CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

8.5.07

Πολυμπλογκίτης και ερημοσπίτης

Πλέον γράφω κι εδώ. Ευχαριστώ θερμά τη Ροδιά για την πρόσκληση.

21 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Ντήαρ Άμμος,

Ουέλκαμ το δε κλούμπ (Διάλεκτος Λίβερπουλ)

Ανώνυμος είπε...

Ναι, πήγαινε να λες ότι σε διώξαμε κιόλας!
Για να καταλάβω, εδώ θα τρως και θα πίνεις και αλλού θα πηγαίνεις να το δίνεις; (το κείμενο ντε).
Γιατί θες να φύγεις, πού θα πας, αφού σε μπλογκάω και με μπλογκάααας...
Αχ, μου καψες τα φυλλοκάρδια απογευματιάτικα

orestis είπε...

Διορίζομαι δικηγόρος του Σαμμάνου και σας ειδοποιώ πως θα σας κάνουμε μήνυση για εγκατάλειψη μλογκικής στέγης.

Να είστε έτοιμος να δεχτείτε τις συνέπειες του νόμου.

αμμος είπε...

Από εδώ και πέρα θα μιλάτε μόνο στο δικηγόρο μου, ο οποίος καταφτάνει οσονούπω με τη διαγαλαξιακή κοσμοσφαίρα του.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με το νόμο 4711/69Γ, ο ιδρυτής και νόμιμος κάτοχος δικτυογραφικής στέγης δικαιούται να την εγκαταλείψει οποτεδήποτε κρίνει απαραίτητο ή ακόμα και να την απαλλοτριώσει ούτως ώστε να χτιστεί στη θέση της ιστότοπος ειδησεογραφικού ή σεξουαλικού περιεχομένου. Τα μη ιδρυτικά μέλη δεν δύνανται να θεωρηθούν ως συνιδιοκτήτες, εκτός αν τυγχάνουν τέκνα (από θρησκευτικό και μόνον γάμο). Δεν προβλέπεται οικονομική ή άλλου τύπου αποζημίωση.

Κοινώς, τσιφλίκι του άμμου είναι και κάνει ό,τι γουστάρει.

elafini είπε...

αχ κι εγώ θέλω δικηγόρο..που τον ψώνισες?

bidibis είπε...

Όπου να ναι καταφθάνει με φόρα ο Κούγια από τα Γιάννενα. όσοι είναι τοιούτοι καλύτερα να κρυφτούν πριν τους αρχίσει στις χοντρές

Καλοριζικα τα καινουργια μπλογκια. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον Polsemanen

Albert είπε...

σαράφης στα τρίκαλα, σαράφης στην καρδίτσα, σαράφης και στα γρεβενά!!
Ανοίξαν οι δουλειές βλέπω....:P

N.Ago είπε...

Καλημερα άμμε!
Δεν εχω δικηγόρο.

imikrimarika είπε...

Καλή σου μέρα άμμο, ψηλέα, εδώ είναι το κυρίως σπίτι σου ή όχι για να ξέρω που θα σε ψάχνω ?

αμμος είπε...

Καλημέρα σε όλους/ες!

Αγαπητε Αλέξη, σε ευχαριστώ για την άμεσα παρέμβασή σου. Όπως βλέπεις οι εχθροί μας λούφαξαν τρομαγμένοι.

Αγαπητή Ελαφίνη, για να πας στο δικηγορικό γραφείο του έγκριτου συνηγόρου μου, κάνεις κλίκ στο νικνέημ του. Μην τρομάξεις που θα βρεθείς στο διάστημα! Αν θέλεις το καλύτερο, πρέπει να πας όσο μακριά χρειάζεται για να το βρεις.

Αγαπητέ Μπιντίμπις - Γκανγκ, ευχαριστούμε για τις ευχές, οφείλω πάντως να σου πω ότι ο Αλέξης είναι πολύ παρεξηγημένος. Παρότι είμαι τοιούτος (όπως επίσης εκείνος, ούτος, έτερος, αμφότερος) δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μας. Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς θα τους μεταφέρω ευχαρίστως στο σύντροφο Λουκανικοπώλη.

Έτσι Άλμπερτ μου, άν έχεις επιτυχημένο μπλογκ, από παντού σε ζητάνε. Αυτά να βλέπεις και να παραδειγματίζεσαι, που γράφεις όποτε θυμάσαι.

