CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

12.5.07

Πίστα άμμου 1: Erimovision

Χτες βράδυ όπως συγύριζα το σπίτι γιατι θα είχαμε φιλοξενούμενους τους γονείς της Λουίζας, οι οποιοι θα εκτιμούσαν να δουν τα καλύμματα πάνω στα έπιπλα και όχι στο πάτωμα, τα πιάτα έστω στο νεροχύτη και αν μη τι άλλο όχι δίπλα από την τηλεόραση, τις βρώμικες κάλτσες μου στα άπλυτα και όχι στην είσοδο της κουζίνας κτλ. χτύπησε ξαφνικά το κουδούνι. Πηδώντας μέσα σε ένα τζιν και μουρμουρίζοντας «γαμώ το φελέκι μου, τι τα δίνουμε τα ραντεβού αφού μονίμως έρχεται νωρίτερα ή αργότερα;» διέσχισα παραπατώντας στα μπατζάκια μου το μακρόστενο διάδρομο και άνοιξα την πόρτα. Η γυναίκα όμως που στεκόταν μπροστά μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση η μητέρα της Λουίζας.
Φορώντας ένα κομψό λευκό ταγιέρ, με ένα τσιγάρο στο δεξί χέρι και ένα ποτήρι βότκα στο άλλο, προχώρησε προς τα μέσα κοιτάζοντας με αποδοκιμασία την επίπλωση του χωλ. «Συγγνώμη κυρία μου, γνωριζόμαστε; Πώς μπαίνετε έτσι στα ξένα σπίτια;» τη ρώτησα έκπληκτος. Αυτή σήκωσε το δεξί της φρύδι σε ένα ύψος που το θεωρούσα αδιανόητο πριν το τέταρτο λίφτινγκ και μου απάντησε: «Φυσικά και γνωριζόμαστε, είμαι το άβαταρ της μπλόγκερ Κατερίνα. Ήρθα να μιλήσουμε για το μπλογκ σου.» Αναρωτιόμουν ήδη αν ήταν τραγικό λάθος να πιω εκείνη την Κάιζερ μαζί με αντιβίωση, όταν η Κατερίνα διέκοψε βίαια τις σκέψεις μου: «Και κούμπωσε σε παρακαλώ το παντελόνι σου ή έστω τα κουμπιά από το μποξεράκι. Και με αποσπάς και δε μου αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω.» Ξεκίνησα να της λέω θυμωμένος οτί ποτέ δε μου είχε παραπονεθεί καμία για το μέγεθός μου, αλλά αυτή ήπιε μια γουλιά από τη βότκα της και με σταμάτησε κατευθείαν: «Χρυσό μου, μια γυναίκα σαν εμένα δε θα μπορούσε ποτέ να αρκεστεί στην καλή τεχνική ενός γκόμενου. Χρειάζονται και τα φυσικά προσόντα. Δε θα σου ανοίξω τα μάτια όμως και γι’ αυτό, έχω κι άλλες δουλειές. Που θα καθήσουμε;» Αποδεχόμενος τη μοίρα μου, την οδήγησα στο καθιστικό. Αφού κοίταξε με αποστροφή ένα ένα τα ινδικά ριχτάρια που έχουμε στις πολυθρόνες, απαξιώνοντας όμως να κανει οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο, τίναξε τη στάχτη από το τσιγάρο της και ξεκίνησε να μιλάει.
«Κοίτα χρυσό μου, το μπλογκ σου βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Μια χαρά το είχες ξεκινήσει, σεξ, βία και σουρεαλισμός, τι είναι αυτά τον τελευταίο καιρό με τα σώψυχα και τους αναστοχασμούς; Εντάξει η λογοτεχνία δεν είναι γενικά του γούστου μου, αλλά τα θέματα σου είχαν ένα κάποιο ενδιαφέρον μέχρι πρότινος. Ομολογώ μάλιστα ότι μια φορά στις τόσες χάζευα και κανένα ποστ σου. Τελευταία όμως έχεις καταντήσει τελείως εκνευριστικός!» κατέληξε και μου πέταξε την υπόλοιπη βότκα στα μούτρα, για να μου δείξει μάλλον πόσο θυμωμένη ήταν μαζί μου.
Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, προσπάθησα να αντιμετωπίσω αυτό που μου συνέβαινε με όση ψυχραιμία μπορούσα. «Καλά και τι πρέπει να κάνω τώρα;» είπα σκουπίζοντας με το χέρι μου όση βότκα είχε απομείνει στο πρόσωπό μου. Άναψε ένα ακόμη τσιγάρο και το βλέμμα της χάθηκε για λίγο έξω από το παράθυρο. «Ποιο είναι αυτό το απαίσιο γκρίζο κτίριο;» με ρώτησε δείχνοντας με το τσιγάρο της προς τα έξω. «Η μονή Βλατάδων» «Αχ άθλιο είναι, γιατί δεν το γκρεμίζουν χαλάει όλη τη θέα!» είπε θυμωμένα και συνέχισε: «Νομίζω ότι μια καλή αρχή θα ήταν ένα αφιέρωμα στη Eurovision.» Ε, αυτό πήγαινε πολύ, σκεφτόμουν κι εγώ να ελαφρύνω το κλίμα, αλλά όχι να γίνει και το μπλογκ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. «Συγγνώμη και αν δηλαδή δεν κάνω αφιέρωμα στη Eurovision;» «Είναι απλό χρυσό μου, θα έρχομαι κάθε βράδυ σπίτι σου και θα σε τρομοκρατώ, μέχρι να πειστείς. Σήμερα είδες την καλή πλευρά μου.» Η Κατερίνα σηκώθηκε όρθια, σκεπτόμενη μάλλον ότι δε χρειαζόταν να μου δώσει άλλα επιχειρήματα. Καθώς την ξεπροβόδιζα σκυφτός προς την έξοδο, τη ρώτησα μουδιασμένα: «Μπορώ τουλάχιστον να βάλω τα τραγούδια που μου αρέσουν;» Η Κατερίνα γύρισε προς το μέρος μου και μια υποψία χαμόγελου διαγράφηκε στα χείλη της. «Φυσικά χρυσό μου, δεν είμαι παράλογη.» είπε, άνοιξε την πόρτα μόνη της και βγήκε έξω. Την ακολούθησα στο διάδρομο, αλλά δεν υπήρχε κανείς, ούτε ακούγονταν βήματα στη σκάλα.
Σήμερα το σκέφτηκα πολύ προτού να ανεβάσω αυτό το ποστ. Ακόμα και αν όλο αυτό ήταν ένα παιχνίδι του μυαλού μου, από το κοκτέιλ αλκοόλ και αντιβίωσης, δε θα ήθελα να διακινδυνεύσω μια ακόμη εμφάνιση της Κατερίνας στο σπίτι. Είπαμε οι γονείς της Λουίζας είναι φυσιολογικοί άνθρωποι, δεν ξέρω αν θα άντεχαν μια τέτοια συνάντηση. Έκανα λοιπόν την καρδιά μου πέτρα και σας παρουσιάζω τα έξι τραγούδια που μου άρεσουν περισσότερο στο φετινό τελικό. Ο Σαμμάνος με στήριξε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή μου αναλαμβάνοντας τα σχόλια των τραγουδιών και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

