CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

27.3.07

Σύντομο ενημερωτικό διάλειμμα Ι - Η δίκη του Αντώνη Τσιπρόπουλου

Στις 21 Ιουνίου του 2007, ο υπεύθυνος του δικτυακού τόπου blogme.gr Αντώνης Τσιπρόπουλος δικάζεται στο Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών επειδή ο aggregator που διατηρούσε παρέπεμπε στο δικτυακό τόπο των funEL. Είναι γνωστό πως οι funEL ασκούν σκληρή σάτιρα στον τηλεπωλητή Δημοσθένη Λιακόπουλο, αλλά και γενικότερα στις μεταφυσικές και παραφυσικές ιδέες που υποστηρίζει. Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι ο Αντώνης Τσιπρόπουλος δικάζεται, μόνο και μόνο επειδή ο aggregator του περιλάμβανε σύνδεσμο προς το δικτυακό τόπο των funEL.
Ο Αντώνης Τσιπρόπουλος ζητά τη συμπαράσταση όλων μας, η υπόθεση όμως νομίζω πως αφορά και ευρύτερα την ελευθερία στο διαδίκτυο. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το πώς μπορούμε να συμπαρασταθούμε στον Αντώνη Τσιπρόπουλο γίνεται ήδη στο μπλογκ του Παναγιώτη Βρυώνη.

2 σχόλια:

Fight Back είπε...

Κυριε αμμος μονο εσας θα εμπιστευομαι για την ενημερωση μου. εγραψα ηδη το τεστ και σπαω και το κεφαλι μου για τον τροπο αντιδρασης.
μηπως ξερεις και τι καιρο προβλεπουν για τη μεγαλη βδομαδα και ποσο ηρ8ε το ματσακι νασιοναλ-πατσουκα γιατι το ειχα παιξει στοιχημα?

αμμος είπε...

Αγαπητέ Fightback, αν εμπιστευτείς μόνο εμάς για την ενημέρωσή σου, φοβάμαι πως θα μετατραπείς σύντομα σε έναν αλαφροΐσκιωτο με πολύ καλό γούστο στη μουσική, που βλέπει παντού ξωθιές και νεράιδες. Proceed at your own risk, όπως λένε και στη Γηραιά Αλβιώνα.

Το ζήτημα πάντως του Τσιπρόπουλου είναι σοβαρό και πρέπει να αντιδράσουμε, κατ’ αρχήν ενημερώνοντας τον κόσμο. Γιατί δεν ανεβάζεις κι εσύ ένα σχετικό ποστ;

Για τα άλλα που με ρωτάς σε λάθος μπλογκ ήρθες. Για μετεωρολογικές προβλέψεις να πας στον «Καιρό» και για αποτελέσματα στοιχήματος στον McManus. Εμείς εδώ έχουμε κολλημένο μπλογκ: μαγικός ρεαλισμός - μαγικός ρεαλισμός - μουσική - μαγικός ρεαλισμός - μαγικός ρεαλισμός κτλ.