Fίλε Nago, τόσο το καλύτερο για σένα.

Καλωσόρισες μικρή Μαρίκα, παρά το σουρεαλισμό που επικρατεί στα σχόλια, ΑΥΤΟ είναι το κανονικό μου σπίι. Καλωσόρισες!

Idάκι είπε...

Δηλαδή θα γράφεις εις διπλούν. Μάλιστα. Ελπίζω να μη χρησιμοποιείς καρμπόν όταν δεν προλαβαίνεις... και thanks που μας απήλλαξες από την αγωνιώδη έρευνα για το πού στο καλό πήγες και δεν σε βρίσκουμε πια. Θα πήγαινα στη Νικολούλη και δεν θέλω...

:PPP

Συγχαρητήρια Άμμε :))

Σαμμάνε - εδώ θα είναι, να σε παιδεύει, μην ανησυχείς. Και τι ακούω για δικηγόρους; Τς τς αμέσως στα δράματα... Ηρέμησε.

ΥΓ. Ο ρόλος του ειρηνοδίκη μου έχει μείνει από μικρή - σόρι :PP

Ανώνυμος είπε...

idakι, εμείς εδώ στην έρημο κρα κάνουμε να δουμε άνθρωπο, δε θα αφήσουμε να μας πάρουν τον Άμμο μας έτσι! Είπαμε κοινοκτημοσύνη και αλληλεγγύη αλλά και ο κομμουνισμός έχει τα όρια του! Πού είναι ο allou fan Marx να με συνδράμει γαμώ το;

Ορέστη βάστα γερά, θα ετοιμάσω ενοχοποιητικά στοιχεία να του φυτέψω το βράδυ που θα κοιμάται (θα ανεβάσω με τους κωδικούς του εκκλησιαστικά κείμενα και δηλώσεις του Καρατζαφέρη) να δεις για πότε θα πέσει η δημοτικότητα και θα γυρίσει πίσω με την ουρά στα σκέλια!!

Καλά μιλάμε μπορώ να γίνω και σούπερ κατίνος, άμμο στο δεξί θα το κάνω το μπλογκ, θα σπάσουμε ταμεία!

μαριάννα είπε...

Παιδιά γεια σας!
Να το σοβαρέψω λίγο καταθέτοντας την άποψή μου, ευκαιρίας δοθείσης;
Η πολυμπλογκικότητα δημιουργεί εκνευρισμό και χάος στη μόνιμη σου παρέα. Όπως γίναμε πολλοί και όλο μεγαλώνουμε, φτάσαμε να μπαίνουμε πια μόνο στα στέκια τα πολύ αγαπημένα κι εκεί, σχολιάζουμε μόνο το τρέχον θέμα κι ας υπάρχουν πολύ ενδιφέροντα θέματα πιο πριν.
Προσωπικά όταν βλέπω 5 κι 6 λογαριασμούς, βαριέμαι να το ψάξω και δεν μπαίνω πουθενά. Έτσι όπως μας κυνηγά ο χρόνος την αγαπημένη σου περσόνα θες να τη βρίσκεις στο μέρος που την άφησες, στο ένα κλικ.
Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω λάθος. Είναι σαν τις εφημερίδες. Δε θα αγοράσω 12, ας γράφει σε όλες ο αγαπημένος μου αρθρογράφος.
Κι επί πλέον, το μπλογκ είναι σαν το άρωμα της γυναίκας. Πρέπει να ταυτίζεται με τον κάτοχο. Τα πολλά μπλογκς της ίδιας περσόνας, χάνουν την ταυτότητά τους. Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτή... :) Φιλιά !!!

αμμος είπε...

Αγαπητή Γητεύτρια, θα ευχόμουν να έχει όλη η μπλογκόσφαιρα τους τρόπους σου, ευγενείς αλλά ειλικρινείς. [Δεν είναι κομπλιμέντο, είναι επί της ουσίας.]