“Dancing lasha tumbai” Verka Serduchka - Ουκρανία
Τόσο κόπο 'κάναν οι "κόκκινοι" στο Στάλινγκράντ να απωθήσουν τους Γερμανούς αλλά η Ναζί κυρία γλύτωσε το ξεπάστρεμα: κρύφτηκε σε έναν καταψύκτη! Πρόκειται για την Γερμανίδα Σοφία Βέμπω που οδηγούσε στις μάχες τα στρατά, η οποία το έτος 2007 αποφάσισε να βγει απ' τον καταψύκτη –αλλά είχε φρακάρει κι έτσι εμφανίζεται μαζί του στην πίστα (πρόκειται για την κομψή μεταλλική συσκευή που φοράει). Ωραίοι οι στίχοι για να μάθετε να μετράτε στα γερμανικά και μια χαρά η μουσική για να πίνετε τις βότκες σας. ΥΓ: Το τραγούδι προωθείται για την εκπαίδευση Τσετσένων αυτονομιστών στα πρότυπα των SS.


“Liubi, liubi, I love you” Todomondo - Ρουμανία
Σιτεμένο boy band από τη Ρουμανία αποτελούμενο από εκπροσώπους όλων των φυλών του Ισραήλ. Σαν τα χολυγουντιανά μπλοκ-μπάστερ έχει έναν κυριλέ, έναν gay-proud- σοφιστικέ, έναν παραδοσιακό- ρομαντικό, έναν μποέμ και έναν σπορτίβ. Ξεκινάει σαν τραγουδάκι νηπιαγωγείου και ο φρακοφόρος στη σκηνή απαγγέλει τα αγγλικά του σαν μαγνητοφωνημένος John John ενώ είναι βασικό το ηθικό δίδαγμα του τραγουδιού –το οποίο φυσικά και τραγούδησε πολύ καλύτερα παλαιότερα ο δικός μας Γιάννης Βογιατζής στα πλαίσια ελληνικής ταινίας εξαρτημένης (ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ) παραγωγής (το σ' αγαπώ στα εγγλέζικα, στα γερμανικά, στα τούρκικα κλπ,κλπ)! ΥΓ: Όταν ακούγεται η σειρήνα στο τέλος και πάνε να τους μαζέψουν αυτοί κάνουν τρενάκι και ετοιμάζονται να το σκάσουν διακριτικά, αλλά οι προβολείς τους αναγκάζουν να σταθούν στη σκηνή και να υποκλιθούν.


"L'Amour A La Francaise" Les Fatals Picards - Γαλλία
Τρελό γέλιο οι Γάλλοι –πώς το 'πάθαν και δεν πήραν σοβαρά τον εαυτό τους φέτος!- ένα σεληνιασμό έχει ο κουρούπας σαμάνος που χορεύει από πίσω, η μπάντα μοιάζει με κουρδιστό παιχνιδάκι και η μελωδία είναι μια χαρά pop –αφρίζει σαν γαλλική σαμπάνια –εκτός ψυγείου βέβαια αλλά ΟΚ, μην είμαστε και αχάριστοι. ΥΓ: Το δίγλωσσο πληροφοριακά είναι για να προσελκύσουν τουρίστες –οι Γάλλοι τελευταία σκαμπάζουν σχεδόν όλοι αγγλικά και σε βοηθάνε πρόθυμα να βρεις τη σωστή στάση του ΜΕΤΓΟ!


“Flying The Flag” Scooch - Ηνωμένο Βασίλειο
Οι ΑΒΒΑ ντυμένοι αεροσυνοδοί σε σχολική παράσταση –οι φαν της Τσέλσι έλεγαν ότι αν το συγκρότημα έφτανε στην 11η σημαδιακή θέση θα το κρατούσαν για cheer leading στα ματς τους, αν και ο Αμπράμοβιτς ήθελε να προωθήσει το τραγούδι της πατρίδος του και να το κάνει Ύμνο της Oμάδος. Ο Robbie Williams πάντως δεν το πήρε πολύ καλά και εθεάθη να πίνει μπύρες σε pub σχολιάζοντας τα χάλια της αγγλικής pustronica, αναπολώντας ένδοξα χρόνια με τους Take That ("εμείς το κάναμε καλύτερα αυτό!") και ο Βικτώρια, βιώνοντας μια εθνική κρίση, χτύπησε ανελέητα με την παντόφλα τον Μπέκαμ, που την πήρε μακριά απ' την πατρίδα και δεν είναι τώρα εκεί, μια μελαχρινή αεροσυνοδός να απογειώσει τη χώρα στον διαγωνισμό.


“Cvet z juga” Alenka Gotar - Σλοβενία
Εισαγωγή αθηναϊκής μπουζουκερή κι εκεί που περιμένεις να βγει η Πέγκυ σκάει η πράσινη γοργόνα – πριμαντόνα να τραγουδά πάνω σε τσιφτετελοδιασκευή κλασσικού άσματος, με το ανάλογο μοντέρνο μπιτ! Μιλάμε θα σκίσει το κομμάτι στην Παραλιακή φέτος!


