως αυτός «έκλεισε» την εμφάνισή του Larry Gus ως support του Caribou εκείνη τη νύχτα. Larry GusGirl youre no failure (live)

Στο studio του Νίκου δούλεψαν επίσης και οι Model Spy -που ναι, ναι, έχουν πλέον δίσκο!- και ελπίζω σύντομα ο Βαγγέλης να μεριμνήσει εκτός απ’ τις αγγλικές επιρροές των άλλων να βάλει και τις δικές του- από dEUS ως Twilight singers- στη μουσική τους. The model spy - Assasin romantique.

Το πιο αστείο με το ΡΟΡ είναι ότι μιλάς με κόσμο που μετά μπορεί να γίνει διάσημος, αλλά εσύ τότε δεν το ήξερες! Π.χ τις προάλλες πάτησα ένα παλικάρι που μου έκανε πλάκα γι’ αυτό και, μετά τον πείραζα εγώ επειδή κατάφερε και μπήκε στην τουαλέτα με το ποτό και το τσιγάρο μαζί και έκλεισε και την πόρτα (πόσα χέρια έχει, ούτε η θεά Κάλι)! Απεδείχθη μέλος των Monovine. Monovine - Dont make noise.

Εντάξει, δεν είναι όλα ρόδινα. Έχω έρθει σε σημείο να θέλω να χαστουκίσω τη Monika επειδή είναι αγενής και κακομαθημένη (τα καταλαβαίνεις αυτά απ’ τις ατάκες της στο ΡΟΡ αλλά και από τον τρόπο που συμπεριφέρεται σε συναυλίες των Μy wet Calvin, που διασχίζει τη σκηνή και φεύγει την ώρα που οι άλλοι χαιρετούν το κοινό). Αλλά επειδή είναι πολύ μικρή για να διαχειριστεί την δημοσιότητα της δεν την ξεσυνερίζομαι και δίνω τόπο στην οργή, με την ελπίδα να συνέλθει. Άσε που γράφει καλή μουσική. Μonika - Over the hill.

ΥΓ. Τις προάλλες πήγα σε ένα Μουσείο και είναι υπεύθυνη μια κοπέλα. Κοιταζόμαστε. Την ξέρω. Την ξέρω πολύ καλά. Μου λέει «από κάπου σε ξέρω» της λέω «ναι, απ το ΡΟΡ»! Απεδείχθη ότι εκτός από το ΡΟΡ πάω και σε άλλα μέρη συστηματικά: η κοπέλα δούλευε στο video- club του πρώην μου! Εντάξει, δεν τους ξέρω και όλους απ’ το ΡΟΡ τέλος πάντων!

ΥΓ2. Το ΡΟΡ έχει γενέθλια σήμερα, εμείς με τον Άμμο θα είμαστε εκεί. Όλοι οι υπόλοιποι ευπρόσδεκτοι! :)

17 σχόλια:

sot είπε...

Στο κλείσιμο πέρασα αλλά άξιζε τον κόπο να παρατείνω το ξενύχτι για ν' ακούσω το πρόγραμμα.

Ινδιάννα είπε...

Sot
τι κάνεις λοιπόν απόψε το βράδυ?
Μήπως ήρθε η ώρα να μαζευτούμε όλοι οι φίλοι στο πάρτυ γενεθλίων του ΡΟΡ? ;)

Ανώνυμος είπε...

Καλή διασκέδαση και τις ευχές μου στην ομάδα! Τυχερά παλιόπαιδα, ζηλεύω! :-))))))))))
Φιλία και καλά ποτάαααα!!!


theorema_the_jealous_bar :-)

Ινδιάννα είπε...

Theorema
ο Χρστφ μου είπε -μιας και όλο γκρινιάζω που δε με αφήνουν να αναλάβω τα decks του ΡΟΡ- ότι μπορώ να παίξω μουσική στο lemon όταν θα είναι στο Λουτράκι μια Μαρία Πετρίτση. Ποια είναι αυτή??? Την ξέρουμε??? Πότε θα είναι στο Λουτράκι?? !! :)

sot είπε...

Μακάρι να μπορούσα. Σίγουρα θα είναι μια πολύ όμορφη βραδιά.
Καλά να περάσετε

the boy with the arab strap είπε...