Τώρα, για αυτό που θέτεις. Υπάρχουν δύο πλευρές, η σκοπιά του αναγνώστη και η σκοπιά του συγγραφέα.
Αναγνώστης: Εγώ διαβάζω αλλιώς από εσένα, κοιτάζω δύο τρεις εφημερίδες (μία αγοράζω, άλλες δύο στο ίντερνετ) και βρίσκω γοητευτικά τα διπλά – τριπλά προφίλ. Φαντάζομαι ότι τώρα ξεβολεύω αναγνώστες σαν εσένα και γοητεύω αναγνώστες σαν εμένα, ενώ πριν συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο.
Συγγραφέας: είμαι λίγο κουλή περίπτωση συγγραφέα, αντλώ πάρα πολλά από την αλληλεπίδραση με τους άλλους, όχι μόνο ως αυτογνωσία αλλά και ως αυτοπεποίθηση. Ακόμα και η περσόνα που οικοδομώ στην μπλογκόσφαιρα είναι με τη λογική του μέλους μιας κοινότητας, αυτού που έχει το μπλογκ με το Σαμμάνο, που μιλά ευγενικά χωρίς αποψάρα κτλ. Αν το σκεφτείς, εδώ και δύο μήνες δεν είχα δικό μου μπλογκ, τόσον καιρό ανεβάζει μουσικές ο Σαμμάνος και γράφει. Με λίγα λόγια είμαι εδώ περισσότερο με τη λογική των πρότζεκτ, παρά της περσόνας

Σου είμαι ευγνώμων για το σχόλιο σου.
[Ρε Σαμμάνε, εσύ τι λες για αυτό; Εννοώ, πώς το καταλαβαίνεις για σένα, από τη μεριά σου;]

Ανώνυμος είπε...

Ναι. Εγώ τι να πω δηλαδή; Για σένα; Για μένα; Για την έννοια της περσόνας; Για τη σκοπιά του αναγνώστη; Δεν κατάλαβα, αλήθεια.

αμμος είπε...

Κατ’ αρχήν να πεις αν σου έρχεται κάτι, διάβασα κάπως αγχωμένο στο σχόλιό σου και δε χρειάζεται. Κυρίως για την περσόνα ρωτούσα, αν αισθάνεσαι τη δικιά σου περισσότερο ατομική ή κοινοτική και τι θεωρείς αποτελεσματικότερο, αλλά αν σε κινητοποιεί με διαφορετικό τρόπο η Γητεύτρια γράψε για αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δε θα έλεγα ότι είμαι team player, κάπως σαν "λύκο της στέπας" θα με προσδιόριζα στη ζωή μου και με αυτή την διάσταση μπήκα και στο blog. Με δυσκολεύει το κοινοτικό σύμπαν, έχω αγοραφοβία και ανασφάλεια στις κοινωνικές επαφές! Τώρα ο λόγος που δέχτηκα την πρόσκλησή σου ήταν για να έχω κάτι να ονειρεύομαι και να δίνω κάτι να ονειρεύονται. Έτσι η περσόνα μου είναι ειλικρινής ως προς τις σκέψεις και τις εκφράσεις της αλλά δεν παύει να κρύβει ένα ψεύδος, ένα πλαστό πρόσωπο: είμαι αυτό που δεν αποκαλύπτω και ταυτόχρονα αυτό που φαντάζεται ο καθένας ξεχωριστά. Για να αλλάξω θέμα, συμφωνώ με την Γητεύτρια, βρίσκω τα πολλά μπλογκ σαν πολλές ταυτόχρονες σχέσεις, και μου αρέσει να είμαι πιστός και αφοσιωμένος σε μια. Φαντάζομαι επίσης ότι θα υπάρχουν άπειρα καλά μπλογκ, όπως υπάρχουν και άπειρες σούπερ γυναίκες εκεί έξω. Ε, δε μπορώ να είμαι με όλες και αν είμαι με μια δε θέλω να κοιτάζω τις άλλες (τουτέστιν, μπορεί καν να μη σε διαβάζω στο άλλο μπλογκ- κατανοητό;;;)

A.F.Marx είπε...

Ammos company
H νέα πολυεθνική εταιρία που καταπίνει τα post σαν στραγάλια...
:)

Helix Nebulae είπε...

Ναι, είναι on shore company. Πάνω στο κύμα (και λίγο χύμα)...

αμμος είπε...

Καλέ μου Μαρξ, με κολακεύεις, αλλά εγώ το μπακάλικο του Δικαιόπολη ήθελα, να κερνάω τέχνη με ένα φλιτζανάκι. Εντάξει, πλέον κάθε Κυριακή βγάζουμε και κανά τραπεζάκι έξω, παίζουμε μουσικές, αλλά πολυεθνική δε μας λες με τίποτα.
Ο Χέλιξ το έχει πιάσει νομίζω το νόημα.