"The worrying kind" The Ark - Σουηδία
Ε, ε, ο Κοργιαλάς είναι διπλοθεσίτης: τι κάνει με τα φτερά και τα πούπουλα στο τραγούδι της Σουηδίας; Glam rock και αστερόσκονη, από τις οάσεις του διαγωνισμού, θα θυμηθούμε τα παλιά, θα κλάψουμε για την μοίρα που μας πήρε τα 70' s μακριά και δε μπορούμε πλέον να φοράμε παντελόνια με παγιέτες εμείς τ' αρσενικά και τα κορίτσια θα καρδιοχτυπήσουν για τους κιθαρίστες με τις Gibson που τους θυμίζουν ότι στο κρεβάτι επιβιώνει πάντα όποιος τα κουνάει καλύτερα μωρό μου!




123 σχόλια:

Katerina είπε...

Δώσε δώσε! Και βλέπω έχεις και τα δύο αγαπημένα μου τραγουδάκια (Σουηδία, Ουκρανία).
Καλά, fierce το άβαταρ FIERCE!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, έχω φάει φλασιά φέτος με τη Eurovision, θα τη δω όλη, θα κάνω τρελό χαβαλέ μονος μου και άμα λάχει θα μπαίνω κάθε τρεις και λίγο και θα στέλνω ενημερωτικά σχόλια στο ποστ -να σας κρατάω ενήμερους για το τι συμβαίνει!!! My name is Bokotos. Sammanos BokotoS! ΥΓ: Όποιος θέλει να μου κάνει παρέα on line, να απαντάει συχνά στα σχόλια, να κάνουμε διαδικτιακό τζέρτζελο! Αν δεν πειράζει τον Άμμο βέβαια (ναι, μαλάκα Σαμμάνε, ευχαριστώ που ρώτησες!)!

pølsemannen είπε...

Αχ, τι πάθατε λογοτέχνης άθρωψ...

Ευτυχώς ημείς είμεθα απλώς πυροβολημένα πολίτικαλυ κορέκτ μουλτικούλτι πασταφαριανοί, οπότε βλέπω να την γλιτώνουμε για τα επόμενα χρόνια.

Eκτώς εάν μας πιάσει κανένα grubbel
(Στοχασμός της κακούργας της Σουηδικής εφορίας, ή της καρΓιόλας που μας παράτησε στα Σουηδικά) οπότε θα το ρίξουμε και εμείς στις ενδοσκοπήσεις και θα την πατήσομεν παρομοίως.

Παρ' όλο που είμαι μισός Σουηδός οι Κιβωτιάδες (Arkοτέτοιοι) δεν με ικανοποιούν πλήρως. Πιστεύω ότι λείπει η πίσσα από τα πούπουλα.

Επίσης γουστάρω την Βουλγαρία και την Σερβία γιατί είμαι κρυφοκουλτουριάρης.

Επιπροσθέτως αισθάνομαι κοντά στον Σαμπρέλ γιατί με έπιασε λάστιχο χθες.

night blue είπε...

Egw den eida ton imiteliko-variemai aforita-piga cinema kai eida to "Hmerologio enos Scandalou" kai meta gia poto.
Poly hilarious to prwto video-molis vrw xrono tha to diavasw olo to post-filia

night blue είπε...

Mes stin poiotita mas vriskw :-))) ki emena (Russian cleaning ladies and Kelly Kelekidou VS F) kai ton Dimopoulo (Empeirikikai idonai) kai sena (Ευροβιζιόν).

elafini είπε...

Χρονια πολλάαααα!!!!!!(λίγο καθυστερημένα)..και στον Σαμμάνο Μπόκοτο

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ελαφίνι!
Εγώ δε γιορτάζω, αλλά αφού μου έκοψες μερικά χρόνια και με έκανες τριαντάρη ξανά, σε καλώ για συμπαρουσιάστρια στην λαμπερή αποψινή βραδιά!

night blue είπε...

Egw eida ti Eurovision polu prosilwmena prin 3 xronia otan summeteixe o Sakis!!! Sexy!! :-))

Ανώνυμος είπε...

Vain
καλός ο Σακης και νταβραντισμένος, αλλά μπαγιάτεψε πουλάκι μου, συνομήλικος μας είναι πια! Τόπο στους νέους, τους ψηλούς και τους ωραίους (τι έχει δηλαδή ο Σαρμπελ, είναι και 1.93 μπόι το παληκάρι)! Άμα κερδίζαμε τη Γιουροβίζιον με κεφαλιές, πρώτος θα βγαινε!

ΥΓ: Ο Άμμος έχει εκδράμει εις τας εξοχάς και μου ζήτησε να μεταφέρω στις εξοχότητές σας, απανταχού φίλοι του μπλόγκερς, ότι θα είναι κοντά σας το βραδάκι. Ως τότε, ο Σαρμπέλ μαζί σας!

night blue είπε...

O Sarbel einai xalia emfanisiaka se sxesi me to Saki kai den einai toso kalos showman. Einai ena kalokagatho, kai xamogelasto ...vlaxadero me kiniseis pou moiazoun san tick (an kai omologw oti ton eixa psifisei) ki an thes na xereis emena mou aresoun oi ntavrantismenoi. Wxou!! Na se agkaliasei o allos kai na trixoun ta kokkala sou (kala den eipame kai polu ntavrantismenoi). Kai den katalava ti exei i ilikia mas! (35 eisai diladi?)
Pigaine sto blog mou na deis kati katw apo ta recently played tracks.
Kisses

night blue είπε...

Kai den tha katsw spiti na dw Eurivision an thes na xereis. Kalokairi einai kai yparxoun kai pio endiaferonta pragmata. Tha paw se mia mousikotheatriki parastasti me Pemi Zouni-Milto Pasxalidi kai meta gia poto Theou thelontos.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, κάνε μας και φιγούρα που εμείς θα μείνουμε μέσα! (Εντάξει, ψέμα, μετά την Eurovision θα ξεπορτίσω κι εγώ, εκτός αν με πάρει ο ύπνος στο μεταξύ)! Καλά να περάσεις το λοιπόν και πρόσεχε την πολλή Ζούνη μη σε ...ξεζουνήσει!