ειχεςπαει στο λεμον το προηγουμενο σκ ? ειμουν εκει αλλα οχι με το λεωφορειο , , αν ξεμπερδεψω νωρις απο ενα παρτυ σε ενα θεατρο θα περασω , αλλιως γραψε τις εντυπωσεις απο το παρτυ γεννεθλιων , καλα να περασετε !!!!

Ινδιάννα είπε...

Sot
κρίμα!

Κρασί και νερό
συνήθως με τον Άμμο καθόμαστε πίσω, τέρμα, μπροστά στην τουαλέτα- δε μας χάνεις! Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε επιτέλους! :)

treblaz είπε...

ώπα της η Αθηνέζικη POP σκηνή!

Ανώνυμος είπε...

Καλή μου Ινδιάννα,
Πώς του ήρθε αυτού του καλού παιδιού (Χρστφ) να σου προτείνει τέτοιο πράγμα??? Πρέπει να είναι καταπληκτικό άτομο, αν και δεν τον γνωρίζω προσωπικά. lol
Όσο για τη φίλη σου τη Μαρία, ούτε αυτή την γνωρίζω, αλλά πιστεύω πως μέσα Ιουλίου το Λέμον θα γεμίσει από θαμώνες και προφανώς θα είναι κι αυτή εκεί και θα καταχαρεί να σε ακούσει και να χορέψει μέχρι τελικής πτώσεως!!! ΧΕχεχεχεχεχε!

Λέω να έρθω κι εγώ ;-)
Άντε, μαζευτείτε, το καλοκαίρι μας φωνάζει!!!

theorema

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, θέλω ανταπόκριση από το χτεσινο ΠΟΠοπάρτι!
Ζηλεύωωωωωωωωωω!!!!!
Πες, πες, πες :-)))))

theorema

the boy with the arab strap είπε...

perasa xthes stis 2 alla den eixe kosmo katholoy , eixe telika parti ? ipia mia mpira sta grigora kai efiga

Ινδιάννα είπε...

κρασί και νερό
δεν ήταν το "κανονικό" πάρτυ χτες
το κανονικό θα γίνει αυτό ή το επόμενο Σάββατο.
Εγώ πάντως με τον Άμμο στις 2 είμασταν εκεί και μάλλον καθόμασταν ακριβώς μπροστά στον dj -εγώ μαλλί κοτσίδα, μαύρη μπλουζα και μαυρη ζακέτα και τζιν, μιλαγα με ένα παιδί με μακρύ καρέ μαλλί και ο Άμμος φόραγε ένα θαλασσί πουκάμισο, γένια 2 ημερών... σου λέει κάτι η περιγραφή μας???

Theorema
φυσικά ως ποπ-αρτυ- άνιμαλ δε με ένοιαξε καθόλου που δεν είχε κόσμο χτες το ποπ, είχα μεγάλες χαρές που ήξερα το μεγάλο μυστικό των γενεθλίων, ο Νίκος έπαιζε τρομερή μουσική (ΤΡΟΜΕΡΗ!!!), μίλησα πολύ ώρα με έναν φίλο που είχα να του μιλήσω αιώνες και γενικώς ήταν από τις πιο όμορφες βραδιές μου στο ποπ- πολύ οικογενειακά και οικεία!

night blue είπε...

Oxi ypervolika prwtotypo to kommati tou Evripidi alla polu om omorfo.

night blue είπε...

omorfo ithela na pw ki oxi om omorfo :-)

Ινδιάννα είπε...

Vain
μου αρέσει αρκετά του Ευριπίδη το τραγούδι, αλλά αυτό που έχω ΚΟΛΛΗΣΕΙ και το έχω λιώσει και, ναι, το αποφάσισα, θα πάω να πάρω το cd -παρότι έχω να αγοράσω cd 3 χρόνια, απ' το προηγούμενο των dEUS- είναι του Larry Gus "(δίνει κι ένα άλλο στο myspace που κάνει πιο Bonobo)

the boy with the arab strap είπε...

καθομουν οπως μπαινεις αριστερα στο σκαμπο , αλλα σου καθησα πολυ λιγο ουτε την μπυρα δεν ειπια και εφυγα , δεν θυμαμαι πολλα, α τωρα , ναι θυμαμαι οτι καθονταν καποια ατομα εκει θυμαμαι αυτο το μπλε πουκαμισο αλλα τιποτε αλλο . θα τα πουμε καποια μερα ομως στο λουτρακι ειχες παει?

night blue είπε...

Nai, kai tou Larry Gus itan apo ta kalutera.
Se genikes grammes itan wraio ki epikairo post.