αμμος είπε...

Μόλις γύρισα από Επανωμή, με πολύ αλκοόλ επιπλέον. Χικ μπουρπ. Ας δούμε λοιπόν την Ισπανία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι Φινλανδοί μες στο χιόνι ζούνε, πού τη βρίσκουν τόση μαυρίλα στα τραγούδια τους -α πα πα!

Ανώνυμος είπε...

Σούπερ κορίτσι η Π.Γ.Δ.Μακεδόνισσα -λές να είμαστε τυχεροί και να την πετύχουμε σε κανένα σεξουαλικό τετ- ατ- τετ βιντεάκι σαν την περσινή δε-θυμαμαι-το-ονομά-της;

Ανώνυμος είπε...

Καλά η Σλοβένα και οι μουρλοΟυκρανοί θα ακούγονται όλο το καλοκαίρι στα παραλιακά μπαρ -και (παραδόξως) δεν κάνω πλάκα. Αλλά οι στυλίστες τι κάνουν ακριβώς; Μαύρη τουλίπα την ντύσαν την έρ' μη, έλεος δηλαδή! Φέρτε τον Σαρμπέλ με τη ασημενια πανοπλία να λάμψει ο τόπος καλέ!

αμμος είπε...

Αχ ναι το έχω δει, καλό ως πορν'ο, το όνομά της δε θυμάμαι μόνο. Μάλλον είμαι μέσα στο πνεύμα της ποπ. Δεν ήταν καμένο το μπλουζ της Ουγγαρίας;

αμμος είπε...

Έτσι έτσι να χαρούν και οι γκέι να χαρούμε κι εμείς. Είναι συμφιλιωτική η υποκουλτούρα.

αμμος είπε...

Και δεν είναι φρικτές οι μπαλάντες της Γιουροβίζιον; Βλ'επω Λιθουανία.

αμμος είπε...

Ο Σαρμπέλ είναι εξαιρετικά μέτριος.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μαλάκες είναι; Γιατί δεν τον γδύσαμε λίγο δυο μέτρα παληκάρι;;; Κι αυτές οι μαζορέτες τι ρόλο βαράγανε; Χάλια χορευτικό, κρίμα στον μικρό -καλό ήταν το κακόμοιρο αλλά νομίζω το κάψανε ενδυματολογικά και χορευτικά

αμμος είπε...

Της Γεωργίας το χόρευα άνετα, και όσο να το θυμάμαι την επόμενη ημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί στέλνουνε γυναίκες στη Γιουροβίζιον αφού τη Γιουροβίζιον τη βλέπουν γυναίκες και άρα ψηφίζουν άντρες τραγουδιστές!

Ανώνυμος είπε...

Και όντως χάλια οι μπαλάντες όλες -και τα γρήγορα όμως μέχρι στιγμής χάλια. Πάω να βάλω βότκα μπας και την ακούσω (γιατί ν ατα ακούσω καλύτερα, αποκλείεται)!

αμμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο καλέ μου, αλλά ποιος μας ακούει εμάς; ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Μ' αρέσει το Σουηδικό! Και δεν έχω πιει ακόμα; Γιατρέ μου, είμαι βαριά;;;

αμμος είπε...

Και έχω να δηλώσω το ανδρόγυνο ανδρόγυνο, και οι κοιλιακοί κοιλιακοί. Αλί σε εμάς τους βέβαιους.

αμμος είπε...

Ήσουν πάντα βαριά. Από εμένα το μαθαίνεις;

Ανώνυμος είπε...

Καλά η Σουηδια θα χτυπήσει βαθμούς από όληηηη τη γκέι κοινότητα -ο τύπος είναι τρομερή λουλού!

αμμος είπε...

Ο τύπος είναι ο άντρας του 2100 απλά δεν βλέπουμε τόσο μακριά.

Ανώνυμος είπε...

Κάνω διαίτα μπας και ελαφρώσει το χάλι μου, αλλά καμία βελτίωση. Μου αρέσει και η μουρλοκούκου του Ουκρανικού, τσιτώνω, γουστάρω. Έχω αρχίσει να ανησυχώ μην είμαι κρυφογκέι...

αμμος είπε...

Γαλλιά!!!

αμμος είπε...

Το πρόβλημά σου καλέ μου, δεν είναι τα κιλα σου, δεν είναι, δεν είναι.

Ανώνυμος είπε...

Άμμμμμμμε !!

Βοήθειααααα!!

Ακούω μισά αγγλικά, μισά γαλλικά και τα βλέπω μαύρα και φούξια!!!

Μανα με χάνετεεεεεε

αμμος είπε...

Που τρέχει η Γαλλία προς πού;

αμμος είπε...

Η Γαλλία μπερδεύτηκε όχι εσυ. Αυτό βέβαια δε καθησυχάζει τη Γαλλία.

Ανώνυμος είπε...

Και η Σα-μάνα μου η μουρλή είναι στο Παρίσι τώρα- λες να ψηφίσει τα σούργελα; Θα την αποκηρύξω!

αμμος είπε...

Πρέπει να είμαστε καλοί με τις μαμάδες. Έχουν τόση τρέλα από μόνες τους, που δεν ξέρω αν μπορούν να αντέξουν αποκήρθξη.

αμμος είπε...

Έλα σοβαρότης τώρα. Οπερετική προσπάθεια Λετονίας.

Ανώνυμος είπε...

Λετονία. Πλάκα μας κάνουν, δε μπορεί! Ποιος παντρεύετε; Όχι η μουσική με το καλό γούστο σίγουρα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν είναι όπερα, είναι κανονική απόπειρα αυτοκτονίας της Λετονίας!

αμμος είπε...

Όλοι οι γάμοι καταλήγουν στο διαζύγιο αργά ή γρήγορα.

αμμος είπε...

Και όλες οι ζωές στο θάνατο. Μπρρρ!

αμμος είπε...

Βοήθεια η Ρωσία!

Ανώνυμος είπε...

Καύλα οι ρωσιδούλες! Τις θέλω και τις τρεις αλλα πέρισσότερο αυτήν που είπε ότι της αρέσει το τραγούδι, το σεξ και τα αυτοκίνητα. Θέλω να μου τραγουδάει όταν κάνουμε σεξ στο αμάξι του μπαμπά της!!

αμμος είπε...

Εμένα μου αρέσουν οι μεγάλες ή εστω της ηλικίας μοτ οπότε εστιάζω στο τραγούδι. Θα συμφωνήσουμε ποτε;

αμμος είπε...

Αυτό το ψευτοτζάζ τι σου κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Τόσο ντυμένες και τόσο σέξυ γίνεται; Θέλω τη μελαχρινή να με περιλάβει με το χάρακα στο κωλαράκι αν δεν είμαι καλό παιδί (εγώ θα τη ραπίσω με άλλα -χε χε) Καλά είμαι τελείως πρόστυχος ενίοτε, σχώρα με αδερφέ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά είσαι ανώμαλος Βλέπεις Γιουροβίζιον για τη μουσική; Θα μας τρελάνεις;;;

αμμος είπε...

Ανώμαλε, φύγε από το μπλογκ! Θα σε διαγράψω α'υριο πουθα έχω ξενερώσει!

αμμος είπε...

Άσχετο χαιρετίσματα από τη Λουίζα τη συγκάτοικο.

αμμος είπε...

Βλέπω γιουροβίζιον γιατί είμαι νεοέλληνας. Τραβάς κανένα ζόρι; Η σερβία μοιάζει λεσβία για νξα κάνω ομοιοκαταληξία;

Ανώνυμος είπε...

"Λουίζα/ ζούμε/ για να σ΄ακούμε" -άσχετο αλλά σίγουρα θα τραγουδάει καλύτερα απ' τα σούργελα στο διαγωνισμό! Την αγάπη μου στο όμορφο κορίτσι το λοιπόν! Ματς μουτς σταυρωτά!

Ανώνυμος είπε...

Η Σερβία είναι ποιοτικιά και η μουσική εκεί που παίζει το φλάουτο είναι ολόιδια η μουσική της Ντενεκεδούπολης -ελπίζω να τους κάνει μήνυση ο Μαρκόπουλος (παραλίγο να γράψω Μακρόπουλος, με τόση κουλτούρα -χα χα)!

αμμος είπε...

Αυτή δε λέει πολλά, αλλα οι Σερβίδες πίσω της είναι μία και μία. ΚΑι όλες τραγουδάνε καλά. Ακούμε Γιουρβίζιον;

αμμος είπε...

Ουκρανία. Χωρίς σχολία.

Ανώνυμος είπε...

Ουκρανία. Και μετά λες ότι εμείς είμαστε οι τρελοί; Ο πεφταστέρης με που τυλίχτηκε στο αλουμινόχαρτο δηλαδή τι είναι;

αμμος είπε...

Θεός!

αμμος είπε...

Τόσ γέλιο δε θυμάμαι πότε να ξανέκανα με γιουρβίζιον.

αμμος είπε...

ΑΓΓΛΙΑ!

αμμος είπε...

Αυτό το γκέι παλικάρι που κρατάει το μπουκάλι, τραγουδάει καθόλου;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει η Αγγλιά της Γιουροβίζιον είναι ένα -εν αγνοία της Βουλής των Λόρδων- κράτος εν κράτει, δηλαδη είναι απίστευτο ότι η Αγγλία, η μάνα του indie στέλνει κάθε χρόνο τη σαβουρα της σαβούρας ω σαβούρα...

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορώ ούτε να γελάσω. Στις όχθες του ποταμού Τάμεση κάθισα κι έκλαψα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι προϊόν εξαγάγει η Ρουμανία, αλλά μάλλον όχι ωραίους άντρες! Εκεί θα πάω διακοπές -χο χο!

αμμος είπε...

Δες τη Ρουμανία να ανοίξει το χείλι σου.

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαι ο ωραίος greek lover. Sakis, Sarbel τέτοια θα τους λέω και θα λειώνουν!

αμμος είπε...

Είναι καλοί οι Ρουμάνοι, δεν μπορώ να πω ποια μου το είπε, αλλά αυτή που μου το είπε τους δοκίμασε,

Ανώνυμος είπε...

Το χείλι μου έχει ανοίξει γιατί πίνω τη βότκα με τους κουβάδες με αυτά που ακούω απόψε!

αμμος είπε...

Και οι Ρουμάνες βεβαίως βεβαίως.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω, είναι σαν τον Πολωνό υδραυλικό δηλαδη; Ρουμάνος εραστής;

αμμος είπε...

Εγώ με μπίρες είμαι, αλλα η νύχτα είναι ακόμη νεαρή που λένε και οι άγγλοι.

αμμος είπε...

Ρουμάνος εραστής κατά το αλβανός τουρίστας; Δεν είναι κακό επιτίθεται και στα συμπλέγματα του Νεοέλληνα. Να το προωθήσουμε ωςλογοτέχνες.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ η Λίτσα το σκασε απ' το μπλόγκ και μπήκε στο τραγούδι της Βουλγαρίας!

Ανώνυμος είπε...

Βοσκάνε τα πρόβατα με μπιτ εκεί πάνω; Προχωρημένοι!

αμμος είπε...

LOOOL!

αμμος είπε...

Το φαντάζεσαι να χοροπηδάνε τα πρόβατα και κάποια στιγμ'η να απογειώνονται; Τουρκία τώρα, μπλιάααα!

Ανώνυμος είπε...

ο Ιζνογκούντ λέει το Τούρκικο;

αμμος είπε...

Όχι η Τουρκία, αριστεροί μας επισκέπτες, το τραγούδι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μιλάμε ο Σαρμπέλ ήταν πιο Τούρκος κι απ' τον Τούρκο!

αμμος είπε...

Εμένα σε μίκι μάους μου φέρνει χωρίς τα ποντικοαυτιά.

αμμος είπε...

Ο σαρμπέλ είναι από το Λίβανο, αλλά μην το πεις πουθενά είναι μυστικό.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις κάνει κανένα προγνωστικό; Εγώ δεν τα πετυχαίνω γιατί δεν ξέρω αυτά τα λόμπυ τα ανατολικά ποιος στηρίζει ποιον και τέτοια. Και αποκλείστηκε και η Κύπρος. Οι αποκλεισμένοι ψηφίζουν ή θα χάσουμε το 12άρι;;

Ανώνυμος είπε...

Και ο Κιάνου Ριβς είναι μισός Χαβανέζος αλλά δεν το κάνουμε θέμα!!!

αμμος είπε...

Αχ καλέ μου δεν ξέρω. Θα ήθελα να κερδίσει η Ουκρανία, αλλά και με τη Σουηδία θα ήμουν καλά. Δεμ ξέρω τι κάνουβν οι τηλεθεατές. Η Αρμενία είναι τραγική παρμεπιπτόντως.

Ανώνυμος είπε...

Τουρκία, Ισραήλ, Αρμενία, όταν μπει και η Ινδία στην Ευρώπη να δείτε τι γλέντια θα κάνουμε -χε χε!

αμμος είπε...

Πολυπολιτισμικότης τι να πεις; Ζούγκλα γίναμε.

αμμος είπε...

Αυτό με την Ινδία στην Ευρώπη, το διάβασες κάπου ή μιλάει η βότκα πλέον;

Ανώνυμος είπε...

Κιεγώ βλέπω Ουκρανία και Σουηδία άνετα. Ρωσία σίγουρα, η Σλοβενία παίζει, ίσως και η Ρουμανία. Οι μπαλάντες άπατες. Τώρα ο Σαρμπέλ, ελπίζω να πιάσει καμιά δέκατη, τον συμπαθώ φυσιογνωμικά, δείχνει πολύ αθώο παιδάκι, πολύ "παιδάκι" γενικώς.

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα, είμαι μπροστά απ' την εποχή μου. Για να χτυπήσει η Ευρώπη την Αμερική θα φτάσει να πάρει τη μισή Ασία και αυτό θα γίνει υπουλα, μέσω του θέλγητρου της Γιουροβίζιον!! Όμς θ απάρουμε μέχρι και την Ινδία, διότι η Κίνα θα μείνει αυτόνομη Αυτοκρατορία!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τέτοια ιστορική κατάρτιση και τέτοιες προβλέψεις, εγώ και ο Καρατζαφέρης, δεν το συζητώ!

αμμος είπε...

Το πολιτικό σου σκεπτικό έχει ένα κάποιο σουρεαλιστικό ενδιαφέρον, αλλά νομίζω ότι θέλει λίγο επεξεργσία ακόμα. Το μόνο προγνωστικό που μπορω να κάνείναι ότι θα βγεί καμία βλακεία όπως πέρυσι. Ουκρανία; Ρουμανία; Αχ και η Σουηδία να βγεί ήταν καλή μουσική!

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο, πώς τους κόυναγε έτσι τους ώμους του ο Σαρμπέλ; Το πληρώνουν βαρέα και ανθυγιεινά αυτό το καημένο, η τσάμπα ξεβιδώνεται πάνω στις πίστες; Ανησυχώ...

αμμος είπε...

Θα ψηφ΄'ισεις;

αμμος είπε...

Αν μου δίναν τ αλεφτά που παίρνει, ξεβιδωνόμουν ολόκληρος.

Ανώνυμος είπε...

Να ψηφίσω; Δεν έχω ψηφίσει ποτέ, ούτε καν τον Σάκη ή την Έλενα. Είμαι Έλληνας εγώ; Ντροπή μου!

αμμος είπε...

Εκατό μετάνοιες μπροστά από την ελληνική σημαία τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Θα ψηφίσω εθνικιστικά, έτσι πρέπει, αυτό είναι το σωστό. Το αποφάσισα. Σαρμπέλ και πασών κινητών. ΥΓ: Αλλά φοβάμαι μην ψηφίσω και χαλάσω το γούρι. Να το αφήσω καλύτερα;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η Γιουροβίζιον θα αποκτήσει κύρος όταν αντί για τη Μαρία και το Φώτη την παρουσιάζουν ο Γ. Νένες (θεός!) και ο Άμμος και ο Σαμμάνος. Θα είμασταν όλα τα λεφτά -χα χα!

αμμος είπε...

Ναι μωρέ αν χάσουμε,να ξέρουμε σίγουρα ότι δεν φταις εσύ. Μη σε πιάσει η μεσημεριανη ζώνη και τρέχεις και δεν προλαβαίνεις.

αμμος είπε...

Α να σου πω μη με μπλέκεις με την υποκουλτούρα! Να μην είχα ψυχολογικά προβλήματα να βλέπω παραισθήσεις και θα σου έλεγα εγώ! Μόνο Μπράμς θα παίζαμε.

αμμος είπε...

Λοιπόν να προττείνω διάλειμμα και να σχολιάσουμε μετά αποτελεσματα;

Ανώνυμος είπε...

Όχι απλά ψήφισα, αλλά βρήκα και μια αγγλική sim και τώρα όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και η Αγγλία ψηφίζει... Σαμπρέλ -α, ρε Πολσεμάνεν Θεέ! Θα σχολιάσουμε αποτελέσματα αργκότερος!

Ανώνυμος είπε...

Άμμε μου, απογοητεύτηκα! Πάω να δω το shortbus σε dvd (μετά από τόση υποκουλτούρα να δούμε και λίγο ποιοτικό σινεμά)!

Ανώνυμος είπε...

Καληνυχτίζω εσένα και τη Λουίζα!Άντε, θα τα σχολιάσουμε αύριο τα υπόλοιπα!

αμμος είπε...

Αχ και εγώ μωρέ. Άσε όμως το shortbus, πήγαινε σε κανένα Pop να κοπανηθείς, μια χάρα άνθρωπος, θα κλειστείς μέσα σάββατο βράδυ.Σε εγκαλώ στην αταξία!

Ανώνυμος είπε...

shortbus rulez, eixa grapsei kai post otan to eida sto cinema prin mines.

oso gia ti eurovision, afu i8eles na to grapseis, mi ta rixneis sto avatar.

episis, 8ymase pu legame gia tis istories pu de mu aresun? exun sxesi me to kitsch kai to teleutaio post pu anebasa. desto.

αμμος είπε...

Φίλε keimgreek, δεν είπα ότι είναι κακή ταινία το shortbus, συμβούλεψα απλά το Σαμμάνο να βγει να χορέψει, επειδή ήταν σάββατο βράδυ.Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για την ταινία.
Όσο για το άβαταρ της Κατερίνας, ήθελα να κάνω μια χιουμοριστική εισαγωγή στο κείμενο, για να ταιριάζει και με τα σχόλια του Σαμμάνου.
Διάβασα το κείμενό σου για το kitsch, καλό και πυκνό. Δεν κατάλαβα όμως, θεωρείς το συγκεκριμένο ποστ Kitsch; Θα μπορούσα να το δεχτώ για κάποια από τα βιντεοκλίπ, αλλά όχι για το κείμενο. Δε γράφτηκε με διάθεση εντυπωσιασμού ή περήφανης κακογουστιάς, την πλάκα μας κάναμε με το Σαμμάνο. Καλά να περάσεις Θεσσαλονίκη!

Georgios Giannopoulos είπε...

Δεν αξίζει το κόπο ούτε να κάνεις σάτυρα με τα τραγούδια της eurovision. Τι το ήθελες αυτό το post;

αμμος είπε...

Αγαπητέ ggia, δεν κάνουμε σάτιρα αλλά την πλάκα μας, έχει διαφορά. Το ποστ αυτό το ήθελα για να διασκεδάσω το απόγευμα της Παρασκευής μου και πέρασα πολύ καλά γράφοντάς το. Από τη μεριά σου μπορούσες απλά να μην το διαβάσεις.

Georgios Giannopoulos είπε...

Αν θυμάσαι σε προηγούμενο post ήθελες την γνώμη αυτών που σε διαβάζουν για τα κείμενά σου.

Εσύ παραπονιόσουν ότι όσοι έρχονται είτε αφήνουν θετικό σχόλιο είτε φεύγουν χωρίς σχόλιο.

Με την απάντησή σου καταλαβαίνεις τώρα γιατί ο κόσμος δεν αφήνει αρνητικά σχόλια.

Μέσα στα πλαίσια των δημοσχεσίτικων σχέσεων της blogόσφαιρας (σε διαβάζω, με διαβάζεις), δεν υπάρχουν περιθώρια για αρνητική κριτική, γιατί τότε γίνεται πόλεμος.

Βέβαια αν δεν σε γνώριζα προσωπικά δεν θα έμπαινα στην διαδικασία αρνητικού σχόλιου αλλά επειδή το ζήτησες μπήκα.

αμμος είπε...

Το χοντραίνεις λίγο, αλλά δεν πειράζει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αρνητική κριτική επί του συγκεκριμένου και αν παρακολουθήσεις πώς απαντώ σε αρνητικά σχόλια για ποστ μου, θα δεις ότι είμαι ειλικρινής σε αυτό που σου λέω εδώ. Απλά στην (απαξιωτική) ερώτηση "τι το ήθελες αυτό το ποστ;" σου απάντησα πολύ φυσικά "ας μην το διάβαζες". Και έξω να βρισκόμασταν θα σου έλεγα ακριβώς το ίδιο κι επειδή ακριβώς γνωριζόμαστε μπορώ να είμαι λιγότερο ευγενικός μαζί σου. Εντάξει, δεν ήταν οι καλύτεροι διαδικτυακοί τρόποι, κι εσύ όμως είσαι αρκετά απότομος στα κατά καιρούς σχόλιά σου. Συγγνώμη πάντως αν ένιωσες ενοχλημένος από την απάντησή μου, δεν είχα σκοπό να σε θίξω.

Ανώνυμος είπε...

ggia
Υπάρχει μια γραμμούλα που διαχωρίζει την έννοια της κριτικής απ' την έννοια της γνώμης.
Γνώμη είναι το "προσωπικά δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να κάνεις σάτιρα με αυτα τα τραγούδια" -κάποιος μιλάει για τον εαυτό του και τι του αρέσει ή όχι (σεβαστό και απολύτως αποδεκτό). Κριτική είναι το "δεν αξίζει τον κόπο ούτε να κάνεις σάτυρα με τα τραγούδια της eurovision" -Εδώ ποιος είναι το υποκείμενο; Δεν αξίζει για ποιον; Ποιος το κρίνει και με βάση ποιων κριτιρίων; Ποιος κρίνει αν ήταν κόπος ή χαρά για τον άλλο που το έγραφε;

Νομίζω ότι εφόσον δεν έχει θεσπιστεί ακόμα επάγγελμα κριτικού μπλογκ, καλό θα ήταν να μιλάμε ο καθένας μόνο για τον εαυτό του και να προσδιορίζουμε τι δεν αρέσει σ' εμάς μονάχα.

Για την κριτική σου στο ποστ λοιπόν, απολύτως ειλικρινά μιλώντας- όχι ως Σαμμοφύλακας, προσωπικά βρίσκω τη Γιουροβίζιον ...για τα πανηγύρια και μου άρεσε πολύ η ιδέα του Άμμου να την εμπλέξει σε ένα πόστ. Δε νομίζω ότι διακυβέβεται η αισθητική του Άμμου ως ανθρώπου απ' το αν ενίοτε κάνει και κιτς ή χαβαλέ, ούτε η σοβαρότητα του μπλογκ επειδή μια στις τόσες παίζουμε με το κιτς ή μεταξύ μας με παιδαριώδη σχόλια. Σε τελική όπως σε αρκετούς δεν άρεσε το ποστ κι εγώ απογοητεύτηκα με την τόση σοβαροφάνεια (μα ούτε ένας δε βρέθηκε να μπει, να κάνει ένα χαβαλεδιάρικο σχόλιο εκείνο το βράδύ);

Georgios Giannopoulos είπε...

@σαμμάνος

Εγώ απλά εξέφρασα ειλικρινά την γνώμη μου καθώς άλλωστε και ο Άμμος το ζήτησε σε προηγούμενο post όπου ήθελε και αρνητικά σχόλια.

Από την άλλη ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει ότι θέλει και μάλιστα στο blog του.

Καλό μπλόγκινγκ..

Katerina είπε...

Α ρε γαμώτο, είδατε τι πάθαμε ως Σουηδία;;;
Μα καλά, άξιζε να πέσει στα σκληρά της 18ης θέσης αυτή η κομματάρα;;; Σε σύγκριση με τις περισσότερες αηδίες που παίχτηκαν, το σουηδικό τραγούδι ήταν σε άλλο επίπεδο...Άπαπαπααποτάνα φυματίωσηηη... Αίσχος!

αμμος είπε...

Πες τα ρε Κατερίνα, απογοητευτήκαμε πολύ με το Σαμμάνο. Δν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό το διαγωνισμό, δεν υπάρχουν κριτήρια, τσκ τσκ τσκ...

Idάκι είπε...

Αχ κι εγώ με Σουηδία ήμουν με τα χίλια (άντε και λίγη Γαλλία και Ρουμανία επειδή έκανα καινούριο συκώτι από τα γέλια μαζί τους) αλλά τα πάτωσαν όλα!!

Είχα σκοπό να μπω βρε Άμμε μου αλλά δεν ήθελα να χαλάσω τη ζαχαρένια του, πρώτη φορά βλέπαμε Eurovision και είχαμε ξεραθεί στα γέλια παραμορφώνοντας τους στίχους... ε... προτίμησα το real-life χαβαλέ, να με συγχωρείς!

Η Marija/Molitva καλή και άγια βρε παιδί μου αλλά όχι για πρώτη, δεν ξέρω, με χάλασε.. αλλά οκ... άντε, να 'ποστηρίξουμε τη Σερβία που πρώτη φορά έλαβε μέρος ανεξάρτητη, το δικαιούται μετά από τόσες σφαγές.

Πάει ο χαβαλές, το κάναμε σοβαρό. Κι εμείς κι όλη η Ευρώπη...

Φιλούδια!!!

ΥΓ. Γνώμη μου - είναι γελοίο και ανούσιο θέμα, είναι Kitsch, είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί, αλλά είμαστε άνθρωποι και δεν αντέχουμε να είμαστε σοβαροί 24/7. Χαίρομαι που έγραψες, αλλιώς δεν θα είχα ιδέα τι κατεβαίνει και πιθανότατα θα είχα χάσει όλο το γέλιο του Σαββάτου.

αμμος είπε...

Αχ βρε Idaki μου, αν δεν ταιριάζαμε δε θα συμπλογκεριάζαμε… Προφανώς και οι σοβαροί άνθρωποι κάνουν και χαβαλέ, μια χαρά τα γράψατε με το Σαμμάνο, δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι.
Να σου επισημάνω μόνο ότι εφόσον είχες το γκόμενο σπίτι σου Σάββατο βράδυ, ΔΕΝ ετίθετο ζήτημα να τον αφήσεις μόνο του στον καναπέ, για να συμμετάσχεις στο αυτοσχέδιο τσατ ρουμ «Σκουπίζοντας στην Έρημο». Τουλάχιστον όσο συνεχίζεις να αυτοπροσδιορίζεσαι φυσιολογικός άνθρωπος. [Θα μου πεις «φυσιολογικός Βοργίας» έχει μια εγγενή αντίφαση, αλλά εσένα σε κόβω για καρπό παράνομου δεσμού με Μεδίκους, δεν εξηγείται αλλιώς τόση ψυχική ισορροπία.]
A propos, σου έχω στείλει μέιλ στο κοινό γραμματοκιβώτιο των Βοργιών, δεν επείγει η απάντησή του, αλλά δεν ξέρω πόσο συχνά το ελέγχετε, οπότε ρίξε μια ματιά.

Ανώνυμος είπε...

pairneis panta toso prosopika ta pragmata?
Kala ekanes kai den katalabes -opos grafeis- giati den exei sxesi me auto to post su, to simeiosa giati -opws grafw- tin alli fora te8ike zitima gia to pies istories de mas aresun.
:PPP
ouf.

αμμος είπε...

Όχι βρε keimgreek δεν τα παίρνω όλα προσωπικά, απλά το ποστ σου θα μπορούσε να αναφέρεται στο κείμενό μου, δύο τουλάχιστον από τα βιντεοκλίπ (Ουκρανία, Αγγλία) είχαν ξεκάθαρα κιτς αισθητική. Σε ρώτησα, μου απάντησες, ξεκαθαρίστηκε.

Ανώνυμος είπε...

loool
ok ;-p

αμμος είπε...

Και τώρα που κατάλαβα το σχόλιό σου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Νομίζω μάλιστα πώς η συμμετοχή του Σαμμάνου στο μπλογκ, το/με βοήθησε να γίνει πιο μίνιμαλ και με λιγότερη διάθεση εντυπωσιασμού. Μου άρεσε πολύ πάντως που είπες πριν από ένα μήνα ότι κάποια στιγμή θα γράψεις κριτική, είχες την ερώτηση στο μυαλό σου και την απάντησες. Περνάς καλά Σαλονίκη;

Idάκι είπε...

Σωστά, Άμμε. Στα περισσότερα. Με δύο ενστάσεις:

1. Οι Βοργίες δεν είναι νορμάλ, αλλά δεν είναι και μαζοχιστές. Αν παρατηρήσεις τον Οίκο, γράφουμε όποτε μας τη βαρέσει, ό,τι μας καπνίσει, όσο μεγάλο μας βγει. Μηδενός εξαιρουμένου ;) :ΡΡ
Όσο για το πόσο Βοργία είμαι... επιφυλάσσομαι.

2. Ο γκόμενος - μα τι χάλια λέξη χρυσό μου, τη διορθώνω - ο πιπινοπαίδαρός μου, λοιπόν, είναι σπίτι κάθε μέρα. Σπίτι μας. Με τα δικά μου δεδομένα, ήδη απίστευτα πολύ καιρό. Παρόλα ταύτα, συνεχίζουμε να φερόμαστε όπως φαντάστηκες εσύ. Τα Σαββατόβραδα δε, είναι ιερά - ούτε καν βγαίνουμε, τόσο πολύ :ΡΡΡ
Και νιώθει απέραντη μοναξιά όταν βυθίζομαι στη μπλογκόσφαιρα, γι' αυτό παίρνω πάντα περατές προμήθειες οξυγόνου.

αμμος είπε...

Testing, testing...